Bir şey çıkmayacak inşallah...
Sohbete seve seve dahil olurum. Tatlım bir tık uzağindayiz sen ses ver yeter...
Bir şey çıkmayacak inşallah...
Sohbete seve seve dahil olurum. Tatlım bir tık uzağindayiz sen ses ver yeter...
ayyy abla listede değilim ya unutuyorum etiketlemeyioynakbasi34 görsün di mi....unutma hilalim yaaaaa....
olurrrr sen kaçsınAramizda 800gr var sadece kapisalim
kız o ne ilginç lafmış ilk defa duydum, deli dürtmedide önceki gün mutfak alışverişi yapmıştım ben biçok şeyi hemen kavanozlara yerleştiririm işte fazla kalanlarını poşetinde bırakmıştım ki zaten halka tatlı tarifi bulmuştum aklıma yatan ,hazır o poşettekilere yer bulamamışken yapayım dedim
Ben bugünde niyetliyim nasip olursa yarında inşallah
uculkkkkk tututu maşallah kız nasıl verdin öyle
Cok almamışsın yine de. Bu hafta verirsin
Selam gençlik..
Güzel dilekleriniz için çok sağolun. Biz Ankara’ya geldik. İşin pirini bulduk. Tabi Rabbim nasıl uygun gördüyse o dur ama işte okulunu okuyanı da bulduk.
MR, cd ne baktı ve kuzucuğumu muayene etti. Hiç önemli birşey değil bu takip bile önermem keyfinize bakın dedi ve dünyaları bana verdiyalnız takip diyen hocanın ismini deyince Ankara’daki o zaman şey deri yeri çok ilginç 20 yıldır hiç böyle görmedim deri. Ben tabi panik yaptım tehlikeli mi diye hayır hayır hiç tehlikeli değil keyfinize bakın dedi. Çok şükür
Nasıl verdim bende anlamadım bu kadar vericemi tahmin etmiyodum :) . Bak sende 3 gunde guzel toparlamıssın boyle devam edelim insallahayyy abla listede değilim ya unutuyorum etiketlemeyi
olurrrr sen kaçsın
allah kabul etsin canım umarım sende benim gibi bolca yapmamissindir
uculkkkkk tututu maşallah kız nasıl verdin öyle
valla 3 günde topladım yoksa 86.9 dünya tartıda şükür çay çorba attım onu
gözün aydın canimmm
8. TAKIM 612.ETAP
oynakbasi34 ( 106.5 / / / % ) Sabit, izinli.
mavimli ( 76 /75,8 /0,2 / %0,26 )
ebideryal ( 66.2 / 65,7 /0,5 /%0,76 )
Bonus ( 105.8 / / / % ) Sabit
Ucukkacikk ( 65.5 /63,9 /1,6 / %2,44 )
Umutluanne83 ( 86,5 / 86,7/ +0,2/ %-0,23 )
Zarpy ( 80,5 / 80,1 / 0,4 / %0,50 )
HasibeG ( 98,5 /97,9 / 0,6/ % 0,61)
8. Takım Ortalaması; %0,543
tamamdır listenizi paylaştım
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı akşamlar
Hastanede aslında çok geç bitmedi için ama nasıl bir trafik varsa eve yetisemedim
Yine sağ olsun Ayşem imdadima yetişti
Aslında benden uzakta oturuyor ama gorumcemde sahiplendirilmeyi bekleyen kedicikler vardı iki taneBirine bir yer bulduk ve isteyen aile ille bugün getirebilirmi yavruyu dedi bende nasılsa yakın diye tamam dedim trafiği hesaba katmandan 7de isim bitti ama eve dönemdir trafikten
Allah razı olsun canım ♡ Yine hızır gibi yetistin
İlk günden hevesimi kırdın. Bu ne biçim menü böyle...eleştirecek bir şey bulamadım.Korka korka ilk menümü paylasayim
16. Gun
10.30
2 haslanmis yumurta
1 parca peynir
1 domates
2 zeytin
Bol maydanoz
14.30
Limonlu yesil cay
16.00
Sade kahve
1 kuru kayisi
17.30
2 kepce tarhana corbasi(kepcem kucuk simdiden soyleyim)
1 tabak zeytinyagli yesil fasulye yemegi
1 kase yogurt
21.00
Kış Cayi
Su 2litre oldu hala icmekteyim
Ay ne mutlu banaİlk günden hevesimi kırdın. Bu ne biçim menü böyle...eleştirecek bir şey bulamadım.İzninle bugüne özel mi böyle beslendin? Yok bu saatten sonra yedigime içtiğime dikkat edicem...dedin ...afiyet olsun deyip gidiyorum. Oklava elimde kaldı ... Kız Asibe....napiyon canım Bulamiyorum ... Bugün canım çay çekmiyor....kahve içek mi
Icelim cnm ben ketila suyu koyuyorum. Nasil alirsin kahveni sade veya sutluİlk günden hevesimi kırdın. Bu ne biçim menü böyle...eleştirecek bir şey bulamadım.İzninle bugüne özel mi böyle beslendin? Yok bu saatten sonra yedigime içtiğime dikkat edicem...dedin ...afiyet olsun deyip gidiyorum. Oklava elimde kaldı ... Kız Asibe....napiyon canım Bulamiyorum ... Bugün canım çay çekmiyor....kahve içek mi
Ay yavrum başka bir şey yeme ....şöyle ağız tadıyla evire çevire menunu eleştiremedim sen yarın spora da başlarsın...sana güvenilmez...Ay ne mutlu banadiyetteyim iste napiyim daha neler yiyim spor yok bak onu elestirebilirsin
Entel ve varoşDi.......tatlım entel dantel varoş her şekil konuşmayı severim ben seninle , diloşla
Ohhh kuzum ben kıymetini bilemedim senin...sade olsun bı zahmet....kahvesini fazla koyma bir tatlı kaşığı yeter...varsa bı de hurma ...ellerine sağlık bitanem...hasta hasta yoruyorum seni de...Icelim cnm ben ketila suyu koyuyorum. Nasil alirsin kahveni sade veya sutlu
Bende istiyorum en sadesindenIcelim cnm ben ketila suyu koyuyorum. Nasil alirsin kahveni sade veya sutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?