Lilimam
@meryemozcan27
Kizlar yanlis anlamazsaniz ve samimiyetinize guvenerek bisey soylemek istiyorum
Karnelerin oldugu bolumde mesajlarinizi yeni gordum kupayla ilgili yazdiklarinizi
Sebahar kk guncellemesi sonrasinda görsellerde sikinti yasiyor o yuzden kupalari degistirmisti
Birisi cakma kupa diye elestirmis demis
Bende baska bi sekilde elestiri yapildigini sanip, luzumsuzluk yapilmis demistim :))
Sizin yazdiginizdan haberim yoktu
Sizi tanidigim icin sadece espri yaptığınızı biliyorum
Bence paylasimda buna aciklik getirip ozur dileseniz iyi olur
Tabi siz bilirsiniz yinede
Geçmiş olsun canımGunaydin kizlar
Bugun emineyi gonderdim okula. Emineyi kaldirdim zeynepte uyandi atesi vardi. Emine zeynebe satti hastaligini. Erkenciyiz bugun. Sabah bi smoothie yaptim ictim.
Hehe en güzeli bence.. bir arkadaşım da 4 yıl da bir kutluyordu doom gününü :))
Şimdiden mutlu senelere banucum... herşey gönlünce olsun.
Banucum mutlu sağlıklı yıllar dilerim ailenle, hep böyle kal tatliş kadın :)
Merhaba arkadaşlar guruba yeni geldim
60 kiloyum 55 hedefliyorum 2 hafta önce meme küçültme ameliyatı ve liposucaksın yaptırdım ödemim var hala doktorum diyet yapmamı söyledi biseyler yapıyorum tabi ama tek başıma motive olamıyorum oyuzden burdayım :)
Gunaydin kizlar
Bugun emineyi gonderdim okula. Emineyi kaldirdim zeynepte uyandi atesi vardi. Emine zeynebe satti hastaligini. Erkenciyiz bugun. Sabah bi smoothie yaptim ictim.
Hahaha :)Sanki daha çok alıntı yapmıştım gibime geliyor
Arada doğum günümü kutlayan tüm Fıstık adaylarına da tek tek teşekkür ederim ♡♡♡ iyiki varsınız
Anaaaaa sevgili kayinvalidecigim de Faceden kutladı şimdi benipek bir teknolojik hatun
Geçmiş olsun canım
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece benim küçülür yine yaptılar yapacaklarını
Ben odev yaptıklarını sanirken bizimkiler bana doğum günüm için birseyler yapmışlar ♡ Abla kardes ayakkabı kutusundan 3 boyutlu B harfi yapıp içini de gramafon kağıdı ile rengarenk doldurmuslar ♡♡♡♡ küçük kuzum da içinden gelenleri yazmış banaTam yatağa yatmistim ki ikisi de odaya damlayip hediyelerini verdiler ♡♡♡♡♡
Tabi ben sulu göz yine başladım mutluluktan ağlamaya
Varlıkları bile bana en güzel armağan iken beni boş gecmemeleri çok hoşuma gitti ♡
Sağ olasın canım ♡♡♡♡ Birlikte nice senelerimiz olsun inşallah
♡♡♡♡♡ sağ olasın canım
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte hedeflerimize de ulasiriz ♡
Birinci sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul edersen sende dahil olmuş oluyorsun bizekizlanda geldikçe kendilerini tanitirlar nasılsa
Günaydın canım ♡
Çok geçmiş olsun kuzuya inşallah çabucak toparlarnir oda
Hahaha :)
Arayıp neden kutlamazlar onu anlayamıyorum ..
Belki sana sürpriz yapacaktır ...
Bugün şımar simarabildigin kadar banucum. Senin gunun :)
Tesekkur ederim kizlar.
Kaptanim ailenle birlikte saglikli huzur dolu gecirecegi nice yaslarin olsun.
