Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlari yatirdim kahvemi yaptim geldim

Ne guzel. Bende ogretmen olmak istedim formasyon aldim. 22 mayis sinav gunuydu. Benim ortancanin tahmini digum tarihi 21 mayisti. Hazirlanmistim sinava ama cesaret edip giremedim. Stresten sancim gelir sinavda dogururum milletinde sinavda dikkatini dagitirim diye girmedim. Sonra ben hazirlanamadim. Sonraki senede mulakat gelince komple biraktim.

Allah tan simsekler gecti kizlari yatirinca yoksa korkarlardi yanlarinda durmam gerekirdi

Ney o ben bilmiyorum farketmedim
çok güzel birseymis yaa

biraz özel olmazsa erkek arkadaşı falan var mı

Benim büyük kız da odasından çıktı ve tam ben eşimle kendimiz için kahve yapacaktım ki sen otur ben yaparım dedi
Bütün gün ütülerle bogusunca hafif ağrım başladı sanırım o halime acıdı kiyamadi yine bana

çok güzel birseymis yaa

biraz özel olmazsa erkek arkadaşı falan var mı

Yok canım maalesef hep diyorum keşke birine aşık olsa da kendini begendirmek için de olsa Zayıflamaya çalışsa diye
Gerci nasıl yetistirdiysem o muhabbet olunca diyor beni seveni yüreğimi sevsin kendimi zamane kızları gibi begendirmek için asla olmadığım biri gibi olamam, makyajla fizik için gelecek olan gelmesin diyor
Orta 2de bir çocuk pek yapisiyordu kanka ayağına ama eşimde bende farkindaydik sonuçta kimse kankasini gorunce heycandan kizarmaz
Çocuk bize bile kendini begendirmek için kırk takla attı sonra bir gün erkek arkadaş kizarkadaş muhabbeti olduğunda benimki diger sohbettekilere yahu bu yaşta ne aşkı ne sevgilisi sapikmiyiz biz hiç işim olmaz demiş çocukta tabi ondan sonra biraz mesafe koymuş ama hala beni gördüğünde konuşur

Millet kızını saptetmeye uğraşır benimkini ben yoldan çıkarmaya ugrasacagim neredeyse
Şaka bir yana ama cidden çok mutasip o konularda
Ona göre evliliği dusunmuyorsa bir insan sevgili gereksiz hani evlenmeyeceksem niye biriyle boş boş gezeyim diyor
Hiç Anana cekmemissin diyorum gülüyor ben senin gibi değilim kizimmmmm hem niye günaha gireyim diye

Babasıyla tanışma hikayemizi dilediğinde bile vayyyy köpek korkusu bahanesiyle ilk sen babamın eline yapistin heee kız doğruyu söyle babam seni evlenmeden öptü mü diye sıkıştırmasina hele koptum

Bazen tanıyanlar diyor bu zamanda böylesi çok az diye hatta Ramazanda Teraviye gitmişti 2 sene önce tabi tek genç benim kızla 2 arkadasiydi ama diğerleri daha kikirdek Teyzenin biri maşallah bu zamanda Teraviye gelen genç kız nadirdir demiş hatta sormuş sen kimlerdensin Annenin adı ne diye Bizimki tabi söylemiş ama eve gelince ilginc geldi bana diye anlattı

Kız dedim böyle böyle görücüçıkıyor işte Ertesi gün teyze niyeti bozdu mu korkusuna girmemişti camiye sonra yine gitti de o teyze uzak oturmuş

Iyi geceler kizlar

İyi geceler canım sanada ♡♡♡♡

Sabah10;00.
1 bardak form cay
Mantar sogan kavurma
Peynjr,pekmez,zeytin,salatalik,1 dlm ekmek cay
Oglen 1 sade t kahve
Aksam 16:00
Karnabahar yogurlu salcali,1 kase kesme corba
Misafirlikteydim meyve yedim,yarim muz,yarim portakal
Simdide 1 saat yuruyus tempolu
Suda 1,5 litre olmistur

Bak üzüldüm şimdi...Aslında çok gençsin hayaller gerçekleştirmek için vardır. Benim hemşirelikten öğretmenliğe geçen çok arkadaşım var. Okulu bitirdikten sonra kurumlararasi geçiş yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. KPPS olayı olmuyordu tabi en son ne oldu bilmiyorum.
Iyi geceler kizlar
Allah rahatlık versin canım...Ben de birazdan uyuyacağım. Eşimin sabah dersi yok. O sahuru bekleyip beni uyandıracak. Sonunda kandil ve üç aylar vesilesiyle oruca niyetlenebildik.
YENA tatlım pazar günü yapacağın kutlamanın sorunsuz keyifli geçmesini diliyorum. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin. İyi ki doğurmuşsun yavrucağini...vatana ve ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.

