Yaşlı kafilesinden biri dahaMemnun oldum kezbancım :)
Ben nilüfer :))
Sabah sabah aklına ne geldide çekirdek yedin ayolsabah 11.30
yulaf pisirdim sizlerin usul
1 avuç kabak çekirdeği
15.30
salata 1 tabak mantar sote tavuklu
alsam 16.30
1 kepceden az tavuklu sote
3 ceviz büyüklüğünde haşlama içli köfte
salata
Iyi akşamlar cümleten. Biz Antalya'ya indik, eve doğru yol alıyoruz, saat 9 gibi evde oluruz.
09:00 bolca su, açlık hissetmedim.
11:00 fırında patates, yanına salata
14:00 de uçak kalktı, 19:00 da indi, şimdi yoldayız, daha da yemem, belki varsa meyve.
Şuan çok yorgunum, ufaklık zaten bağrımda uyudu, eve gitsem ben de yatarım herhalde.
Kısa oldu biraz ama idare edin, sabah görüşme dileği ileoynakbasi34 ve saz arkadaşları
İyi aksamlar hanımlar baktım 300 mesaj birikmiş bir günde ,ben size yetişemiyorum canolar okuyamadım zati umarım herkesler iyidir
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese tekrar hayırlı geceler
Şükür elimde tuta tuta telefonumu şarj ettim
Yarın belediyenin bir Semineri varmış Öğretmende daha evvel sormuştu kim katılır diye bizde tabi öğrenme aşkıyla hemen bir kaç veli atladık biz varız diye tabi Seminerin okulda değil de başka yerde olduğunuöğrenince hepimiz böyle kaldıkTabi söz ağızdan bir kere çıkar hesabı kiviramadik da
Sabah Allahtan bir Arkadas sağ olsun ben arabayla götürür getiririm dedi de en azından ordan hafif bir rahatlama olduBiraz ters yerde diye bir an nasıl olacak diyorduk ama oda halledildi ♡
Hadi gözümüz aydınkuzu da uyur inşallah da eşinle biraz kafa dinlersiniz ♡♡♡
Çok şükür kuzum iyiyiz seni sormalı ♡
Yaşlı kafilesinden biri dahamemnun oldum teyzecim nassın eysin inşallah,ellerinden öperim
Yarın Doğum günüm19.5 yaşıma basiyorum Geceleri saymıyorum malum uyurken geçen zamandan bana ne
Eşim geçen gün Aşkım bir gün gecikmeli kutlasak olur mu dediDedim Anam da birimizi bari ay başında dogursaymis ya
Sinemaya gideriz falan dedi de kızlarla çıkarız diye düşündüm içim rahat etmez öbür türlü
Gerci sağlıklı olsunlar yanımda olsunlar da bir yere gitmesekde olur ♡♡♡
Ben artık sormuyorumBanucum sen yürüyüşe başladınmı.?
Salona getireceğim falan diyordun ya o bakımdan sordum..
Şurda ne kaldı yarına bende şimdiden kutlayayım kaptaniçem, doğumgünün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu nice seneleriniz olsun ailenle sevdiklerinle birlikte,hep böyle kalYarın Doğum günüm19.5 yaşıma basiyorum Geceleri saymıyorum malum uyurken geçen zamandan bana ne
Eşim geçen gün Aşkım bir gün gecikmeli kutlasak olur mu dediDedim Anam da birimizi bari ay başında dogursaymis ya
Sinemaya gideriz falan dedi de kızlarla çıkarız diye düşündüm içim rahat etmez öbür türlü
Abi deme lazım olur hesaabı diyosunYaşlı deme lazım olur..
