Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Menumude yazayim

Sabah: omlet(kapya biber, 2 yk lor, maydanoz, 2yumurta) 7zeytin, 4 cerry domates, cay

Ara: filtre kahve

Ogle: ton balikli salata

Ara: 4 hurma, 5 cig badem

Aksam: 3 yk sehriye corba (esime fazla koymusum birazini bana boldu) taze fasulye, yogurt

Ara: sade kahve

Ay yavrum başka bir şey yeme ....şöyle ağız tadıyla evire çevire menunu eleştiremedim sen yarın spora da başlarsın...sana güvenilmez... ....ben Asibeme takılıp dururum ...
insallah baslarim ne deyim su diyet isini bir oturtayim da o da olur insallah. Yaa benim de canim kahve cekti amaaaa

Merhaba lar menüm
Sabah yarım kase tarhana bi tb ekmeği bi kk peynir bi çay kaşığı bal bi domates biraz fıstık
Öğlen küçük bi kase kuru üzüm bi dolu kaşık yulaflı kaysılı baharatlı yoğurt
Akşam kapuska bi tb
Yeşil çay leblebi kuru üzüm kaysı
Su bi litre civarı spor yarım saat fitness

insallah baslarim ne deyim su diyet isini bir oturtayim da o da olur insallah. Yaa benim de canim kahve cekti amaaaa
Gel cnm gel bende kahve bol ne alirsin.
Nescafe classic, nescafe gold, nescafe sensation, filtre kahve, turk kahvesi, dibek kahvesi, menengic kahvesi, nescafe taster's choice(bu belki bitmistir kontrol etmem lazim)

Gel cnm gel bende kahve bol ne alirsin.
Nescafe classic, nescafe gold, nescafe sensation, filtre kahve, turk kahvesi, dibek kahvesi, menengic kahvesi, nescafe taster's choice(bu belki bitmistir kontrol etmem lazim)
Ne ararsan var sade Türk kahvesi alayim

Çaycığım hoşgeldin çayı bende çoooook severdim eskide çay deyince sadece siyah çay ve de şekerli benim vazgeçilmezimdi oysa sağlıklı yaşam da ne kadar farklı tatlarlada tanıştım
Hosbuldumm cayda sekeri birakali 10 yil oldu heralde ve cayin tadi zaten sekersiz cikiyor ben de bir rejim sayesinde sekersiz cayla tanistim ve oyle devam ettim.

Bu ara iştahım da bi açılma var yerfıstığı demek dokunuyo kaysılarıda akşamdan suya koyucam sabah öyle tüketeyim herhalde suyu az içmek yüzünden de iştah tetikleniyo yarın itibariyle daha ciddi gayret edicem inş menüleri de daha düzenli ya zmaya çalışıcam kızlar sizin menülere güzel biz ipi göğüslücez inşallah gitsin kilolar erisin yağlar

Ebim afiyet olsun...biz de senden haber alınca seviniyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…