- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.329
- 798
Ben 32
Hoşgeldiiin
Ya yaa biz kendimizi aştık artık yöneticilere falan sataşıyoz buralar bizi kesmiyo
Geçmiş olsun canım 3 çocuk olunca malesef birbirlerine satacaklar .
Çok tatlı düşünceli kuzular
Sürpriz yapan bir kvaslında benim kv yapacak bi tip hatta evlenmeden önce hiç es geçmezdi ne olduysa oğlunu alınca oldu
Burdada sabaha kadar kar yağmış bu kış yağan ikinci en fazla kar.
Nasıl bi panikse mefkuş ablayı alıntılarken Meryem ablanın çok alakasız mesajınıda alıntılamışım
Kız ben görmedim Yenanin bisiklet sorusunuHemen de gözüme sok
Valla salona geldi de bir oturmadı ki evde bineyim ama söz yarın itibaren kesinlikle binileçek o bisiklete
Bugün malum doğum gunusumKıvırma hakkimi kullaniyorum diyecegim hatta geç kalacağım hazırlanıp kaçmam lazım
Paylaşım alanında canım ama ben gerekeni yazdımTabi sizlerde yazarsanız daha tatlı olur Baharın üzüntülü anına den geldiği için biraz tuhafina gitmiş köpeğini zehirlemisler o gün
Sağol canım desteğin içinCnm onun canı sıkkınmış ya ondan espri olduğunu anlamıştır. Onun çocuğu gibi olmuştur köpeği. Bakmaya korktum inş yaşıyordur.
Üzme kendini olabilir böyle şeyler. Ama sanalda bile kalp kırmamaya gösterdiğin özen Harika cnm <3
Oy kuzum benim geçmiş olsun minnoşumaBu arada bizde hastanedeyiZ. Minnoşum hep karnım ağrıyor diyordu özellikle yemek yerken ben numara diyedüşünüyorum ama nolurnolmaz diye doktoruna geldik. O da sağolsun kafadan ayağa kadar bütün testleri istemiş eşim getirmişti. Ben deöğle arası geldim. Boyu 2 cm kısaymış standarta göre kiloda az bence tartı 2 kilo az gösteriyy bundan alalım bizdeşimdi vitamin serumunu vuruldu. MR için korkmuş onlarda sakinleştirici vermiş ben. Geldiğimde iyiydi sızdı şimdi eşimde geceden çıktığı için yorgundu yat yanına dedim o da sızdı iyi ki telefon var yoksa zaman geçmezdi bana. İnş testlerde tertemiz çıkarda gideriz
Bende aynı mesajı alıntılamıştım ama benimkini de görmemiş bellikiKelebek gibi uçar arı gibi sokarım kaptanın ona göre yaniiii
Sağol canım desteğin içinvallahi gerçekten çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen fazla samimiyette yanlış anlaşılabiliyor.
Oy kuzum benim geçmiş olsun minnoşumainşallah bişey yoktur bazen çocukları yemek konusunda dikkate almak lazım bende yemediği zaman zorlayabiliyorum sonradan rahatsız olduğunu ondan yemediğini anladığımda çok üzülüyorum zorladığım için.
Bende aynı mesajı alıntılamıştım ama benimkini de görmemiş bellikiartık sormuyorum bile demiştim, ne menü ne spor hiçbirini yazmıyo yine kaptan hatun
Aslında senin boyunda iyi merak etme bence o halleder annesiSaol cnm bekliyorum bakalım sonuçları. Gelişme de sorun yaşıyor bu defa da. İleride minnak bir delikanlı olmasınsonra der ki ana baba olarak neden dikkat etmediniZ be haklı olur.
Samimiyet güzel ya insan o zaman daha yakın hissediyor bence sen devam et aynen cnm
Bir de ben o kadar +1 dedim ki sıkıysa görmesin
Babası kısa puhahaAslında senin boyunda iyi merak etme bence o halleder annesi
Ozaman yapacak bişey yok ne uzarsa kârBabası kısa puhaha172 cm. inş cnm.