Devamsızlıktan sınıfta kalacaksın İşılcım. 300 mesaj görsem sevinirdim ben de nerdeee....iyiyiz valla...hala mezuniyet sarhoşluğu var üzerimde...çok güzel bir duygu.Allah sizlere de nasip etsin.İyi aksamlar hanımlar baktım 300 mesaj birikmiş bir günde ,ben size yetişemiyorum canolar okuyamadım zati umarım herkesler iyidir
Kız Kezban olduğunu niye bugüne kadar benden sakladın.Ahh bu yaşlılarrrrbi öğrenemedin gitti adımı ben kezban kezban
Teşekkürler Işılcım kendi adıma iyiyimbenden büyükmüsün küçükmüsün yaşıtmıyız bilmiyorum bilene kadar Işılcımsın bu arada o biriken mesajlar bizden değildir yada bir hafta on günlüktür baksana bizim takım uyuyor
Yenoşum altı tane farklı boyutlarda iki memede de vardı dağınık oldukları için arazi de musait olunca doktor malzemeden çalmamış bol bol almış. Tabi sonradan ben besledim büyüttüm merak etmeElhan canım 900gr. Ne buyukmus kitleler .. çok geçmiş olsun ..
Kötü huylu mu dedin o kısmı anlamadim..
Ben de yağ bezesi vardı gittikçe büyüyordu Dr. Alalım kurtul demişti. İlerde farklı bir durum olmasını engelleyelim diye ben de aldirmistim...
Adet dönemleri oluyor o tip ağrılar. Hormonlarla alakalı.yok abla ciddi birşey olduğunu sanmıyorum bende bir kaç gün süren bir ağrı olup sonra unutturuyor kendini sonra bir ara yine hortluyor falan
Tatlı cadı diyeyim de gerginlik olmasın barıYaşlı kafilesinden biri dahamemnun oldum teyzecim nassın eysin inşallah,ellerinden öperim
Yok canım bu Hilal mi? Dur tekrar bakayım zukkum' la zarpy karıştırmayayim. Kezban in diline düşerim yoksa....sabah 11.30
yulaf pisirdim sizlerin usul
1 avuç kabak çekirdeği
15.30
salata 1 tabak mantar sote tavuklu
alsam 16.30
1 kepceden az tavuklu sote
3 ceviz büyüklüğünde haşlama içli köfte
salata
Korku senaryoları yaziyordur kabak eşliğindeSabah sabah aklına ne geldide çekirdek yedin ayol
Olsun kutlasin da erken geç fark etmez.Yarın Doğum günüm19.5 yaşıma basiyorum Geceleri saymıyorum malum uyurken geçen zamandan bana ne
Muhteşem bir cevap...kova burcu olduğunu haykırdı resmen.... Lili düzeltirsen öldürürüm seniYaşlı deme lazım olur..
Mutlu yaslar arkadasimYarın Doğum günüm19.5 yaşıma basiyorum Geceleri saymıyorum malum uyurken geçen zamandan bana ne
ne bilem gıı canım istedi birdenSabah sabah aklına ne geldide çekirdek yedin ayol
mutlu yıllar canım kaptanım iyi doğmuşsunYarın Doğum günüm19.5 yaşıma basiyorum Geceleri saymıyorum malum uyurken geçen zamandan bana ne
Devamsızlıktan sınıfta kalacaksın İşılcım. 300 mesaj görsem sevinirdim ben de nerdeee....iyiyiz valla...hala mezuniyet sarhoşluğu var üzerimde...çok güzel bir duygu.Allah sizlere de nasip etsin.
Kız Kezban olduğunu niye bugüne kadar benden sakladın.
Yenoşum altı tane farklı boyutlarda iki memede de vardı dağınık oldukları için arazi de musait olunca doktor malzemeden çalmamış bol bol almış. Tabi sonradan ben besledim büyüttüm merak etme
Adet dönemleri oluyor o tip ağrılar. Hormonlarla alakalı.
Tatlı cadı diyeyim de gerginlik olmasın barı
Yok canım bu Hilal mi? Dur tekrar bakayım zukkum' la zarpy karıştırmayayim. Kezban in diline düşerim yoksa....kiz Hilal... Bunları yediğine eminsin değil mi...şaka yaptım falan deme bak
Korku senaryoları yaziyordur kabak eşliğinde
Olsun kutlasin da erken geç fark etmez.ailenle nice yillarda yaş almani dilerim Banuşum...Biz her daim genciz yıllara inat...mutlu yaşa canım.
