Evet canim listeye girip mezun olmak hedefimaçlık orucu ise yaradı zaaar vücut şaşırmıştır ama çok iyi olmuş ya çok sevindim senin adına
olur canım yarışalım ama ben liste dışı yarışıyorum sen listeye girmek istiyorsun dimi
Ohh masallah canım, bızıde rahatlattın sagolasın. RABBİM YAVRULARIN AYAĞINA TAŞ DEGDİRMESİN inşallah
Cok sevindim cnm hadi gozumuz aydin ❤
Bende hasretim emin ol.
Merhaba tatlım. Keyfinize bakın nasıl güzel bir cümle.. nasıl rahatlamışsindir canım. Allah'a şükürler olsun. Hafiflemiş olarak hayatınıza devam edin. Çok sevindik seninle beraber.
tamamdır listenizi paylaştım
ayyy abla listede değilim ya unutuyorum etiketlemeyi
olurrrr sen kaçsın
allah kabul etsin canım umarım sende benim gibi bolca yapmamissindir
uculkkkkk tututu maşallah kız nasıl verdin öyle
valla 3 günde topladım yoksa 86.9 dünya tartıda şükür çay çorba attım onu
gözün aydın canimmm
Entel ve varoş
Bu ne yaman çelişki
Bugün canim sıkıldı ama neyse
Bütün arkadaşlarım hepinize hayırlı geceler alıntı yapamıyom ama yazılarınızı takip ediyorum hepinizin sonunda oldu un güzel haberiyle de çok mutlu oldum bi kahve de ben içicem ama çay yeni içtim sizlere afiyet şifalar olsun sağlıkla zayıflatsın
Kızlar hepinizden Allah razı olsun. Evlat olunca her şey başka oluyormuş. Rabbim evladımızla sınamasın inş. Monicim çok kibarsın çok düşüncelisin listeye Hızır gibi yetiştin ellerin dert görmesin. Yenam canın neden sıkkın hayırdır??sonundaoldu canım çok sevindim oğlunun iyi olmasına :) geçmiş olsun
oynakbasi34 kaptan yardımcısı resmi olarak ben ve serenalar görünüyor ..
Serenaları bilmem ama kendi adıma surekli aktif olamadigimdan bu görevimi daha aktif bir arkadasimiza devretmek istiyorum.. sen olmadığın da yardımcı olan. Misal sen dışarıda iken,işin olduğun da moni dişin da takım için de listeyle ilgilenebilen bir kaptan yardımcısı daha iyi olur gibi ..
Nacizane..
Arz ederim :)
Banucum geçmiş olsun. Dün liste gecikince bayağı endişelendik. Moni sağ olsun sıkıştığımız zaman koşup yardım ediyor ama bu tür zamanlarimizda Yena'yi haberdar etsen sanırım yardımcı olurdu. Moni bu takım sahipsiz mı dese haklı yani...beni düşündüğün için teşekkür ederim ama ben fahri yardımcı olarak her zaman yaninizdayim. Sen de koşuşturmadan fırsat bulamamişsin bir şey diyemem.Haklısın canım o duruma bir bakalım bir kendime geleyim
Sen zaten takımın gönülden sevdiğisin ama dediğin gibi takım boşta kalmasın
Bana kalsa Meryem derim de ister mi acaba
Geçmiş olsun kaptan.Selamin Aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl yorulduysam eve geldikten sonra benim tansiyon bir düştübüyük 9 küçük 5 oldu Resmen kafamı kaldiramadim hatta içmeden sarhoş gibi oldum
Evdekiler uzan dinlen birde tuzlu ayran iç dediler ama ayran midemi bulnadirinca inat ettim içme üzerime gelmeyin valla kusarim diye
Bu sabah daha iyiyim ama hala sErsen gibi kafam birde tam zamanı ; ingilizce kursu bugün bende ve daha yapılacak bir kaç şey varNeyse eşim küçük kuzuyu yüzmeye götürecek nasılsa büyük kızda sen otur ben hallederim diyor
Valla şımarmak hakkın nasıl güzel nasıl zariftin fotoda bayıldım MaşAllah kendine nazar duası oku yanisonundaoldu canım tesekkür ederim. Aylar sonra görücüye çıktım... şasirttim herkesi...siz biliyordunuz sadece..nasıl şimardim anlatamam..
