Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

yok cnm niye kalsin

Sizi tanimadigi icin ciddiye almis olabilir
Bende, biri ozel mesajla falan bisey yazdi sanmistim
Sizi okuyunca çaktım durumu :))
Kupalar kaybolmasin diye baya ugrastiya onun icin alindi heralde

Neyse cnm bosver sen mezuniyetinin keyfini cikar

O kupayı alabilmek için biz de kırk takla attik ama değdi Mefkurem.sag ol canım arkadaşım. Umarım gönül kırgınlığı geçmiştir Bahar'ın. Bizi tanısaydı kaale almazdı zaten.

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Hele şükür fırsat bulabildim de yazabiliyorum Size
Bugün çok eğlendim çoook

Seminerleri Psikolog pek bir güzel anlattı hep bildiğimiz şeyleri hatta yanımdaki arkadaşım resmen valla gormeyecegini bilsem kaykilip uyuyacagim dedi

Ordan çıkıp direk Arkadaşın Askere gidecek oğlu için okuttugu mevlude gittik ama o cidden çok güzel geçti Hoca bol bol ilahiler okudu kurana sonra ve cidden vakit güzel geçti

Dönüşü koştur koştur kızı okuldan almaya gittim ( Öğretmene rica ettim Etüde kaldı da ben rahat ettim )

Dönüşü de biraz evi toparlayıp süpürge tuttum daha yeni popisim yer gördü

Burası sanal falan ama hiç olmadığım şekilde anlaşıldımya çok çok üzüldüm etkisinde kaldım valla çocuğa kahvaltı hazırlıyorum durup durup buraya bakmaktan hazırlayamadım .

Kıyamam sana kuzum yaaa sende benim gibi çok fazla benimsiyorsun herkesi ve herşeyi

Çok çok geçmiş olsun canım ♡ İnşallah sonuçlar da temiz çıkmıştır Hayirli haberlerini bekliyoruz

Bende aynı mesajı alıntılamıştım ama benimkini de görmemiş belliki artık sormuyorum bile demiştim, ne menü ne spor hiçbirini yazmıyo yine kaptan hatun

Valla arada kaynamış yoksa hiç gormemezlikten gelirmiyim
Cumartesi itibaren hem spor hem diyet konusunda her An hesabımı seve seve veririm canım Neden bugün değil de cumartesi dersen yarın alışverişe çıkmam lazım bir kaç gündür evdekilerle idare ediyordum tabi eksik çok olunca biraz saçma da olduğu oluyordu ( maalesef yoğurt ve sebze falan kalmadı kurubakla ve bir iki kere makarna yediğim de oldu )

Aman iyi ol da canım nasılsa sende misafirleri gönderip aramıza dönersin ♡♡♡♡
Yorma kendini fazla

Gecmis olsun cnm

Ne cezasi abla?

Kizlardan hastalik bulasti herhalde bir de yorgunluk vardi. Acayip usuyorum su anda battaniye altindan yaziyorum. Kahve yaptim kendime icim isinsin diye. Birazdanda bir grip ilaci alirim. Bagazim aciyo. Eger kendimi iyi hissedersem ilerleyen saatlerde gelirim yine, hissetmezsem yrn gelirim. Menumude yarin veririm.
Hepinize iyi geceler.

Cok gecmis olsun hasibecim.dinlen gecer inslalah

Bende şimdi gördüm canım Kosturmacadan gözümden kaçmış
Hayır aksilik bugün de yok meydanda ki ilk gün söylemiştim hata bende kontrol etmedim
Umarim birazdan gelir de yapar

Çok geçmiş olsun canim iyice dinlen ve bol ıhlamur iç ♡

Acaba ben mi yanlış hatırlıyorum kizcagiza hatırlatması mi sonucunun yükümlülüğünü diye düşünürken geçmişe baktım da kendi mesajlarımı da buldum Cuma gecesi ayrıntılı bir şekilde izah etmişim
Umarim gelir de halleder çünkü yerine benim yapma şansım da yok maalesef

İnşallah canım acil şifalar diliyorum

Sevgili arkadaşlar bu geceden itibaren ve önümüzdeki birkaç gün sitede büyük bir güncelleme yapılacağından erişim yapılamayacakmıs ayarlarınızla oynamayın. Ulasamayacagiz birbirimize panik yok.
Tmm ablam.2 gun tatil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…