Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Eneeee bizim kızlar polemiklere de mi dahil oluyorlar hele hele :))

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Gece benim küçülür yine yaptılar yapacaklarını
Ben odev yaptıklarını sanirken bizimkiler bana doğum günüm için birseyler yapmışlar ♡ Abla kardes ayakkabı kutusundan 3 boyutlu B harfi yapıp içini de gramafon kağıdı ile rengarenk doldurmuslar ♡♡♡♡ küçük kuzum da içinden gelenleri yazmış bana Tam yatağa yatmistim ki ikisi de odaya damlayip hediyelerini verdiler ♡♡♡♡♡
Tabi ben sulu göz yine başladım mutluluktan ağlamaya

Varlıkları bile bana en güzel armağan iken beni boş gecmemeleri çok hoşuma gitti ♡

Hehe en güzeli bence.. bir arkadaşım da 4 yıl da bir kutluyordu doom gününü :))

Şimdiden mutlu senelere banucum... herşey gönlünce olsun.

Sağ olasın canım ♡♡♡♡ Birlikte nice senelerimiz olsun inşallah

Banucum mutlu sağlıklı yıllar dilerim ailenle, hep böyle kal tatliş kadın :)

♡♡♡♡♡ sağ olasın canım

Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte hedeflerimize de ulasiriz ♡
Birinci sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul edersen sende dahil olmuş oluyorsun bize kizlanda geldikçe kendilerini tanitirlar nasılsa

Gunaydin kizlar

Bugun emineyi gonderdim okula. Emineyi kaldirdim zeynepte uyandi atesi vardi. Emine zeynebe satti hastaligini. Erkenciyiz bugun. Sabah bi smoothie yaptim ictim.

Günaydın canım ♡
Çok geçmiş olsun kuzuya inşallah çabucak toparlarnir oda

Sanki daha çok alıntı yapmıştım gibime geliyor
Arada doğum günümü kutlayan tüm Fıstık adaylarına da tek tek teşekkür ederim ♡♡♡ iyiki varsınız

Anaaaaa sevgili kayinvalidecigim de Faceden kutladı şimdi beni pek bir teknolojik hatun

Hahaha :)
Arayıp neden kutlamazlar onu anlayamıyorum ..
Belki sana sürpriz yapacaktır ...

Bugün şımar simarabildigin kadar banucum. Senin gunun :)

Geçmiş olsun canım

Tesekkur ederim kizlar.

Kaptanim ailenle birlikte saglikli huzur dolu gecirecegin nice yaslarin olsun.

Bence cok simarmasin yarin tarti gunu. Yarin sabahtan sonra istedigi kadar simarsin

Tesekkur ederim kizlar.

Kaptanim ailenle birlikte saglikli huzur dolu gecirecegi nice yaslarin olsun.

Bence cok simarmasin yarin tarti gunu. Yarin sabahtan sonra istedigi kadar simarsin

Doğru diyorsun onu unutmuştum ben.
Seni çakal

Banuuuuu yarın kutlarsinjz herşey 8.takim için

Sorma kesin kutlar Havai fiseklerle ugrasiyordur şu anda
Valla 20 senelik evliyim daha Bit kere bir doğum günü hesiyesini görmedim heee ben küs olduğum dönem hariç hiç boş geçmem ufaktan olsa mutlaka bir hediye falan alırım Maksat gönül almak ama ona göre demekki gerek yok

Valla kuru kuru simaracagim Hem tartı öncesi hemde baya yoğunluk olacak bugün Birazdan duş alıp hazirlanacagim
Belediyenin semineri var ona gideceğim ordan okuldaki toplantıya yetisebilirsek oraya, sonra da oglen Arkadasin askere gidecek olan oğluna okutacagi Mevlüte katilacagiz
Artık akşam da oturur kuru kuru simarmaya devam ederim

Günaydın gençlik...
antep bir garip ya. 30 yaşıma kadar hava hep ılıman akdeniz iklimiyken 30dan sonra birbirine girdi. bugün kar yağdı ya hu..

ay ben temizlik yapamadım elimde patladı veledim bene yemek yemek istemiyorum. sen kendine kahvaltı hazırlayıp götürüyorsun. keşke o kahvaltıyı ben yeseydim dedi. ben de kahvaltı hazırladım. sonrqa eşim aradı işte üstüm başım çok pis eve gelicem sen de bir çay yap dedi. onun çayını yaptım oğlanın kahvaltısını hazırladım. sonra demesin mi ben yemek yemek istiyorum. la havle! dedim. oğlum şu kahvaltıyı yap beni delledndirme diye atarlandım. eee zaman kalmadı temizliğe.

cnm doğum güün kutlu olsun. sevdiklerinle sağlıkla nice nice güzel yıllara inş...

