Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bikaçgündür girmeyen kızlar sistemde mi sıkıntı var neden gelmiyosunuz meraklardayım.
Zarpy canım sende geliyosun ama yazmıyosun .

Bu yeni hale alışmaya çalışıyorum kuzucum çok yadırgadım,ki ben yeni olduğum halde bu kadar yadırgıyosam eskiden beri buraya gelenlerin halini düşünemiyorum.

meraba kızlar. oğlumun kan tahlili normaldii şükür. mr da iyi dediler. bana dememişler meğer gizleemişler.
kist çıkmış beyninde
perişanım cumadan beri.. neyse radyologda yanlış yorumlamış baskı var diye
sonra eşim hastanede tek başına ağlaya ağlaya beyin cerrahına gitmiş. o da 1 cm önemli değil bası yok hiçbir zararı yok demiş. çocuk da ental olarak geişim bozukluğu da olmadığı için şükürler olsun 6 ay sonraya kontrl istemiş. tabi eşim kardeşime mr ı yollamış. kardeşim Ankarada doktor. ona cd yi yolladık cd yi yorumlattı önemli değil bu demişler. daha yeni yeni toprlıyorum. çarşamba günü Ankaraya gideceğiz. madem kontrol olacak işin ehli yapsın kontrolünü diyor kardeşim ve eşim. ben ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin inş. içinde beni de. yavruma bakıp bakıp ağlıyoru. resmen tesadüf olarak ortaya çıktı tedavisi olan birşey şükürler olsun. işte kendimizi teselli ediyoruz. gelemezsem helal edin hakkınızı. kendimi toparlamam gerek.

Canım ya neler neler olmuş öyle Allah beterinden korusun şifa versin kuzuna, bende çocuklar konusunda çok panik atağim hemen en kötüsü yazıyor internette araştırınca bir ağlamak geliyor Allah korusun evlatlarımızı

saol cnm. ben zaten panik atak hastasıyım o yüzden dememişler bana.. ama bir tuhaflık vardı etrafımdaki herkeste de evladıma yormadım, yoramadım işte. inş Rabbim şifasını verir yavrumunda kist büyümez hatta küçülük inş.

Asibecim takıma yeni geldiğimde notlar almıştım. Şu an defterde yoksun ama bu olmayacağin anlamını taşımıyor tabi ki

İnşallah canım olabilir

Tuğbacim ben kaçırmısim bu mesajı...çok şükür ben okuyana kadar durum biraz daha netleşmiş. Çok geçmiş olsun canım. Tedavisi olan bir hastalikmiş teselli etmekten daha fazlası bu... Allah'a şükür ...fark etmeniz daha da güzel canım. Allah bebeğini sana ve eşine bağışlasın.

sonundaoldu kuzum inan okurken benim bile nefesim bir an kesildi
Rabbime şükürler olsun ki önemli bir şey değilmiş ama tabiki kontrollerini aksatmayin ♡
Rabbim sizlere de sabırlar versin düşüncesi bile ürkütücü
Bol bol dua edin bizlerde dua ederiz tabiki ♡ İnşallah 6 ay sonra tertemiz çıktı sonuçlar yanilmislar dersin
Varsa hakkımız tabiki helal olsun ama ne zaman kafa dağıtmak dertleşmek istersen bizler buradayız canım Kendini sakin salma kuzu için güçlü dur Allah büyük ♡♡♡♡

Canim benim cok cok gecmis olsun.insalah korktugun kadar onemli degildir.haklisin tek canlari sagolsun yavrularin,gerisi bos dunyanin

Canııım çok geçmiş olsun kuzuya, Ankaradan da hayırlı haberlerle dönün inşallah İlaçla 6 ay sonraya zararsızda olsa tamamen bitmiş olur inşallah dualarım sizinle, sende iyi olmaya çalış kuzum Allah yardımcın olsun ,internetten araştırıp durma lütfen saçma sapan şeyler yazabiliyor insan ister istemez etkisinde kalıyor,bunaldıkça yaz lütfen biz hep yanındayız

Anam bende beyazlari yikamistim Aksam üzere hesapta büyük kız sen yorulma ben asarim demişti diş ağrısı tutunca unuttu yattı mecbur yine bana kaldı ama geberdim Gören dünya iş yaptım sanır

Hala omuzlar tam geçmedi sanırım az zorlaninca deli gibi ağrıyor
Neyse ki cuma günü Check up'a gireceğim Ayseyle birlikte bir hastanede hem kanser taramasina gireceğiz hemde ortopediye gorunecegiz ♡

Gerci mamografi ve kadın doğum biraz sevimsiz ama sağlık daha önemli hem şu pkolarimi da bir kontrol ettirmiş olurum hemde düzensiz adeti danisirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…