- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Hayirli kandiller hanimlar
bana da yer var mi takimda?
Hosbuldum tesekkurler evet verilecek bi 15 kilo kadarcigim varHosgelmissin caylıkardes.neden olmasin buyur buyur.sendemi zayiflamak isteyenlerdensin(bizim gibi)
Sagol bacimm.ezan bekliyoz valla.Allah kabul etsin tum tutulan oruclari insallah :)Kızlar napıyosunuz bakalım?
Oh oh buralardada var okdar vermek isteyen bacilar.sende ver nolacakHosbuldum tesekkurler evet verilecek bi 15 kilo kadarcigim var
Ay insallahOh oh buralardada var okdar vermek isteyen bacilar.sende ver nolacak
ohhh ohhh iyi olmuş temizlik gibisi yokSizlere de hayırlı kandiller kızlar ♡♡♡♡
Bende havayı güzel bulmusken ne bulduysam yikadimkendi kendime iş çıkarıyorum ama yatak odamı da o bahaneyle kirkladim desem yeridir
Maşallah ufaklık neler taşımış neler benim odaya
Çok yoruldum ama iyi oldu
Hayırlı kandiller canım. Karbonhidratlilara veda et... Şeker de dahil...sonra bizimle vakit geçir ...sonrasında sihirli tok tutan birkaç taktiğimiz var...Hayırllı kandiller canlar
Tavsiye edebileceğiniz kür veya yiyecek öneriniz varmıııı ? :)
Hilalcim dalin niye ağrır tatlım...geçmiş olsun.himmmm evet hani güzel bulsun şöyle böyle diye uğraşır dedim en azından ama o kafada bitirmiş ruh güzelliği diye
valla bende neydim dalım ağrir yatiram
kız 1 kilo sütle yaptım neyse 4 tanesini çıkardım evden
Bonuscum eşin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sen kilo vermeye başla ...biz de unutalim gelmediğin günleri...Eki Görüntüle 2242864
Hayırlı kandiller
Eşim biraz rahatsız öncesinde de ben biraz sancılıydım. Takım için asılamıyorum öyle oluncada gelemiyorum mahcubum size.
Canım yeni yardımcılarını güle güle kullan. Bı de fırın rica et eşine....o da aradan çıksın. Seçim sonunda her şeye zam gelecekmiş ...Benimde sonunda kac gundur beklediğim esyalarim geldi
Camasirlarimi serip hemen kızı almaya çıkacağım artık dönüşü de kendime yeni elektrikli cezvemle yorgunluk kahvemi yaparımKesinlikle hak ettim bence ✌✌✌✌
Rondoyu da artık yarın denerim hem cumartesi gününe limonata yapmış olurum çocuklara
Seroşum hayırlı kandiller canım. Özledim seni...
Kızlar iyi valla seni sormalı canım...Kızlar napıyosunuz bakalım?
Biz şişkolar takımı iyice doldurduk ama biraz safları sıklaştırırsak sana da yer açılır canım. Gel sen gönül rahatlığıyla...Hayirli kandiller hanimlar
bana da yer var mi takimda?
Ya deme bitanem....Asibecimin pabucunu dama atalım...
Birazcık bize kendini tanitirsan çok sevinirim. Yaş, kilo, boy vs. Zamanla başka sorularmız da olur. Ben yeni mezun oldum. 80 kilo ile başladım.60 ilebitirdim. Bir, bir buçuk kilo alıp veriyorum şu anda. Korumaya yeni geçtim. Bursa da yaşıyorum. 50 yaşında çalışıyorum hala. İki erkek bebem var 21 ve 20 yaşlarında.Hosbuldum tesekkurler evet verilecek bi 15 kilo kadarcigim var
Allah kabul etsin oruçlarımizi...iftar vakti bayram gibiydi ozlemişim....Sagol bacimm.ezan bekliyoz valla.Allah kabul etsin tum tutulan oruclari insallah :)
Çok misafirperversin bitanem. Yerim ben seni...Oh oh buralardada var okdar vermek isteyen bacilar.sende ver nolacak
Aldım kabul ettim. Ben de seni yenoşum gibi şap şup öperim.Bu arada herkezin kandili muberek olsun canlar..büyüklerin ellerinden,kucuklerin gözlerinden operim..
