ovvvvvuuuu maşallah sağaa deli mi dürttü o saatte tatlı yaptın
Ben bugünde niyetliyim nasip olursa yarında inşallahOkudum anladım be yadun gerçekten çok güzeldi...aslında bugün de niyetim vardı ama bir arkadaş davet etti....grup olarak gideceğiz...davete icabet de sünnet...önümüz üç aylar başka bir gün dedim inşallah...
Cok almamışsın yine de. Bu hafta verirsinevet efenim geçen hafta bildirim yapamamistim en son bildiririm 84.1 di
bugün 84.8 çıkti
Günaydın Yenam
"1857'de 129 kadın bize çiçek alın diye ölmedi" biz çiçek istemiyoruz, bizi sömürmesinler, biz başımızın çaresine bakacak kadar da güçlüyüz. "
Bebeğim dünya emekçi kadınlari olarak ben de evde, okulda, işyerlerinde çalışan bütün arkadaşlarımin gününü kutluyorum.
Tüberküloz filmlerde, karasevdali aşklarda kalmıştı vay be Allah esirgesin hepimizi. Suriye'den gelenlerin birçok mikrobu da beraberinde getirdiklerini de duymuştum...sebep olanları Allah......içten, dıştan tehdit üstüne tehdit...dayan yüreğim dayan
Tatlı Cumalar:) Kilo bildirimimi yapayım.
Geçen hafta: 80.5
Bu hafta: 80.1
-400
oynakbasi34 Elhan
Bu arada tüm başlığın Kadınlar gününü kutluyorum
İki kilo fazlam var ve ben hiç takmıyoruminsanin uğraşacak kilolarinin olması ne güzel...harika bir gün geçirmek ićin bir nedenim var....savaşmayı özlemişim....
Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese iyi günler
Şu anda Aysemle Hastanedeyizyaş ilerleyin buluşma yerleri değişir oldu
Ben onu beklerken sizlere de bakayım dedimBeğenmedim bilerek ki eve geçince listeyi kaldığım yerden takip ede ede toparlayayim diye
Fizik Tedavi Doktorunu sevmedikçok kendini beğenmiş ve patavatsiz bir hatundu bana direk sen morbit obezsin acil endokrine görün işte fena durumun falan diye bir sürü şey saydı len bana bilmediğim bir şey söyle diyemedim Tamam haklı olabilir ama ses tonu hiç hoşuma gitmedi sanki çocuk karşında
Bakalim kadın doğum nasıl biri Ayşeden sonra sıra bende
Bu arada kızı Verme Savaş dispanserine ( kapanmammis ) götürdümpazartesi sonuç belli olacakmış
Selam gençlik..
Güzel dilekleriniz için çok sağolun. Biz Ankara’ya geldik. İşin pirini bulduk. Tabi Rabbim nasıl uygun gördüyse o dur ama işte okulunu okuyanı da bulduk.
MR, cd ne baktı ve kuzucuğumu muayene etti. Hiç önemli birşey değil bu takip bile önermem keyfinize bakın dedi ve dünyaları bana verdiyalnız takip diyen hocanın ismini deyince Ankara’daki o zaman şey deri yeri çok ilginç 20 yıldır hiç böyle görmedim deri. Ben tabi panik yaptım tehlikeli mi diye hayır hayır hiç tehlikeli değil keyfinize bakın dedi. Çok şükür
Çok saolHep öyle diyorlar ama ben ırkçılık yapmak istemedigmden ne diyeceğimi bilemiyorum ..
Hep Amerika'nın oyunu diyorum
Keşke cuma dışında ki günlerde gelsen azıcık sohbet etsek. Misal tiyatrodan sinemadan az sanatsal konuşsak
Bakış acini yidigimin fıstığı
Hah dispanser diyecegime dernek demişim sabah
Banu zayjfla sonra git doktorun karşısına saçlarını şöyle bir savur .. de ki bir zamanlar morbid obez dediğin kadın.. işte o benim..
Ayyy çok sevindim kuzum.. çok şükür..
Canım benim
Ohh masallah canım, bızıde rahatlattın sagolasın. RABBİM YAVRULARIN AYAĞINA TAŞ DEGDİRMESİN inşallahSelam gençlik..
Güzel dilekleriniz için çok sağolun. Biz Ankara’ya geldik. İşin pirini bulduk. Tabi Rabbim nasıl uygun gördüyse o dur ama işte okulunu okuyanı da bulduk.
MR, cd ne baktı ve kuzucuğumu muayene etti. Hiç önemli birşey değil bu takip bile önermem keyfinize bakın dedi ve dünyaları bana verdiyalnız takip diyen hocanın ismini deyince Ankara’daki o zaman şey deri yeri çok ilginç 20 yıldır hiç böyle görmedim deri. Ben tabi panik yaptım tehlikeli mi diye hayır hayır hiç tehlikeli değil keyfinize bakın dedi. Çok şükür
Selam gençlik..
YENA böyle dedin kalbimden vurdun şimdi beni.
Günlük uğramayı bende çok istiyorum aslında ama bu hafta hergün birşey çıktı umarım haftaya bunu değiştirebilirim:) Keşke İstanbul’da olsaydın bende senin gibi sanata ilgi duyan insanlara hasret kaldım vallahi:)
Eve daha gelemedi herhalde ☺
Eve daha gelemedi herhalde ☺
Merhaba tatlım. Keyfinize bakın nasıl güzel bir cümle.. nasıl rahatlamışsindir canım. Allah'a şükürler olsun. Hafiflemiş olarak hayatınıza devam edin. Çok sevindik seninle beraber.Selam gençlik..
Ayşecim, banuya mesaj attım bakicam dedi o yüzden bekliyoruzkızlar hani listeniz vakit de kalmadı, bakıyım hızlıca
Bir şey çıkmayacak inşallah...Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese iyi günler
Şu anda Aysemle Hastanedeyizyaş ilerleyin buluşma yerleri değişir oldu
Ben onu beklerken sizlere de bakayım dedimBeğenmedim bilerek ki eve geçince listeyi kaldığım yerden takip ede ede toparlayayim diye
Fizik Tedavi Doktorunu sevmedikçok kendini beğenmiş ve patavatsiz bir hatundu bana direk sen morbit obezsin acil endokrine görün işte fena durumun falan diye bir sürü şey saydı len bana bilmediğim bir şey söyle diyemedim Tamam haklı olabilir ama ses tonu hiç hoşuma gitmedi sanki çocuk karşında
Bakalim kadın doğum nasıl biri Ayşeden sonra sıra bende
Bu arada kızı Verme Savaş dispanserine ( kapanmammis ) götürdümpazartesi sonuç belli olacakmış
Sohbete seve seve dahil olurum. Tatlım bir tık uzağindayiz sen ses ver yeter...YENA böyle dedin kalbimden vurdun şimdi beni.
Günlük uğramayı bende çok istiyorum aslında ama bu hafta hergün birşey çıktı umarım haftaya bunu değiştirebilirim:) Keşke İstanbul’da olsaydın bende senin gibi sanata ilgi duyan insanlara hasret kaldım vallahi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?