Bence cok simarmasin yarin tarti gunu. Yarin sabahtan sonra istedigi kadar simarsin
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Öğlen okula çıkmadan telefonu şarja takayim dedim ama kabloya sıkıntı vardı bir türlüşarj tutmadıhatta eve döndüğümde telefon kapanmıştı daha yeni açabildim Oda elimde kabloyu tutarak açılacak kadar şarj ettim Baktım nete giriyor devam etmeden sizlere de yazayim dedim
Artık 1 saatte olsa elimde sabit tutup şarj ederim inşallahilk fırsatta yeni bir kablo almam şart oldu ( eşim sağ olsun kendi telefonu şarj olmuyor diye kabloyu büküp büküp duruyordu bozmuş sanırım )
Valla bizim gelinide kardeşimi de bazen yolmak istiyorum ama hep Anama dua etsinler
Kizkardesimin yüzüne daha evvel dedim zaten sen Anama dua et kadın bugün Allah gecinden versin ölse ilk işim seni evire cevire dövmek olacak sonra ister konuş ister konuşma diyeHatta Annemin yanında da dedim nasıl gülüyor bu kadar dobralik da olmaz resmen söylüyorsun diye
Gelin de dayaklik ama Allahtan Almanyada da ancak gelirse senede 1 görüyoruz gerçi 2 senedir şükür gelmiyorlarBu yaz gelecekler sanırım ama hiç kusura bakmasınlar musait değilim kesin o tarihlerde Hatta tatile bile kacabilirim o dönem en azından 1 hafta da olsa kaçmış olurum
O zaman en mantıklısı kanguru kullanmak diyeceğim ama onun için geç kaldım sanırımUmarım fazla zorluk çekmeden ucabilmissindir
Benimde ufaklikta 8 ay doktorum erkekti hatta eşim erkek kadın dogumcu daha iyi diye tutturmustuilk hamileligimi öğrendiğimde ultrason için gittiğim. Kadın doktor eşimi odadan kovdu bizimki de len babası benim ne alaka demişti gece kanamam olunca bu erkek olana başka bir hastanenin acilinde den geldik eşimin de akşamları orada olması işine gelince hep ona gittim ♡
Göğüs muayenesi için aynı hastanede yine erkek vardı yaşlı da bir amcaAmcam kafasını çevirip elle muayene etti bende tam tersine kafayı cevirmistim ilk fırsatta yine hem kadın doğuma gitmem lazım hemde meme muayenesine
Sana kolay gelsin kuzum ♡
Bende biraz yaptım ama daha var biraz yapılacaklar onlarda az beklesin
Banucum sen yürüyüşe başladınmı.?
Salona getireceğim falan diyordun ya o bakımdan sordum..
iyi yolculukalr cnm. az ye bol yürü.kızlar Abbas yarın akşam yolcu ilk defa eşimle otobüs yolculuğu yapacağız bakalım neler bekliyor bizi3 4 gün yoğum istanbul da gece yolculuğu yapalım dedik kızımla da zor olmasın diye yarın ev süpürür çanta hazırlarım herhalde anlatamam size nasıl üşengecim bu aralar kendimi tanıyamıyorum
ayy ne güzel kendi bildikelrinle doğum yapmak. nazını falan çekerler seni adapte ederler.Slm kizlar
Benim bir de soyle bir sikintim var. Birincisi bizim dr genc ikincisi ayni yerde calisiyoruz. Hadi ben servisen cikamiyom adamda poliklinik ameliyathne servis arasi gidip geliyo anca yemekhanede karsilasiriz. 2 seneye yakin izinde oldugumu dusunursek belki unutur beni belki o arada tayin isteyip gider.
Kadin dogum doktorumunda tayini cikmisti en son dogurttugu kisilerdenim bende. Gerci o dogum basinda gordu gitti ebeler dogurttu. Muayene oldugum doktor gidiyor hastaneyi kurutuyorum
Cok sukur cnm sag saglim gelmissiniz
Benimkiler toplasan 900 gr yapmaz
Bende aile oykusu oldugu icin bazen esime diyorum acaba zayiflayinca ben de angelina jolie gibi erkenden aldirip protez mi taktirsam
Iyiyiz cnm coluk cocuk ugrasmaca. Senin kizceler nasil oldu?
