Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese tekrar hayırlı geceler

Şükür elimde tuta tuta telefonumu şarj ettim
Yarın belediyenin bir Semineri varmış Öğretmende daha evvel sormuştu kim katılır diye bizde tabi öğrenme aşkıyla hemen bir kaç veli atladık biz varız diye tabi Seminerin okulda değil de başka yerde olduğunuöğrenince hepimiz böyle kaldık Tabi söz ağızdan bir kere çıkar hesabı kiviramadik da

Sabah Allahtan bir Arkadas sağ olsun ben arabayla götürür getiririm dedi de en azından ordan hafif bir rahatlama oldu Biraz ters yerde diye bir an nasıl olacak diyorduk ama oda halledildi ♡

Hadi gözümüz aydın kuzu da uyur inşallah da eşinle biraz kafa dinlersiniz ♡♡♡

İyi aksamlar hanımlar baktım 300 mesaj birikmiş bir günde ,ben size yetişemiyorum canolar okuyamadım zati umarım herkesler iyidir

Çok şükür kuzum iyiyiz seni sormalı ♡

Banucum sen yürüyüşe başladınmı.?
Salona getireceğim falan diyordun ya o bakımdan sordum..

Yarın Doğum günüm 19.5 yaşıma basiyorum Geceleri saymıyorum malum uyurken geçen zamandan bana ne

Eşim geçen gün Aşkım bir gün gecikmeli kutlasak olur mu dedi Dedim Anam da birimizi bari ay başında dogursaymis ya
Sinemaya gideriz falan dedi de kızlarla çıkarız diye düşündüm içim rahat etmez öbür türlü

Gerci sağlıklı olsunlar yanımda olsunlar da bir yere gitmesekde olur ♡♡♡

Hehe en güzeli bence.. bir arkadaşım da 4 yıl da bir kutluyordu doom gününü :))

Şimdiden mutlu senelere banucum... herşey gönlünce olsun.

Banucum sen yürüyüşe başladınmı.?
Salona getireceğim falan diyordun ya o bakımdan sordum..
Ben artık sormuyorum

Şurda ne kaldı yarına bende şimdiden kutlayayım kaptaniçem, doğumgünün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu nice seneleriniz olsun ailenle sevdiklerinle birlikte,hep böyle kal

Yaşlı deme lazım olur..
Abi deme lazım olur hesaabı diyosun sizi yerim çıtırlarım sanki ben çok küçüğüm koca dana oldum valla

İyi aksamlar hanımlar baktım 300 mesaj birikmiş bir günde ,ben size yetişemiyorum canolar okuyamadım zati umarım herkesler iyidir
Devamsızlıktan sınıfta kalacaksın İşılcım. 300 mesaj görsem sevinirdim ben de nerdeee....iyiyiz valla...hala mezuniyet sarhoşluğu var üzerimde...çok güzel bir duygu.Allah sizlere de nasip etsin.

Kız Kezban olduğunu niye bugüne kadar benden sakladın.

Yenoşum altı tane farklı boyutlarda iki memede de vardı dağınık oldukları için arazi de musait olunca doktor malzemeden çalmamış bol bol almış. Tabi sonradan ben besledim büyüttüm merak etme
yok abla ciddi birşey olduğunu sanmıyorum bende bir kaç gün süren bir ağrı olup sonra unutturuyor kendini sonra bir ara yine hortluyor falan
Adet dönemleri oluyor o tip ağrılar. Hormonlarla alakalı.

Yaşlı kafilesinden biri daha memnun oldum teyzecim nassın eysin inşallah,ellerinden öperim
Tatlı cadı diyeyim de gerginlik olmasın barı

sabah 11.30
yulaf pisirdim sizlerin usul
1 avuç kabak çekirdeği

15.30

salata 1 tabak mantar sote tavuklu

alsam 16.30
1 kepceden az tavuklu sote
3 ceviz büyüklüğünde haşlama içli köfte
salata
Yok canım bu Hilal mi? Dur tekrar bakayım zukkum' la zarpy karıştırmayayim. Kezban in diline düşerim yoksa....kiz Hilal... Bunları yediğine eminsin değil mi...şaka yaptım falan deme bak

