Ben senin ne demek istediğini anlamıştımda Hasibe belki yanlış anlar diye samimi bulduğumu söylemiştim bebişimEvet şimdi oldu Asibecim...demek ki uzun uzun kendindenden bizden bahsetmeni istemişim. Soğuk olduğunu hiç düşünmedim. Arkadaşların menülerine biraz daha karismani istedim haddim olmayarak. Gerçekten çok beğeniyorum menülerini...böyle bilinçli bir arkadaşımiz olduğu için de çok seviniyorum. Gaza ihtiyacımız var. Eleştiriye çok ihtiyacımız var...hatta yanilip da yanlış bir şey yediğimizde hepimiz birden birbirimize yuklenelim ki...caydırıcı olsun. Bildirimlere yapılan yorumları yetersiz buluyorum canım..bunu yapmak için de dostça muhabbetlerimizin daha sık yapılması lazım...senin inceliğine diyecek lafım yok tabi ki...zayıfladığını görüyorum ya.. istiyorum ki menüleri didik didik eleştirelim...yazdığımı hoşgörüyle karsiladigin için de çoook teşekkür ederim.
Yok bebişim sen görünmüyorsun yani hala prolar ve halk olarak ayrışmış durumdayız
Ödevlerimi bitiremedim. Anam izin vermiyor ...siz de çok mizikçisiniz ama benim olmadığım zaman geliyorsunuz...oynamicam işte sizinle
Evet şimdi oldu Asibecim...demek ki uzun uzun kendindenden bizden bahsetmeni istemişim. Soğuk olduğunu hiç düşünmedim. Arkadaşların menülerine biraz daha karismani istedim haddim olmayarak. Gerçekten çok beğeniyorum menülerini...böyle bilinçli bir arkadaşımiz olduğu için de çok seviniyorum. Gaza ihtiyacımız var. Eleştiriye çok ihtiyacımız var...hatta yanilip da yanlış bir şey yediğimizde hepimiz birden birbirimize yuklenelim ki...caydırıcı olsun. Bildirimlere yapılan yorumları yetersiz buluyorum canım..bunu yapmak için de dostça muhabbetlerimizin daha sık yapılması lazım...senin inceliğine diyecek lafım yok tabi ki...zayıfladığını görüyorum ya.. istiyorum ki menüleri didik didik eleştirelim...yazdığımı hoşgörüyle karsiladigin için de çoook teşekkür ederim.
Evet şimdi oldu Asibecim...demek ki uzun uzun kendindenden bizden bahsetmeni istemişim. Soğuk olduğunu hiç düşünmedim. Arkadaşların menülerine biraz daha karismani istedim haddim olmayarak. Gerçekten çok beğeniyorum menülerini...böyle bilinçli bir arkadaşımiz olduğu için de çok seviniyorum. Gaza ihtiyacımız var. Eleştiriye çok ihtiyacımız var...hatta yanilip da yanlış bir şey yediğimizde hepimiz birden birbirimize yuklenelim ki...caydırıcı olsun. Bildirimlere yapılan yorumları yetersiz buluyorum canım..bunu yapmak için de dostça muhabbetlerimizin daha sık yapılması lazım...senin inceliğine diyecek lafım yok tabi ki...zayıfladığını görüyorum ya.. istiyorum ki menüleri didik didik eleştirelim...yazdığımı hoşgörüyle karsiladigin için de çoook teşekkür ederim.
Tribini sevdiğim
Halk hee
Tamam anandan izin almaya geliyorum
Yazdıklarına ek olarak. Kaptanimizin da eleştirip bol bol fircalamasini talep ediyorum hakim bey..
Ve yürüyüş banti nooldu ?
Aylardan Mart. iki adım sonra sıcaklar ..kalın giysilerin yerini ince giysiler alicak öyle hatırlatim istedim
Aslinda elimden geldigince girip yazmaya calisiyorum ama bazen cocuklardan firsat bulamiyorum bildirimlere cevap bile bazen zor yaziyorum.
Bi su hastaliklardan toparlayabilsek kafamizi iyi olacak. Ben musayit degildim uzerine ailecek hasta olduk oruclar kaldi. Ramazana kadar en azindan ilk 30 gunumu tamamlayabilseydim. Aslinda yrn kandil persembe cuma oruc tutsak iyi olur ama bogazim kotu hala surekli su yudumluyorum oksuruyorum.
