Resim yapmayı bırakmaKıslarrr,bi tartisma acalim da renklensin takım..
Ne olsun,ne olsun ...
Mmmmmmmmm
17 yaşındaki haline bir öğüt vereceksen olsan, bu ne olurdu?
Canlar yarin oruc tutacagim icin.simdi bi kase sutlu musli yedim.hayirli geceler
Artik kurumlar arasi gecis olmuyor kpss istiyorlar. Acaba secim zamanj olur mu demistim ama olmadiBak üzüldüm şimdi...Aslında çok gençsin hayaller gerçekleştirmek için vardır. Benim hemşirelikten öğretmenliğe geçen çok arkadaşım var. Okulu bitirdikten sonra kurumlararasi geçiş yapılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. KPPS olayı olmuyordu tabi en son ne oldu bilmiyorum.
Allah rahatlık versin canım...Ben de birazdan uyuyacağım. Eşimin sabah dersi yok. O sahuru bekleyip beni uyandıracak. Sonunda kandil ve üç aylar vesilesiyle oruca niyetlenebildik.
YENA tatlım pazar günü yapacağın kutlamanın sorunsuz keyifli geçmesini diliyorum. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin. İyi ki doğurmuşsun yavrucağini...vatana ve ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.
Kıslarrr,bi tartisma acalim da renklensin takım..
Ne olsun,ne olsun ...
Mmmmmmmmm
17 yaşındaki haline bir öğüt vereceksen olsan, bu ne olurdu?
Sabah10;00.
1 bardak form cay
Mantar sogan kavurma
Peynjr,pekmez,zeytin,salatalik,1 dlm ekmek cay
Oglen 1 sade t kahve
Aksam 16:00
Karnabahar yogurlu salcali,1 kase kesme corba
Misafirlikteydim meyve yedim,yarim muz,yarim portakal
Simdide 1 saat yuruyus tempolu
Suda 1,5 litre olmistur
YENA tatlım pazar günü yapacağın kutlamanın sorunsuz keyifli geçmesini diliyorum. Rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin. İyi ki doğurmuşsun yavrucağini...vatana ve ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah.
Farklı çok güzel düşünmüşsün ablişkooo,şimdiden kutlu mutlu olsun paşanın doğumgünüüü
Onun yatılı misafiri varmış canım
Sorgunsende bizim oralısın ellaaaam kayseridesin ama bizim oralardan olabilirsin geçen gün "ellaaam" dedin güldüm Ayşe de bizden dedim
Buda gündüz cevap vereyim şimdi uykum var
Girdim canım da evde yatılı misafirim var gecem gündüzüm karıştı
Hayırllı kandiller canlar
Tavsiye edebileceğiniz kür veya yiyecek öneriniz varmıııı ? :)
Canım Barış Paşa'nın doğum günü şimdiden kutlu olsun inşallah çok eglenirsiniz ailecekPazar günü oğlumun 11. Yaş günü :)
Benim ve eşimin ailesiyle köy kahvaltısı konseptli bir organizasyon planladık..
Aileler bir arada olucaz çocuklarda mekanın bahçesinde gönüllerince oynar..
Cuma günü pasta siparişi vereceğim...
Şimdilik telaşım bu benim de
himmmm evet hani güzel bulsun şöyle böyle diye uğraşır dedim en azından ama o kafada bitirmiş ruh güzelliği diyeYok canım maalesefhep diyorum keşke birine aşık olsa da kendini begendirmek için de olsa Zayıflamaya çalışsa diye
Gerci nasıl yetistirdiysem o muhabbet olunca diyor beni seveni yüreğimi sevsin kendimi zamane kızları gibi begendirmek için asla olmadığım biri gibi olamam, makyajla fizik için gelecek olan gelmesin diyor
Orta 2de bir çocuk pek yapisiyordu kanka ayağına ama eşimde bende farkindaydik sonuçta kimse kankasini gorunce heycandan kizarmaz
Çocuk bize bile kendini begendirmek için kırk takla attı sonra bir gün erkek arkadaş kizarkadaş muhabbeti olduğunda benimki diger sohbettekilere yahu bu yaşta ne aşkı ne sevgilisi sapikmiyiz biz hiç işim olmaz demişçocukta tabi ondan sonra biraz mesafe koymuş ama hala beni gördüğünde konuşur
11 kasemimaşallah pek bonkörsün ayol
Bende göremiyorum ,muhtarda göremiyosa sıkıntı yok
Neydim çoh yoğunam ,çocuhla uğraşıram alışveriş edirem gezirem sen neydirsen eyseeen?
Bende bende oruç tutçam inşallah bebişim
Farklı çok güzel düşünmüşsün ablişkooo,şimdiden kutlu mutlu olsun paşanın doğumgünüüü
Onun yatılı misafiri varmış canım
Sorgunsende bizim oralısın ellaaaam kayseridesin ama bizim oralardan olabilirsin geçen gün "ellaaam" dedin güldüm Ayşe de bizden dedim
Buda gündüz cevap vereyim şimdi uykum var
Günaydın,Hayırlı Kandiller sevgili takım arkadaşlarım
Günaydın hanımlar herkese hayırlı kandiller dilerim
kimsecikler yok yavv öğleden sonra dışarı çıkacağım kuzenime düğün için ev hediyesi bakacağım oradan anneme gidip çamaşırları kalmış makinede onları halledicemm hava güzel Allahtan bugün
Eki Görüntüle 2242864
Hayırlı kandiller
Eşim biraz rahatsız öncesinde de ben biraz sancılıydım. Takım için asılamıyorum öyle oluncada gelemiyorum mahcubum size.
Yozgatlıyım
Yok ben kayserilim ama yozgatla orf adetler benzer.burda cok yozgatli zatenorgunsende bizim oralısın ellaaaam kayseridesin ama bizim oralardan olabilirsin geçen gün "ellaaam" dedin güldüm Ayşe de bizden dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?