- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Çok güzel , pazar günü menunde bezelye, havuç, patates gördüm tüh dedim ama bugün bu farkı görünce kendi bunyeme tüküreyim dedim...pazartesi bildiriminide yapayım
cuma: 98.5
pazartesi: 97.4
fark: - 1.1
Valla abla,sistem degiseli bi toplanamadik.bize iyi gelmedi bu morBütün kızlar toplandık diyemeyecek miyiz
Hosgeldin kardes,sistemi degisti kk nin,artik boyle mor kullanacaz,herkez acemiligini ysiyor yani sen tek degilsinGünaydın ben geldim. Uzun zamandır giriş yapamıyordum, hata verip duruyordu, buraya ne olmuş? Ne olduğunu bilmiyorum da umarım geçici bir süreliğine böyle olmuştur, çünkü yeni görünümü hiç beğenmedim.
Yeni mesajlar çoğalmış, ancak bunları okumam benim epey zamanımı alacak gibi duruyor, dikkat etmem gereken birşey var mıydı mesajlarda? Zaten yine Cuma kontrolünü kaçırdık.
Onu da geçtim, zar zor bir kelebek almıştık, o nerede?
Sen gideli olanlar oldu bitanem...tadilat dolayısıyla iki üç gün kapaliydik koalacim. Mekan bizim mekanimiz alışacağız yapacak bir şey yok. Kelebekler uçtu gitti...sıcaklarla beraber dönerler sen onu takma kafana... uğraşıyoruz işte bıraktığın gibi...Günaydın ben geldim. Uzun zamandır giriş yapamıyordum, hata verip duruyordu, buraya ne olmuş? Ne olduğunu bilmiyorum da umarım geçici bir süreliğine böyle olmuştur, çünkü yeni görünümü hiç beğenmedim.
Yeni mesajlar çoğalmış, ancak bunları okumam benim epey zamanımı alacak gibi duruyor, dikkat etmem gereken birşey var mıydı mesajlarda? Zaten yine Cuma kontrolünü kaçırdık.
Aman kelebeği de kalsın, tırtılı da. Gözlerimiz alışana kadar bir 5 kilo daha veririz galiba :)Sen gideli olanlar oldu bitanem...tadilat dolayısıyla iki üç gün kapaliydik koalacim. Mekan bizim mekanimiz alışacağız yapacak bir şey yok. Kelebekler uçtu gitti...sıcaklarla beraber dönerler sen onu takma kafana... uğraşıyoruz işte bıraktığın gibi...
Günaydın ben geldim. Uzun zamandır giriş yapamıyordum, hata verip duruyordu, buraya ne olmuş? Ne olduğunu bilmiyorum da umarım geçici bir süreliğine böyle olmuştur, çünkü yeni görünümü hiç beğenmedim.
Hee nerdeyse...kayboldu kelebekler.Onu da geçtim, zar zor bir kelebek almıştık, o nerede?
Aynen tatlım...burayı guzelleştiren bizim sıcak mesajlarimiz biz oldukça daha da güzelleşir..sağlıklı olalım da gerisi önemli değil.İyi gelir zamanla sen meraklanma.Valla abla,sistem degiseli bi toplanamadik.bize iyi gelmedi bu mor.ama herkezin cani sagolsun,sagliklarina bisey gelmesinde,toplaniriz yine ellaammm:)
Bak bu doğru...seve seve veririz yağları hatta fazlasını bile...Aman kelebeği de kalsın, tırtılı da. Gözlerimiz alışana kadar bir 5 kilo daha veririz galiba :)
Dur kız sen nereye veriyorsun daha :)Bak bu doğru...seve seve veririz yağları hatta fazlasını bile...
Bebeğim 38 beden görünümlü 40 bedenim halaDur kız sen nereye veriyorsun daha :)
Yuru be kim tutar senii.Bebeğim 38 beden görünümlü 40 bedenim haladünden beri sıkıyönetim ilan ettim menülerime tekrardan. Beşli rakamları görmeden durmayacağım. Hani 59.9 olsa ona da razıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?