yok cnm niye kalsinMefkurem sevincimiz kursağımizda kaldı desem yeridir.böyle durumlarda işin aslı muhatabına uygun dille sorulmalı...niyetler anlaşıldıktan sonra hak ettiğimiz cevap verilmeli...tabi ki çok üzüldük köpeğinin başına gelenlere...bunun acısını bize sert sözlerle yansıtması da çok adil değil .
O kupayı alabilmek için biz de kırk takla attik ama değdi Mefkurem.yok cnm niye kalsin
Sizi tanimadigi icin ciddiye almis olabilir
Bende, biri ozel mesajla falan bisey yazdi sanmistim
Sizi okuyunca çaktım durumu :))
Kupalar kaybolmasin diye baya ugrastiya onun icin alindi heralde
Neyse cnm bosver sen mezuniyetinin keyfini cikar
Sen milyon kilometreyi kat et...gel sabah kahvaltıda zeytin peynir ye...Merhabalar,
10:00 zeytin, peynir, domates, salatalık
13:00 elma, badem
15:00 portakal
18:00 salata, ızgara tavuk
19:00 ayran
Güncel: hala 65,5 kg
Iyi geceler.
Teşekkürler abla haber verdiğin için, okadar üzüldüm ki inanamadım bukadar ciddiye alınmasına,köpeğini zehirlemişler onun hassasiyetiyle alınganlık etmiş onuda anlıyorum ama bende yazdığımı biliyorum espri olduğu çok belli sanmıştım o sözlere alınılıp üzülüneceği aklımın ucundan bile geçmedi geçse asla yazmazdım
Ben kabalık olmasın diye çakma bile demedim sahte mi ne diyim bu muzur emojiyi kullandımSürekli kullanırımya yani ciddi bişey yazarken ben bunları asla kullanmam, herkese söylüyorum kızlar burdada beni yanlış anladığınız bi durum olmuşsa söyleyin lütfen, ben iyi kötü emojileri kullanarak espri olduğunu belli etmeye çalışıyorum ama gerçekten bozulan kızan varsa yazmam.
Burası sanal falan ama hiç olmadığım şekilde anlaşıldımya çok çok üzüldüm etkisinde kaldım valla çocuğa kahvaltı hazırlıyorum durup durup buraya bakmaktan hazırlayamadım .
Bu arada bizde hastanedeyiZ. Minnoşum hep karnım ağrıyor diyordu özellikle yemek yerken ben numara diyedüşünüyorum ama nolurnolmaz diye doktoruna geldik. O da sağolsun kafadan ayağa kadar bütün testleri istemiş eşim getirmişti. Ben deöğle arası geldim. Boyu 2 cm kısaymış standarta göre kiloda az bence tartı 2 kilo az gösteriyy bundan alalım bizdeşimdi vitamin serumunu vuruldu. MR için korkmuş onlarda sakinleştirici vermiş ben. Geldiğimde iyiydi sızdı şimdi eşimde geceden çıktığı için yorgundu yat yanına dedim o da sızdı iyi ki telefon var yoksa zaman geçmezdi bana. İnş testlerde tertemiz çıkarda gideriz
Bende aynı mesajı alıntılamıştım ama benimkini de görmemiş bellikiartık sormuyorum bile demiştim, ne menü ne spor hiçbirini yazmıyo yine kaptan hatun
Kolay gelsin güzel arkadaşlarım son bi haftaya yakındır misafirler var ev kalabalık bi Dr işleri falan var giremedim yada okudum bazen sadece sağlıklı beslenmeye devam ediyorum inş sizi meraklandirdysam Özür dilerim ilginiz için çooook sağolun kardeslerim
Gecmis olsun cnmBu arada bizde hastanedeyiZ. Minnoşum hep karnım ağrıyor diyordu özellikle yemek yerken ben numara diyedüşünüyorum ama nolurnolmaz diye doktoruna geldik. O da sağolsun kafadan ayağa kadar bütün testleri istemiş eşim getirmişti. Ben deöğle arası geldim. Boyu 2 cm kısaymış standarta göre kiloda az bence tartı 2 kilo az gösteriyy bundan alalım bizdeşimdi vitamin serumunu vuruldu. MR için korkmuş onlarda sakinleştirici vermiş ben. Geldiğimde iyiydi sızdı şimdi eşimde geceden çıktığı için yorgundu yat yanına dedim o da sızdı iyi ki telefon var yoksa zaman geçmezdi bana. İnş testlerde tertemiz çıkarda gideriz
Ne cezasi abla?oynakbasi34 kaptanım Zipzip kaptanım sana mesaj yazmış etap sonuncusu ile ilgili...sanırım gözünden kaçtı...takımımız ceza alabilir tehlikesi yaşıyor. İlgili sayfayı Ucukkaçik a mesajında yazabilir misin? Bugün son günüymüş.
