Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin edeceğimiz tüm duaları kabul etsin....Aminnnn

Büyük kız okula gitti erkenden birazdan da eşimle küçük cimcimeyi hazırlayıp göndereceğim

Hesapta hiç iş yapmayacaktim bugün ama madem regl oldun bari kalan işlerimi de bitireyim ( Gerçi hala sökülmedim akıntı olarak devam ediyor )

Öğleden sonra hatta akşama doğru kızlarla eşimin teyzesini ziyaret edeceğim eşimde oraya gelip teyzesiyle görüştükten sonra amcasina ordan köye en sonunda da halalarina ugrayacagiz

Canlar yarin oruc tutacagim icin.simdi bi kase sutlu musli yedim.hayirli geceler

Şimdiden Allah kabul etsin ....aminnn

Gunaydinnn Gunaydinnn

Emineyi servise bindirdim. Meryem hanim uyumadi. Erkenciyiz bu sabah ama benim uykum vaarrrr

Artik kurumlar arasi gecis olmuyor kpss istiyorlar. Acaba secim zamanj olur mu demistim ama olmadi

Kıslarrr,bi tartisma acalim da renklensin takım..
Ne olsun,ne olsun ...
Mmmmm mmmm
17 yaşındaki haline bir öğüt vereceksen olsan, bu ne olurdu?

Yeme yeme yeme sakin yemeeeeeee

Afiyet olsun..
Pekmez ölçülü ise başarılı ve sağlıklı buldum
Emziriyormusun?

Amin canım
Çok teşekkür ederim

Sağol kuzum
Begenmene sevindim
Girdim canım da evde yatılı misafirim var gecem gündüzüm karıştı

Oy oy kolay gelsin

Hayırllı kandiller canlar
Tavsiye edebileceğiniz kür veya yiyecek öneriniz varmıııı ? :)

Sanada hayırlı kandiller canım bizim takımın ilk sayfasında yağ yakıcı bir iki tarif var istersen bir dene
Bu arada takım yarışmasında değilsen ama dahil olmayı düşünürsen her zaman bekleriz ♡

Canım Barış Paşa'nın doğum günü şimdiden kutlu olsun inşallah çok eglenirsiniz ailecek

himmmm evet hani güzel bulsun şöyle böyle diye uğraşır dedim en azından ama o kafada bitirmiş ruh güzelliği diye

valla bende neydim dalım ağrir yatiram

kız 1 kilo sütle yaptım neyse 4 tanesini çıkardım evden

Günaydın,Hayırlı Kandiller sevgili takım arkadaşlarım
Günaydın hanımlar herkese hayırlı kandiller dilerim

Sizlere de hayırlı kandiller kızlar ♡♡♡♡

Bende havayı güzel bulmusken ne bulduysam yikadim kendi kendime iş çıkarıyorum ama yatak odamı da o bahaneyle kirkladim desem yeridir
Maşallah ufaklık neler taşımış neler benim odaya
Çok yoruldum ama iyi oldu

Eki Görüntüle 2242864

Hayırlı kandiller

Eşim biraz rahatsız öncesinde de ben biraz sancılıydım. Takım için asılamıyorum öyle oluncada gelemiyorum mahcubum size.

Sanada hayırlı kandiller canım

İkiniz de çok geçmiş olsun İnşallah çabucak toparlanirsinda seni de sık sık görürüz burada

Benimde sonunda kac gundur beklediğim esyalarim geldi
Camasirlarimi serip hemen kızı almaya çıkacağım artık dönüşü de kendime yeni elektrikli cezvemle yorgunluk kahvemi yaparım Kesinlikle hak ettim bence ✌✌✌✌

Rondoyu da artık yarın denerim hem cumartesi gününe limonata yapmış olurum çocuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…