Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oyyy çok yorulmuşum valla bugün yaşlı ziyaretindeydik babamdan sonra onlara geçtim evet anca 7.7.30 da gelebildim yarın ki gün de salatamı yaptım ve şuan dag gibi çamaşır katlanacak bir o kadar da yıkaniyor şu diyet kardeşliği çamaşır dada olsa ya bir el atsanız biti verse

ooooo hoşgeldin canım gel yarışalım bende 8 li rakamlardayim hedefimiz de aynı hemen hemen hilal ben memnun oldum adını yazarmisin yoksa çay diye mi hitap edelim
Hosbuldum memnun oldum cay deyin siz bana kisaca yarisalim bana uyar daha cok motive oluruz yarin tam kilomu yazarim

Slm kizlar

Kandiliniz mubarek olsun

Eki Görüntüle 2242864

Hayırlı kandiller

Eşim biraz rahatsız öncesinde de ben biraz sancılıydım. Takım için asılamıyorum öyle oluncada gelemiyorum mahcubum size.

Gecmis olsun cnm tez zamanda toparlarsiniz insallah

Asibeni ararsin ama sonra. Ahhh asibem ahhhh olsanda takilsam sana dersin

Birbardakcay hosgeldim cnm. Hayirli olsun takimimiza.

Esim bugun isyerinden arkadaslariyla yemege gidecekmis bana soylemeyi unutmus msj atmis sonra 4 kere aramis igleden sonra ben meryemi uyuturken haberim olsun diye. Ok dedim sikinti yok. Kiz kiza takildik bugun evde.

Menume gelince bugun ilk defa kacamak yaptim. Cok pisman oldum ve buyuk ihtimalle pismanliktan 2 saat midem agridi. Bende aksama sadece corba ictim hafif gecsin diye.

Oglene dogru 5 yk musli sut ve 1 muz
Ara 2 kandil simidi
Aksam mercimek corbasi
Simdi sade nescafe

Hosbuldum memnun oldum cay deyin siz bana kisaca yarisalim bana uyar daha cok motive oluruz yarin tam kilomu yazarim
tabi çaycim benim de yarın net olur bir kaç haftadır artışa gidiyorum da

afiyet olsun hasibecim olsun bu mübarek gün de artı çıkmaz sonuçta kandil olunca kandil simidi de kaçınılmaz oluyor çok şükür bu kandil de bizde yok

Canim ablam yaa.valla tam ablasin masallah.herkezin hatrını almissin bravo sana.gercek hayattada ablamisin?:) kardes varmii
Canım kardeşim ya ablalikla açtım gözümü...ben yaştakiler evde torun seviyor, gelinlerle uğraşıyor ben de kulupteyim çok şükür...ben basardiysam herkes başarır diye sizi yalnız birakamiyorum. E tabi sohbet muhabbet de bana çok iyi geliyor. Kardeşim yok en küçük benim.
ooo ablacım sende biliyorsun dal falan menü perşembeye yaraşır birşey olsun dedim
Hilal hep böyle menüler hazırla kendine. Sana inanıyorum canım. Dalını öperim ağrıların geçsin tatlişim.
Bugün nobetim vardı...benden sana hayır yok canım...iftar olacağı için zumbaya da gidemedim. Üzgünüm liliyi ya da umudumu çağır...ha bu arada seni tebrik ederim. Bugünden yarın ne yiyeceğini düşünüyorsun...müthiş bir şey bu...senden kesinlikle OLUR tatlım...
Aman Asibem ben sensiz edemem...yeni gelen arkadaşimizla biraz uğraşayim pasim silinsin.
Hilal kaçamaklara öyle nasıl da minnoş minnoş bakiyorsun kaçınılır niye kaçınılmasın...Sen o sütlacı bı uzak yerlere köy bakim...sağın solun belli olmaz...