Burda herkese ya adiyla ya nickiyle hitap ediyorum.YENA yla bulustuk nilufer abla dicem bi garip hissettim kendimi dilim zor dondu. @ISILDURU ya da ismiyle hitap ettim artik dedim bari ona abla demeyeyim
çok geçmiş olsun cnm. Rabbim bol bol şifa versin inş..Hiç devamsızlık yapmamış yegane öğrenciyimdir aslında reelde, benim ufaklık evde üç gündür okula gitmedi ,orta kulak iltihabı kışın çok sık yokluyor minigimi teyzesi tel hep elinde bir şekilde bana vermiyor ya oyun oynuyor ya çizgi film izliyor yada benimle ilgilenen diyor bana tel yasak o varken
hoş geldin aramıza.. ayyy bende istiyorum ama çok zormuş doğru mu?? karnımı gerdiresim var. gecede düşündüm hatta.Merhaba arkadaşlar guruba yeni geldim
60 kiloyum 55 hedefliyorum 2 hafta önce meme küçültme ameliyatı ve liposucaksın yaptırdım ödemim var hala doktorum diyet yapmamı söyledi biseyler yapıyorum tabi ama tek başıma motive olamıyorum oyuzden burdayım :)
Gunaydin kizlar
Devamsızlıktan sınıfta kalacaksın İşılcım. 300 mesaj görsem sevinirdim ben de nerdeee....iyiyiz valla...hala mezuniyet sarhoşluğu var üzerimde...çok güzel bir duygu.Allah sizlere de nasip etsin.
Kız Kezban olduğunu niye bugüne kadar benden sakladın.
Yenoşum altı tane farklı boyutlarda iki memede de vardı dağınık oldukları için arazi de musait olunca doktor malzemeden çalmamış bol bol almış. Tabi sonradan ben besledim büyüttüm merak etme
Adet dönemleri oluyor o tip ağrılar. Hormonlarla alakalı.
Tatlı cadı diyeyim de gerginlik olmasın barı
Yok canım bu Hilal mi? Dur tekrar bakayım zukkum' la zarpy karıştırmayayim. Kezban in diline düşerim yoksa....kiz Hilal... Bunları yediğine eminsin değil mi...şaka yaptım falan deme bak
Korku senaryoları yaziyordur kabak eşliğinde
Olsun kutlasin da erken geç fark etmez.ailenle nice yillarda yaş almani dilerim Banuşum...Biz her daim genciz
Muhteşem bir cevap...kova burcu olduğunu haykırdı resmen.... Lili düzeltirsen öldürürüm seni
Ayyy harbimi ablaaaLilimam
@meryemozcan27
Karnelerin oldugu bolumde mesajlarinizi yeni gordum kupayla ilgili yazdiklarinizi
Sebahar kk guncellemesi sonrasinda görsellerde sikinti yasiyor o yuzden kupalari degistirmisti
Bende baska bi sekilde elestiri yapildigini sanip, luzumsuzluk yapilmis demistim :))
Günaydın gençlik...
antep bir garip ya. 30 yaşıma kadar hava hep ılıman akdeniz iklimiyken 30dan sonra birbirine girdi. bugün kar yağdı ya hu..
ay ben temizlik yapamadım elimde patladıveledim bene yemek yemek istemiyorum. sen kendine kahvaltı hazırlayıp götürüyorsun. keşke o kahvaltıyı ben yeseydim dedi. ben de kahvaltı hazırladım. sonrqa eşim aradı işte üstüm başım çok pis eve gelicem sen de bir çay yap dedi. onun çayını yaptım oğlanın kahvaltısını hazırladım. sonra demesin mi ben yemek yemek istiyorum. la havle! dedim. oğlum şu kahvaltıyı yap beni delledndirme diye atarlandım. eee zaman kalmadı temizliğe.
cnm doğum güün kutlu olsun. sevdiklerinle sağlıkla nice nice güzel yıllara inş...
+111111111111111111111111111111111
ne güzzel noktaya parmak basıverdin canım
noldu hı kaptanımn oldu??
iyi yolculukalr cnm. az ye bol yürü.
ayy ne güzel kendi bildikelrinle doğum yapmak. nazını falan çekerler seni adapte ederler.
doğumumda ebeler beni çok demotive etmişti. çok üzmüşlerdi.
doktorumdan Allah razı olsun yaparsın diye diye doğurttu benierkekti o da.
çok geçmiş olsun cnm. Rabbim bol bol şifa versin inş..
hoş geldin aramıza.. ayyy bende istiyorum ama çok zormuş doğru mu?? karnımı gerdiresim var. gecede düşündüm hatta.
bi de gidip spor salonuna yazılcam sanırım. karnıma bakınca çok üzülüyorum. kapalıyım ama ben görüyorum yani.
