Sağol ablacım aminnn
Hahaha kociş , hamişgillerden bir tür ..
Biz eskiden döt derdik.
Devir değişti bacım ..
Çok tatlı.. gerçektede böyle pozitif , mutlu , alçakgönüllü ve güler yüzlü ....
İyi ki kk var o zaman :)
Hayırlı olsun hasibecim kelebeğin :)
Usg ihmal etme.. birşey yoktur rahatlarsın en azından..
Senin ki süt kistleridir muhtemelen...
Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah bir türlü yataktan çıkamadım hatta evdekiler hazırlanıp çıktıklarında da ben hala yataktaydim
2 gündür doğru düzgün şu icmedim sanırım ondan bobregim ağrıdıHay Allahım bir bu eksikti diyecektim kendi kendime tövbe tövbe kendin yapıyorsun sonrada nerden çıktı diyorsun diye kendi kendime kızdım
Hemen suyumu doldurup takviye yapmaya başlıyorumbirde dün gece şeker hapı muhabbeti de oldu ya aklıma geldi onuda içmiyorum ne zamandır Sonrada oturup ağlarım yok efendim düzgün Kilo veremiyorum diye
Birazdan kendime geleyim de bir duş alayım ondan sonra da önce oturup kuran okurumTabi önce kahvaltimi yapacağım ♡
Tam.maydanoz bizimkihayır çakal nasıl beceriyorsa yeri gelince Annemi bile ikna ediyor istediği şekilde olsun diye bazı şeyler hatun benim dedigimle ilgili bir şey yapsın anında beş karış surat yapar sanki hep benim dediğim oluyormuş gibi ( kadın bazen öyle mi yapsak böyle mi yapsak dediğinde fikrimi söylediğimde falan )
Bırak ne yazık ki kendi çocuklarını da aynı yetiştiriyorbenim kuzudan 2 yaş büyükler ama en ufak şeyde laf sokmalarında asagilamalar biz her şeyi daha iyi biliriz demeleri benim kuzu cildirtiyor )
Bir keresinde benimkine sizin Arabanın çok eski bizimki bilmem kaç model falan diye kizdirmislarDedim sidikliler modelini nerden biliyormuş hep anasının laflari
Benim Amcamın Colaklida yazligi varilk gittiğimizde bayilmistim hatta bir ara eşimle Antalya'da yaşamaya karar vermistik ama sonra vazgectik büyük kız ben gelmem diye tutturmustu ( 8 - 9 yaşındaydı keçi o zaman )
Yenanin da dediği gibi büyük ihtimalle süt bezelerindendir ama yinede ihmal etme ♡
Benimde bir ara öyle oldu da kontrole gittim ailede göğüs kanseri olmamasına rağmen ve doktor elle muayenede sadece vücutun süt üretmeye başladı sanırım bebek isteği oluşmaya başlamış demişti
Senede bir gel kontrole yinede dedi ama 1 seneyi geçti girmedim sanırımilk fırsatta bende yine gideyim
Sanada Günaydın canım ♡
Kolay gelsinyoğunluk geçsin de seni de daha sık görelim aramızda ♡♡
Geçmiş olsun canım Nilüfer ablanın dediği gibi süt kisti olması ihtimali çok yüksek,bendede var ama sıkıntı yokmuş sadece 6 ayda bi kontrol usg si çektirmem gerekiyordu en son gittiğimde ona bile gerek olmadığını zararsız olduğunu söylemişti doktor.
Sorma ya ben kaşınıyorum merdaneyi yiyip oturcam yakındao benim çıtırım bilir gerçekten öyle demediğimi vallahi hepimizi cebinden çıkarır
Tabi yaaaa iyi ki var olmasa sizleri nerden bulcaktım
Ne yani beni sevdiğini söylemen için oturup ağlayım mı
Selam Tubişkommmtesadüfün böylesiii bende bende
Heee doğru Gümüşhaneli arkadaşım var babannesi hep buralılar gibi konuşurdu
@ebideryal ablaaa akşam geldin beğendin gittin merak ediyorum neden yoksunnn
Almanyadan Antalyaya :)İyi yolculuklar..
