Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Saf protein mi....Dukan birası mi...

birası ablacım zaten kereviz tavuksuyulu tavuklu şehriye çorbası ve pirasam var ekmek de tüketmiyorum ama protein yapalım dersen gün boyu sadece corbamdan içeyim

birası ablacım zaten kereviz tavuksuyu tavuklu şehriye çorbası ve pirasam var ekmek de tüketiyorum ama protein yapalım dersen gün boyu sadece corbamdan içeyim
Birayi içince erken adet oluyorum.Yemeklerini değerlendir canım...hepsinden ölçülü bir şekilde ye...çorbayı bir kepçeden fazla içme. Bak kase demiyorum bir kepçe...ekmeği tamamen kaldırmayı hiç düşünür müsün? Bir gün deneyelim bakarsın iyi sonuç alırız.

yanlış yazmışım düzelttim ablacım tüketmiyorum ekmek neden 1 kepçe ablacım ekmek yerine geçtiği için mi mesela bugün ekmeksizlige başladım tekrardan midem bulanıyor ya ilaç ve çaydan sabah içim birşey almıyor canım sadece ekşi şeyler istiyor bol çorba yaptım dedim sabahları içerim en azından

adetime 5 gün var abla ben perşembeleri aksilik olmazsa yapıyorum 300 400 eksi veriyor ödem atıyor ya yapayım akşama doğru yine

adetime 5 gün var abla ben perşembeleri aksilik olmazsa yapıyorum 300 400 eksi veriyor ödem atıyor ya yapayım akşama doğru yine
Düzenli yapıyorsan yap tabi... Perşembe, cuma ben de oruç düşünüyorum. Eşimi razı edeyim önce...o da bana eşlik etsin.
anoooo bir başıma kaldım Meryem ablada gitti
Kısa bir moladan sonra geldim bebem.
liliiiiii meralll gız neydirsen ne ses var ne soluk
Lili bebisiyle oynuyordur şimdi....ses vereceğini zannetmiyorum.

aslında bende tutacaktim ama gün malesef engel oldu ama inşallah bu ayalarda bol bol tutacağım annem babam 3 ayı ful tutuyorlardi 2 sene evveline kadar ama artık sağlıkları el verdikçe ara ara tutuyolar ramazan ayını umre de geçiriyorlar zaten orada daha rahat olduklarını söylüyorlar

Sağ Olsun eşim uzun bir aradan sonra bu akşam erken geldi de sohbete dalmisiz

Büyük kızla bakkala kadar çıktılar da hemen Size bakayım dedim ♡

banuuu kız bu bayildim işareti yenimi

Evet canim yeni guncellemenin getirilerinden biri
Facedebi gibi ifadeler çoğaldı hani begenmedigini de sadece okudum anlamında beğeni tuşuna basmak zorunda kalmayacagiz bundan sonra

eşim sütlaç istedi yaptım sözde az yapıyım dedim 11 kaşe çıktı neyse dagitiyim biraz da evde durmasın tehlikeliii

Ellerine sağlık benim eşimde bayılır ama ille fırın sütlaç diye tutturur Allahtan hala fırın almadım yoksa elli kere ne zamandır yapmadın diye tuttururdu

kahve içiyorum ablam gel

Afiyet olsun canım bende birazdan eşim bakkaldan dönsün de şekersiz duble kahve yapayım bari bize
Büyük kız aksam üzere biraz diyet konusunda hatunu sıkıştırdım diye bana bozuk desem şimdi zoraki yapar ancak

Israrla tartilmak istemiyor daha doğrusu benim gormemi istemiyor Bende kusura bakma ben senin Annenim sağlığın için bunu bilmek zorundayım ve bundan sonra kivirmak yok isteseler istemesende ailecek yapacağız bu işi saglimiz için ( Hesapta söz vermistiler bana uyacaklardi ama hatun yine kafasına göre takılıyor Tuz ve şekeri fazla kullaniyor ve kızım yapma tadı iyi dediğimde birde bana kızıyor niye karisiyorsun diye akşam üzere de karnabahar yaptığım halde ağzına sürmedi gitti koca bir tabak bulgur yedi kızım bulgur da olsa sana zarar dedim ( ilave olarak eşime ve ufakliga diye yaptım ) he can bu çeker ama 3 kaşık da yeter hadi 4 olsun

