Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yaaaa çook özledim Diyarbakırı ❤ ne güzel şehirdir havası suyu başka güzel ne güzel dostlarım oldu orda selam söyle büyülü şehre benden Birbardakcay
Aleyküm selam havasi disinda katiliyorum soylediklerine bi havasina alisamadim.

Ahaha çok yaşa sen. Kız iyicene süzülmüşsün ne güzeldi fotoğrafın öyle
Ben napıyorum sor bir. Kuafördeyim saçımı mora boyatıyorum yaş aldıkça kafayı yemiş olabilirim
Sağ ol bitanem...gençligimin tadını çıkarıyorum. Kuafördesin demek harika ya....yap kız çilginliklara bayılırım...salı günü ben de kuafordeydim.Mavi renkli altı saç teli takdirdim saçıma ...özelden atarım sana...

Lilimam Lilim kesinlikle haklısın Bursa'nın manevi iklimi insana tarifsiz huzur veriyor. Tabiat olarak Antalya daha güzel ama orada kendimi bu kadar huzurlu hissetmiyordum.
Eşimde aynısını diyor hatta şaşırıyor Antalya dururken neden Bursa yı bukadarr çok seversin diyor,evet Antalya daha güzel görüntü olarak ama yok yani bana göre değil ben Ege Marmara yı tercih ederim.

Yaaaaaaa inanmıyorum senin balkonun manzarasımııı nutfen beni evlatlık aaaaaaaal ay görüntüye bak şahane offff of
Hele bir de çıplak gözle görülür aman yarabbim...Mudanya karşımızda ...seni nufusuma geçireceğim...avukatimla bir goruseyim önce...

Hele bir de çıplak gözle görülür aman yarabbim...Mudanya karşımızda ...seni nufusuma geçireceğim...avukatimla bir goruseyim önce...
Bana mudanya demeeeeee vallahi oturup ağlıycam yaaaaa biz haftasonları hep mudanyaya balık yemeye giderdik, bu konu hakkında konuşmak istemiyorum

Bana mudanya demeeeeee vallahi oturup ağlıycam yaaaaa biz haftasonları hep mudanyaya balık yemeye giderdik, bu konu hakkında konuşmak istemiyorum
Eşimle biz de sık gideriz balık yemeye...zayif noktanın buldum...dur sen bı daha gittiğimde foto ekleyim...liliiiiiim bak derimgör sen

Güneş batacak daha ben sahile inemedim. Akşam sizi bulamam diye ayrılamıyorum da....lilim yemeğe davetli...kızlar da plan yapmıştır şimdi....ben kacayim en iyisi....
Haydi git güzel manzaraları çek atarsın bi ara... deniz uçağı kalkıyodur belki onu da çek

Büyük kızımı jimnastiğe getirdim küçük dedeyle parkalada takilicakmis bitsede gitsek, bugün cumartesi okulda ne işin vardı sabah sabah

Var 2.5 yasinda parka cikacagiz oglen yemeginden sonra.valla guzelligini henuz goremedim 1.5 yil oldu hala alisamadim havasina burnumun ici bile kurup yara oluyor havasindan yazi hic demiyorum tam bir iskence
Demek diyarbakirdasin 2 gorumcem bir tanede kaynım orada yaşıyor KV 3 aydır oradaydı bugün dönüyor onlar aşık Diyarbakır'a bende Siirtte bir süre yaşadım iş icabı toz fırtınası meşhur kırmızı toz yağar o bölgeye her daim ama gidip görülmesi gereken yerler Siirt Batman Mardin Diyarbakır Urfa buralari gezdim eşim sayesinde

Tatlım yetiştirme kursum var cumartesi...ben de sen spora gidiyorsun zannedip sevindiydim.Mardinin methini duyduydum. Ölmeden gidicem inşallah. Doğunun güzellikleri dillere destan. Saydiklarin yerlere Antebi de ekle bence...mutlaka görmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…