Günaydın kızlar
Son günlerde hiç giremiyorum bi yoğunluktur gidiyor valla. Oruç tutunca ramazan gibi oldu.
sonundaoldu Tuğbişim canım şükürler olsun güzel haberlerle dönmüşsünüz, dün sırf seni sormak için gireyim gireyim dedim nasip olmadı ama çok şükür mutlu haberi vermişsn ❤ Rabbim kimseyi evladıyla sınav etmesin
Ya Arkadaş sen insan mısın? Ben şüpheliyim deoynakbasi34 kaptan yardımcısı resmi olarak ben ve serenalar görünüyor ..
Serenaları bilmem ama kendi adıma surekli aktif olamadigimdan bu görevimi daha aktif bir arkadasimiza devretmek istiyorum.. sen olmadığın da yardımcı olan. Misal sen dışarıda iken,işin olduğun da moni dişin da takım için de listeyle ilgilenebilen bir kaptan yardımcısı daha iyi olur gibi ..
Nacizane..
Arz ederim :)
Yokluğundan muzdaribim duyurulur babysi...Günaydın kızlar
Son günlerde hiç giremiyorum bi yoğunluktur gidiyor valla. Oruç tutunca ramazan gibi oldu.
Çaycim ...garantin var mı bebemGunaydin
Lilim bu cümleden sonra şöyle demek lazım geliyor. " Napti o enişten....sattı mi dobloyu....
Kız spora kimle gidiyorsun? Biz iyiyiz canım. Sabah siz uyurken okula gittim kuzucuklarimi Serveti Fünun sanatçılarıyla boğdum geldim. Aşkı Memnu "Bihter, Behlül, Ednan Bey içimizi baydı.. Ben de birazdan sahile iniyorum. Gelen olursa çaylar kahveler benden....Günaydın hanımlar nasılsınız kizlari babamlara yolladım kahvaltimi ettim kahvemi içiyorum pazara gidicem spora gidicez vs iş çok hepinizi öperim görüşürüz
Ahh ne guzell sahil cay ohh misss.istanbulda yasiyordum bir ara ozledim deniz havasini burda kaldim çöl havasindaYa Arkadaş sen insan mısın? Ben şüpheliyim denacizane ben.....o meleklere ait olan yüreğinden öperim.
Yokluğundan muzdaribim duyurulur babysi...
Çaycim ...garantin var mı bebemsıcak bir isme soğuk bir espri iyyyyk dediniz biliyorum kızlar...Canım harika ötesi bir menuyle bekliyorum seni . En güzel günaydınlar da senin olsun.
Lilim bu cümleden sonra şöyle demek lazım geliyor. " Napti o enişten....sattı mi dobloyu....
Kız spora kimle gidiyorsun? Biz iyiyiz canım. Sabah siz uyurken okula gittim kuzucuklarimi Serveti Fünun sanatçılarıyla boğdum geldim. Aşkı Memnu "Bihter, Behlül, Ednan Bey içimizi baydı.. Ben de birazdan sahile iniyorum. Gelen olursa çaylar kahveler benden....
Yavrum tesekkür ederim gerçekten. Arzı endam hiç sevmem aslında ama beni takip eden gençler var , kilolu akranlarim var....insan isterse hangi yaşta olursa olsun sağlıklı bir şekilde kilo verebilir algısı oluşturmak istedim. Eşim de durduk yere nazara geleceksin paylaşma dedi ama....bunu göze almam gerekti bir şekilde. Hayal olmadığını görmesi lazım insanın di mi ya....Valla şımarmak hakkın nasıl güzel nasıl zariftin fotoda bayıldım MaşAllah kendine nazar duası oku yani
Allah kabul etsin cnm amin amin. Düşüncen için çok saolasın ben de 3 gün oruç niyetlendim bakalım inş tutabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?