İyiyim kuşuuum kendine bi gel de iki lafın belini kıralımmerhaba kızlar şükür evimdeyim yattım biraz yarın iş çok ama evdeki işleri ertelemeliyim bir iki gün şu doğum günü hazırlığı ile uğraşacağım kumaş di elbiseydi vs
Meryem abla alıntı yapmak büyük sıkıntı oldu valla böylede her mesajı okumayan için arada kaynıyor sanırım
lili nasılsın canım
zarp bey ortalıkta yoktur neredesin zarppp
uçuk nasılsın daha iyimisin
banusum boşver olacak la olmuse çare yok o mendebur herif illa yapacak yapacağını şu mecburi çalışacağı zaman dolmadimi sen araştırdın mi süresi çok uzundu hani
umut Hasibe Yena unuttuğum var mı daha bilmiyorum sizler nasilsiniz
Sagol cnm arada iste boyle lehimdi tamirdi tadilatti derken iliskimizi renkli tutmaya calisiyoruz elektrikci veya elektronikci hanimi olmak bunlari gerektirir (benimki elektronikci)Masallah hasıbecık. ALLAH bozmasın mutlulugunuzu ınsallah.
Ayaklarim yere basmiyor resmen
Aslinda yazacaktimama mesajinin basinda zaten nasil oldugunu anlattigi icin sormadim bende
Sadece bu msj icin mi boyle bir izlenim biraktim yoksa genel olarak mi merak ettim.
Bak sana su an ne yaptigimi yazayim. Kocamla lehim yapiyoz. Ben kablolari tutuyorum o lehimi yapiyor. O kontrol ederken ben buraya msj yaziyorum. Esim diyorki "yaz yaz kocam totosumu kucultebilmem icin kosu bandini tamir etmeye calisiyor de" diyor
Eşler hepten makaraya alıyor bizim kulübü desene...Ayaklarim yere basmiyor resmen
Aslinda yazacaktimama mesajinin basinda zaten nasil oldugunu anlattigi icin sormadim bende
Sadece bu msj icin mi boyle bir izlenim biraktim yoksa genel olarak mi merak ettim.
Bak sana su an ne yaptigimi yazayim. Kocamla lehim yapiyoz. Ben kablolari tutuyorum o lehimi yapiyor. O kontrol ederken ben buraya msj yaziyorum. Esim diyorki "yaz yaz kocam totosumu kucultebilmem icin kosu bandini tamir etmeye calisiyor de" diyor
Bizdede aynı durum var. Elinden her iş gelir, ve yanında hep ben çırakSagol cnm arada iste boyle lehimdi tamirdi tadilatti derken iliskimizi renkli tutmaya calisiyoruz elektrikci veya elektronikci hanimi olmak bunlari gerektirir (benimki elektronikci)
Simdide ne yapiyorsun diye sordum. Diyorki "pense almaya calisiyorum. cirak telefonla oynuyor. Kovacam bu ciragi" adamla iyice usta cirak iliskisie bagladik
Seni özledik hatun bizleri unutma
Walking dead izledim son bölümünü.
Size bakıp öyle uyuyayım dedim.
Unuturmuyum hiç aşkolsun
Hasibeeee yeter nazar etcen kendini ..
Aaaaa
Yooo kusmem neden kuseyimki demekki sende boyle bir izlenim birakmisim kendimi dogru ifade edememisim. Gorustukce konustukca daha iyi tanicaz birbirimizi.Eşler hepten makaraya alıyor bizim kulübü desene...Genel olarak desem kusmezsin di mi bana
Aaaaa
Aaaaa
Aaaaa
Maşallah maşallah
Iyi geceler cnmLilimam
Elhan
umutluanne83
Bulamiyorum
Sizi goruyorum aşağıda boncuk gibi dizilmissiniz
İyi geceler diliyorum
Masallah
Ben sıcak bulmuştum seni yani sıcaktan ziyade samimiYooo kusmem neden kuseyimki demekki sende boyle bir izlenim birakmisim kendimi dogru ifade edememisim. Gorustukce konustukca daha iyi tanicaz birbirimizi.
Bana geneldede derler uzaktan cok sessiz gorunuyorsun diye. Hatta bir arkadas baska bir blokta calisiyordu bizim hastanede yemekten yemege karsilasiyorduk. Sonra onu bizim servise vermisler bende 3 hafta yillik izin almistim birseyden haberim yok. O zamanlar akilli telefonumda yoktuki whatsup grubundan ogrenelim neyse bir de bu arkadas benim ust sokagima tasinmis evlerimiz birbirini goruyor. Durakta dolmus bekliyirum geldi yanima selamlastik. Beni sizin servise verdiler dedi bende hiii oyle mi haberim yok dedim. Arkadasta daha canli bir tepki bekliyormus benden ne kadar ruhsuz demis. Simdi en iyi kankim olur kendileri. Hatta gecen gun bi arkadasim bi haber aldi cok sevindim sevincimden agladim falan yazmistim ya o arkadasta bu arkadasti.
Ayyy ne uzun oldu ama anlatmak istedim iste
Artık bizde görüyoruz naaaaberrrLilimam
Elhan
umutluanne83
Bulamiyorum
Sizi goruyorum aşağıda boncuk gibi dizilmissiniz
İyi geceler diliyorum
Göz degmesin diye
Ben sıcak bulmuştum seni yani sıcaktan ziyade samimi
Artık bizde görüyoruz naaaaberrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?