Nereden nereye gidiyorsun pek anlamadım o kısmı canım
Hayirli yolcuklar cnm kazasiz belasiz git gel insallahAlmanyadan Antalyaya :)
Mutlu gunler sevgili 8.takimcim :)
Elhan meryemcim mezun olmusun cook tebrikler cnm
Eminim bidaha kilo problemi yasamicaksin :)
Darisi bizlere insallahhhh
doğu karadenizliyiz biz canım ayriyetten anam bayburtludur siveleri Erzurum Gümüşhane falan aynı daha neler var bende bir bilsen
gecmis olsun canım nereden randevu ama gerek bede anı dertten muzdaribim ek olarak sol göğsüm taş gibi el degdiremiyorum
:))))) valla bende sana karşı baya sevgi hissediyorum
kız bide nankör bizdeki abim varken başka abim yokken başka kızının ne kadar kötü huyu varsa benden almismis halasina çekermiş ben burda kızını yıkayıp paklayip hediyelerle yollarım o halan da kaldın 1 gece huyun değişti diye kıza cirlar manyak mı ne uymuyorum abimden sebep ama birgun fena yolacagim az kaldi
Daha 5 aylık yeni girdi ah oturabilse dengeli :)
Slm kizlar
Dunku menum
Sabah 5 yk musli 1 sb sut
Ara filtre kahve
Ogle kinoali salata
Ara 4 ceviz ve yesil cay
Aksam mercimek corbasi ve salata
Dunden onceki gun adetimin yogun gunuydu bir gun oncesine gore 700 gr artim vardi ondan dun hafif beslendim cok sukur bugun artilarim gitti eksiye bile gectim ☺
Pazartesiye randevu aldim. Mesajlarijiz icin tesekkur ederim.
Ben de oyle tahmin ediyorum ama yinede ihmal etmemek lazim
Ayyu omun dr muayenesi var bi de di mi bizim hastanede kadin cerrah yok merkeze baktim randevu listesinde kadin doktor goremedim. Su an ozele gitme durumum da yok. Esimde doktorun kadini erkegi olmaz diyor hakli aslinda ama insan utaniyor yinede. Bu arada kadindogum doktorumda erkekti ama bir tek dogum kontrolunde alt muayenesi yapmisti ondada zaten insan kim olduguna bakmiyor
iyi akşamlar.. bugün temizlik yapmayı planlıyorum. eşim nöbette oğlana yemek de var. temizlik-duş tamamdır.
hadi görüşürüz kızlar..
