Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bu zamanda verem mikrobu hala var mıymış...inşallah senin kızda bir şey çıkmaz ...

Valla doktorlar bu ara baya fazla hatta Sağlık Bakanlığını çağrı yapmaya cagiracaklarmis hani aşısı olmayan kalmasın hesabı

İftar yemeğin çok az olmuş canım. Yoğurt ya da et olsaydı yanında o üç biskuviyi canın istemeyecekti. Afiyet olsun.
Evet abla ama doymustum yogurt yiyebilirdim aslında aklıma gelmedi. Biskuvi yedim diye 3 mile leslie yaptım

yok abla sütlaç benim için tehlike değil fırın yapmadım ya hiç cazip gelmiyor
valla baktım yarın için millet pasta börek sıralıyor yapacağını ben atladım salata yapam diye küçük gelinim de brokoli salatası yapecekk oh miisss

valla ablacım izinden gitmeye çalışıyorum tokezleyerekde olsa

ay isabet olmuş yine başladılar mahalle aralarında gürültü vs ye çok sinir oluyorum

Hayırlı aksamlarr menum
Bugün oructum iftarda yarım kaseden daha az bezelye yemeği, yeşil salata bi tane hurma
21:00 3 tane biskuvi çay
Elhan oynakbasi34
inşallah öyle birşey yoktur önlem önemli tabi diğer kizada çok geçmiş olsun toparlar biran evvel inşallah yavrucak verem zengin hastalığı derler iyi bakılırsa atlatilirmis

Iyi geceler kizlar
Meryemi yedirme aradi

Kac yasinda kizin.benim oglum 2.5 yasinda 7.30 8 arasi yatiyor tum aksam bana kaliyor oglen uykusunu biraz erken birakti
Bende kiz cok hangisini istiyon
Meryem 6 aylik
Zeynep yaklasik 3 yas
Emine 5.5 yas

Ben oldum olasi cocuklarin uyku konusunda madurum. Diyorum elon vocugu en gec 9 dedimi sizar kalir. Benimkiilerin masallahi var sabha kadar otur yaninda otururlar uykum var ben yatcam demez

Gozumun onunde canlandi ev halin :) ne guzel annatiyonn gıı

Uzaktan izlemesi ne guzel di mi

Gecmis olsun cnm insallah testiniz negatif cikar

Günaydın. Geçmiş kandiliniz kutlu olsun.

Dünün menüsü:

10:30 2 yumurta, peynir, 3 zeytin, 1 bardak çay

Ara öğünlerinde birşey yok

Hatta öğle yemeği de yok

18:00 2 kase tarhana çorbası, fırında 2 biber domatesli falan.

Su: yarım litre

Yürüyüş: 3 saat, deli dürttü galiba.

Güncel kilo: 65,5 kg'dan 66 kg.
Artış: 500 gram.
Sebep: regl oldum.
Ruh hali: sinirli

oynakbasi34 ve saz arkadaşları.

Dipçe:
Internet paketim ayın 10unda güncellenecek. Gün içerisinde giremeyebilirim.

Günaydın ❤
Dünya emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun

Banu hastaneden ziyade verem savaş derneği dahami iyi olur.
Bizim ASM nin üst katı verem savaş derneği mesela.

Elhan kuzucum tüberküloz yaygın maalesef yine , ben de çok duyuyorum....

İşin kötüsü virüsler öylesine dirençli ki ilaç bağımlısı olalım diye özel olarak laboratuvarlarda geliştirdiklerine inanıyorum artık

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Herkesin kadınlar günü kutlu olsun
Bugün benim küçük kuşum için de çok önemli İlk kez kadınlar günü onun için çok daha heycanlı
Öğretmeni kızlara serbest gelme izni vermiş Erkeklerdende de gelirken çiçek almasını istemiş
Sınıfta kura çekilecek hani erkek hangi kızın adını çekerse o kıza aldığı çiçekleri Kadınlar Gününe özel hediye edecekmiş

Kızların hepsi dün ne giysek diye konusmuslar hayatlarının ilk çiçeğini alacaklar ve heycan dorukta
Benimki de inşallah Ahmet Arda beni çeker diyor gerçi geçen gün Ahmet sakalasirken kazayla yanagindan öpmüş ve diğer kızlarda dalga geçmiş diye çok kizmisti

Bu kız şimdiden aynı sen diyor eşim çiçek alacak diye heycanlı yapıyor diye

oynakbasi34 tesekkur ederim hosbuldum umarim mezun olurum .kizcagiza gecmis olsun umarim sizin cocuklarinizda cikmaz.Allah herkesin yavrusunu korusun hastaliklardan kotuluklerden.

Aminnnn canım inşallah
Zaten benimki çok duygusal arkadaşının rahatsizlanmasi yüzünden Allah korusun onda da bir şey çıksa kesin öldüm bittim der
Biraz pipirik benimki maalesef
Bir ara çok sık başı ağrıyor diye netten elirtilere bakıp acaba beynimde birşeyler mi va diye kendi kendine dertlenmis sonra MR çekildi de emin olunca rahatladı

Menü süper canım afiyetolsun Ha gayret 10una az kaldı sonra sende artık devamli aramızda ol da şu listeye senide alalım artık

Valla bende öyle düşünüyordum da verem Savaş Dernekleri kapandı dediler bana o yüzden hiç bakmadım dile ama şimdi hemen bakayım olmadı hastane çıkışı oraya da gideriz göğüs hastalıkları bölümünden randevu almıştım nette öyle yazıyor diye

Evet evet göğüs hastalıkları da olur. Ben normal dahiliye sandım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…