Saf protein mi....Dukan birası mi...
Birayi içince erken adet oluyorum.Yemeklerini değerlendir canım...hepsinden ölçülü bir şekilde ye...çorbayı bir kepçeden fazla içme. Bak kase demiyorum bir kepçe...ekmeği tamamen kaldırmayı hiç düşünür müsün? Bir gün deneyelim bakarsın iyi sonuç alırız.birası ablacım zaten kereviz tavuksuyu tavuklu şehriye çorbası ve pirasam var ekmek de tüketiyorum ama protein yapalım dersen gün boyu sadece corbamdan içeyim
Birayi içince erken adet oluyorum.Yemeklerini değerlendir canım...hepsinden ölçülü bir şekilde ye...çorbayı bir kepçeden fazla içme. Bak kase demiyorum bir kepçe...ekmeği tamamen kaldırmayı hiç düşünür müsün? Bir gün deneyelim bakarsın iyi sonuç alırız.
Birayi içince erken adet oluyorum.Yemeklerini değerlendir canım...hepsinden ölçülü bir şekilde ye...çorbayı bir kepçeden fazla içme. Bak kase demiyorum bir kepçe...ekmeği tamamen kaldırmayı hiç düşünür müsün? Bir gün deneyelim bakarsın iyi sonuç alırız.
Düzenli yapıyorsan yap tabi... Perşembe, cuma ben de oruç düşünüyorum. Eşimi razı edeyim önce...o da bana eşlik etsin.adetime 5 gün var abla ben perşembeleri aksilik olmazsa yapıyorum 300 400 eksi veriyor ödem atıyor ya yapayım akşama doğru yine
Kısa bir moladan sonra geldim bebem.anoooo bir başıma kaldım Meryem ablada gitti
Lili bebisiyle oynuyordur şimdi....ses vereceğini zannetmiyorum.liliiiiii meralll gız neydirsen ne ses var ne soluk
Düzenli yapıyorsan yap tabi... Perşembe, cuma ben de oruç düşünüyorum. Eşimi razı edeyim önce...o da bana eşlik etsin.
Kısa bir moladan sonra geldim bebem.
Lili bebisiyle oynuyordur şimdi....ses vereceğini zannetmiyorum.
banuuu kız bu bayildim işareti yenimi
eşim sütlaç istedi yaptım sözde az yapıyım dedim 11 kaşe çıktı neyse dagitiyim biraz da evde durmasın tehlikeliii
kahve içiyorum ablam gel
Tahmin ettim inan ki... Asibe olgun kadın yanlış anlamama ihtimali daha fazlaydı...Risk almadım meraklanmaSorunlarin çözümü takımın içinde...birbirimizi düşünüp kollamak kadar güzel bir şey var mı? Dostluk adına...bana dışarıda yüz yüze görüştüğüm çoğu insan daha sahte geliyor...maskeli balo gibi..çok korkutucu...Maksadım iyi anlaşıldığına göre... Takımın akıbetini konuşalım bence...
Hasibe hoş geldin canimmm
Hilalcim üç aylarda pazartesi , perşembe tutabiliriz en azından. Okulda boğazım kuruyor konuşmaktan ben de zorlanıyorum ama iki gün dayanabilirim.
Anam Asibe bana soru sorarmışSlm kizlar
Cocuklari bir yatirsamda kahve icsem basim agrimaya basladi
Mesaji yazmaya basladim arada meryemi yatirma isi cikti onu hazirlayip verdim esime yedirip yatircak. Su an burada acayip yagmur yagiyor, simsek, gokgurultusu. Bi 10 dk sonrada diger kizlari yatircam
Evet ya ne olacak bu takimin hali boyle. Buraya ilk yazdigim gun birinci oldunuz bir daha tik yok cunaya az kaldi ama bu cuma olmasa bile diger cuma birinci olalim
Hosbuldum cnm. Mesajlari okuya okuya anca gelebildim
Ne ogretmenisin cnm sen merak ettim
olur abla tutalımHilalcim üç aylarda pazartesi , perşembe tutabiliriz en azından. Okulda boğazım kuruyor konuşmaktan ben de zorlanıyorum ama iki gün dayanabilirim.
Sağ Olsun eşim uzun bir aradan sonra bu akşam erken geldi de sohbete dalmisiz
Büyük kızla bakkala kadar çıktılar da hemen Size bakayım dedim ♡
Evet canim yeni guncellemenin getirilerinden biri
Facedebi gibi ifadeler çoğaldıhani begenmedigini de sadece okudum anlamında beğeni tuşuna basmak zorunda kalmayacagiz bundan sonra
Ellerine sağlıkbenim eşimde bayılır ama ille fırın sütlaç diye tutturur Allahtan hala fırın almadım yoksa elli kere ne zamandır yapmadın diye tuttururdu
Afiyet olsun canımbende birazdan eşim bakkaldan dönsün de şekersiz duble kahve yapayım bari bize
Büyük kız aksam üzere biraz diyet konusunda hatunu sıkıştırdım diye bana bozuk desem şimdi zoraki yapar ancak
Israrla tartilmak istemiyor daha doğrusu benim gormemi istemiyorBende kusura bakma ben senin Annenim sağlığın için bunu bilmek zorundayım ve bundan sonra kivirmak yok isteseler istemesende ailecek yapacağız bu işi saglimiz için ( Hesapta söz vermistiler bana uyacaklardi ama hatun yine kafasına göre takılıyor Tuz ve şekeri fazla kullaniyor ve kızım yapma tadı iyi dediğimde birde bana kızıyor niye karisiyorsun diye akşam üzere de karnabahar yaptığım halde ağzına sürmedi gitti koca bir tabak bulgur yedi kızım bulgur da olsa sana zarar dedim ( ilave olarak eşime ve ufakliga diye yaptım ) he can bu çeker ama 3 kaşık da yeter hadi 4 olsun
Çok korkuyorum önüne gecemezsem diye hatta dedim ver ne istersen hediye alacağım sana diye ama onuda kabul etmesi ancak tartı sonucunu bana gostermeden mumkunmus bende kızdım yok öyle bir dünya kusura bakma senin artık sağlığın elden gidiyor ve daha çok gencsin diyecevap vermeden odasına çekildi şimdi eşim gel benle de bir hava alalım dedi
Oda bir tuhaf bana bastır bastır sakin bu konuda taviz verme diyor ( baba yüz göz olmasın hesabı ) şimdide eminim büyük kız beni şikayet ediyorsa diyordum ya Annenin inadını biliyorsun boşver sen dediğini yap yinede üzme der ( hani çaktırmadan yine ben suçlu oluyorum ama olsun kuzum sağlıklı olsun gerisi boş )
Ney o ben bilmiyorum farketmedimbanu nasıl yaptın o emojili begeniyi
olur abla tutalım
ama gerçekten dikkat etmesi gerekiyor şuan zaten önlem almazsa daha kötü olacak inşallah bir an evvel aklını başına toplar
banu nasıl yaptın o emojili begeniyi
Pazar günü oğlumun 11. Yaş günü :)
Benim ve eşimin ailesiyle köy kahvaltısı konseptli bir organizasyon planladık..
Aileler bir arada olucaz çocuklarda mekanın bahçesinde gönüllerince oynar..
Cuma günü pasta siparişi vereceğim...
Şimdilik telaşım bu benim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?