Gör bitanem 80'i de gör 70'leri de...istedikten sonra olur ...valla bak...Yuru be kim tutar senii.
Haklisin abla,bende basladigimdan beri 12 kilo verdim.ama insan verdikce fazlasini istiyo galiba.bi 80 i goreyim dahada motive olcam insallah.sana hak veriyorum yani
Abla bezelye yememek mi lazimÇok güzel , pazar günü menunde bezelye, havuç, patates gördüm tüh dedim ama bugün bu farkı görünce kendi bunyeme tüküreyim dedim...canim metabolizmanin kıymetini bil elde ne nankorler var. Pazartesi menün yok yalnız iki defa kontrol ettim ne yedin söyle bakim....yazdiysan da kusura bakma...bulamadım inan...kızların görmesini istiyorum....bu liste bence çok değerli ... tebrik ederim canım.
İnsallah ablacim.hedefe bi ulasalim.ondan sonrasi daha zor.korumaya calisacaz artikGör bitanem 80'i de gör 70'leri de...istedikten sonra olur ...valla bak...
Bitanem bana yaramıyor.... nişasta ve şeker oranı yani glisemik indeksi yüksek...havuç patates de öyle...Abla bezelye yememek mi lazim
Evet sebze demi.demekki meryem sultan daha fazlasini biliyooAbla bezelye yememek mi lazim
Geçen karbonhidrat diyetini araştırırkende bezelyeye yüksek puan vermişlerde o zaman da şaşırmıstım demekki ondanmışBitanem bana yaramıyor.... nişasta ve şeker oranı yani glisemik indeksi yüksek...havuç patates de öyle...
Yansin yaglarrrr:):)İki gündür sabah 8 buçukta yürüyüşe çıkıyorum bana çok iyi geldi
Harika ya...açlık orucuyla iyi başarıyorsun dünden beri aklım sendeydi...başın ağrıyordu en son.. yürüyüşü devam ettir canım.İki gündür sabah 8 buçukta yürüyüşe çıkıyorum bana çok iyi geldi
meraba kızlar. oğlumun kan tahlili normaldii şükür. mr da iyi dediler. bana dememişler meğer gizleemişler.
kist çıkmış beyninde
perişanım cumadan beri.. neyse radyologda yanlış yorumlamış baskı var diye
sonra eşim hastanede tek başına ağlaya ağlaya beyin cerrahına gitmiş. o da 1 cm önemli değil bası yok hiçbir zararı yok demiş. çocuk da ental olarak geişim bozukluğu da olmadığı için şükürler olsun 6 ay sonraya kontrl istemiş. tabi eşim kardeşime mr ı yollamış. kardeşim Ankarada doktor. ona cd yi yolladık cd yi yorumlattı önemli değil bu demişler. daha yeni yeni toprlıyorum. çarşamba günü Ankaraya gideceğiz. madem kontrol olacak işin ehli yapsın kontrolünü diyor kardeşim ve eşim. ben ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin inş. içinde beni de. yavruma bakıp bakıp ağlıyoru. resmen tesadüf olarak ortaya çıktıtedavisi olan birşey şükürler olsun. işte kendimizi teselli ediyoruz. gelemezsem helal edin hakkınızı. kendimi toparlamam gerek.
Yok canımEvet sebze demi.demekki meryem sultan daha fazlasini biliyoo
Kilo vermeyi başaranlari takdir ediyorum canım. Kan değerleri sonra başa bela oluyor ...o arkadaş çok dikkatli olmalı...Ama açken hareketlerini azaltmış spor falan yapmamış genelde yatmış dinlenmiş başka türlü olmaz zaten hem aç hem spor
Canım kardeşim çok geçmiş olsun inşallah önemli bi sorun değildir Rabbim yavruna şifalar versinmeraba kızlar. oğlumun kan tahlili normaldii şükür. mr da iyi dediler. bana dememişler meğer gizleemişler.
kist çıkmış beyninde
perişanım cumadan beri.. neyse radyologda yanlış yorumlamış baskı var diye
sonra eşim hastanede tek başına ağlaya ağlaya beyin cerrahına gitmiş. o da 1 cm önemli değil bası yok hiçbir zararı yok demiş. çocuk da ental olarak geişim bozukluğu da olmadığı için şükürler olsun 6 ay sonraya kontrl istemiş. tabi eşim kardeşime mr ı yollamış. kardeşim Ankarada doktor. ona cd yi yolladık cd yi yorumlattı önemli değil bu demişler. daha yeni yeni toprlıyorum. çarşamba günü Ankaraya gideceğiz. madem kontrol olacak işin ehli yapsın kontrolünü diyor kardeşim ve eşim. ben ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin inş. içinde beni de. yavruma bakıp bakıp ağlıyoru. resmen tesadüf olarak ortaya çıktıtedavisi olan birşey şükürler olsun. işte kendimizi teselli ediyoruz. gelemezsem helal edin hakkınızı. kendimi toparlamam gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?