Gittiğimiz yere kanguru ile gidiyorum, çok pratik. Bizimki 6 yaşına kadar kullanılabiliyor, nasıl birşeyseSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Öğlen okula çıkmadan telefonu şarja takayim dedim ama kabloya sıkıntı vardı bir türlüşarj tutmadıhatta eve döndüğümde telefon kapanmıştı daha yeni açabildim Oda elimde kabloyu tutarak açılacak kadar şarj ettim Baktım nete giriyor devam etmeden sizlere de yazayim dedim
Artık 1 saatte olsa elimde sabit tutup şarj ederim inşallahilk fırsatta yeni bir kablo almam şart oldu ( eşim sağ olsun kendi telefonu şarj olmuyor diye kabloyu büküp büküp duruyordu bozmuş sanırım )
Valla bizim gelinide kardeşimi de bazen yolmak istiyorum ama hep Anama dua etsinler
Kizkardesimin yüzüne daha evvel dedim zaten sen Anama dua et kadın bugün Allah gecinden versin ölse ilk işim seni evire cevire dövmek olacak sonra ister konuş ister konuşma diyeHatta Annemin yanında da dedim nasıl gülüyor bu kadar dobralik da olmaz resmen söylüyorsun diye
Gelin de dayaklik ama Allahtan Almanyada da ancak gelirse senede 1 görüyoruz gerçi 2 senedir şükür gelmiyorlarBu yaz gelecekler sanırım ama hiç kusura bakmasınlar musait değilim kesin o tarihlerde Hatta tatile bile kacabilirim o dönem en azından 1 hafta da olsa kaçmış olurum
O zaman en mantıklısı kanguru kullanmak diyeceğim ama onun için geç kaldım sanırımUmarım fazla zorluk çekmeden ucabilmissindir
Benimde ufaklikta 8 ay doktorum erkekti hatta eşim erkek kadın dogumcu daha iyi diye tutturmustuilk hamileligimi öğrendiğimde ultrason için gittiğim. Kadın doktor eşimi odadan kovdu bizimki de len babası benim ne alaka demişti gece kanamam olunca bu erkek olana başka bir hastanenin acilinde den geldik eşimin de akşamları orada olması işine gelince hep ona gittim ♡
Göğüs muayenesi için aynı hastanede yine erkek vardı yaşlı da bir amcaAmcam kafasını çevirip elle muayene etti bende tam tersine kafayı cevirmistim ilk fırsatta yine hem kadın doğuma gitmem lazım hemde meme muayenesine
Sana kolay gelsin kuzum ♡
Bende biraz yaptım ama daha var biraz yapılacaklar onlarda az beklesin
Kız AyşeHe canım uykusuzluktan
Asibem farklı yıllarda iki defa ameliyat oldum ben de benzer sıkıntılardan. Randevu alman iyi olmuş. Ultrasonla ayda bir büyüklüğü kontrol ediliyor. En son ameliyata karar verildi benim kitleler alındı. Benim gibi kötü huylu olmadığı için sevindik tabi. İki gogsumden toplam 900 gr gitti. Etrafını da temizlemiş doktor. Endişelenme kızların dediği gibi süt kanallarında oluyor böyle şeyler. Güzel haberlerini bekleyeceğiz canım.Slm kizlar
Kizlari yatirdiktan sonra dusa girdim. Ayiptir soylemesi dustan once muayene ettim kendimi. Sag gogsumde (hadi kibar olayim onun adi gogus degil ama neyse) kitle geldi elime. Benim anne tarafindaki bayanlarin cogu kanser oldu ve cogunun 1 gogsu alindi. Annemdede ufak kistler var onunkiler zararsizmis ama kontrollerini ihmal etmiyor. Randevu alayim dedim bi ultrasonda baktiririz diye randevu yok gorunuyor internette. Yarin 182den almayi dusunuyorum.
MaystenG gorumcek iste cnm ne dedigini bilmiyor. Kelebegin hayirli olsun bu arada
oynakbasi34 eline sglik cnm cok guzel
Bizim kız kendine geldi çok şükür.Biraz geç oldu ama menüm
13:00 1 haslanmış yumurta, peynir zeytin yeşillik
15:00 türk kahvesi
17:00 bi tabak ıspanak bi kase yogurt
Akşam çay
Bi bucuk litre su
Aradaki çikolata olmasa onun yerine muadili bir şey koysan ne güzel olurdu. Keksiz en azından kutlarım seni.Menümü yazayım
Kahvaltı 8de yağda iki yumurta, bir dilim tb ekmeği ve filtre kahve
Öğlen 1de bir büyük salata, erikli yoğurt
Ara bir bar çikolata
Akşam 5te bir porsiyon kavurma et
Kaçın kurrasıyım.Meryem ile lilinin konuşmalarına gülüyorum ya çok komiksiniz. Meryem gencecik valla hepimizi cebinden çıkarır
YenoşumGünaydın
Mutlu carsambalar
Gelemiyorum yoğunum .