Muhteşem bir cevap...kova burcu olduğunu haykırdı resmen.... Lili düzeltirsen öldürürüm seni
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Öğlen okula çıkmadan telefonu şarja takayim dedim ama kabloya sıkıntı vardı bir türlüşarj tutmadıhatta eve döndüğümde telefon kapanmıştı daha yeni açabildim Oda elimde kabloyu tutarak açılacak kadar şarj ettim Baktım nete giriyor devam etmeden sizlere de yazayim dedim
Artık 1 saatte olsa elimde sabit tutup şarj ederim inşallahilk fırsatta yeni bir kablo almam şart oldu ( eşim sağ olsun kendi telefonu şarj olmuyor diye kabloyu büküp büküp duruyordu bozmuş sanırım )
Valla bizim gelinide kardeşimi de bazen yolmak istiyorum ama hep Anama dua etsinler
Kizkardesimin yüzüne daha evvel dedim zaten sen Anama dua et kadın bugün Allah gecinden versin ölse ilk işim seni evire cevire dövmek olacak sonra ister konuş ister konuşma diyeHatta Annemin yanında da dedim nasıl gülüyor bu kadar dobralik da olmaz resmen söylüyorsun diye
Gelin de dayaklik ama Allahtan Almanyada da ancak gelirse senede 1 görüyoruz gerçi 2 senedir şükür gelmiyorlarBu yaz gelecekler sanırım ama hiç kusura bakmasınlar musait değilim kesin o tarihlerde Hatta tatile bile kacabilirim o dönem en azından 1 hafta da olsa kaçmış olurum
O zaman en mantıklısı kanguru kullanmak diyeceğim ama onun için geç kaldım sanırımUmarım fazla zorluk çekmeden ucabilmissindir
Benimde ufaklikta 8 ay doktorum erkekti hatta eşim erkek kadın dogumcu daha iyi diye tutturmustuilk hamileligimi öğrendiğimde ultrason için gittiğim. Kadın doktor eşimi odadan kovdu bizimki de len babası benim ne alaka demişti gece kanamam olunca bu erkek olana başka bir hastanenin acilinde den geldik eşimin de akşamları orada olması işine gelince hep ona gittim ♡
Göğüs muayenesi için aynı hastanede yine erkek vardı yaşlı da bir amcaAmcam kafasını çevirip elle muayene etti bende tam tersine kafayı cevirmistim ilk fırsatta yine hem kadın doğuma gitmem lazım hemde meme muayenesine
Sana kolay gelsin kuzum ♡
Bende biraz yaptım ama daha var biraz yapılacaklar onlarda az beklesin
Iyi akşamlar cümleten. Biz Antalya'ya indik, eve doğru yol alıyoruz, saat 9 gibi evde oluruz.
09:00 bolca su, açlık hissetmedim.
11:00 fırında patates, yanına salata
14:00 de uçak kalktı, 19:00 da indi, şimdi yoldayız, daha da yemem, belki varsa meyve.
Şuan çok yorgunum, ufaklık zaten bağrımda uyudu, eve gitsem ben de yatarım herhalde.
Kısa oldu biraz ama idare edin, sabah görüşme dileği ileoynakbasi34 ve saz arkadaşları
Kız Ayşedeğil değil...pek Ayşe tipi yok bunun... neydi bu kızın adı bı hatırlasam
Asibem farklı yıllarda iki defa ameliyat oldum ben de benzer sıkıntılardan. Randevu alman iyi olmuş. Ultrasonla ayda bir büyüklüğü kontrol ediliyor. En son ameliyata karar verildi benim kitleler alındı. Benim gibi kötü huylu olmadığı için sevindik tabi. İki gogsumden toplam 900 gr gitti. Etrafını da temizlemiş doktor. Endişelenme kızların dediği gibi süt kanallarında oluyor böyle şeyler. Güzel haberlerini bekleyeceğiz canım.
y
Bizim kız kendine geldi çok şükür.Hep böyle menüler hazırla bitanem.
Aradaki çikolata olmasa onun yerine muadili bir şey koysan ne güzel olurdu. Keksiz en azından kutlarım seni.
Kaçın kurrasıyım.di mi mavişim
Yenoşumcanparem Allah kolaylık versin ki bizimle olabilesin tamamen duygusal Ben, biz, hepimiz seni çok seviyoruz.