Bizdede yoktuda Allah ayagima gonderdi
Secim tanitimi icin kapi kapi dolasip birakiyorlardi kapi caldi hemen bakamadim meryemle ilgileniyordum. Gittim actim kapiyi gitmisler kapiyada posetle brosur ve kandil simidi koymuslar.iyiki acamamisim kapiyi vaat dinleyecek halim yoktu

Meryemi yatirmaya niyetlendim hadi dedim yatmadan anneannesiyle dedesi bir gorsun. Yaklasik 15 dk konustuk. Sonra tirnaklarini keseyim dedim uzamis biraz uykusunda yuzunu kesmesin diye. Tam altini alirken babasi geldi. Tulumunu giydirip babasina havale ettim uyutmaya goturdu az once. Bende azicik dinleneyim

Kac yasinda kizin.benim oglum 2.5 yasinda 7.30 8 arasi yatiyor tum aksam bana kaliyor oglen uykusunu biraz erken birakti

Gozumun onunde canlandi ev halin :) ne guzel annatiyonn gıı

Hayırlı aksamlarr menum
Bugün oructum iftarda yarım kaseden daha az bezelye yemeği, yeşil salata bi tane hurma
21:00 3 tane biskuvi çay
Elhan oynakbasi34
İftar yemeğin çok az olmuş canım. Yoğurt ya da et olsaydı yanında o üç biskuviyi canın istemeyecekti. Afiyet olsun.

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Malum kandil münasebetiyle buyuklerimizi ziyaret ettik ancak geldim

Eşimin teyzesi, amcası, halalari, Annesi ve en son Hastane Arkadaşlarımız ( eşimin yeni Patronu ) derken bu saate kaldık

Gündüz temizlik sonrada Ziyaretler derken regl sancısı pek hissetmeye fırsat olmadı ama şu anda belim kopuyor Neyse geçer inşallah yarına

Hayirli kandiller hanimlar
bana da yer var mi takimda?

Tabiki yer var ne demek ♡
Aramıza hoşgeldin

ohhh ohhh iyi olmuş temizlik gibisi yok

Sorma görmemiş gibi gidip gidip yatak odasına bakıp ohhh ellerime sağlık dedim durdum hatta eve gelir gelmez eşime de gösterdim ( Belimden ve boynumdan dolayı hep üstün körü yapıyordum ve yatak odasında olan sandigimin ( Eşimin Anannesinden kalma ) üzerine bir sürü şey atmıştım Hepsini utuleyip kaldırdım ve fazlaliklari da atınca sanki oda baya bir rahatladı

Eminim burada çok güzel motivasyon yakalar hedefine çabucak ulasirsin ♡♡♡♡
Seninde mezun ederiz inşallah

Kızlar bu arada yarın sabah benim büyük kızı hastaneye götüreceğim
Daha önce anlatmadim herhalde ama büyük kızın sınıf arkadaşına Verem teşhisi konmuş
Doktoru haber göndermiş mutlaka siniftakiler hatta o kızla bir ortamda olanlar Verem testi yaptirsinlar diye Meğer hava yoluyla bile bulasabiliyormus

Kızcağız en az 3 ay hastanede yatacakmis ve sınıftaki bir başka kızcağız da testi yaptırmış onda da çıkmış aynı yerde staj yapiyorlarmis zaten
Benimki aynı sırada oturmadı hiç ama doktor mutlak yaptırın dediği için hemen hastaneden Randevu aldık önce ona yaptıracağım ama kardeşime de mutlaka yaptiralim aynı yatakta yattık dedi

Bağışıklık sistemi zayıf olanlarda hastalık ortaya çıkarmış ama sağlam bağışıklık sisteminde etkilemeden yok olurmuş oda ya beni etkilemedoyse ama kardeşime gectiyse diye panik yapıyor ama önce ona baktiracağız yarın

Bu zamanda verem mikrobu hala var mıymış...inşallah senin kızda bir şey çıkmaz ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…