Hurmalar benden olsunOhhh kuzum ben kıymetini bilemedim senin...sade olsun bı zahmet....kahvesini fazla koyma bir tatlı kaşığı yeter...varsa bı de hurma ...ellerine sağlık bitanem...hasta hasta yoruyorum seni de...
Oyyyy teşekkür ederimBuyrun hanimlarrrr
Eki Görüntüle 2243505
İçmezsem nolayım. Bu cömertlik bize yaramayacak...bak herkes bı tane hurma alsınBuyrun hanimlarrrr
Eki Görüntüle 2243505
Ay yavrum başka bir şey yeme ....şöyle ağız tadıyla evire çevire menunu eleştiremedim sen yarın spora da başlarsın...sana güvenilmez.......ben Asibeme takılıp dururum ...
Gel cnm gel bende kahve bol ne alirsin.insallah baslarim ne deyim su diyet isini bir oturtayim da o da olur insallah. Yaa benim de canim kahve cekti amaaaa
Ne ararsan varGel cnm gel bende kahve bol ne alirsin.
Nescafe classic, nescafe gold, nescafe sensation, filtre kahve, turk kahvesi, dibek kahvesi, menengic kahvesi, nescafe taster's choice(bu belki bitmistir kontrol etmem lazim)
HosbuldummÇaycığım hoşgeldin çayı bende çoooook severdim eskide çay deyince sadece siyah çay ve de şekerli benim vazgeçilmezimdi oysa sağlıklı yaşam da ne kadar farklı tatlarlada tanıştım
Ebim afiyet olsun...biz de senden haber alınca seviniyoruz.Bütün arkadaşlarım hepinize hayırlı geceler alıntı yapamıyom ama yazılarınızı takip ediyorum hepinizin sonunda oldu un güzel haberiyle de çok mutlu oldum bi kahve de ben içicem ama çay yeni içtim sizlere afiyet şifalar olsun sağlıkla zayıflatsın
Nasıl verdim bende anlamadım bu kadar vericemi tahmin etmiyodum :) . Bak sende 3 gunde guzel toparlamıssın boyle devam edelim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?