Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Slm kizlar

Gittim geldim hastaneye. Ultrason cekildim ultrasonda bir sey cikmadi cok sukur. Dr yanina dondum gosterdim. Dedim ama kitle gibiydi setti hatta esimede sordum sence burda bir sey var mi ben mi evham yapiyorum diye gerci dun baktim sertligi biraz azalmis ama yine orda duruyordu dedim. O da dediki kendi meme dokunu hissetmissindir bazen oyle olabiliyor. Adetimin yogun gununde hissetmistim hormonlardan sanirim diye tahmin ediyorum artik cunku daha ince hic boyle bir sey hissetmemistim.

Gelelim diger meseleye. Hastanede her goren beni aaaa hasibe ne kadar suzulmussun ust tarafin iyice gitmis dediler. Bu motivasyon bana 3 ay gider.

Yarin aksamda gun oturmamiz var. Bakalim oradaki diger arkadaslarim ne diyecekler.

dün gece meryem uyutmadı 3 saatlik uykuyla duruyorum. menümüde yrn yazarım

iyi geceler

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Su evdekiler bir postalayayım da sonra şöyle güzel bir kahvaltı yapayım kendime
Baya acikmisim
Ufak ufak temziligimi bitirmem lazım. Malum perşembe kandil cuma da doktor kontrolü var eeee cumartesi de ingilizce kursu bende ancak hallederim bütün işleri

Tabi önce bit gitsin evdekiler de

Hayırlı sabahlar herkese...
Karbonhidrattan uzak, bol proteinli, yeşillikli , koca koca bardaklar dolu- su güzel bir gün diliyorum. Umarım gün içinde sizi tebessüm ettirecek güzel haberler alırsınız. Ufak tefek problemler elbette yaşayacağız, onlarla başa çıkacak enerjimiz sabrımız bol olsun. Yeni siteye taşındık çoğumuz alışamadı ama alışılmayacak gibi de değil mahalle sakinleri aynı. Düzenli bildirimler yapalim, gün içinde fırsat bulup aktiviteler ekleyelim. Düzenli bir menü bol hareket bol su bizi hayallerimize ulaştıracak. Şimdi silkelenme vakti bacılar. Çok uyuştuk farkındayız di mi.....

pazartesi bildiriminide yapayım

cuma: 98.5
pazartesi: 97.4
fark: - 1.1
Çok güzel , pazar günü menunde bezelye, havuç, patates gördüm tüh dedim ama bugün bu farkı görünce kendi bunyeme tüküreyim dedim... canim metabolizmanin kıymetini bil elde ne nankorler var. Pazartesi menün yok yalnız iki defa kontrol ettim ne yedin söyle bakim....yazdiysan da kusura bakma...bulamadım inan...kızların görmesini istiyorum....bu liste bence çok değerli ... tebrik ederim canım.

Günaydın ben geldim. Uzun zamandır giriş yapamıyordum, hata verip duruyordu, buraya ne olmuş? Ne olduğunu bilmiyorum da umarım geçici bir süreliğine böyle olmuştur, çünkü yeni görünümü hiç beğenmedim.

Yeni mesajlar çoğalmış, ancak bunları okumam benim epey zamanımı alacak gibi duruyor, dikkat etmem gereken birşey var mıydı mesajlarda? Zaten yine Cuma kontrolünü kaçırdık.

Onu da geçtim, zar zor bir kelebek almıştık, o nerede?

Hosgeldin kardes,sistemi degisti kk nin,artik boyle mor kullanacaz,herkez acemiligini ysiyor yani sen tek degilsin

Sen gideli olanlar oldu bitanem...tadilat dolayısıyla iki üç gün kapaliydik koalacim. Mekan bizim mekanimiz alışacağız yapacak bir şey yok. Kelebekler uçtu gitti...sıcaklarla beraber dönerler sen onu takma kafana... uğraşıyoruz işte bıraktığın gibi...

Aman kelebeği de kalsın, tırtılı da. Gözlerimiz alışana kadar bir 5 kilo daha veririz galiba :)

Onu da geçtim, zar zor bir kelebek almıştık, o nerede?
Hee nerdeyse...kayboldu kelebekler.
Elhan oynakbasi34

Valla abla,sistem degiseli bi toplanamadik.bize iyi gelmedi bu mor.ama herkezin cani sagolsun,sagliklarina bisey gelmesinde,toplaniriz yine ellaammm:)
Aynen tatlım...burayı guzelleştiren bizim sıcak mesajlarimiz biz oldukça daha da güzelleşir..sağlıklı olalım da gerisi önemli değil.İyi gelir zamanla sen meraklanma.

Bebeğim 38 beden görünümlü 40 bedenim hala dünden beri sıkıyönetim ilan ettim menülerime tekrardan. Beşli rakamları görmeden durmayacağım. Hani 59.9 olsa ona da razıyım
Yuru be kim tutar senii.
Haklisin abla,bende basladigimdan beri 12 kilo verdim.ama insan verdikce fazlasini istiyo galiba.bi 80 i goreyim dahada motive olcam insallah.sana hak veriyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…