Günaydın cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin. inş bebeğe bulaşmaz.
çokta şeeetmesin... malum diyetteyik
Ayyy harbimi ablaaahemen gidip çaresine bakiym orası neresiydiki
Teşekkürler abla haber verdiğin için, okadar üzüldüm ki inanamadım bukadar ciddiye alınmasına,köpeğini zehirlemişler onun hassasiyetiyle alınganlık etmiş onuda anlıyorum ama bende yazdığımı biliyorum espri olduğu çok belli sanmıştım o sözlere alınılıp üzülüneceği aklımın ucundan bile geçmedi geçse asla yazmazdımLilimam
@meryemozcan27
Günaydın gençlik...
antep bir garip ya. 30 yaşıma kadar hava hep ılıman akdeniz iklimiyken 30dan sonra birbirine girdi. bugün kar yağdı ya hu..
ay ben temizlik yapamadım elimde patladıveledim bene yemek yemek istemiyorum. sen kendine kahvaltı hazırlayıp götürüyorsun. keşke o kahvaltıyı ben yeseydim dedi. ben de kahvaltı hazırladım. sonrqa eşim aradı işte üstüm başım çok pis eve gelicem sen de bir çay yap dedi. onun çayını yaptım oğlanın kahvaltısını hazırladım. sonra demesin mi ben yemek yemek istiyorum. la havle! dedim. oğlum şu kahvaltıyı yap beni delledndirme diye atarlandım. eee zaman kalmadı temizliğe.
cnm doğum güün kutlu olsun. sevdiklerinle sağlıkla nice nice güzel yıllara inş...
ayy ne güzel kendi bildikelrinle doğum yapmak. nazını falan çekerler seni adapte ederler.
hoş geldin aramıza.. ayyy bende istiyorum ama çok zormuş doğru mu?? karnımı gerdiresim var. gecede düşündüm hatta.
bi de gidip spor salonuna yazılcam sanırım. karnıma bakınca çok üzülüyorum. kapalıyım ama ben görüyorum yani.
Ben 32Bilmem ki sen kaç yaşındasın de hele
HoşgeldiiinMerhaba arkadaşlar guruba yeni geldim
Ya yaa biz kendimizi aştık artık yöneticilere falan sataşıyoz buralar bizi kesmiyoEneeee bizim kızlar polemiklere de mi dahil oluyorlar hele hele :))
Geçmiş olsun canım 3 çocuk olunca malesef birbirlerine satacaklar .Gunaydin kizlar
Çok tatlı düşünceli kuzularSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece benim küçülür yine yaptılar yapacaklarını
Ben odev yaptıklarını sanirken bizimkiler bana doğum günüm için birseyler yapmışlar ♡ Abla kardes ayakkabı kutusundan 3 boyutlu B harfi yapıp içini de gramafon kağıdı ile rengarenk doldurmuslar ♡♡♡♡ küçük kuzum da içinden gelenleri yazmış banaTam yatağa yatmistim ki ikisi de odaya damlayip hediyelerini verdiler ♡♡♡♡♡
Tabi ben sulu göz yine başladım mutluluktan ağlamaya
Varlıkları bile bana en güzel armağan iken beni boş gecmemeleri çok hoşuma gitti ♡
Sağ olasın canım ♡♡♡♡ Birlikte nice senelerimiz olsun inşallah
♡♡♡♡♡ sağ olasın canım
Aramıza hoşgeldin canım
İnşallah birlikte hedeflerimize de ulasiriz ♡
Birinci sayfadaki kurallarimizi okuyup kabul edersen sende dahil olmuş oluyorsun bizekizlanda geldikçe kendilerini tanitirlar nasılsa
Günaydın canım ♡
Çok geçmiş olsun kuzuya inşallah çabucak toparlarnir oda
Sürpriz yapan bir kvHahaha :)
Burdada sabaha kadar kar yağmış bu kış yağan ikinci en fazla kar.Günaydın gençlik...
Nasıl bi panikse mefkuş ablayı alıntılarken Meryem ablanın çok alakasız mesajınıda alıntılamışımAyyy harbimi ablaaahemen gidip çaresine bakiym orası neresiydiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?