- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Ne güzel olmuş öyle beğen tusu çok hoşuma gitti
Banucum sayende öğrendim
Amin canım. Teşekkür ederimÇok güzel bir organizasyon olacağına eminim canım
Kuzunun inşallah sağlıklı mutlu yılları olur ♡
mavimli giremedinmi siteye ?
Öyle mi misafirlerimi var ?Sanırım misafirleri gitmedi dahabir kaç gün olamayacağını demişti zaten
Anam Asibe bana soru sorarmışEdebiyat öğretmeniyim canım. Son üç yilim kaldı. Abbas yola çıktı çıkacak. Takimin haline gelince...durduk yere sana sarmamı anlamışsındır. İmdat Asibem imdaaaat....Gemlik'te de müthiş Yağmur başladı... gökyüzü apaydinlik oluyor birden...korkutuyor
çok güzel birseymis yaaNey o ben bilmiyorum farketmedim
Dur bakalım ilk günler kavga dövüş de olsa inatla devam edeceğim hiç kusura bakmasınzaten bir iki Kilo verince oda daha heveslenecek
Valla bizde iş durumu ortada ama yarın oturup tekrar konuşacağım olmadı istediği telefonu söz vereceğim onamaksat gaza gelsin ( gerçi iki tane beğendiği telefon var biri 4 000 lira biri de 5 500 lira falan ama razıyım yeterki versin ♡ )
Canım beğeni tuşuna uzun basınca çıkıyor istediğini ordan seciyorsun
çok güzel birseymis yaa
biraz özel olmazsa erkek arkadaşı falan var mı
Iyi geceler kizlar
neresindenBenim boş odam bile var kitaplık süpürge ütü masası ve kurutma odası olarak kullanıyorum
Hem görev hemde mecburi(anne faktörü) görevdolayısıyla Erzrumdayız abla, eşim buralı ben Yozgatlıyım
Pazar günü oğlumun 11. Yaş günü :)
Benim ve eşimin ailesiyle köy kahvaltısı konseptli bir organizasyon planladık..
Aileler bir arada olucaz çocuklarda mekanın bahçesinde gönüllerince oynar..
Cuma günü pasta siparişi vereceğim...
Şimdilik telaşım bu benim de
Bak üzüldüm şimdi...Aslında çok gençsin hayaller gerçekleştirmek için vardır. Benim hemşirelikten öğretmenliğe geçen çok arkadaşım var. Okulu bitirdikten sonra kurumlararasi geçiş yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. KPPS olayı olmuyordu tabi en son ne oldu bilmiyorum.Kizlari yatirdim kahvemi yaptim geldim
Ne guzel. Bende ogretmen olmak istedim formasyon aldim. 22 mayis sinav gunuydu. Benim ortancanin tahmini digum tarihi 21 mayisti. Hazirlanmistim sinava ama cesaret edip giremedim. Stresten sancim gelir sinavda dogururum milletinde sinavda dikkatini dagitirim diye girmedim. Sonra ben hazirlanamadim. Sonraki senede mulakat gelince komple biraktim.
Allah tan simsekler gecti kizlari yatirinca yoksa korkarlardi yanlarinda durmam gerekirdi
Allah rahatlık versin canım...Ben de birazdan uyuyacağım. Eşimin sabah dersi yok. O sahuru bekleyip beni uyandıracak. Sonunda kandil ve üç aylar vesilesiyle oruca niyetlenebildik.Iyi geceler kizlar
Bak üzüldüm şimdi...Aslında çok gençsin hayaller gerçekleştirmek için vardır. Benim hemşirelikten öğretmenliğe geçen çok arkadaşım var. Okulu bitirdikten sonra kurumlararasi geçiş yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. KPPS olayı olmuyordu tabi en son ne oldu bilmiyorum.
Allah rahatlık versin canım...Ben de birazdan uyuyacağım. Eşimin sabah dersi yok. O sahuru bekleyip beni uyandıracak. Sonunda kandil ve üç aylar vesilesiyle oruca niyetlenebildik.
YENA tatlım pazar günü yapacağın kutlamanın sorunsuz keyifli geçmesini diliyorum. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin. İyi ki doğurmuşsun yavrucağini...vatana ve ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.
Kıslarrr,bi tartisma acalim da renklensin takım..
Ne olsun,ne olsun ...
Mmmmmmmmm
17 yaşındaki haline bir öğüt vereceksen olsan, bu ne olurdu?
11 kasemieşim sütlaç istedi yaptım sözde az yapıyım dedim 11 kaşe çıktı neyse dagitiyim biraz da evde durmasın tehlikeliii
Bende göremiyorum ,muhtarda göremiyosa sıkıntı yokkızlar ben çevrim içi olanların tamamını göremiyorum işte meselaa ben Meryem abla ve daha fazlası diyor ama göremiyorum
Neydim çoh yoğunam ,çocuhla uğraşıram alışveriş edirem gezirem sen neydirsen eyseeen?liliiiiii meralll gız neydirsen ne ses var ne soluk
Bende bende oruç tutçam inşallah bebişimHilalcim üç aylarda pazartesi , perşembe tutabiliriz en azından. Okulda boğazım kuruyor konuşmaktan ben de zorlanıyorum ama iki gün dayanabilirim.
Farklı çok güzel düşünmüşsün ablişkooo,şimdiden kutlu mutlu olsun paşanın doğumgünüüüPazar günü oğlumun 11. Yaş günü :)
Benim ve eşimin ailesiyle köy kahvaltısı konseptli bir organizasyon planladık..
Aileler bir arada olucaz çocuklarda mekanın bahçesinde gönüllerince oynar..
Cuma günü pasta siparişi vereceğim...
Şimdilik telaşım bu benim de
Onun yatılı misafiri varmış canımmavimli giremedinmi siteye ?
Sorgunneresinden
Buda gündüz cevap vereyim şimdi uykum varKıslarrr,bi tartisma acalim da renklensin takım..
Ne olsun,ne olsun ...
Mmmmmmmmm
17 yaşındaki haline bir öğüt vereceksen olsan, bu ne olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?