Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yuru be kim tutar senii.
Haklisin abla,bende basladigimdan beri 12 kilo verdim.ama insan verdikce fazlasini istiyo galiba.bi 80 i goreyim dahada motive olcam insallah.sana hak veriyorum yani
Gör bitanem 80'i de gör 70'leri de...istedikten sonra olur ...valla bak...

Abla bezelye yememek mi lazim

Bitanem bana yaramıyor.... nişasta ve şeker oranı yani glisemik indeksi yüksek...havuç patates de öyle...
Geçen karbonhidrat diyetini araştırırkende bezelyeye yüksek puan vermişlerde o zaman da şaşırmıstım demekki ondanmış

cok cok geçmiş olsun canım allah beterinden korusun

Evet sebze demi.demekki meryem sultan daha fazlasini biliyoo
Yok canım şimarırım bak...okulda arkadaşlar arasında lakabim "Meryem Sultan" sen de deyince şaşırdım. bı de düşes diyorlar... Aslında muzip bir o kadar da utangacim...bir mesaj bile yanaklarimi alevlendirebiliyor. Offfffff ne çok yazdın be mery ...

Anam bende kimse yok diye mutfağa giriştim Deli oldum daha geçen gün temizledim mutfağı ama sağ olsun büyük kız dün birsey deneyeceğim ayağına bomba düşürdü
Hesapta sonrasında temizleyecekti ama dişi tuttu malum

Neyse açtım Son ses müzik bitirdim

Hava da güneşli olunca 2 posta da çamaşır atarım diye düşündüm birinci posta bitmek üzere hemen balkona sererim onlar kururken bir posta daha yikarim

Öğleden sonra da bir yarım saat Annemin evine uğrayıp çiçekleri sulayayim diyordum ama belki Perşembeye ertelerim hem kizkardesimde gelir Kandilli görüşmüş oluruz Annem yok ya vekili olarak el mi optursem

Canım kardeşim çok geçmiş olsun inşallah önemli bi sorun değildir Rabbim yavruna şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…