Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ohhh ohhh iyi olmuş temizlik gibisi yok

iyi akşamlar hanımlar kandilimiz mübarek olsun

sabah yok

öğlen 12.30
1 tabak çorba
1 tabak kereviz
salata

akşam 19.30

2 kepçe çorba
1 tabak pırasa
salata

20 dakika yürüdüm bugün
şu yok malesef

dukan yapacağım

Hayırllı kandiller canlar
Tavsiye edebileceğiniz kür veya yiyecek öneriniz varmıııı ? :)
Hayırlı kandiller canım. Karbonhidratlilara veda et... Şeker de dahil...sonra bizimle vakit geçir ...sonrasında sihirli tok tutan birkaç taktiğimiz var...
Hilalcim dalin niye ağrır tatlım...geçmiş olsun.
Eki Görüntüle 2242864

Hayırlı kandiller

Eşim biraz rahatsız öncesinde de ben biraz sancılıydım. Takım için asılamıyorum öyle oluncada gelemiyorum mahcubum size.
Bonuscum eşin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sen kilo vermeye başla ...biz de unutalim gelmediğin günleri...
Canım yeni yardımcılarını güle güle kullan. Bı de fırın rica et eşine....o da aradan çıksın. Seçim sonunda her şeye zam gelecekmiş ...
Seroşum hayırlı kandiller canım. Özledim seni...
Kızlar napıyosunuz bakalım?
Kızlar iyi valla seni sormalı canım...
Hayirli kandiller hanimlar
bana da yer var mi takimda?
Biz şişkolar takımı iyice doldurduk ama biraz safları sıklaştırırsak sana da yer açılır canım. Gel sen gönül rahatlığıyla...
Ya deme bitanem....Asibecimin pabucunu dama atalım...
Hosbuldum tesekkurler evet verilecek bi 15 kilo kadarcigim var
Birazcık bize kendini tanitirsan çok sevinirim. Yaş, kilo, boy vs. Zamanla başka sorularmız da olur. Ben yeni mezun oldum. 80 kilo ile başladım.60 ilebitirdim. Bir, bir buçuk kilo alıp veriyorum şu anda. Korumaya yeni geçtim. Bursa da yaşıyorum. 50 yaşında çalışıyorum hala. İki erkek bebem var 21 ve 20 yaşlarında.
Sagol bacimm.ezan bekliyoz valla.Allah kabul etsin tum tutulan oruclari insallah :)
Allah kabul etsin oruçlarımizi...iftar vakti bayram gibiydi ozlemişim....
Oh oh buralardada var okdar vermek isteyen bacilar.sende ver nolacak
Çok misafirperversin bitanem. Yerim ben seni...
Bu arada herkezin kandili muberek olsun canlar..büyüklerin ellerinden,kucuklerin gözlerinden operim..
( bu arada yaş 36)
Aldım kabul ettim. Ben de seni yenoşum gibi şap şup öperim.
Eki Görüntüle 2243058
İftar menüm:yarim kepce mercimek corba,1 kucuk kase erik kompost,1 tabak kuru patlican biber kavurdum zeytinyagi ile,2 dilim ekmek
Öle acıydiki biber,agzimdan alevler cikarak yedim(ama aciyi cook severim)
Hastayım acıya...afiyet olsun canım.
Bayıldım menune...

Canim ablam yaa.valla tam ablasin masallah.herkezin hatrını almissin bravo sana.gercek hayattada ablamisin?:) kardes varmii

ooo ablacım sende biliyorsun dal falan menü perşembeye yaraşır birşey olsun dedim

ooooo hoşgeldin canım gel yarışalım bende 8 li rakamlardayim hedefimiz de aynı hemen hemen hilal ben memnun oldum adını yazarmisin yoksa çay diye mi hitap edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…