Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

En sevilen üye tipi, başarılar canım azmin isteğin hedefine kadar devam etsin inşallah
Ben de çayı seven hanımları çok severim. bizimle keyifle kilo vereceğine inanıyorum canım. Niyetinin başarıyla sonuçlanmasını diliyorum.
Tesekkur ederim destege ve motivasyona cok ihtiyacim var baslayip baslayip sonunu getiremedigim rejimlerden sıkıldım artik yazin memlekete gidene kadar halletmem lazim bu isi artik

Verem malesef hala var,bizim de bir yakınımız bu yaz aynı teşhisle hastaneye yatırıldı hatta yanına bi süre kimseyi almadılar çünkü hava yoluyla bulaşıyor, eşi çocukları sık görüştüğü herkes taramadan geçti,biçok kişi farketmeden bu hastalığı yaşayıp atlatırmış ama direnci düşük olanda ciddi bi hastalığa dönüşüyormuş doktorlar yakınımıza öyle demişti, inşallah kızında çıkmaz, arkadaşına da şifalar diliyorum .
liliiii nerelerdesin

odalarda ışıksızım peşindeyim İsmail @Lillimam25
Hahah lili dün çoook yoğundu bebişim,malum oruçtuk ve kv lerde iftar yaptık eve gelincede biraz işim vardı onları yaptım hatta gece gece halka tatlı denemesi yaptım bi parçada yedim malesef velhasılıkelam buraya uğrayamadım

Tesekkur ederim destege ve motivasyona cok ihtiyacim var baslayip baslayip sonunu getiremedigim rejimlerden sıkıldım artik yazin memlekete gidene kadar halletmem lazim bu isi artik
Çayımın içi...bu akşam ne yedip içtiklerini yazınca kendinle yüzleşeceksin. Bu kilo vermenin ilk basamağı...buranın faydası işte tam da burada başlıyor. Benim mesajlar ilk başta soğuk duş almana sebebiyet verebilir...sakın korkma benden uzaklaşma....sonuçta aynada ince belli güzel bir çay göreceksin işte o zaman ablacim diye meftunum olabilirsin.... memleket nire bacım...sakıncası yoksa

ovvvvvuuuu maşallah sağaa deli mi dürttü o saatte tatlı yaptın

Şu mesajın içeriğinin güzelliğine bak bee

Ah seni yerim tontişim Hilalin mesajda açıkladım ablişkom
Okudum anladım be ya dun gerçekten çok güzeldi...aslında bugün de niyetim vardı ama bir arkadaş davet etti....grup olarak gideceğiz...davete icabet de sünnet...önümüz üç aylar başka bir gün dedim inşallah...

Meryem hanim uyutuldu
Simdi emine hanimin gelme saatini bekliyorum 12.10da asagi iniyorum almak icin bazen braz daha gec geliyor zeyneple bekliyoruz ablasini

Hasibem moral bozma olur arada öyle insanız sonuçta silkelen ve tam gaz yola devam et canım

Yok cnm bozmuyorum moralimi
Bu sabah usenmedim kendime kahvalti hazirladim. Ilerleyen saatlerdede devami gelecek insallah

İki kilo fazlam var ve ben hiç takmıyorum insanin uğraşacak kilolarinin olması ne güzel...harika bir gün geçirmek ićin bir nedenim var....savaşmayı özlemişim....

Aman cnm dikkat et de o 2 kilo alip basini gitmesin. Ben o kiloya insem paranoyak olurum herhalde tekrar kilo alicam diye. Dur bi dusuneyimmmmm. Ne guzel hatun olurum o zaman hihihihihi

Ahhh cok tesekkur ederim soguk duslara ihtiyacim var zaten birilerinin aklimi basima getirmesi lazim.ankaraliyim ama suan esimin gorevi nedeniyle guneydoguda biyerlerdeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…