Tahmin ettim inan ki... Asibe olgun kadın yanlış anlamama ihtimali daha fazlaydı...Risk almadım meraklanmaBen senin ne demek istediğini anlamıştımda Hasibe belki yanlış anlar diye samimi bulduğumu söylemiştim bebişim
Hayırdır kız noldu...korkutma beni...aplaaaammmm Meryem aplammmmm
Bebeğim yarın dagit...hayra geçsin...eşine çocuğuna ayır yeterince gerisini nolur dağıt...eşim sütlaç istedi yaptım sözde az yapıyım dedim 11 kaşe çıktı neyse dagitiyim biraz da evde durmasın tehlikeliii
özledim seniiiHayırdır kız noldu...korkutma beni...
Yavrum boş ver gerisini...ben yeterimkızlar ben çevrim içi olanların tamamını göremiyorum işte meselaa ben Meryem abla ve daha fazlası diyor ama göremiyorum
öyle yapicam abla şunun şurasında doğum gününe ne kaldiBebeğim yarın dagit...hayra geçsin...eşine çocuğuna ayır yeterince gerisini nolur dağıt...
Allaaaaahözledim seniii
Allaaaaahanlaşildi bu gecem muhteşem geçecek. çevrimiçi gördün tabi ...yalnız değilim dedin di miiiii
Afiyet olsun canım...eşlik ediyorum sana bitki cayimla.kahve içiyorum ablam gel
Keyfi yerinde olduğunda tadından yenilmiyor Hilalimin...İnşallah doğum günü ve sonrasında hep inişe geçersin bitanem...çok istiyorum ince belli bir hatuna dönüşmeni...bunun için yazıyorum aslında mesajlarimin çoğunu....
İşte
Afiyet olsun canım...eşlik ediyorum sana bitki cayimla.
Bak bu avantajı iyi kullanabilirsin model hilesi ile... Belki belin biraz kalın olsa daha sıkı mı diyet yapardınoyyy ciğerim desteğin hep üzerimde zaten resmen sana borçlu hissediyorum kilo verme
işini ❤❤ inanirmisin şuan da da ince belliyim 75 kiloydum geçen sene eltimin kinasinda birde elbise tercihim belden daha zarif göstermiş diye 40 benden gibi ortalıkta geziyodum oysa üst bedenim 42 altım 44 dü
Saf protein mi....Dukan birası mi...yarın dukan yapaceğimm eşlik edermisin
Bak bu avantajı iyi kullanabilirsin model hilesi ile... Belki belin biraz kalın olsa daha sıkı mı diyet yapardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?