Cok gecmis olsun hasibecim.dinlen gecer inslalahKizlardan hastalik bulasti herhalde bir de yorgunluk vardi. Acayip usuyorum su anda battaniye altindan yaziyorum. Kahve yaptim kendime icim isinsin diye. Birazdanda bir grip ilaci alirim. Bagazim aciyo. Eger kendimi iyi hissedersem ilerleyen saatlerde gelirim yine, hissetmezsem yrn gelirim. Menumude yarin veririm.
Hepinize iyi geceler.
oynakbasi34 kaptanım Zipzip kaptanım sana mesaj yazmış etap sonuncusu ile ilgili...sanırım gözünden kaçtı...takımımız ceza alabilir tehlikesi yaşıyor. İlgili sayfayı Ucukkaçik a mesajında yazabilir misin? Bugün son günüymüş.
Kizlardan hastalik bulasti herhalde bir de yorgunluk vardi. Acayip usuyorum su anda battaniye altindan yaziyorum. Kahve yaptim kendime icim isinsin diye. Birazdanda bir grip ilaci alirim. Bagazim aciyo. Eger kendimi iyi hissedersem ilerleyen saatlerde gelirim yine, hissetmezsem yrn gelirim. Menumude yarin veririm.
Hepinize iyi geceler.
Sonuç listelerini de hazirladim çok şükür
Maalesef o ödemler seninde etap sonuncusu olmana sebep oldu
Dur linkini bulayım da sağlıklı bir tarif vermek zorundasınbir de bir yere Kilo almanın sebebini yazacaktım sanırım onada tekrar karar defterinden bakayım
ETAP SONUNCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜĞÜ
Etap sonuncusu en geç Perşembe gününe kadar; linkini vermiş olduğum başlıklar altında belirtilmiş olan paylaşımları yapmalıdır:
1- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/
2- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...cilarimizdan-saglikli-yemek-tarifleri.964109/
İnşallah canım acil şifalar diliyorumBu arada bizde hastanedeyiZ. Minnoşum hep karnım ağrıyor diyordu özellikle yemek yerken ben numara diyedüşünüyorum ama nolurnolmaz diye doktoruna geldik. O da sağolsun kafadan ayağa kadar bütün testleri istemiş eşim getirmişti. Ben deöğle arası geldim. Boyu 2 cm kısaymış standarta göre kiloda az bence tartı 2 kilo az gösteriyy bundan alalım bizdeşimdi vitamin serumunu vuruldu. MR için korkmuş onlarda sakinleştirici vermiş ben. Geldiğimde iyiydi sızdı şimdi eşimde geceden çıktığı için yorgundu yat yanına dedim o da sızdı iyi ki telefon var yoksa zaman geçmezdi bana. İnş testlerde tertemiz çıkarda gideriz
Yok canım en yakın zamanda isteyeceğim. Bugün gelir diye ümit ediyorum.Elhan canım sende Var mı İG hesabı falan ordan ucukkaciga ulassak Telefonunu almamıştım daha yoksa whatsuppdan en azından hatirlatma yapardım hemen
Sanırım bir ihtar alıyoruz. Ucukkacik etap sonuncusu olduğu için sebebini yazacak. Yazmazsa cezalı duruma düşüyoruz.Ne cezasi abla?
Tmm ablam.2 gun tatil yaniSevgili arkadaşlar bu geceden itibaren ve önümüzdeki birkaç gün sitede büyük bir güncelleme yapılacağından erişim yapılamayacakmıs ayarlarınızla oynamayın. Ulasamayacagiz birbirimize panik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?