Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Cnm onun canı sıkkınmış ya ondan espri olduğunu anlamıştır. Onun çocuğu gibi olmuştur köpeği. Bakmaya korktum inş yaşıyordur.

Nasıl bi panikse mefkuş ablayı alıntılarken Meryem ablanın çok alakasız mesajınıda alıntılamışım

Üzme kendini olabilir böyle şeyler. Ama sanalda bile kalp kırmamaya gösterdiğin özen Harika cnm <3

Kelebek gibi uçar arı gibi sokarım kaptanın ona göre yaniiii

Bu arada bizde hastanedeyiZ. Minnoşum hep karnım ağrıyor diyordu özellikle yemek yerken ben numara diyedüşünüyorum ama nolurnolmaz diye doktoruna geldik. O da sağolsun kafadan ayağa kadar bütün testleri istemiş eşim getirmişti. Ben deöğle arası geldim. Boyu 2 cm kısaymış standarta göre kiloda az bence tartı 2 kilo az gösteriyy bundan alalım bizde şimdi vitamin serumunu vuruldu. MR için korkmuş onlarda sakinleştirici vermiş ben. Geldiğimde iyiydi sızdı şimdi eşimde geceden çıktığı için yorgundu yat yanına dedim o da sızdı iyi ki telefon var yoksa zaman geçmezdi bana. İnş testlerde tertemiz çıkarda gideriz

Sağol canım desteğin için vallahi gerçekten çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen fazla samimiyette yanlış anlaşılabiliyor.

Oy kuzum benim geçmiş olsun minnoşuma inşallah bişey yoktur bazen çocukları yemek konusunda dikkate almak lazım bende yemediği zaman zorlayabiliyorum sonradan rahatsız olduğunu ondan yemediğini anladığımda çok üzülüyorum zorladığım için.

Sağol canım desteğin için vallahi gerçekten çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen fazla samimiyette yanlış anlaşılabiliyor.

Bende aynı mesajı alıntılamıştım ama benimkini de görmemiş belliki artık sormuyorum bile demiştim, ne menü ne spor hiçbirini yazmıyo yine kaptan hatun

Saol cnm bekliyorum bakalım sonuçları. Gelişme de sorun yaşıyor bu defa da. İleride minnak bir delikanlı olmasın sonra der ki ana baba olarak neden dikkat etmediniZ be haklı olur.
Samimiyet güzel ya insan o zaman daha yakın hissediyor bence sen devam et aynen cnm
Bir de ben o kadar +1 dedim ki sıkıysa görmesin

Aslında senin boyunda iyi merak etme bence o halleder annesi

rica ederim cnm
Dedigim gibi ben baska birsey var saniyordum sizin mesajlarinizi okuyunca anladim :)))) aciklama yapman iyi olmus

rica ederim cnm
Dedigim gibi ben baska birsey var saniyordum sizin mesajlarinizi okuyunca anladim :)))) aciklama yapman iyi olmus
Ben anladım zaten senin görmeden yazdığını sabah cidden çok üzülmüştüm de şimdi düzeldim, en istemediğim pozisyona düşmüştüm sayende düzeltme imkanım oldu canım ablam

Bana da cevap vermedi hemen :)
Ama görmüş sonradan :)

Burası sanal falan ama hiç olmadığım şekilde anlaşıldımya çok çok üzüldüm etkisinde kaldım valla çocuğa kahvaltı hazırlıyorum durup durup buraya bakmaktan hazırlayamadım .

Üzülme canım
Halletmissin sonuçta..

Geçmiş olsun.

Ozaman yapacak bişey yok ne uzarsa kâr ya bu devrin çocukları hep uzun benim annem kısa babamda normal yani uzun asla değil ama erkek kardeşim 1.85

ay ne güzel MaşAllah kardeşine. 185 de gözüm yok normal olsun tamam. bizim aile hep uzun. rahmetli babam da 185-190 gibiydi. eşimlerde eşim kısa bir. hep şey diyor anam beni 45 de doğurduğu için (bu doğru ) ancak bu enerji kalmış işte

iyi olmana sevindim cnm. bak keyfine sen

Bana da cevap vermedi hemen :)
Ama görmüş sonradan :)

Üzülme canım
Halletmissin sonuçta..

Geçmiş olsun.

hehe mecbur bıraktık artık
saol cnm.

Sagol cnm

Gecmis olsun cnm insallah ciddi bir sey cikmaz

Burası sanal falan ama hiç olmadığım şekilde anlaşıldımya çok çok üzüldüm etkisinde kaldım valla çocuğa kahvaltı hazırlıyorum durup durup buraya bakmaktan hazırlayamadım .
Ablişkom akşam okudum o mesajı...moralini bozarim diye söylemedim. İlk etapta ben de oraya yazmadım. Üzülmekle kalmadım çünkü sert bir şeyler söyler ben de üzerim diye bugünü bekledim. Kırılıp üzülecek bir durum yoktu çünkü. Daha önce de buna benzer mesajları olmuştu editörümüzün. Hatırlıyor musun Nevreste'ye editörlerin sert olduğuna benzer bir şeyler yazmıştım o da biz de sizin gibiyiz demişti...işte tam da bende olan intiba buydu. Siz girip özür mesajları yazınca ben de kayıtsız kalamadım.

Nasıl bi panikse mefkuş ablayı alıntılarken Meryem ablanın çok alakasız mesajınıda alıntılamışım
Beni alakasız işlerinde kullanma sopayı yersin bak.

Kötü bir niyetimiz yoktu valla lilime takılıp baltayı taşa vurdum ya...

Canım güzel haberler almani diliyorum. Testler temiz çıksın

Yabancı kara suları oralar şekerim

rica ederim cnm
Mefkurem sevincimiz kursağımizda kaldı desem yeridir. böyle durumlarda işin aslı muhatabına uygun dille sorulmalı...niyetler anlaşıldıktan sonra hak ettiğimiz cevap verilmeli...tabi ki çok üzüldük köpeğinin başına gelenlere...bunun acısını bize sert sözlerle yansıtması da çok adil değil .

Ebicim Allah kolaylık versin tatlım...sağlıklı beslenmeye devam ohhhh ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…