Çok güzel , pazar günü menunde bezelye, havuç, patates gördüm tüh dedim ama bugün bu farkı görünce kendi bunyeme tüküreyim dedim...canim metabolizmanin kıymetini bil elde ne nankorler var. Pazartesi menün yok yalnız iki defa kontrol ettim ne yedin söyle bakim....yazdiysan da kusura bakma...bulamadım inan...kızların görmesini istiyorum....bu liste bence çok değerli ... tebrik ederim canım.
Günaydın ben geldim. Uzun zamandır giriş yapamıyordum, hata verip duruyordu, buraya ne olmuş? Ne olduğunu bilmiyorum da umarım geçici bir süreliğine böyle olmuştur, çünkü yeni görünümü hiç beğenmedim.
Yeni mesajlar çoğalmış, ancak bunları okumam benim epey zamanımı alacak gibi duruyor, dikkat etmem gereken birşey var mıydı mesajlarda? Zaten yine Cuma kontrolünü kaçırdık.
Onu da geçtim, zar zor bir kelebek almıştık, o nerede?
Ödülün şahaneslm kızlar
sabahtan bu saate kadar hastane, okul, sağlık ocağı, market işlerini hallettim. anca gelebildim.
öncelikle dünkü menümü vereyim
sabah: yok (dr gideceğim için yemedim)
öğle: sade et döner, cerry domates, yoğurt
ara: sade nescafe
akşam: 1 kase yoğurtlu buğday çorbası
ara: kiraz saplı form çayı
kendimi ödüllendirmek için dün marketten kiraz saplı form çayı alıp hediye ettim kendime. hep yeşil çay ve kayısılı form çayı içiyordum değişik olsun dedim.
pazartesi menüsünü şimdi yazdım cnm
sen söyleyene kadar fark etmemiştim. neyse o da uçar gelir bir kaç güne nasılsa.
Ödülün şahane
Slm kızlar nasılsınız bakalım?
Lili beni sormuşsun canım yatılı misafirim var hiç giremiyorum. Öpüyorum hepinizi.
Çikomuuuu ben onu hiç görmedimçikolata mı? kiraz saplı form çayı mı?
tabikide kiraz saplı form çayı
Yavrum kilo boy oranını unuttun galiba...hayırdır beynini vitanminsiz mi bıraktın ...cin gibiydin noldu ki....
@Lilimam25 çökmedi mi çay daha ....kuruduk burada
Buyur canım iyi gider boş bekleme
Yavrum kilo boy oranını unuttun galiba...hayırdır beynini vitanminsiz mi bıraktın ...cin gibiydin noldu ki....
Nooldu ayol pasif içicilerdemi öksürüyoröhöööö öhööööö
bende çay istiyordum ama neyse kahveye gideyim bariNooldu ayol pasif içicilerdemi öksürüyor
Sana da verelimbende çay istiyordum ama neyse kahveye gideyim bari
Bende uyansın diye bekliyorumkalkayımda kızları yedireyim acıkmışlardır.
bu arada bende öğle yemeği yemeyi unuttumm ne atıştırsam acaba.
müsli yapıp yiyeyim bari
Where is hareket there is bereketGiren bi merhaba dese burda muhabbet olur ama çoğu zaman kimse bişey demiyo bende kendi kendime konuşup çıkıyorum, hareketlensin diye elimden geleni yapıyorum ama olmuyor malesef
Ohh ohhh...yavrumun elinden davşan kanı ....dert gorme e mi kuzuBuyur canım iyi gider boş bekleme
Anam yan masada bir dost...öhöööö öhööööö
Gördün mü Lili...kacirdik yağlı müşteriyi....şişman şişman da diyemeyeceğim kadın uçuşta yetişemiyorum ....bende çay istiyordum ama neyse kahveye gideyim bari
Az sonra ben de yoğurtlu musliye başvuracağım... Güzel tercih...kalkayımda kızları yedireyim acıkmışlardır.
bu arada bende öğle yemeği yemeyi unuttumm ne atıştırsam acaba.
müsli yapıp yiyeyim bari
Canım çok normal....sakın endişe etme....geçici bir durum....düzenini bozma...Benim kilom iki haftadır aynı. Kilo verimim durdu. Sinirlerim bozuluyor, en sonunda liposakşın yaptıracağım, sinir oldum iyice. Aranızda yaptırıpta memnun kalanvar mı?
Yürüyüş yapıyorum, yok.
Egzersiz yapıyorum yok.
Beslenme dikkatli, yok.
Ama ibre hala 65,5 kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?