Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ahh ne guzell sahil cay ohh misss.istanbulda yasiyordum bir ara ozledim deniz havasini burda kaldim çöl havasinda
Çöl havasının da ayrı bir güzelliği vardır belki de...canım firsatin olursa temizliği bırak çik hava al....iyi gelir emin ol...beben var mıydı....

Çöl havasının da ayrı bir güzelliği vardır belki de...canım firsatin olursa temizliği bırak çik hava al....iyi gelir emin ol...beben var mıydı....
Var 2.5 yasinda parka cikacagiz oglen yemeginden sonra.valla guzelligini henuz goremedim 1.5 yil oldu hala alisamadim havasina burnumun ici bile kurup yara oluyor havasindan yazi hic demiyorum tam bir iskence

Var 2.5 yasinda parka cikacagiz oglen yemeginden sonra.valla guzelligini henuz goremedim 1.5 yil oldu hala alisamadim havasina burnumun ici bile kurup yara oluyor havasindan yazi hic demiyorum tam bir iskence
Allah bağışlasın yavrunu. Orada yaşamak zorundaysan bunu keyifli hale getirecek bir şeyler keşfetmelisin. Burnuna nemlendirici sür bak bu sorunu hallettik. Ceylanpinarda iki yıl yaşadım çok zordu her şey. Bir adım daha atsan Suriye'deydin ...şimdi özlüyorum gidip görmek istiyorum. Hayatı dolu dolu yaşamak lazım....çocuklar büyürken anlamıyoruz yılların nasıl geçtiğini...Nemrut Dağı na çıkmıştım bir defasında . Bir Koreli mi Japon mu bir turistin sırt çantasında bebeğini gördüm...sirtlamis ta buralara gelmiş...biz olsak çocuk ufak yok hasta olur yok yük olur der ...evden dışarı çikmayiz. Hayatı ertelemeyelim....sahip olduğumuz imkanlarla yaşantımızı guzelleştirip keyif alalım...İşkence sözcüğün sana daha da işkence eder....bak sabah sabah terapi de oldun beleş beleş

Amin canım... bu arada orucu adak olarak niyetlediysen çok akıllıca valla eşimde benle aynı kafada olur olmaz şeylere kurban adamış bulunuyoz şimdi bekleyen 3 kurbanımız var artık bişey olunca oruç diyoz bizdeadaklarımızın sebebide komik yani mezun olursam kurban kescem gibi
Görüyorum yokluğumda başka limanlara demir attığını,kıskanıyorum da yani

Doblo esprine de koptum bebişim

Yaa sahil diyince Bursa burnumda tütüyor yeminle, buralar kar boranken orası ılıman iç açıcı şahane bi havada olurdu Bursaya indiğim anda bambaşka hava kaplardı içimi offff çok özledim çoook
O resmi buraya da istiyoruz yaaaaaa ben sosyal medya kullanmıyorum diye havanız kime
Kendime inanamıyorumm Teşekkür ederim abla Geçen hafta ne yapttıysam bu haftada aynısını yapıcam :)
Başarılarının devamını dilerim cicim bak bi hafta sonuncu oldun hemen kendine geldin

Aldın tadını tabi seni köfte İradeyi aktif hale getirdik mi tamamdır...noldu bir hafta dikkat ettin eritin yağları...hadi bakalım sıra Hilal'de...
Gecen hafta farklı olarak iki gün oruc tuttum abla biri uzun süreliydi iftardada cook hafif gecirdim. Bu pazartesi de tutmayı düsünüyorum bakalım. O da vericektir döndüğüne göre inanıyorum. Dün 5 li rakamlara inebilecegime inanmaya başladım. Cünkü hem polikistik over hem tiroit veremem diye dusunmeye baslamıstım

Hepimize terapi oldu bu sözlerin cankuşum

8
Haftaya neler olucak bakalım meraklardayım :)

Sen beni kiskandikca içimin yağları boyleeee gıdım gıdım eriyor...ohhhhhhhbugun bahar kendini hissettirdi. Pencereleri açtım... Sabah da gömlek giydim okula giderken o derece yani...
Ayrıca sosyal medyadaki fotoğrafi herkesten önce sen gormustun tatlım ...bu kiyagimi da unutmazsin umarım...Sahilde yarım saat fazladan senin için yürüyecem hadi üzülme acıdım sana

Heee tamam ozaman ne bilim yaaani siz oralardan şeeedince ben bi şey oluyorum dikkat edin haaa

Kız abla şaka değil valla Bursanın yeri bambaşka bende okadar huzur verici bi şehirdi ki benim için.....
Burdada hava güzel sanırım,karların erime sesi geliyo güneşte var yani

Tesekkur ederim okudukca icim acildi aslinda seviyorum yasadigim sehri kucuk bir sehir de degil istanbulu aratmiyor o acidan ama bi deniz havasi deyince akan sular duruyor tabi ben de gideyim bi dicle havasi alayim madem

Tesekkur ederim okudukca icim acildi aslinda seviyorum yasadigim sehri kucuk bir sehir de degil istanbulu aratmiyor o acidan ama bi deniz havasi deyince akan sular duruyor tabi ben de gideyim bi dicle havasi alayim madem
Hep için açık olsun. Madem oradasın bu avantajı kullan. Ayyy ne güzel olur şimdi Dicle' nin kıyısında olmak...birkaç yıla gidersin zaten....bol bol anı biriktir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…