Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Öğlen kizkardesim kahve içmeye bana uğradı sonrada hadi kuzunun dersleri ile bogusmaya başladık hatta çok az kaldı ama iki dakika da olsa beklemek istemedim

Kız o liposuctionu bir ara Şarkısı Bendeniz vardı o yaptirmisti da sonra hatun tv karşına geçip aman diyeyim çok ağrım oldu bir daha tövbe demişti
Benim Annemin Almanyadaki tanidiklarindan da bir kaç hatun bir olur İstanbula Liposuction için gelmişlerdi Liposuction yapılan bölgede yağlanma olmadı ama hemen yanında bu sefer yağlanma olmuş ve inan fizikleri bozuldu şekil olarak üstelik gram fark etmemiş çektiğin acıya deymez

Anammmmmm bu kutucuk içindeki imojileri açılmıyor ama artık klavyemin imojilerini buraya yapistirabiliyorummmm

Banu bunu çok sevdi

Civciv çıkacak kus çıkacak bakalım kurcaladikca daha neler bulacağım
Nasil yapiyorsunki :) bizede sole

Merhabalar

O kadar zor girebildim ki ..
Şifremi kabul etmedi .. sonra yönetim bana yeni şifre verdi olmadı. Yeniden yeniden derken girebildim nihayet...

Herkes çok iyidir umarım..

sonundaoldu kuzum okudum mesajını çok üzüldüm çok.. Dualarım seninle inşallah hiçbir şey olmayacak. Yüreğini ferah tut canım.bak doktorlarda birşey olmayacak demiş. Canım benim ❤❤

Neyi nasıl yapıyor ? Emojileri mi? Whatsapp kullanmıyomusun,işte orda ne yapıyosan aynısını buraya yapıyosun, eskiden telefondaki emojiler burda çıkmıyodu ama artık çıkıyor.
Neyi nasıl yapıyor ? Emojileri mi? Whatsapp kullanmıyomusun,işte orda ne yapıyosan aynısını buraya yapıyosun, eskiden telefondaki emojiler burda çıkmıyodu ama artık çıkıyor.
tmm buldum

Eşim yine barut geldi
Bugün iş icabı Kartepeye gitmiş işi bitincede iş arkadaşı Patron gelmez bu saatten sonra işte belli yerde buluşup arabaları degiselim evere geçeriz demiş ( eşim iş aracıyla gitmişti arkadaşı da bizim arabayla gelmiş belirledikleri noktaya )

Aksilik o ya Patronun geleceği tutmuş ve tabi şirkette kimse olmayınca barut olmuş
Bizimkini aramış ama bizimki o An duymamış sonrada diğerini aramış sanırım çünkü diğer eleman eşime mesaj atmış Patron ararsa böyle böyle dersin diye ama ne hikmetse eşim o iş arkadaşını aradığında cevap vermiyor Eşim diyor kedin kurtarmak için kim bilir ne uydurdu da şimdi cevap vermiyor diye sinir oldu
Ara işte patronu yeni gördüm diye dedim ama şu anda bin tane laf sayar diye aramiyor Yarın işin aksiligi öbür eleman is icin İzmire gidecekmis ve eşim adamla şirkette tek yani bütün gün asagilamalarini çekmek zorunda kalacak eğer adamın siniri geçmemiş olursa

Onun derdine dalında buraya da ancak bakabildim

Nasil yapiyorsunki :) bizede sole

Tam izah edeyim derken olay çözülmüş

Zumba fitness derken ben de yeni attım eve kendimi...keçi gibi koksam da kızlara bakmadan duramam dedim. Açtım tabletimi...anam bir tanecik alıntı var keşke daha çok paylaşım olaydı ama yok...tembel kızlar nolcek....benim imojiler beni seviyor sıkıntı yok...siz niye yaşıyorsunuz anlamadım...yenoşum girebilmiş siteye buna çok sevindim. Banucum olan olmuş ...patron dediğin kızar...eşin keşke hiç takmasa....orda olsa problem edecekse gene eder....