Bu ara vakit bulamıyorum çok yoruluyorum ama hepinizi mesafesiz bir şekil de seviyorum
zukkum
Gerçekten Çolaklı enfes bir yerdi. Ev sıkıntısı vardı. Manavgat'tan geliş gidiş yapmıştık.Antalya merkez de yaz hariç yaşanılacak memleket. Bursa Gemlik'te ne işin var diyeceksen son üç yılımızı Marmara yıl tanımaya ayırdık. Gerçi İstanbul da da çalıştım yaşadım ama çocuklar küçüktü , evden okula okuldan eve bir şey anlamamıştım. Atalarım gibi bir yere bağlanıp kalkamıyorum. Konar göçerlik ruhuma işlemiş.Selamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Sabah bir türlü yataktan çıkamadım hatta evdekiler hazırlanıp çıktıklarında da ben hala yataktaydim
2 gündür doğru düzgün şu icmedim sanırım ondan bobregim ağrıdıHay Allahım bir bu eksikti diyecektim kendi kendime tövbe tövbe kendin yapıyorsun sonrada nerden çıktı diyorsun diye kendi kendime kızdım
Hemen suyumu doldurup takviye yapmaya başlıyorumbirde dün gece şeker hapı muhabbeti de oldu ya aklıma geldi onuda içmiyorum ne zamandır Sonrada oturup ağlarım yok efendim düzgün Kilo veremiyorum diye
Birazdan kendime geleyim de bir duş alayım ondan sonra da önce oturup kuran okurumTabi önce kahvaltimi yapacağım ♡
Tam.maydanoz bizimkihayır çakal nasıl beceriyorsa yeri gelince Annemi bile ikna ediyor istediği şekilde olsun diye bazı şeyler hatun benim dedigimle ilgili bir şey yapsın anında beş karış surat yapar sanki hep benim dediğim oluyormuş gibi ( kadın bazen öyle mi yapsak böyle mi yapsak dediğinde fikrimi söylediğimde falan )
Bırak ne yazık ki kendi çocuklarını da aynı yetiştiriyorbenim kuzudan 2 yaş büyükler ama en ufak şeyde laf sokmalarında asagilamalar biz her şeyi daha iyi biliriz demeleri benim kuzu cildirtiyor )
Bir keresinde benimkine sizin Arabanın çok eski bizimki bilmem kaç model falan diye kizdirmislarDedim sidikliler modelini nerden biliyormuş hep anasının laflari
Benim Amcamın Colaklida yazligi varilk gittiğimizde bayilmistim hatta bir ara eşimle Antalya'da yaşamaya karar vermistik ama sonra vazgectik büyük kız ben gelmem diye tutturmustu ( 8 - 9 yaşındaydı keçi o zaman )
Yenanin da dediği gibi büyük ihtimalle süt bezelerindendir ama yinede ihmal etme ♡
Benimde bir ara öyle oldu da kontrole gittim ailede göğüs kanseri olmamasına rağmen ve doktor elle muayenede sadece vücutun süt üretmeye başladı sanırım bebek isteği oluşmaya başlamış demişti
Senede bir gel kontrole yinede dedi ama 1 seneyi geçti girmedim sanırımilk fırsatta bende yine gideyim
Sanada Günaydın canım ♡
Kolay gelsinyoğunluk geçsin de seni de daha sık görelim aramızda ♡♡
Sidelyacim baba niye Türkiye'de? Gıdım gıdım anlatıyorsun puzzle gibi birleştirmekten bı hal oldum.Günaydın herkese.
Analı kızlı çok heyecanlıyız, babamıza kavuşacağız en nihayetinde. Uçağımızın kalkmasına saatler var daha, inşallah sağ salim varırız.
Tek ben 60 kilo yükü nasıl taşıyacağım diye kendi kendime soruyorum, bir de kucakta bebek, ohooo.. etti mi sana 4 bavul. Eee ne yapalım, hep ihtiyaç, sonra gelen giden çok oldu sağ olsunlar elleri boş gelmedi tabii.
