- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Bu zamanda verem mikrobu hala var mıymış...inşallah senin kızda bir şey çıkmaz ...
Evet abla ama doymustum yogurt yiyebilirdim aslında aklıma gelmedi. Biskuvi yedim diye 3 mile leslie yaptımİftar yemeğin çok az olmuş canım. Yoğurt ya da et olsaydı yanında o üç biskuviyi canın istemeyecekti. Afiyet olsun.
Evet abla ama doymustum yogurt yiyebilirdim aslında aklıma gelmedi. Biskuvi yedim diye 3 mile leslie yaptım
yok abla sütlaç benim için tehlike değil fırın yapmadım ya hiç cazip gelmiyorCanım kardeşim yaablalikla açtım gözümü...ben yaştakiler evde torun seviyor, gelinlerle uğraşıyor ben de kulupteyim çok şükür...ben basardiysam herkes başarır diye sizi yalnız birakamiyorum. E tabi sohbet muhabbet de bana çok iyi geliyor. Kardeşim yok en küçük benim.
Hilal hep böyle menüler hazırla kendine. Sana inanıyorum canım. Dalını öperim ağrıların geçsin tatlişim.
Bugün nobetim vardı...benden sana hayır yok canım...iftar olacağı için zumbaya da gidemedim. Üzgünüm liliyi ya da umudumu çağır...ha bu arada seni tebrik ederim. Bugünden yarın ne yiyeceğini düşünüyorsun...müthiş bir şey bu...senden kesinlikle OLUR tatlım...
Aman Asibem ben sensiz edemem...yeni gelen arkadaşimizla biraz uğraşayim pasim silinsin.
Hilal kaçamaklara öyle nasıl da minnoş minnoş bakiyorsunkaçınılır niye kaçınılmasın...Sen o sütlacı bı uzak yerlere köy bakim...sağın solun belli olmaz...
Bizdede yoktuda Allah ayagima gonderdi
Secim tanitimi icin kapi kapi dolasip birakiyorlardi kapi caldi hemen bakamadim meryemle ilgileniyordum. Gittim actim kapiyi gitmisler kapiyada posetle brosur ve kandil simidi koymuslar.iyiki acamamisim kapiyi vaat dinleyecek halim yoktu
Hayırlı aksamlarr menum
Bugün oructum iftarda yarım kaseden daha az bezelye yemeği, yeşil salata bi tane hurma
21:00 3 tane biskuvi çay
Elhan oynakbasi34
sen neredesin anam babam ya menü az ama güzel lesli de yapmışsın offf dadundan yenmez özlettin kendini ucugum
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Malum kandil münasebetiyle buyuklerimizi ziyaret ettik ancak geldim
Eşimin teyzesi, amcası, halalari, Annesi ve en son Hastane Arkadaşlarımız ( eşimin yeni Patronu) derken bu saate kaldık
Gündüz temizlik sonrada Ziyaretler derken regl sancısı pek hissetmeye fırsat olmadı ama şu anda belim kopuyorNeyse geçer inşallah yarına
Tabiki yer var ne demek ♡
Aramıza hoşgeldin
Sorma görmemiş gibi gidip gidip yatak odasına bakıp ohhh ellerime sağlık dedim durdumhatta eve gelir gelmez eşime de gösterdim ( Belimden ve boynumdan dolayı hep üstün körü yapıyordum ve yatak odasında olan sandigimin ( Eşimin Anannesinden kalma ) üzerine bir sürü şey atmıştım Hepsini utuleyip kaldırdım ve fazlaliklari da atınca sanki oda baya bir rahatladı
Eminim burada çok güzel motivasyon yakalar hedefine çabucak ulasirsin ♡♡♡♡
Seninde mezun ederiz inşallah
inşallah öyle birşey yoktur önlem önemli tabi diğer kizada çok geçmiş olsun toparlar biran evvel inşallah yavrucak verem zengin hastalığı derler iyi bakılırsa atlatilirmisKızlar bu arada yarın sabah benim büyük kızı hastaneye götüreceğim
Daha önce anlatmadim herhalde ama büyük kızın sınıf arkadaşına Verem teşhisi konmuş