merhaba kızlar şükür evimdeyim yattım biraz yarın iş çok ama evdeki işleri ertelemeliyim bir iki gün şu doğum günü hazırlığı ile uğraşacağım kumaş di elbiseydi vs

Meryem abla alıntı yapmak büyük sıkıntı oldu valla böylede her mesajı okumayan için arada kaynıyor sanırım

lili nasılsın canım

zarp bey ortalıkta yoktur neredesin zarppp

uçuk nasılsın daha iyimisin

banusum boşver olacak la olmuse çare yok o mendebur herif illa yapacak yapacağını şu mecburi çalışacağı zaman dolmadimi sen araştırdın mi süresi çok uzundu hani

umut Hasibe Yena unuttuğum var mı daha bilmiyorum sizler nasilsiniz

İşte diyorum da anlamıyor bizimki de kendi kendine stres yapıyor adam yarına sakinlemis olur varsa da sıkıntı ( ondan da emin değil de işte tahminle kendini geriyor )
Neyse ki şimdi oyun konsoluna oturdu da kafa dağıtıyor

Şükür az kaldı ayın 31i Son ondan sonra bir daha ömür boyu görmez nasılsa
Sonra nasılsa arkadaşınla çalışacak ve daha rahat olacak bedenen yorulacak olsa bile kafa dinç olsun vücut nasılsa dinleniyor

Sagol cnm tesekkurler. Iyyız hamdolsun. Sende ıyı ol ınsallah

Slm kizlar

Arkadasa gittim cayimi ictim geldim

Bugunku menum

10:00 kapya biber, maydanoz, 2 yk lor ve 2 yumurta ile omlet, 4 cerry domates, 10 zeytin
15:00 4 yk musli, 1 sb sut
17.30 sade et doner (arkadas son anda yuruyerek gidelim hava guzel dedi. Evden erken cikacagimiz icin kizlari hazirlarken yedim ayak ustu yoksa yanina salata ve yogurt koyacaktim)
Aksam boyunca cay
Simdide sade nescafe iciyorum

Bu arada beni gormeyen arkadaslarim ilk goruste cok sasirdilar ... abla hasibe zayifladi demisti ama bu kadar tahmin etmemistik tebrik ederiz dediler. Cocuklarin pesine dolandikca onumden arkamdan surekli erimis resmen suna bak diyip durdular bir sure ve en onemlisi hic biri ye ye ye diye israr etmedi. Saygili arkadaslarim benim ne geyik yaptik ama aksamin sonunda yanaklarimi hissetmiyordum gulmekten.

Sagol cnm. cok sukur bugun biraz daha iyiyim.

Arkadaşları şaşırtmak güzel oluyor elbette...Biraz da bizle geyik yapsan diyorum. dikkatimi çekti Hilal Hasibe nasılsın diyor ...çok şükür cevap veriyorsun...hilal sen nasılsın ne yapıyorsun demiyorsun ...bana ne aslında ama...ne bileyim bizimle daha bı kaynaşmani çok isterdim.

Tebrık ederım canım. Çabanın karsılıgını alman cok guzel bı duygu degılmı. Insallah ıstedıgın hedefe daha cabuk ulasırsın@HasibeG

Ayaklarim yere basmiyor resmen

Aslinda yazacaktimama mesajinin basinda zaten nasil oldugunu anlattigi icin sormadim bende
Sadece bu msj icin mi boyle bir izlenim biraktim yoksa genel olarak mi merak ettim.
Bak sana su an ne yaptigimi yazayim. Kocamla lehim yapiyoz. Ben kablolari tutuyorum o lehimi yapiyor. O kontrol ederken ben buraya msj yaziyorum. Esim diyorki "yaz yaz kocam totosumu kucultebilmem icin kosu bandini tamir etmeye calisiyor de" diyor

Masallah hasıbecık. ALLAH bozmasın mutlulugunuzu ınsallah.

Seni özledik hatun bizleri unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…