Banucum sen yürüyüşe başladınmı.?
Salona getireceğim falan diyordun ya o bakımdan sordum..

+111111111111111111111111111111111
ne güzzel noktaya parmak basıverdin canım
noldu hı kaptanımn oldu??

iyi yolculukalr cnm. az ye bol yürü.
ayy ne güzel kendi bildikelrinle doğum yapmak. nazını falan çekerler seni adapte ederler.
doğumumda ebeler beni çok demotive etmişti. çok üzmüşlerdi.
doktorumdan Allah razı olsun yaparsın diye diye doğurttu beni erkekti o da.

çok geçmiş olsun cnm. Rabbim bol bol şifa versin inş..

hoş geldin aramıza.. ayyy bende istiyorum ama çok zormuş doğru mu?? karnımı gerdiresim var. gecede düşündüm hatta.
bi de gidip spor salonuna yazılcam sanırım. karnıma bakınca çok üzülüyorum. kapalıyım ama ben görüyorum yani.

Gunaydin kizlar

Bugun emineyi gonderdim okula. Emineyi kaldirdim zeynepte uyandi atesi vardi. Emine zeynebe satti hastaligini. Erkenciyiz bugun. Sabah bi smoothie yaptim ictim.

Günaydın cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin. inş bebeğe bulaşmaz.

çokta şeeetmesin... malum diyetteyik

Ayyy harbimi ablaaahemen gidip çaresine bakiym orası neresiydiki

Kız ben görmedim Yenanin bisiklet sorusunu Hemen de gözüme sok
Valla salona geldi de bir oturmadı ki evde bineyim ama söz yarın itibaren kesinlikle binileçek o bisiklete

Bugün malum doğum gunusum Kıvırma hakkimi kullaniyorum diyecegim hatta geç kalacağım hazırlanıp kaçmam lazım

Ayyy harbimi ablaaahemen gidip çaresine bakiym orası neresiydiki

Paylaşım alanında canım ama ben gerekeni yazdım Tabi sizlerde yazarsanız daha tatlı olur Baharın üzüntülü anına den geldiği için biraz tuhafina gitmiş köpeğini zehirlemisler o gün

Teşekkürler abla haber verdiğin için, okadar üzüldüm ki inanamadım bukadar ciddiye alınmasına,köpeğini zehirlemişler onun hassasiyetiyle alınganlık etmiş onuda anlıyorum ama bende yazdığımı biliyorum espri olduğu çok belli sanmıştım o sözlere alınılıp üzülüneceği aklımın ucundan bile geçmedi geçse asla yazmazdım

Ben kabalık olmasın diye çakma bile demedim sahte mi ne diyim bu muzur emojiyi kullandım Sürekli kullanırımya yani ciddi bişey yazarken ben bunları asla kullanmam, herkese söylüyorum kızlar burdada beni yanlış anladığınız bi durum olmuşsa söyleyin lütfen, ben iyi kötü emojileri kullanarak espri olduğunu belli etmeye çalışıyorum ama gerçekten bozulan kızan varsa yazmam.

Sagol cnm. Bebege gecmesin diye ugrasiyorum bende.

Bilmem ki sen kaç yaşındasın de hele
Ben 32

Hoşgeldiiin

Eneeee bizim kızlar polemiklere de mi dahil oluyorlar hele hele :))
Ya yaa biz kendimizi aştık artık yöneticilere falan sataşıyoz buralar bizi kesmiyo

Gunaydin kizlar

Geçmiş olsun canım 3 çocuk olunca malesef birbirlerine satacaklar .

Çok tatlı düşünceli kuzular

Sürpriz yapan bir kv aslında benim kv yapacak bi tip hatta evlenmeden önce hiç es geçmezdi ne olduysa oğlunu alınca oldu

Burdada sabaha kadar kar yağmış bu kış yağan ikinci en fazla kar.
E ebideryal cnm ben de meraktayım nerelerdesin iyi misin??
@meryemozcan27 Lilimam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…