( bu arada yaş 36)
Hastayım acıya...afiyet olsun canım.Eki Görüntüle 2243058
İftar menüm:yarim kepce mercimek corba,1 kucuk kase erik kompost,1 tabak kuru patlican biber kavurdum zeytinyagi ile,2 dilim ekmek
Öle acıydiki biber,agzimdan alevler cikarak yedim(ama aciyi cook severim)
Bayıldım menune...iyi akşamlar hanımlar kandilimiz mübarek olsun
sabah yok
öğlen 12.30
1 tabak çorba
1 tabak kereviz
salata
akşam 19.30
2 kepçe çorba
1 tabak pırasa
salata
20 dakika yürüdüm bugün
şu yok malesef
dukan yapacağım
Canim ablam yaa.valla tam ablasin masallah.herkezin hatrını almissin bravo sana.gercek hayattada ablamisin?:) kardes varmiiHayırlı kandiller canım. Karbonhidratlilara veda et... Şeker de dahil...sonra bizimle vakit geçir ...sonrasında sihirli tok tutan birkaç taktiğimiz var...
Hilalcim dalin niye ağrır tatlım...geçmiş olsun.
Bonuscum eşin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sen kilo vermeye başla ...biz de unutalim gelmediğin günleri...
Canım yeni yardımcılarını güle güle kullan. Bı de fırın rica et eşine....o da aradan çıksın. Seçim sonunda her şeye zam gelecekmiş ...
Kızlar iyi valla seni sormalı canım...
Biz şişkolar takımı iyice doldurduk ama biraz safları sıklaştırırsak sana da yer açılır canım. Gel sen gönül rahatlığıyla...
Birazcık bize kendini tanitirsan çok sevinirim. Yaş, kilo, boy vs. Zamanla başka sorularmız da olur. Ben yeni mezun oldum. 80 kilo ile başladım.60 ilebitirdim. Bir, bir buçuk kilo alıp veriyorum şu anda. Korumaya yeni geçtim. Bursa da yaşıyorum. 50 yaşında çalışıyorum hala. İki erkek bebem var 21 ve 20 yaşlarında.
Allah kabul etsin oruçlarımizi...iftar vakti bayram gibiydi ozlemişim....
Çok misafirperversin bitanem. Yerim ben seni...
Aldım kabul ettim. Ben de seni yenoşum gibi şap şup öperim.
Hastayım acıya...afiyet olsun canım.
Bayıldım menune...
Hayırlı kandiller canım. Karbonhidratlilara veda et... Şeker de dahil...sonra bizimle vakit geçir ...sonrasında sihirli tok tutan birkaç taktiğimiz var...
Hilalcim dalin niye ağrır tatlım...geçmiş olsun.
Bonuscum eşin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sen kilo vermeye başla ...biz de unutalim gelmediğin günleri...
Canım yeni yardımcılarını güle güle kullan. Bı de fırın rica et eşine....o da aradan çıksın. Seçim sonunda her şeye zam gelecekmiş ...
Kızlar iyi valla seni sormalı canım...
Biz şişkolar takımı iyice doldurduk ama biraz safları sıklaştırırsak sana da yer açılır canım. Gel sen gönül rahatlığıyla...
Birazcık bize kendini tanitirsan çok sevinirim. Yaş, kilo, boy vs. Zamanla başka sorularmız da olur. Ben yeni mezun oldum. 80 kilo ile başladım.60 ilebitirdim. Bir, bir buçuk kilo alıp veriyorum şu anda. Korumaya yeni geçtim. Bursa da yaşıyorum. 50 yaşında çalışıyorum hala. İki erkek bebem var 21 ve 20 yaşlarında.
Allah kabul etsin oruçlarımizi...iftar vakti bayram gibiydi ozlemişim....
Çok misafirperversin bitanem. Yerim ben seni...
Aldım kabul ettim. Ben de seni yenoşum gibi şap şup öperim.
Hastayım acıya...afiyet olsun canım.
Bayıldım menune...
Elhan hosbuldum o zman
Yas 31 boy 1.68 kilo 83 deyim yarin tartilip tam kilo veririm 2.5 yasinda oglusum var benim de. kilo seruvenimse coook al ver al ver en cok 73lere kadar dustum 70 hedefim insallah ben de sizin gibi mezun oldugum gunleri gorurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?