Sabah sabah aklına ne geldide çekirdek yedin ayol
Korku senaryoları yaziyordur kabak eşliğinde

Olsun kutlasin da erken geç fark etmez. ailenle nice yillarda yaş almani dilerim Banuşum...Biz her daim genciz yıllara inat...mutlu yaşa canım.
Yaşlı deme lazım olur..
Muhteşem bir cevap...kova burcu olduğunu haykırdı resmen.... Lili düzeltirsen öldürürüm seni

Mutlu yaslar arkadasim

Sabah sabah aklına ne geldide çekirdek yedin ayol
ne bilem gıı canım istedi birden

mutlu yıllar canım kaptanım iyi doğmuşsun

kız niye şaşırdın ki benim ben zukkum :) anlamadım espriyi kaçırdım sanirsam

kızlar Abbas yarın akşam yolcu ilk defa eşimle otobüs yolculuğu yapacağız bakalım neler bekliyor bizi 3 4 gün yoğum istanbul da gece yolculuğu yapalım dedik kızımla da zor olmasın diye yarın ev süpürür çanta hazırlarım herhalde anlatamam size nasıl üşengecim bu aralar kendimi tanıyamıyorum

Slm kizlar

Benim bir de soyle bir sikintim var. Birincisi bizim dr genc ikincisi ayni yerde calisiyoruz. Hadi ben servisen cikamiyom adamda poliklinik ameliyathne servis arasi gidip geliyo anca yemekhanede karsilasiriz. 2 seneye yakin izinde oldugumu dusunursek belki unutur beni belki o arada tayin isteyip gider.
Kadin dogum doktorumunda tayini cikmisti en son dogurttugu kisilerdenim bende. Gerci o dogum basinda gordu gitti ebeler dogurttu. Muayene oldugum doktor gidiyor hastaneyi kurutuyorum

Cok sukur cnm sag saglim gelmissiniz

Benimkiler toplasan 900 gr yapmaz
Bende aile oykusu oldugu icin bazen esime diyorum acaba zayiflayinca ben de angelina jolie gibi erkenden aldirip protez mi taktirsam

Iyiyiz cnm coluk cocuk ugrasmaca. Senin kizceler nasil oldu?

Burda herkese ya adiyla ya nickiyle hitap ediyorum. YENA yla bulustuk nilufer abla dicem bi garip hissettim kendimi dilim zor dondu. ISILDURU ya da ismiyle hitap ettim artik dedim bari ona abla demeyeyim

Menu yazmayi unutmusum
Bugunku menum

12.00 omlet (yesil sogan, kapya biber, maydanoz, dereotu, lor, 2 yumurta) 10 cerry domates, 10 siyah zeytin

17.00 1 yerli muz

19.30 1 kase yogurtlu bugaday corbasi, kucuk 1 kase yogurt, firinda sebze (karnibahar, brokoli, arpacik sogan, domates, kapya biber, kabak)

22.30 sade nescafe

Banucum mutlu sağlıklı yıllar dilerim ailenle, hep böyle kal tatliş kadın :)

Bilmem ki sen kaç yaşındasın de hele

Hiç devamsızlık yapmamış yegane öğrenciyimdir aslında reelde, benim ufaklık evde üç gündür okula gitmedi ,orta kulak iltihabı kışın çok sık yokluyor minigimi teyzesi tel hep elinde bir şekilde bana vermiyor ya oyun oynuyor ya çizgi film izliyor yada benimle ilgilenen diyor bana tel yasak o varken

Lilimam
Elhan

Kizlar yanlis anlamazsaniz ve samimiyetinize guvenerek bisey soylemek istiyorum

Karnelerin oldugu bolumde mesajlarinizi yeni gordum kupayla ilgili yazdiklarinizi
Sebahar kk guncellemesi sonrasinda görsellerde sikinti yasiyor o yuzden kupalari degistirmisti

Birisi cakma kupa diye elestirmis demis
Bende baska bi sekilde elestiri yapildigini sanip, luzumsuzluk yapilmis demistim :))
Sizin yazdiginizdan haberim yoktu

Sizi tanidigim icin sadece espri yaptığınızı biliyorum
Bence paylasimda buna aciklik getirip ozur dileseniz iyi olur

Tabi siz bilirsiniz yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…