rica ederim cnmTeşekkürler abla haber verdiğin için, okadar üzüldüm ki inanamadım bukadar ciddiye alınmasına,köpeğini zehirlemişler onun hassasiyetiyle alınganlık etmiş onuda anlıyorum ama bende yazdığımı biliyorum espri olduğu çok belli sanmıştım o sözlere alınılıp üzülüneceği aklımın ucundan bile geçmedi geçse asla yazmazdım
Ben anladım zaten senin görmeden yazdığınırica ederim cnm
Dedigim gibi ben baska birsey var saniyordum sizin mesajlarinizi okuyunca anladim :)))) aciklama yapman iyi olmus
Günaydın gençlik...
antep bir garip ya. 30 yaşıma kadar hava hep ılıman akdeniz iklimiyken 30dan sonra birbirine girdi. bugün kar yağdı ya hu..
ay ben temizlik yapamadım elimde patladıveledim bene yemek yemek istemiyorum. sen kendine kahvaltı hazırlayıp götürüyorsun. keşke o kahvaltıyı ben yeseydim dedi. ben de kahvaltı hazırladım. sonrqa eşim aradı işte üstüm başım çok pis eve gelicem sen de bir çay yap dedi. onun çayını yaptım oğlanın kahvaltısını hazırladım. sonra demesin mi ben yemek yemek istiyorum. la havle! dedim. oğlum şu kahvaltıyı yap beni delledndirme diye atarlandım. eee zaman kalmadı temizliğe.
cnm doğum güün kutlu olsun. sevdiklerinle sağlıkla nice nice güzel yıllara inş...
+111111111111111111111111111111111
ne güzzel noktaya parmak basıverdin canım
noldu hı kaptanımn oldu??
iyi yolculukalr cnm. az ye bol yürü.
ayy ne güzel kendi bildikelrinle doğum yapmak. nazını falan çekerler seni adapte ederler.
doğumumda ebeler beni çok demotive etmişti. çok üzmüşlerdi.
doktorumdan Allah razı olsun yaparsın diye diye doğurttu benierkekti o da.
çok geçmiş olsun cnm. Rabbim bol bol şifa versin inş..
hoş geldin aramıza.. ayyy bende istiyorum ama çok zormuş doğru mu?? karnımı gerdiresim var. gecede düşündüm hatta.
bi de gidip spor salonuna yazılcam sanırım. karnıma bakınca çok üzülüyorum. kapalıyım ama ben görüyorum yani.
Günaydın cnm çok geçmiş olsun Rabbim bol bol şifa versin. inş bebeğe bulaşmaz.
çokta şeeetmesin... malum diyetteyik
Burası sanal falan ama hiç olmadığım şekilde anlaşıldımya çok çok üzüldüm etkisinde kaldım valla çocuğa kahvaltı hazırlıyorum durup durup buraya bakmaktan hazırlayamadım .
Bu arada bizde hastanedeyiZ. Minnoşum hep karnım ağrıyor diyordu özellikle yemek yerken ben numara diyedüşünüyorum ama nolurnolmaz diye doktoruna geldik. O da sağolsun kafadan ayağa kadar bütün testleri istemiş eşim getirmişti. Ben deöğle arası geldim. Boyu 2 cm kısaymış standarta göre kiloda az bence tartı 2 kilo az gösteriyy bundan alalım bizdeşimdi vitamin serumunu vuruldu. MR için korkmuş onlarda sakinleştirici vermiş ben. Geldiğimde iyiydi sızdı şimdi eşimde geceden çıktığı için yorgundu yat yanına dedim o da sızdı iyi ki telefon var yoksa zaman geçmezdi bana. İnş testlerde tertemiz çıkarda gideriz
Ozaman yapacak bişey yok ne uzarsa kârya bu devrin çocukları hep uzun benim annem kısa babamda normal yani uzun asla değil ama erkek kardeşim 1.85
Kolay gelsin güzel arkadaşlarım son bi haftaya yakındır misafirler var ev kalabalık bi Dr işleri falan var giremedim yada okudum bazen sadece sağlıklı beslenmeye devam ediyorum inş sizi meraklandirdysam Özür dilerim ilginiz için çooook sağolun kardeslerim
Bana da cevap vermedi hemen :)
Ama görmüş sonradan :)
Üzülme canım
Halletmissin sonuçta..
Geçmiş olsun.
Ben 32
Hoşgeldiiin
Ya yaa biz kendimizi aştık artık yöneticilere falan sataşıyoz buralar bizi kesmiyo
Geçmiş olsun canım 3 çocuk olunca malesef birbirlerine satacaklar .