Simdi kosu bandinin sikintisini en basindan anlatayim. Dynamic marka bandimiz e6 hatasi veriyor. E6 hatasi egim sensor hatasi olarak goruluyor ama bizim bandin egimi manuel ayarlaniyor. Esim bi denedi olmadi. Sonra teknik servisi aradi. Demislerki kartini yapmak 200 lira bandida eskimistir degismesi gerekir 400 lira zaten o bantlarin motor kapasiteleri az yaptirsan bile bir sure sonra motoruda ariza verecek sen en iyisi yaptirma baska bak demis adam. Esimde bana dediki bandi calistirsam ama ekrani calismasa sen elle kontrol etsen olur mu. Dedim olur baslarken saate bakarim inecegim zaman bakarim hizini ayarladiktan sonra sikinti yok dedim. Bandin koluna bir dugme yerlestircek ona bastikca hizi artacak ama ekrandaki gibi kac hizla yurudugum gorunmucek. Neyse o parcayi siparis etti 50 tl. Geldi dun onu taktik. Sigortayi attirdi karttaki ayakli diyotu yakti vs. Dedim hayirdir olmuyor mu. Aldigi parca 150 - 200 volt arasi calisiyormus bizim motor 250-300 volt gonderiyor cihaza ondan sorun oluyormus. Simdi motordan gelen voltu azaltarak aldigi parcaya aktarmaya yariyacak bir parca daha alacakmis o da sanirim 50 - 60 tl arasiymis. Bende cok masraf yapma dedim ileride motoruda arizalanacaksa diye. Bakalim neler olacak yasayip gorucez
Bizimde gece bant muhabbeti olunca uzerime alindimHasibecim sana değiloynakbasi34 ya söylemiştim bant işini epeydir spor yapması bekleniliyor kendisinden
Kucuk cocuklar olunca,yuruyus bandi daha cazip geliyo canm.bebek arabasi insanin canini aliyoTribini sevdiğim
Halk hee
Yazdıklarına ek olarak. Kaptanimizin da eleştirip bol bol fircalamasini talep ediyorum hakim bey..
Aylardan Mart. iki adım sonra sıcaklar ..kalın giysilerin yerini ince giysiler alicak öyle hatırlatim istedim
Bizimde gece bant muhabbeti olunca uzerime alindim
Slm kızlar
Yarın sabah nihayet fizik tedavim başlıyor yogun olduğu için anca sıra geldi evimede yakın 15_20dk yürüme mesafesinde
Kilom sabit hala yürüyüşle saglıklı beslenmeyle eksileri görürüm
76 kiloyu görmeden listeye girmek istemiyorum
Gecmıs okuyamadım herkes iyidir inşallah
Kucuk cocuklar olunca,yuruyus bandi daha cazip geliyo canm.bebek arabasi insanin canini aliyo
1 tane bebe olsa neyse yurulur disaridada 3 taneyle zor beHee farkettim. Bisuru de açıklama yapmışsın
Hadi şifa olsun kuzum ❤
Bir an önce gel özledik
Puseti itmekte ekstra enerji
Sizin gördüklerinizi görüyoruzya korkuyorum yeniden gidecek yine ezik olcaz diyeTribini sevdiğim
Halk hee
Senin 3 çocukla yapabildiklerin bile maşallahlık valla1 tane bebe olsa neyse yurulur disaridada 3 taneyle zor be
Yaza digru belki gunduzler uzayinca cocuklari esime birakip kacabilirim
Sabah beri mutfagi hic toplayamadim kizlara kek yapmistim oglen az once verdim. Ortanca hep kiriklamis orta yere. Once salonu supurdum simdi mutfaga baslicam insallah esim gelmeden azicik toplayayim adam temiz toplu eve gelsinSenin 3 çocukla yapabildiklerin bile maşallahlık valla
Sizin gördüklerinizi görüyoruzya korkuyorum yeniden gidecek yine ezik olcaz diye
Hay ağzına sağlık ablişkom patron hiç kızmıyooo yazın çizin demiyoooo eline oklavayı almıyoo şöyle bi titretmiyo hoş önce bi kendisi titremeli hep söz veriyo ama bi bisiklete bindiği yokay benim olsa valla her boşlukta değerlendiririm, bekarken vardı ama annemler bursadan memlekete dönünce satmışlar eşim yürüyüş bandı alalım dedi oda çok yer kaplıyo diye istemiyorum,taşınma işimiz olabilir eğer taşınırsak sanırım eliptik alcam tekrar.
Benim boş odam bile var kitaplık süpürge ütü masası ve kurutma odası olarak kullanıyorumEliptigi ben de çok istiyorum ..
Ama ev döt kadar olunca ancak biz sığıyoruz
Canım siz görev nedeniylemi erzurumdasiniz ? Aslen nerelisin ?
Hasibecim sana değiloynakbasi34 ya söylemiştim bant işini epeydir spor yapması bekleniliyor kendisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?