Neyse, biraz zorluk çekeceğiz, ama yapacak birşey yok. Almanya da son günlerde soğudu zaten, gidişime mi üzülüyor ne
Hadi bakalım, müsaadenizle, son kontrollerimizi yapalım ♡
Sen de doktora görün canım. Endişelendirme bizi şimdi. Bı dötünüz doğrulmadı ...dertler elvan elvan.... bezdum harbidoğu karadenizliyiz biz canım ayriyetten anam bayburtludur siveleri Erzurum Gümüşhane falan aynı daha neler var bende bir bilsen
gecmis olsun canım nereden randevu ama gerek bede anı dertten muzdaribim ek olarak sol göğsüm taş gibi el degdiremiyorum
:))))) valla bende sana karşı baya sevgi hissediyorum
kız bide nankör bizdeki abim varken başka abim yokken başka kızının ne kadar kötü huyu varsa benden almismis halasina çekermiş ben burda kızını yıkayıp paklayip hediyelerle yollarım o halan da kaldın 1 gece huyun değişti diye kıza cirlar manyak mı ne uymuyorum abimden sebep ama birgun fena yolacagim az kaldi
Atış serbest canikom.Geçmiş olsun canım Nilüfer ablanın dediği gibi süt kisti olması ihtimali çok yüksek,bendede var ama sıkıntı yokmuş sadece 6 ayda bi kontrol usg si çektirmem gerekiyordu en son gittiğimde ona bile gerek olmadığını zararsız olduğunu söylemişti doktor.
Sorma ya ben kaşınıyorum merdaneyi yiyip oturcam yakındao benim çıtırım bilir gerçekten öyle demediğimi vallahi hepimizi cebinden çıkarır
Tabi yaaaa iyi ki var olmasa sizleri nerden bulcaktım
Ne yani beni sevdiğini söylemen için oturup ağlayım mı
Selam Tubişkommmtesadüfün böylesiii bende bende
Heee doğru Gümüşhaneli arkadaşım var babannesi hep buralılar gibi konuşurdu
@ebideryal ablaaa akşam geldin beğendin gittin merak ediyorum neden yoksunnn
MefkuremMutlu gunler sevgili 8.takimcim :)
Elhan meryemcim mezun olmusun cook tebrikler cnm
Eminim bidaha kilo problemi yasamicaksin :)
Darisi bizlere insallahhhh
Ahh bu yaşlılarrrrKız Ayşedeğil değil...pek Ayşe tipi yok bunun... neydi bu kızın adı bı hatırlasam
Asibem farklı yıllarda iki defa ameliyat oldum ben de benzer sıkıntılardan. Randevu alman iyi olmuş. Ultrasonla ayda bir büyüklüğü kontrol ediliyor. En son ameliyata karar verildi benim kitleler alındı. Benim gibi kötü huylu olmadığı için sevindik tabi. İki gogsumden toplam 900 gr gitti. Etrafını da temizlemiş doktor. Endişelenme kızların dediği gibi süt kanallarında oluyor böyle şeyler. Güzel haberlerini bekleyeceğiz canım.
y
Bizim kız kendine geldi çok şükür.Hep böyle menüler hazırla bitanem.
Aradaki çikolata olmasa onun yerine muadili bir şey koysan ne güzel olurdu. Keksiz en azından kutlarım seni.
Kaçın kurrasıyım.di mi mavişim
Yenoşumcanparem Allah kolaylık versin ki bizimle olabilesin tamamen duygusal Ben, biz, hepimiz seni çok seviyoruz.
Gerçekten Çolaklı enfes bir yerdi. Ev sıkıntısı vardı. Manavgat'tan geliş gidiş yapmıştık.Antalya merkez de yaz hariç yaşanılacak memleket. Bursa Gemlik'te ne işin var diyeceksen son üç yılımızı Marmara yıl tanımaya ayırdık. Gerçi İstanbul da da çalıştım yaşadım ama çocuklar küçüktü , evden okula okuldan eve bir şey anlamamıştım. Atalarım gibi bir yere bağlanıp kalkamıyorum. Konar göçerlik ruhuma işlemiş.