Doktoru haber göndermiş mutlaka siniftakiler hatta o kızla bir ortamda olanlar Verem testi yaptirsinlar diyeMeğer hava yoluyla bile bulasabiliyormus
Kızcağız en az 3 ay hastanede yatacakmis ve sınıftaki bir başka kızcağız da testi yaptırmış onda da çıkmışaynı yerde staj yapiyorlarmis zaten
Benimki aynı sırada oturmadı hiç ama doktor mutlak yaptırın dediği için hemen hastaneden Randevu aldıkönce ona yaptıracağım ama kardeşime de mutlaka yaptiralim aynı yatakta yattık dedi
Bağışıklık sistemi zayıf olanlarda hastalık ortaya çıkarmış ama sağlam bağışıklık sisteminde etkilemeden yok olurmuş oda ya beni etkilemedoyse ama kardeşime gectiyse diye panik yapıyor ama önce ona baktiracağız yarın
Bende seni gördüm bizim yarış noldugördüm seni ucukkkkk
Bende seni gördüm bizim yarış noldu
Bende kiz cok hangisini istiyonKac yasinda kizin.benim oglum 2.5 yasinda 7.30 8 arasi yatiyor tum aksam bana kaliyoroglen uykusunu biraz erken birakti
Gozumun onunde canlandi ev halin :) ne guzel annatiyonn gıı
Kızlar bu arada yarın sabah benim büyük kızı hastaneye götüreceğim
Daha önce anlatmadim herhalde ama büyük kızın sınıf arkadaşına Verem teşhisi konmuş
Doktoru haber göndermiş mutlaka siniftakiler hatta o kızla bir ortamda olanlar Verem testi yaptirsinlar diyeMeğer hava yoluyla bile bulasabiliyormus
Kızcağız en az 3 ay hastanede yatacakmis ve sınıftaki bir başka kızcağız da testi yaptırmış onda da çıkmışaynı yerde staj yapiyorlarmis zaten
Benimki aynı sırada oturmadı hiç ama doktor mutlak yaptırın dediği için hemen hastaneden Randevu aldıkönce ona yaptıracağım ama kardeşime de mutlaka yaptiralim aynı yatakta yattık dedi
Bağışıklık sistemi zayıf olanlarda hastalık ortaya çıkarmış ama sağlam bağışıklık sisteminde etkilemeden yok olurmuş oda ya beni etkilemedoyse ama kardeşime gectiyse diye panik yapıyor ama önce ona baktiracağız yarın
oynakbasi34 tesekkur ederim hosbuldum umarim mezun olurum .kizcagiza gecmis olsun umarim sizin cocuklarinizda cikmaz.Allah herkesin yavrusunu korusun hastaliklardan kotuluklerden.
Günaydın. Geçmiş kandiliniz kutlu olsun.
Dünün menüsü:
10:30 2 yumurta, peynir, 3 zeytin, 1 bardak çay
Ara öğünlerinde birşey yok
Hatta öğle yemeği de yok
18:00 2 kase tarhana çorbası, fırında 2 biber domatesli falan.
Su: yarım litre
Yürüyüş: 3 saat, deli dürttü galiba.
Güncel kilo: 65,5 kg'dan 66 kg.
Artış: 500 gram.
Sebep: regl oldum.
Ruh hali: sinirli
oynakbasi34 ve saz arkadaşları.
Dipçe:
Internet paketim ayın 10unda güncellenecek. Gün içerisinde giremeyebilirim.
Günaydın ❤
Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun
Banu hastaneden ziyade verem savaş derneği dahami iyi olur.
Bizim ASM nin üst katı verem savaş derneği mesela.
Elhan kuzucum tüberküloz yaygın maalesef yine , ben de çok duyuyorum....
İşin kötüsü virüsler öylesine dirençli ki ilaç bağımlısı olalım diye özel olarak laboratuvarlarda geliştirdiklerine inanıyorum artık
Evet evet göğüs hastalıkları da olur. Ben normal dahiliye sandım canım..Valla bende öyle düşünüyordum da verem Savaş Dernekleri kapandı dediler bana o yüzden hiç bakmadım dile ama şimdi hemen bakayım olmadı hastane çıkışı oraya da giderizgöğüs hastalıkları bölümünden randevu almıştım nette öyle yazıyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?