Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

oynakbasi34 görsün di mi....unutma hilalim yaaaaa....
ayyy abla listede değilim ya unutuyorum etiketlemeyi
Aramizda 800gr var sadece kapisalim
olurrrr sen kaçsın
allah kabul etsin canım umarım sende benim gibi bolca yapmamissindir

Gecen hafta 65.5
Bu hafta 63.9
oynakbasi34 Elhan
uculkkkkk tututu maşallah kız nasıl verdin öyle
Cok almamışsın yine de. Bu hafta verirsin

valla 3 günde topladım yoksa 86.9 dünya tartıda şükür çay çorba attım onu

gözün aydın canimmm

Nasıl verdim bende anlamadım bu kadar vericemi tahmin etmiyodum :) . Bak sende 3 gunde guzel toparlamıssın boyle devam edelim insallah

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Hastanede aslında çok geç bitmedi için ama nasıl bir trafik varsa eve yetisemedim
Yine sağ olsun Ayşem imdadima yetişti
Aslında benden uzakta oturuyor ama gorumcemde sahiplendirilmeyi bekleyen kedicikler vardı iki tane Birine bir yer bulduk ve isteyen aile ille bugün getirebilirmi yavruyu dedi bende nasılsa yakın diye tamam dedim trafiği hesaba katmandan 7de isim bitti ama eve dönemdir trafikten

tamamdır listenizi paylaştım

Allah razı olsun canım ♡ Yine hızır gibi yetistin

Korka korka ilk menümü paylasayim

16. Gun

10.30
2 haslanmis yumurta
1 parca peynir
1 domates
2 zeytin
Bol maydanoz

14.30
Limonlu yesil cay

16.00
Sade kahve
1 kuru kayisi

17.30
2 kepce tarhana corbasi(kepcem kucuk simdiden soyleyim )
1 tabak zeytinyagli yesil fasulye yemegi
1 kase yogurt

21.00
Kış Cayi

Su 2litre oldu hala icmekteyim

İlk günden hevesimi kırdın. Bu ne biçim menü böyle...eleştirecek bir şey bulamadım. İzninle bugüne özel mi böyle beslendin? Yok bu saatten sonra yedigime içtiğime dikkat edicem...dedin ...afiyet olsun deyip gidiyorum. Oklava elimde kaldı ... Kız Asibe....napiyon canım Bulamiyorum ... Bugün canım çay çekmiyor....kahve içek mi

Ay ne mutlu bana diyetteyim iste napiyim daha neler yiyim spor yok bak onu elestirebilirsin

Icelim cnm ben ketila suyu koyuyorum. Nasil alirsin kahveni sade veya sutlu

Ay ne mutlu bana diyetteyim iste napiyim daha neler yiyim spor yok bak onu elestirebilirsin
Ay yavrum başka bir şey yeme ....şöyle ağız tadıyla evire çevire menunu eleştiremedim sen yarın spora da başlarsın...sana güvenilmez... ....ben Asibeme takılıp dururum ...

Icelim cnm ben ketila suyu koyuyorum. Nasil alirsin kahveni sade veya sutlu
Ohhh kuzum ben kıymetini bilemedim senin...sade olsun bı zahmet....kahvesini fazla koyma bir tatlı kaşığı yeter...varsa bı de hurma ...ellerine sağlık bitanem...hasta hasta yoruyorum seni de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…