Çok korkuyorum önüne gecemezsem diye hatta dedim ver ne istersen hediye alacağım sana diye ama onuda kabul etmesi ancak tartı sonucunu bana gostermeden mumkunmus bende kızdım yok öyle bir dünya kusura bakma senin artık sağlığın elden gidiyor ve daha çok gencsin diye cevap vermeden odasına çekildi şimdi eşim gel benle de bir hava alalım dedi

Oda bir tuhaf bana bastır bastır sakin bu konuda taviz verme diyor ( baba yüz göz olmasın hesabı ) şimdide eminim büyük kız beni şikayet ediyorsa diyordum ya Annenin inadını biliyorsun boşver sen dediğini yap yinede üzme der ( hani çaktırmadan yine ben suçlu oluyorum ama olsun kuzum sağlıklı olsun gerisi boş )

Slm kizlar

Cocuklari bir yatirsamda kahve icsem basim agrimaya basladi

Mesaji yazmaya basladim arada meryemi yatirma isi cikti onu hazirlayip verdim esime yedirip yatircak. Su an burada acayip yagmur yagiyor, simsek, gokgurultusu. Bi 10 dk sonrada diger kizlari yatircam

Evet ya ne olacak bu takimin hali boyle. Buraya ilk yazdigim gun birinci oldunuz bir daha tik yok cunaya az kaldi ama bu cuma olmasa bile diger cuma birinci olalim

Hasibe hoş geldin canimmm

Hosbuldum cnm. Mesajlari okuya okuya anca gelebildim

Hilalcim üç aylarda pazartesi , perşembe tutabiliriz en azından. Okulda boğazım kuruyor konuşmaktan ben de zorlanıyorum ama iki gün dayanabilirim.

Ne ogretmenisin cnm sen merak ettim

Anam Asibe bana soru sorarmış Edebiyat öğretmeniyim canım. Son üç yilim kaldı. Abbas yola çıktı çıkacak. Takimin haline gelince...durduk yere sana sarmamı anlamışsındır. İmdat Asibem imdaaaat....Gemlik'te de müthiş Yağmur başladı... gökyüzü apaydinlik oluyor birden...korkutuyor

Hilalcim üç aylarda pazartesi , perşembe tutabiliriz en azından. Okulda boğazım kuruyor konuşmaktan ben de zorlanıyorum ama iki gün dayanabilirim.
olur abla tutalım

ama gerçekten dikkat etmesi gerekiyor şuan zaten önlem almazsa daha kötü olacak inşallah bir an evvel aklını başına toplar

Pazar günü oğlumun 11. Yaş günü :)

Benim ve eşimin ailesiyle köy kahvaltısı konseptli bir organizasyon planladık..
Aileler bir arada olucaz çocuklarda mekanın bahçesinde gönüllerince oynar..
Cuma günü pasta siparişi vereceğim...
Şimdilik telaşım bu benim de

olur abla tutalım

ama gerçekten dikkat etmesi gerekiyor şuan zaten önlem almazsa daha kötü olacak inşallah bir an evvel aklını başına toplar

Dur bakalım ilk günler kavga dövüş de olsa inatla devam edeceğim hiç kusura bakmasın zaten bir iki Kilo verince oda daha heveslenecek
Valla bizde iş durumu ortada ama yarın oturup tekrar konuşacağım olmadı istediği telefonu söz vereceğim ona maksat gaza gelsin ( gerçi iki tane beğendiği telefon var biri 4 000 lira biri de 5 500 lira falan ama razıyım yeterki versin ♡ )

banu nasıl yaptın o emojili begeniyi

Canım beğeni tuşuna uzun basınca çıkıyor istediğini ordan seciyorsun

Çok güzel bir organizasyon olacağına eminim canım
Kuzunun inşallah sağlıklı mutlu yılları olur ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…