Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyiyim kuşuuum kendine bi gel de iki lafın belini kıralım

Masallah hasıbecık. ALLAH bozmasın mutlulugunuzu ınsallah.
Sagol cnm arada iste boyle lehimdi tamirdi tadilatti derken iliskimizi renkli tutmaya calisiyoruz elektrikci veya elektronikci hanimi olmak bunlari gerektirir (benimki elektronikci)

Simdide ne yapiyorsun diye sordum. Diyorki "pense almaya calisiyorum. cirak telefonla oynuyor. Kovacam bu ciragi" adamla iyice usta cirak iliskisie bagladik

Çok tatlısınız yaaaa

Eşler hepten makaraya alıyor bizim kulübü desene... Genel olarak desem kusmezsin di mi bana

Baglantilari yapti calistirdi sigarta atti. Gitti kaldirdi sigortayi tekrar calistirdi biraz kivilcim sovu izledikten sonra koprulu diyotun yandigi anlasildi. An be an son dakika gelismelerle buradayiz sayin seyirciler.

Olmayacak galiba bakalim ben iceri kactim ugrassin kendi.

Bizdede aynı durum var. Elinden her iş gelir, ve yanında hep ben çırakbazen derim'ki '' ben usta olacam artık, amelenin (cıragın) hic işi bitmiyo derim. Oda usta olmak kolay degil der. İşi çırak görüyor, aferimi usta alıyor nedense

Eşler hepten makaraya alıyor bizim kulübü desene... Genel olarak desem kusmezsin di mi bana
Yooo kusmem neden kuseyimki demekki sende boyle bir izlenim birakmisim kendimi dogru ifade edememisim. Gorustukce konustukca daha iyi tanicaz birbirimizi.

Bana geneldede derler uzaktan cok sessiz gorunuyorsun diye. Hatta bir arkadas baska bir blokta calisiyordu bizim hastanede yemekten yemege karsilasiyorduk. Sonra onu bizim servise vermisler bende 3 hafta yillik izin almistim birseyden haberim yok. O zamanlar akilli telefonumda yoktuki whatsup grubundan ogrenelim neyse bir de bu arkadas benim ust sokagima tasinmis evlerimiz birbirini goruyor. Durakta dolmus bekliyirum geldi yanima selamlastik. Beni sizin servise verdiler dedi bende hiii oyle mi haberim yok dedim. Arkadasta daha canli bir tepki bekliyormus benden ne kadar ruhsuz demis. Simdi en iyi kankim olur kendileri. Hatta gecen gun bi arkadasim bi haber aldi cok sevindim sevincimden agladim falan yazmistim ya o arkadasta bu arkadasti.

Ayyy ne uzun oldu ama anlatmak istedim iste

Ben sıcak bulmuştum seni yani sıcaktan ziyade samimi
Lilimam
Elhan
umutluanne83
Bulamiyorum

Sizi goruyorum aşağıda boncuk gibi dizilmissiniz

İyi geceler diliyorum
Artık bizde görüyoruz naaaaberrr

Göz degmesin diye

Ayyyy tesekkur ederim cnm

Ben sıcak bulmuştum seni yani sıcaktan ziyade samimi

Artık bizde görüyoruz naaaaberrr

Bosu bosuna pro oldular hahahahaha
Sagol cnm. Dedigim gibi bakis acisi degisebiliyor alinmam kirilmam sadece acaba kendimi yanlis mi ifade ettim diye kendimi sorgularim. Elhan ben de onu samimi ve biz hatalar yapmayalim diye sivri dilini esirgemeyen biri olarak tanimladim kendimce. Neyse uzatmaya gerek yok tanicaz birbirimizi zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…