Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben senin ne demek istediğini anlamıştımda Hasibe belki yanlış anlar diye samimi bulduğumu söylemiştim bebişim
Tahmin ettim inan ki... Asibe olgun kadın yanlış anlamama ihtimali daha fazlaydı...Risk almadım meraklanma Sorunlarin çözümü takımın içinde...birbirimizi düşünüp kollamak kadar güzel bir şey var mı? Dostluk adına...bana dışarıda yüz yüze görüştüğüm çoğu insan daha sahte geliyor...maskeli balo gibi..çok korkutucu...Maksadım iyi anlaşıldığına göre... Takımın akıbetini konuşalım bence...

oyyy ciğerim desteğin hep üzerimde zaten resmen sana borçlu hissediyorum kilo verme
işini ❤❤ inanirmisin şuan da da ince belliyim 75 kiloydum geçen sene eltimin kinasinda birde elbise tercihim belden daha zarif göstermiş diye 40 benden gibi ortalıkta geziyodum oysa üst bedenim 42 altım 44 dü

Bak bu avantajı iyi kullanabilirsin model hilesi ile... Belki belin biraz kalın olsa daha sıkı mı diyet yapardın

Bak bu avantajı iyi kullanabilirsin model hilesi ile... Belki belin biraz kalın olsa daha sıkı mı diyet yapardın
ya aslında dahada incelemesini istiyorum spor şart popom için ama bakalım şu 7 lerim bir görelim inşallah böyle iki geri bir ileri çift dikiş gidiyorum resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…