Rabbim şimdiden tutacaginiz oruclari kabul etsin .....Amin
Ben bırak oruç tutmayı ne güzel oturup kuran okurum diyroddum oda yalan oldu Artık sadece içimden bolca dua ederim

Kıslarrr,bi tartisma acalim da renklensin takım..
Ne olsun,ne olsun ...
Mmmmm mmmm
17 yaşındaki haline bir öğüt vereceksen olsan, bu ne olurdu?

17 YASIMDAKI BEN; ( hani gelecekten mektup yazacak olsam kesin böyle olurdu
Sevgili Banucugum
Şu anda herşey sana çok tozpembe ve guzel görünebilir ama maalesef hayat hiçte öyle düşündüğün gibi olmayacak
Eminim Polyanna ruhun şu anda bile yaa yok okadar da değil diyordur ama keşke yanılıyor olsam
Ilerde hayatına bir cok insan girecek Bayan olsun Erkek olsun; Lütfen herkese çok fazla anında güven duyup kendine gibi bilme cok kazik yemisligim var ordan biliyorum

Ne olursa olsun, Eşin seni ileride ne kadar el üstünde tutsada asla çalışmaktan vazgeçme maddi açıdan bağımsız olmak için de değil sadece kendin için ileride doğacak çocuklarına verebilecegin güzel gelecek için hatta yaslandiginda ( gerçi her daim ruhun genç kalacak ) emekli olup daha fazla eşinle gezebilmek ve karavan hayalini gerçekleştirebilmek için bunu yap

Gelelim en önemli kısma; SAĞLIK
İşte bu kısmı beynine kazı
Ne olursa olsun nasılsa her halim güzel yok beni beğenen böyle begensin diye asla kendini salma
Görüntüden öte beden sağlığın için ne olur sağlıksız beslenme Hayattan yemeden de zevk alinabiliyor gerçi hala bazen yoldan çıkıyor olsamda sen bastan onune geç ki benim yaşadıklarımı tekrar yaşamak zorunda kalma ♡
Önce kendin için sonrada sevdiklerin için kendine iyi bak Emin ol yaş ilerledikçe hayat kalitesi de düşünce insan kendini hiç iyi hissetmiyor ( tecrübeyle sabit )

Sporu da hayatına bir parcaymis gibi dahil et bunu bir zorunluluk olarak görme Daha Kaliteli bir hayat için yatırım gibi düşün

Neyse ben diyecegimi dedim Gerisi sana kalmış ama sakın ileride şu anda benim yaptığım gibi kafayı duvarlara vurma

( Nasil kaptirdiysam kendi kendime ağzıma fırıncı küreği ile vurasim geldi Yahu yazarken destan yazıyorum ama icraat gelince hep eksik
Keşke bunları zamanında Annem bize daha çocukken asilayabilseydi de bu hale gelmeden önüne geçebilecek psikolojide olsaydım )

eşim sütlaç istedi yaptım sözde az yapıyım dedim 11 kaşe çıktı neyse dagitiyim biraz da evde durmasın tehlikeliii
11 kasemi maşallah pek bonkörsün ayol
kızlar ben çevrim içi olanların tamamını göremiyorum işte meselaa ben Meryem abla ve daha fazlası diyor ama göremiyorum
Bende göremiyorum ,muhtarda göremiyosa sıkıntı yok
liliiiiii meralll gız neydirsen ne ses var ne soluk
Neydim çoh yoğunam ,çocuhla uğraşıram alışveriş edirem gezirem sen neydirsen eyseeen?
Hilalcim üç aylarda pazartesi , perşembe tutabiliriz en azından. Okulda boğazım kuruyor konuşmaktan ben de zorlanıyorum ama iki gün dayanabilirim.
Bende bende oruç tutçam inşallah bebişim
Farklı çok güzel düşünmüşsün ablişkooo,şimdiden kutlu mutlu olsun paşanın doğumgünüüü
Onun yatılı misafiri varmış canım
Sorgun sende bizim oralısın ellaaaam kayseridesin ama bizim oralardan olabilirsin geçen gün "ellaaam" dedin güldüm Ayşe de bizden dedim
Kıslarrr,bi tartisma acalim da renklensin takım..
Ne olsun,ne olsun ...
Mmmmm mmmm
17 yaşındaki haline bir öğüt vereceksen olsan, bu ne olurdu?
Buda gündüz cevap vereyim şimdi uykum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…