- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
En sevilen üye tipi, başarılar canım azmin isteğin hedefine kadar devam etsin inşallah
Ben de çayı seven hanımları çok severim.Tesekkur ederim.cok severim cayi
Liliiiiiim canımın içi dün neredeydin kuzu...gözüm kapılarda kaldı...hep açıp gelmeni bekledim.En sevilen üye tipi, başarılar canım azmin isteğin hedefine kadar devam etsin inşallah
En sevilen üye tipi, başarılar canım azmin isteğin hedefine kadar devam etsin inşallah
Tesekkur ederim destege ve motivasyona cok ihtiyacim var baslayip baslayip sonunu getiremedigim rejimlerden sıkıldım artik yazin memlekete gidene kadar halletmem lazim bu isi artikBen de çayı seven hanımları çok severim.bizimle keyifle kilo vereceğine inanıyorum canım. Niyetinin başarıyla sonuçlanmasını diliyorum.
Darisi basimizaİki kilo fazlam var ve ben hiç takmıyoruminsanin uğraşacak kilolarinin olması ne güzel...harika bir gün geçirmek ićin bir nedenim var....savaşmayı özlemişim....
Verem malesef hala var,bizim de bir yakınımız bu yaz aynı teşhisle hastaneye yatırıldı hatta yanına bi süre kimseyi almadılar çünkü hava yoluyla bulaşıyor, eşi çocukları sık görüştüğü herkes taramadan geçti,biçok kişi farketmeden bu hastalığı yaşayıp atlatırmış ama direnci düşük olanda ciddi bi hastalığa dönüşüyormuş doktorlar yakınımıza öyle demişti, inşallah kızında çıkmaz, arkadaşına da şifalar diliyorum .Kızlar bu arada yarın sabah benim büyük kızı hastaneye götüreceğim
Daha önce anlatmadim herhalde ama büyük kızın sınıf arkadaşına Verem teşhisi konmuş
Doktoru haber göndermiş mutlaka siniftakiler hatta o kızla bir ortamda olanlar Verem testi yaptirsinlar diyeMeğer hava yoluyla bile bulasabiliyormus
Kızcağız en az 3 ay hastanede yatacakmis ve sınıftaki bir başka kızcağız da testi yaptırmış onda da çıkmışaynı yerde staj yapiyorlarmis zaten
Benimki aynı sırada oturmadı hiç ama doktor mutlak yaptırın dediği için hemen hastaneden Randevu aldıkönce ona yaptıracağım ama kardeşime de mutlaka yaptiralim aynı yatakta yattık dedi
Bağışıklık sistemi zayıf olanlarda hastalık ortaya çıkarmış ama sağlam bağışıklık sisteminde etkilemeden yok olurmuş oda ya beni etkilemedoyse ama kardeşime gectiyse diye panik yapıyor ama önce ona baktiracağız yarın
Hahah lili dün çoook yoğundu bebişim,malum oruçtuk ve kv lerde iftar yaptık eve gelincede biraz işim vardı onları yaptım hatta gece gece halka tatlı denemesi yaptım bi parçada yedim malesefliliiii nerelerdesin
odalarda ışıksızım peşindeyim İsmail@Lillimam25
Ah seni yerim tontişim Hilalin mesajda açıkladım ablişkomLiliiiiiim canımın içi dün neredeydin kuzu...gözüm kapılarda kaldı...hep açıp gelmeni bekledim.
Çayımın içi...bu akşam ne yedip içtiklerini yazınca kendinle yüzleşeceksin. Bu kilo vermenin ilk basamağı...buranın faydası işte tam da burada başlıyor. Benim mesajlar ilk başta soğuk duş almana sebebiyet verebilir...sakın korkma benden uzaklaşma....sonuçta aynada ince belli güzel bir çay göreceksin işte o zaman ablacim diye meftunum olabilirsin....Tesekkur ederim destege ve motivasyona cok ihtiyacim var baslayip baslayip sonunu getiremedigim rejimlerden sıkıldım artik yazin memlekete gidene kadar halletmem lazim bu isi artik
Verem malesef hala var,bizim de bir yakınımız bu yaz aynı teşhisle hastaneye yatırıldı hatta yanına bi süre kimseyi almadılar çünkü hava yoluyla bulaşıyor, eşi çocukları sık görüştüğü herkes taramadan geçti,biçok kişi farketmeden bu hastalığı yaşayıp atlatırmış ama direnci düşük olanda ciddi bi hastalığa dönüşüyormuş doktorlar yakınımıza öyle demişti, inşallah kızında çıkmaz, arkadaşına da şifalar diliyorum .
Hahah lili dün çoook yoğundu bebişim,malum oruçtuk ve kv lerde iftar yaptık eve gelincede biraz işim vardı onları yaptım hatta gece gece halka tatlı denemesi yaptım bi parçada yedim malesefvelhasılıkelam buraya uğrayamadım
Şu mesajın içeriğinin güzelliğine bak beeÇayımın içi...bu akşam ne yedip içtiklerini yazınca kendinle yüzleşeceksin. Bu kilo vermenin ilk basamağı...buranın faydası işte tam da burada başlıyor. Benim mesajlar ilk başta soğuk duş almana sebebiyet verebilir...sakın korkma benden uzaklaşma....sonuçta aynada ince belli güzel bir çay göreceksin işte o zaman ablacim diye meftunum olabilirsin....memleket nire bacım...sakıncası yoksa
Okudum anladım be yaAh seni yerim tontişim Hilalin mesajda açıkladım ablişkom
evet efenim geçen hafta bildirim yapamamistim en son bildiririm 84.1 di
bugün 84.8 çıkti
Sözcüklerinin her birine sevgi sinmiş ....bitanemin....kız güzel olan sensin....Şu mesajın içeriğinin güzelliğine bak bee
Hasibem moral bozma olur arada öyle insanız sonuçta silkelen ve tam gaz yola devam et canım
İki kilo fazlam var ve ben hiç takmıyoruminsanin uğraşacak kilolarinin olması ne güzel...harika bir gün geçirmek ićin bir nedenim var....savaşmayı özlemişim....
Ahhh cok tesekkur ederim soguk duslara ihtiyacim var zaten birilerinin aklimi basima getirmesi lazim.ankaraliyim ama suan esimin gorevi nedeniyle guneydoguda biyerlerdeyizÇayımın içi...bu akşam ne yedip içtiklerini yazınca kendinle yüzleşeceksin. Bu kilo vermenin ilk basamağı...buranın faydası işte tam da burada başlıyor. Benim mesajlar ilk başta soğuk duş almana sebebiyet verebilir...sakın korkma benden uzaklaşma....sonuçta aynada ince belli güzel bir çay göreceksin işte o zaman ablacim diye meftunum olabilirsin....memleket nire bacım...sakıncası yoksa
Aramizda 800gr var sadece kapisalimevet efenim geçen hafta bildirim yapamamistim en son bildiririm 84.1 di
bugün 84.8 çıkti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?