Sidelyacim baba niye Türkiye'de? Gıdım gıdım anlatıyorsun puzzle gibi birleştirmekten bı hal oldum.
Sen de doktora görün canım. Endişelendirme bizi şimdi. Bı dötünüz doğrulmadı ...dertler elvan elvan.... bezdum harbi
Atış serbest canikom.arada bir şablağı yersin karışmam. ebicimi ben de merak ediyorum. Sessiz sessiz takımı sollamayı mi düşünüyor napıyor hele bı gelsin ifadesini alırız.
Teşekkürler Işılcım kendi adıma iyiyimİyi aksamlar hanımlar baktım 300 mesaj birikmiş bir günde ,ben size yetişemiyorum canolar okuyamadım zati umarım herkesler iyidir
Memnun oldum kezbancım :)Ahh bu yaşlılarrrrbi öğrenemedin gitti adımı ben kezban kezban
Teşekkürler Işılcım kendi adıma iyiyimbenden büyükmüsün küçükmüsün yaşıtmıyız bilmiyorum bilene kadar Işılcımsın bu arada o biriken mesajlar bizden değildir yada bir hafta on günlüktür baksana bizim takım uyuyor
yok abla ciddi birşey olduğunu sanmıyorum bende bir kaç gün süren bir ağrı olup sonra unutturuyor kendini sonra bir ara yine hortluyor falanKız Ayşedeğil değil...pek Ayşe tipi yok bunun... neydi bu kızın adı bı hatırlasam
Asibem farklı yıllarda iki defa ameliyat oldum ben de benzer sıkıntılardan. Randevu alman iyi olmuş. Ultrasonla ayda bir büyüklüğü kontrol ediliyor. En son ameliyata karar verildi benim kitleler alındı. Benim gibi kötü huylu olmadığı için sevindik tabi. İki gogsumden toplam 900 gr gitti. Etrafını da temizlemiş doktor. Endişelenme kızların dediği gibi süt kanallarında oluyor böyle şeyler. Güzel haberlerini bekleyeceğiz canım.
y
Bizim kız kendine geldi çok şükür.Hep böyle menüler hazırla bitanem.
Aradaki çikolata olmasa onun yerine muadili bir şey koysan ne güzel olurdu. Keksiz en azından kutlarım seni.
Kaçın kurrasıyım.di mi mavişim
Yenoşumcanparem Allah kolaylık versin ki bizimle olabilesin tamamen duygusal Ben, biz, hepimiz seni çok seviyoruz.
Gerçekten Çolaklı enfes bir yerdi. Ev sıkıntısı vardı. Manavgat'tan geliş gidiş yapmıştık.Antalya merkez de yaz hariç yaşanılacak memleket. Bursa Gemlik'te ne işin var diyeceksen son üç yılımızı Marmara yıl tanımaya ayırdık. Gerçi İstanbul da da çalıştım yaşadım ama çocuklar küçüktü , evden okula okuldan eve bir şey anlamamıştım. Atalarım gibi bir yere bağlanıp kalkamıyorum. Konar göçerlik ruhuma işlemiş.
Sidelyacim baba niye Türkiye'de? Gıdım gıdım anlatıyorsun puzzle gibi birleştirmekten bı hal oldum.
Sen de doktora görün canım. Endişelendirme bizi şimdi. Bı dötünüz doğrulmadı ...dertler elvan elvan.... bezdum harbi
Atış serbest canikom.arada bir şablağı yersin karışmam. ebicimi ben de merak ediyorum. Sessiz sessiz takımı sollamayı mi düşünüyor napıyor hele bı gelsin ifadesini alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?