Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hayırlı sabahlar önce geçmiş de olsa kandiliniz mübarek olsun Rabbim yapılan Tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin amin
Tartı 65700 geçen Hafta 66200 dü
Artık kilo verme yavaşladı bide arada içtiğim bitki çay larını biraz azalttım açlık otu yada form çayını bağırsaklar tembelleşmesin aman

Her eksi makbuldür..
Tebrikler

Slm kizlar
2 gundur cnm birsey istemiyor diye musliye yuklendim ve dunku kandil simidi beni mahvetti bu sabah 97.9 ciktim..
Hemen toparlaniyorum aklimdan kotu dusunceleri kovuyorum ve bugune pozitif enerjiyle basliyorum.
Hayirli cumalar diliyorum hepinize.
Kahvalti yapiyorum simdi her zamanki gibi omlet yaptim

Bu arada tartı hepinize gülsün mutlu etsin ...

Bulamiyorum söz sende :)

Malesef cnm bu hafta istenileni veremiyorum ama haftaya cuma birinci takim biz olcaz
Di mi kizlaaarrrr
Simdiden haftaya cumanin motivasyonunu kuralim ve son 2 gun kala degil 1 hafta onceden baslayalim bu hedef icin ben haftaya 96.0 olmayi hedefliyorum hadi bakalim

Günaydın Yenam
"1857'de 129 kadın bize çiçek alın diye ölmedi" biz çiçek istemiyoruz, bizi sömürmesinler, biz başımızın çaresine bakacak kadar da güçlüyüz. "
Bebeğim dünya emekçi kadınlari olarak ben de evde, okulda, işyerlerinde çalışan bütün arkadaşlarımin gününü kutluyorum.
Tüberküloz filmlerde, karasevdali aşklarda kalmıştı vay be Allah esirgesin hepimizi. Suriye'den gelenlerin birçok mikrobu da beraberinde getirdiklerini de duymuştum...sebep olanları Allah......içten, dıştan tehdit üstüne tehdit...dayan yüreğim dayan

Ebicim senin de arinmana vesile olsun canım. Bu rakamlar beni de çok zorlamıştı... Üçe beşe bakmadan ne verirsek kar hesabı diyetini aksatmadan devam et canım. oynakbasi34 canım. Bu mesaj alıntının içinde bildirim içerir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…