Evet canim diyarbakir
Yaaaa çook özledim DiyarbakırıDur bakim mavişim nasıl sevinecek şimdi
Aleyküm selamYaaaa çook özledim Diyarbakırı❤ ne güzel şehirdir havası suyu başka güzel ne güzel dostlarım oldu orda selam söyle büyülü şehre benden Birbardakcay
Evert şiddetli özlem ve sevgi içeren mesaj sonunda geldi.Yaaaa çook özledim Diyarbakırı❤ ne güzel şehirdir havası suyu başka güzel ne güzel dostlarım oldu orda selam söyle büyülü şehre benden Birbardakcay
Ahaha çok yaşa sen. Kız iyicene süzülmüşsün ne güzeldi fotoğrafın öyleEvert şiddetli özlem ve sevgi içeren mesaj sonunda geldi.
Sağ ol bitanem...gençligimin tadını çıkarıyorum.Ahaha çok yaşa sen. Kız iyicene süzülmüşsün ne güzeldi fotoğrafın öyle
Ben napıyorum sor bir. Kuafördeyim saçımı mora boyatıyorumyaş aldıkça kafayı yemiş olabilirim
Olurmu aksine yaş aldıkça mor ve kızıla rağbet artıyo nedendir bilmemAhaha çok yaşa sen. Kız iyicene süzülmüşsün ne güzeldi fotoğrafın öyle
Ben napıyorum sor bir. Kuafördeyim saçımı mora boyatıyorumyaş aldıkça kafayı yemiş olabilirim
Yaaaaaaa inanmıyorum senin balkonun manzarasımııı
Eşimde aynısını diyor hatta şaşırıyor Antalya dururken neden Bursa yı bukadarr çok seversin diyor,evet Antalya daha güzel görüntü olarak ama yok yani bana göre değil ben Ege Marmara yı tercih ederim.Lilimam Lilim kesinlikle haklısın Bursa'nın manevi iklimi insana tarifsiz huzur veriyor. Tabiat olarak Antalya daha güzel ama orada kendimi bu kadar huzurlu hissetmiyordum.
Hele bir de çıplak gözle görülür aman yarabbim...Mudanya karşımızda ...seni nufusuma geçireceğim...avukatimla bir goruseyim önce...Yaaaaaaa inanmıyorum senin balkonun manzarasımııınutfen beni evlatlık aaaaaaaal ay görüntüye bak şahane offff of
Bana mudanya demeeeeee vallahi oturup ağlıycam yaaaaa biz haftasonları hep mudanyaya balık yemeye giderdik, bu konu hakkında konuşmak istemiyorumHele bir de çıplak gözle görülür aman yarabbim...Mudanya karşımızda ...seni nufusuma geçireceğim...avukatimla bir goruseyim önce...
Eşimle biz de sık gideriz balık yemeye...Bana mudanya demeeeeee vallahi oturup ağlıycam yaaaaa biz haftasonları hep mudanyaya balık yemeye giderdik, bu konu hakkında konuşmak istemiyorum
At at lütfen acıda çeksem dayanırımEşimle biz de sık gideriz balık yemeye...zayif noktanın buldum...dur sen bı daha gittiğimde foto ekleyim...liliiiiiim bak derim gör sen
Haydi git güzel manzaraları çek atarsın bi ara... deniz uçağı kalkıyodur belki onu da çekGüneş batacak daha ben sahile inemedim. Akşam sizi bulamam diye ayrılamıyorum da....lilim yemeğe davetli...kızlar da plan yapmıştır şimdi....ben kacayim en iyisi....
Deniz uçağı yok tatlım...kaldırılmış .......reklamlarmıs onlar...Haydi git güzel manzaraları çek atarsın bi ara... deniz uçağı kalkıyodur belki onu da çek
Benim gittiğimde vardı demek bitti .Deniz uçağı yok tatlım...kaldırılmış .......reklamlarmıs onlar...
Büyük kızımı jimnastiğe getirdim küçük dedeyle parkalada takilicakmis bitsede gitsek, bugün cumartesi okulda ne işin vardı sabah sabahYa Arkadaş sen insan mısın? Ben şüpheliyim denacizane ben.....o meleklere ait olan yüreğinden öperim.
Yokluğundan muzdaribim duyurulur babysi...
Çaycim ...garantin var mı bebemsıcak bir isme soğuk bir espri iyyyyk dediniz biliyorum kızlar...Canım harika ötesi bir menuyle bekliyorum seni . En güzel günaydınlar da senin olsun.
Lilim bu cümleden sonra şöyle demek lazım geliyor. " Napti o enişten....sattı mi dobloyu....
Kız spora kimle gidiyorsun? Biz iyiyiz canım. Sabah siz uyurken okula gittim kuzucuklarimi Serveti Fünun sanatçılarıyla boğdum geldim. Aşkı Memnu "Bihter, Behlül, Ednan Bey içimizi baydı.. Ben de birazdan sahile iniyorum. Gelen olursa çaylar kahveler benden....
Demek diyarbakirdasin 2 gorumcem bir tanede kaynım orada yaşıyor KV 3 aydır oradaydı bugün dönüyor onlar aşık Diyarbakır'a bende Siirtte bir süre yaşadım iş icabı toz fırtınası meşhur kırmızı toz yağar o bölgeye her daim ama gidip görülmesi gereken yerler Siirt Batman Mardin Diyarbakır Urfa buralari gezdim eşim sayesindeVar 2.5 yasinda parka cikacagiz oglen yemeginden sonra.valla guzelligini henuz goremedim 1.5 yil oldu hala alisamadim havasina burnumun ici bile kurup yara oluyor havasindan yazi hic demiyorum tam bir iskence
Tatlım yetiştirme kursum var cumartesi...ben de sen spora gidiyorsun zannedip sevindiydim.Mardinin methini duyduydum. Ölmeden gidicem inşallah. Doğunun güzellikleri dillere destan. Saydiklarin yerlere Antebi de ekle bence...mutlaka görmelisin.En çok nereyi beğendin derseniz Mardin derim müthiş gizemli bir şehir gezilecek çok fazla yer var eski mardinden bir bak Mezopotamya ovası karşında iki kez gittim gene olsa gene giderim çayı kahvesi gümüşü içli köfteleride meşhur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?