Hosbuldum memnun oldum cay deyin siz bana kisacaooooo hoşgeldin canım gel yarışalım bende 8 li rakamlardayim hedefimiz de aynı hemen hemen hilal ben memnun oldum adını yazarmisin yoksa çay diye mi hitap edelim
Eki Görüntüle 2242864
Hayırlı kandiller
Eşim biraz rahatsız öncesinde de ben biraz sancılıydım. Takım için asılamıyorum öyle oluncada gelemiyorum mahcubum size.
Hayırlı kandiller canım. Karbonhidratlilara veda et... Şeker de dahil...sonra bizimle vakit geçir ...sonrasında sihirli tok tutan birkaç taktiğimiz var...
Hilalcim dalin niye ağrır tatlım...geçmiş olsun.
Bonuscum eşin tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah. Sen kilo vermeye başla ...biz de unutalim gelmediğin günleri...
Canım yeni yardımcılarını güle güle kullan. Bı de fırın rica et eşine....o da aradan çıksın. Seçim sonunda her şeye zam gelecekmiş ...
Seroşum hayırlı kandiller canım. Özledim seni...
Kızlar iyi valla seni sormalı canım...
Biz şişkolar takımı iyice doldurduk ama biraz safları sıklaştırırsak sana da yer açılır canım. Gel sen gönül rahatlığıyla...
Ya deme bitanem....Asibecimin pabucunu dama atalım...
Birazcık bize kendini tanitirsan çok sevinirim. Yaş, kilo, boy vs. Zamanla başka sorularmız da olur. Ben yeni mezun oldum. 80 kilo ile başladım.60 ilebitirdim. Bir, bir buçuk kilo alıp veriyorum şu anda. Korumaya yeni geçtim. Bursa da yaşıyorum. 50 yaşında çalışıyorum hala. İki erkek bebem var 21 ve 20 yaşlarında.
Allah kabul etsin oruçlarımizi...iftar vakti bayram gibiydi ozlemişim....
Çok misafirperversin bitanem. Yerim ben seni...
Aldım kabul ettim. Ben de seni yenoşum gibi şap şup öperim.
Hastayım acıya...afiyet olsun canım.
Bayıldım menune...
tabi çaycim benim de yarın net olur bir kaç haftadır artışa gidiyorum daHosbuldum memnun oldum cay deyin siz bana kisacayarisalim bana uyar daha cok motive oluruz yarin tam kilomu yazarim
Slm kizlar
Kandiliniz mubarek olsun
Gecmis olsun cnm tez zamanda toparlarsiniz insallah
Asibeni ararsin ama sonra. Ahhh asibem ahhhh olsanda takilsam sana dersin
Birbardakcay hosgeldim cnm. Hayirli olsun takimimiza.
Esim bugun isyerinden arkadaslariyla yemege gidecekmis bana soylemeyi unutmus msj atmis sonra 4 kere aramis igleden sonra ben meryemi uyuturken haberim olsun diye. Ok dedim sikinti yok. Kiz kiza takildik bugun evde.
Menume gelince bugun ilk defa kacamak yaptim. Cok pisman oldum ve buyuk ihtimalle pismanliktan 2 saat midem agridi. Bende aksama sadece corba ictim hafif gecsin diye.
Oglene dogru 5 yk musli sut ve 1 muz
Ara 2 kandil simidi
Aksam mercimek corbasi
Simdi sade nescafe
Canım kardeşim yaCanim ablam yaa.valla tam ablasin masallah.herkezin hatrını almissin bravo sana.gercek hayattada ablamisin?:) kardes varmii
Hilal hep böyle menüler hazırla kendine. Sana inanıyorum canım. Dalını öperim ağrıların geçsin tatlişim.ooo ablacım sende biliyorsun dal falanmenü perşembeye yaraşır birşey olsun dedim
Bugün nobetim vardı...benden sana hayır yok canım...iftar olacağı için zumbaya da gidemedim. Üzgünüm liliyi ya da umudumu çağır...ha bu arada seni tebrik ederim. Bugünden yarın ne yiyeceğini düşünüyorsun...müthiş bir şey bu...senden kesinlikle OLUR tatlım...oyyy çok yorulmuşum valla bugün yaşlı ziyaretindeydik babamdan sonra onlara geçtim evet anca 7.7.30 da gelebildim yarın ki gün de salatamı yaptım ve şuan dag gibi çamaşır katlanacak bir o kadar da yıkaniyor şu diyet kardeşliği çamaşır dada olsa ya bir el atsanız biti verse
Aman Asibem ben sensiz edemem...yeni gelen arkadaşimizla biraz uğraşayim pasim silinsin.Slm kizlar
Kandiliniz mubarek olsun
Gecmis olsun cnm tez zamanda toparlarsiniz insallah
Asibeni ararsin ama sonra. Ahhh asibem ahhhh olsanda takilsam sana dersin
Birbardakcay hosgeldim cnm. Hayirli olsun takimimiza.
