Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlar
sabahtan bu saate kadar hastane, okul, sağlık ocağı, market işlerini hallettim. anca gelebildim.

öncelikle dünkü menümü vereyim
sabah: yok (dr gideceğim için yemedim)
öğle: sade et döner, cerry domates, yoğurt
ara: sade nescafe
akşam: 1 kase yoğurtlu buğday çorbası
ara: kiraz saplı form çayı

kendimi ödüllendirmek için dün marketten kiraz saplı form çayı alıp hediye ettim kendime . hep yeşil çay ve kayısılı form çayı içiyordum değişik olsun dedim.

pazartesi menüsünü şimdi yazdım cnm

sen söyleyene kadar fark etmemiştim. neyse o da uçar gelir bir kaç güne nasılsa.

Ödülün şahane

Benim kilom iki haftadır aynı. Kilo verimim durdu. Sinirlerim bozuluyor, en sonunda liposakşın yaptıracağım, sinir oldum iyice. Aranızda yaptırıpta memnun kalanvar mı?

Yürüyüş yapıyorum, yok.
Egzersiz yapıyorum yok.
Beslenme dikkatli, yok.
Ama ibre hala 65,5 kg.

Giren bi merhaba dese burda muhabbet olur ama çoğu zaman kimse bişey demiyo bende kendi kendime konuşup çıkıyorum, hareketlensin diye elimden geleni yapıyorum ama olmuyor malesef
Where is hareket there is bereket gelmeyenler gelip de beğeniyle yetinenler utansın.....özleyen var mı oklava....bir porsiyon hemen hazirlayim babyler...
Buyur canım iyi gider boş bekleme
Ohh ohhh...yavrumun elinden davşan kanı ....dert gorme e mi kuzu
öhöööö öhööööö
Anam yan masada bir dost...gıı ne zaman geldin de hemencecik gittin sen....
bende çay istiyordum ama neyse kahveye gideyim bari
Gördün mü Lili...kacirdik yağlı müşteriyi....şişman şişman da diyemeyeceğim kadın uçuşta yetişemiyorum ....
kalkayımda kızları yedireyim acıkmışlardır.
bu arada bende öğle yemeği yemeyi unuttumm ne atıştırsam acaba.
müsli yapıp yiyeyim bari
Az sonra ben de yoğurtlu musliye başvuracağım... Güzel tercih...
Canım çok normal....sakın endişe etme....geçici bir durum....düzenini bozma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…