Gerçekten Çolaklı enfes bir yerdi. Ev sıkıntısı vardı. Manavgat'tan geliş gidiş yapmıştık.Antalya merkez de yaz hariç yaşanılacak memleket. Bursa Gemlik'te ne işin var diyeceksen son üç yılımızı Marmara yıl tanımaya ayırdık. Gerçi İstanbul da da çalıştım yaşadım ama çocuklar küçüktü , evden okula okuldan eve bir şey anlamamıştım. Atalarım gibi bir yere bağlanıp kalkamıyorum. Konar göçerlik ruhuma işlemiş.
Sidelyacim baba niye Türkiye'de? Gıdım gıdım anlatıyorsun puzzle gibi birleştirmekten bı hal oldum.
Sen de doktora görün canım. Endişelendirme bizi şimdi. Bı dötünüz doğrulmadı ...dertler elvan elvan.... bezdum harbi
Atış serbest canikom.arada bir şablağı yersin karışmam. ebicimi ben de merak ediyorum. Sessiz sessiz takımı sollamayı mi düşünüyor napıyor hele bı gelsin ifadesini alırız.
İyi aksamlar hanımlar baktım 300 mesaj birikmiş bir günde ,ben size yetişemiyorum canolar okuyamadım zati umarım herkesler iyidir
Ben artık sormuyorum
Şurda ne kaldı yarına bende şimdiden kutlayayım kaptaniçem, doğumgünün kutlu olsun canım sağlıklı mutlu nice seneleriniz olsun ailenle sevdiklerinle birlikte,hep böyle kal
Abi deme lazım olur hesaabı diyosunsizi yerim çıtırlarım sanki ben çok küçüğüm koca dana oldum valla
Banucum mutlu sağlıklı yıllar dilerim ailenle, hep böyle kal tatliş kadın :)Yarın Doğum günüm19.5 yaşıma basiyorum Geceleri saymıyorum malum uyurken geçen zamandan bana ne
Bilmem ki sen kaç yaşındasın de heleAhh bu yaşlılarrrrbi öğrenemedin gitti adımı ben kezban kezban
Teşekkürler Işılcım kendi adıma iyiyimbenden büyükmüsün küçükmüsün yaşıtmıyız bilmiyorum bilene kadar Işılcımsın bu arada o biriken mesajlar bizden değildir yada bir hafta on günlüktür baksana bizim takım uyuyor
Hiç devamsızlık yapmamış yegane öğrenciyimdir aslında reelde, benim ufaklık evde üç gündür okula gitmedi ,orta kulak iltihabı kışın çok sık yokluyor minigimi teyzesi tel hep elinde bir şekilde bana vermiyor ya oyun oynuyor ya çizgi film izliyor yada benimle ilgilenen diyor bana tel yasak o varkenDevamsızlıktan sınıfta kalacaksın İşılcım. 300 mesaj görsem sevinirdim ben de nerdeee....iyiyiz valla...hala mezuniyet sarhoşluğu var üzerimde...çok güzel bir duygu.Allah sizlere de nasip etsin.
Kız Kezban olduğunu niye bugüne kadar benden sakladın.
Yenoşum altı tane farklı boyutlarda iki memede de vardı dağınık oldukları için arazi de musait olunca doktor malzemeden çalmamış bol bol almış. Tabi sonradan ben besledim büyüttüm merak etme
Adet dönemleri oluyor o tip ağrılar. Hormonlarla alakalı.
Tatlı cadı diyeyim de gerginlik olmasın barı
Yok canım bu Hilal mi? Dur tekrar bakayım zukkum' la zarpy karıştırmayayim. Kezban in diline düşerim yoksa....kiz Hilal... Bunları yediğine eminsin değil mi...şaka yaptım falan deme bak
Korku senaryoları yaziyordur kabak eşliğinde
Olsun kutlasin da erken geç fark etmez.ailenle nice yillarda yaş almani dilerim Banuşum...Biz her daim genciz yıllara inat...mutlu yaşa canım.
Muhteşem bir cevap...kova burcu olduğunu haykırdı resmen.... Lili düzeltirsen öldürürüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?