Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Evdekileri gönderdim Önce bir kendime geleyim kahvaltimi yapayım sonra yine ufak ufak işlerimi yaparım
Bugün bir posta daha çamaşır yıkayıp dün yikadigim camasilerimi oturup ütülerim

Malum yarın Kandil bari bugün biraz kendimi kasıp hepsini bitireyim de içim rahat olsun malum cuma da zaten hastane faslı var Cumartesi de kin bizdeki ingilizce kursu için birseyler yaparım hastane dönüşü ♡

Senin eşinde benimki gibi muzur
Hem elinde hem dilinde derler ya o hesap

Eşler hepten makaraya alıyor bizim kulübü desene... Genel olarak desem kusmezsin di mi bana

Benimki ilk zamanlar çok kizardi yok efendim boş işler ne anlıyorsun ordan diye Bende hep derdim yahu sen oyun konsolunla nasıl kafa dagitiyorsan bende burada öyleyim diye
Sonraları alisinca hayırdır bugün Karilar Kulübüne yazmiyormusun demeye başladı
Bazende yahu ne yazıyorsun öyle çatır çatır derdi bende ne olacak seni ve sulalenini cekistiriyorum diyordum yaz yaz ama dikkat et den gelirlerse Annem kızlarla bir olur seni yollar diyordu

Şimdi okadar benimsedi ki hiç karismaz sağ olsun

Aaaa bizde de var aynı muhabbet hatta biz aileden tamir işi olan olursa birlikte yaparız herşeyi ( baba mesleği marangozluk tabi bende anladigimdan sülalesi bir şey tamir edilecek bize söylerler )
Ne zaman birlikte iş yapsak hep derim Usta benim artık sende Çırak diye eşimin halalari hep gulerler o hallerimize çünkü mutlaka bu böyle olacak yok söyle olacak diye didişmelerimiz de oluyor
Eşimin sulaledeki bir akrabası hatta hep derdi inşallah oğlum da senin gibi bir gelin getirir bana diye her iş elimden geliyormuş birde gelin dediğin güler yüzlü ve hafif kilolu olmaliymis Hatun hep der Allah gönlüme göre verdi diye ( oğlu sonradan balık etinde güler yüzlü ve hakikaten eli her şeye yatkın biriyle evlendi )

Günaydın canlar mutlu carsambalar olsun gri bir İzmir sabahından kahveler geldiiiii sogutmadan gelin hemen :)

Ohhh afiyet olsun bizde de hava yağmurlu hatta dur bende bir Türk kahvesi yapayım kendime de öyle girisirim utulerime

Afiyet olsun canım çok yorma kendini agritma kolunu omzunu

Hesapta hemen kendime kahve yapacaktım
Dur önce makineye çamaşır atayım, yok utuleneceklerle utulenmeyecekleri ayirayim hadi bir de kahve pisene kadar bulaşık makinesini de bosaltayim derken daha başlamadan yoruldum
Neyse şimdi gönül rahatlığı ile Kahvemi iceyim de sonra ütülere girişiyorum Yerlestirmesini artık büyük kıza bırakırım olmazsa Gerci o gelene kadar onuda aradan çıkarırım

Benimde hiç ayarım yok ya tam yada hiç

Çok şükür ütüleré başlayabilir hatta yariladim sanırım
Özellikle ufak kuzunun çok fazla eşyası var hatun elli kere üstünü batırıp değişiyor birde ufak olunca ( bebek kiyafeti olmasada ) daha çok el oyaliyor
Neyse az dinlenip kalanları da ara vere vere akşama kadar bitiririm

Kuzuyu alıp geldikten sonra yemek de yapacağım o yüzden ancak

Anam öldüm bittim ama utulerim de bitti ( gerçi iki tane çarşafla 2 masa örtüsü kaldı ama omuzlarında fena ağrıdı onları gelince ütüler hepsini kaldiririm

Şimdi kıza çıkana kadar dinleneyim de azmasin ağrım

alıntı problemi yaşayınca da çok kötü oluyor yahu ben camasirlara boğuldum banu gibi yemek ye yaptım en sagliklisindan şimdi bir de çorba yaptimmi tamamdır hava soğuk bugün burada yağmur da var dışarı işini erteledim malesef başkasının evinde tuvalete girmiyim diye ne unsilin ilacimi ne çayımı içtim tabi bugün başlayınca yine bulantı yaptı geçer inşallah sabah tartida tam 2 kilo fazla çıktı artık cumaya kadar bitki çayı ve ot ile ödemi atarım ama artim olur yine diye düşünüyorum.

cuma günü gün var ben kendime uygun tavuklu bir salata seçtim onu yapacağım

Evet şimdi oldu Asibecim...demek ki uzun uzun kendindenden bizden bahsetmeni istemişim. Soğuk olduğunu hiç düşünmedim. Arkadaşların menülerine biraz daha karismani istedim haddim olmayarak. Gerçekten çok beğeniyorum menülerini...böyle bilinçli bir arkadaşımiz olduğu için de çok seviniyorum. Gaza ihtiyacımız var. Eleştiriye çok ihtiyacımız var...hatta yanilip da yanlış bir şey yediğimizde hepimiz birden birbirimize yuklenelim ki...caydırıcı olsun. Bildirimlere yapılan yorumları yetersiz buluyorum canım..bunu yapmak için de dostça muhabbetlerimizin daha sık yapılması lazım...senin inceliğine diyecek lafım yok tabi ki...zayıfladığını görüyorum ya.. istiyorum ki menüleri didik didik eleştirelim...yazdığımı hoşgörüyle karsiladigin için de çoook teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…