Esim bugun isyerinden arkadaslariyla yemege gidecekmis bana soylemeyi unutmus msj atmis sonra 4 kere aramis igleden sonra ben meryemi uyuturken haberim olsun diye. Ok dedim sikinti yok. Kiz kiza takildik bugun evde.
Menume gelince bugun ilk defa kacamak yaptim. Cok pisman oldum ve buyuk ihtimalle pismanliktan 2 saat midem agridi. Bende aksama sadece corba ictim hafif gecsin diye.
Oglene dogru 5 yk musli sut ve 1 muz
Ara 2 kandil simidi
Aksam mercimek corbasi
Simdi sade nescafe
Hilal kaçamaklara öyle nasıl da minnoş minnoş bakiyorsuntabi çaycim benim de yarın net olur bir kaç haftadır artışa gidiyorum da
afiyet olsun hasibecim olsun bu mübarek gün de artı çıkmazsonuçta kandil olunca kandil simidi de kaçınılmaz oluyor çok şükür bu kandil de bizde yok
tabi çaycim benim de yarın net olur bir kaç haftadır artışa gidiyorum da
afiyet olsun hasibecim olsun bu mübarek gün de artı çıkmazsonuçta kandil olunca kandil simidi de kaçınılmaz oluyor çok şükür bu kandil de bizde yok
Allah seni bildiği gibi....yani çıtır yapsınOruc tuttuk diye spor yapmayimmi...
An itibari ile 40 dakka(5,5 km\hz )yurumekteyim..hobaaaaa
Masallah cnm masallahOruc tuttuk diye spor yapmayimmi...
An itibari ile 40 dakka(5,5 km\hz )yurumekteyim..hobaaaaa
Kac yasinda kizin.benim oglum 2.5 yasinda 7.30 8 arasi yatiyor tum aksam bana kaliyorMeryemi yatirmaya niyetlendim hadi dedim yatmadan anneannesiyle dedesi bir gorsun. Yaklasik 15 dk konustuk. Sonra tirnaklarini keseyim dedim uzamis biraz uykusunda yuzunu kesmesin diye. Tam altini alirken babasi geldi. Tulumunu giydirip babasina havale ettim uyutmaya goturdu az once. Bende azicik dinleneyim
Gozumun onunde canlandi ev halin :) ne guzel annatiyonn gııMeryemi yatirmaya niyetlendim hadi dedim yatmadan anneannesiyle dedesi bir gorsun. Yaklasik 15 dk konustuk. Sonra tirnaklarini keseyim dedim uzamis biraz uykusunda yuzunu kesmesin diye. Tam altini alirken babasi geldi. Tulumunu giydirip babasina havale ettim uyutmaya goturdu az once. Bende azicik dinleneyim
İftar yemeğin çok az olmuş canım. Yoğurt ya da et olsaydı yanında o üç biskuviyi canın istemeyecekti. Afiyet olsun.Hayırlı aksamlarr menum
Bugün oructum iftarda yarım kaseden daha az bezelye yemeği, yeşil salata bi tane hurma
21:00 3 tane biskuvi çay
Elhan oynakbasi34
Hayirli kandiller hanimlar
bana da yer var mi takimda?
ohhh ohhh iyi olmuş temizlik gibisi yok
Elhan hosbuldum o zman
Yas 31 boy 1.68 kilo 83 deyim yarin tartilip tam kilo veririm 2.5 yasinda oglusum var benim de. kilo seruvenimse coook al ver al ver en cok 73lere kadar dustum 70 hedefim insallah ben de sizin gibi mezun oldugum gunleri gorurum
Bu zamanda verem mikrobu hala var mıymış...inşallah senin kızda bir şey çıkmaz ...Kızlar bu arada yarın sabah benim büyük kızı hastaneye götüreceğim
Daha önce anlatmadim herhalde ama büyük kızın sınıf arkadaşına Verem teşhisi konmuş
Doktoru haber göndermiş mutlaka siniftakiler hatta o kızla bir ortamda olanlar Verem testi yaptirsinlar diyeMeğer hava yoluyla bile bulasabiliyormus
Kızcağız en az 3 ay hastanede yatacakmis ve sınıftaki bir başka kızcağız da testi yaptırmış onda da çıkmışaynı yerde staj yapiyorlarmis zaten
Benimki aynı sırada oturmadı hiç ama doktor mutlak yaptırın dediği için hemen hastaneden Randevu aldıkönce ona yaptıracağım ama kardeşime de mutlaka yaptiralim aynı yatakta yattık dedi
Bağışıklık sistemi zayıf olanlarda hastalık ortaya çıkarmış ama sağlam bağışıklık sisteminde etkilemeden yok olurmuş oda ya beni etkilemedoyse ama kardeşime gectiyse diye panik yapıyor ama önce ona baktiracağız yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?