Çok tatlı düşünceli kuzular
Sürpriz yapan bir kvaslında benim kv yapacak bi tip hatta evlenmeden önce hiç es geçmezdi ne olduysa oğlunu alınca oldu
Burdada sabaha kadar kar yağmış bu kış yağan ikinci en fazla kar.
Bu arada bizde hastanedeyiZ. Minnoşum hep karnım ağrıyor diyordu özellikle yemek yerken ben numara diyedüşünüyorum ama nolurnolmaz diye doktoruna geldik. O da sağolsun kafadan ayağa kadar bütün testleri istemiş eşim getirmişti. Ben deöğle arası geldim. Boyu 2 cm kısaymış standarta göre kiloda az bence tartı 2 kilo az gösteriyy bundan alalım bizdeşimdi vitamin serumunu vuruldu. MR için korkmuş onlarda sakinleştirici vermiş ben. Geldiğimde iyiydi sızdı şimdi eşimde geceden çıktığı için yorgundu yat yanına dedim o da sızdı iyi ki telefon var yoksa zaman geçmezdi bana. İnş testlerde tertemiz çıkarda gideriz
Ablişkom akşam okudum o mesajı...moralini bozarim diye söylemedim. İlk etapta ben de oraya yazmadım. Üzülmekle kalmadım çünkü sert bir şeyler söyler ben de üzerim diye bugünü bekledim. Kırılıp üzülecek bir durum yoktu çünkü. Daha önce de buna benzer mesajları olmuştu editörümüzün. Hatırlıyor musun Nevreste'ye editörlerin sert olduğuna benzer bir şeyler yazmıştım o da biz de sizin gibiyiz demişti...işte tam da bende olan intiba buydu. Siz girip özür mesajları yazınca ben de kayıtsız kalamadım.Burası sanal falan ama hiç olmadığım şekilde anlaşıldımya çok çok üzüldüm etkisinde kaldım valla çocuğa kahvaltı hazırlıyorum durup durup buraya bakmaktan hazırlayamadım .
Beni alakasız işlerinde kullanma sopayı yersin bak.Nasıl bi panikse mefkuş ablayı alıntılarken Meryem ablanın çok alakasız mesajınıda alıntılamışım
Kötü bir niyetimiz yoktu vallaCnm onun canı sıkkınmış ya ondan espri olduğunu anlamıştır. Onun çocuğu gibi olmuştur köpeği. Bakmaya korktum inş yaşıyordur.
Üzme kendini olabilir böyle şeyler. Ama sanalda bile kalp kırmamaya gösterdiğin özen Harika cnm <3
Canım güzel haberler almani diliyorum. Testler temiz çıksınBu arada bizde hastanedeyiZ. Minnoşum hep karnım ağrıyor diyordu özellikle yemek yerken ben numara diyedüşünüyorum ama nolurnolmaz diye doktoruna geldik. O da sağolsun kafadan ayağa kadar bütün testleri istemiş eşim getirmişti. Ben deöğle arası geldim. Boyu 2 cm kısaymış standarta göre kiloda az bence tartı 2 kilo az gösteriyy bundan alalım bizdeşimdi vitamin serumunu vuruldu. MR için korkmuş onlarda sakinleştirici vermiş ben. Geldiğimde iyiydi sızdı şimdi eşimde geceden çıktığı için yorgundu yat yanına dedim o da sızdı iyi ki telefon var yoksa zaman geçmezdi bana. İnş testlerde tertemiz çıkarda gideriz
Yabancı kara suları oralar şekerimSağol canım desteğin içinvallahi gerçekten çok dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen fazla samimiyette yanlış anlaşılabiliyor.
Mefkurem sevincimiz kursağımizda kaldı desem yeridir.rica ederim cnm
Dedigim gibi ben baska birsey var saniyordum sizin mesajlarinizi okuyunca anladim :)))) aciklama yapman iyi olmus
Ebicim Allah kolaylık versin tatlım...sağlıklı beslenmeye devam ohhhh ohhhKolay gelsin güzel arkadaşlarım son bi haftaya yakındır misafirler var ev kalabalık bi Dr işleri falan var giremedim yada okudum bazen sadece sağlıklı beslenmeye devam ediyorum inş sizi meraklandirdysam Özür dilerim ilginiz için çooook sağolun kardeslerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?