Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Antepe gittik ama aynı gün bir durakta bomba patladı bizde geçiş yolu olarak kullandık bir gece kalıp devam ettik gezemedik eşim çocuklar var boşver dedi bosverdik :) ama gidicem aklımda

Bugunku menum dunden pek farki yok malum artan yemekler

09.45
Peynirli maydanozlu pismis yumurta(2)
1 domates

12.30
Sade kahve
2 kuru kayisi

15.30
5 findik
5 kuru üzüm

17.45
2 kepce tarhana corbasi
1 tabak zeytinyagli yesil fasulye yemeği
1 kase yogurt

Planlarim
19.00
Yesil cay

22.00
Form çayı

Su simdiden 2 oldu ben yatana kadar 3.5 olur

Spor yok disari ciktik oglusla dolandik o kadar.

Kesinlikle haklısın ben de yapardım da eski halimi bilen pek Yok sosyal medya hesabımdakilerden

Eşim tam bu kafada ve manzarana bayıldım ikna edebilse kocam bizimde hayalimiz bu. Ben çok korkuyorum başka ilde çalışmaya bugün geldik Antep’e Ve Ankara’dan sonra aptal şehri gibi geldi. Düzen yok kendi vatandaşımız Yok hep Suriyeli geri dönesimiz geldi ki ben Antep aşığıydım
Puhaha ben de adak yaparken makul yapıyorum artık! Akıllandım çünkü yapabileceğim kadarını söylüyorum cnm.

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı aksamlar

Şükür kavuşturana
Malum bugün İngilizce kursu bendeydi ( her hafta bir öğrencinin evine gidiyorlar sırayla )
Kurs bittikten sonra Anneler de gelince çay faslı yaptık Normalde kahve içip dagiliniyor ama ben hadi çay faslı olsun dedim

Aslında sonradan öğrendim bu IGde 41 kg veren Ecenin ( 40kgnasilgider ) bize yakın bir AVM'DE bir kaç kişiyle daha başarı hikayesini paylaşmak üzere gelecekmiş Daha önce bilseydim sırayı başkasına verir bende giderdim ama kısmet değilmiş
Ayşem ( moni ) gitmiş hatta onunla resim bile çekilmiş ♡♡♡♡

Gerci kıskanç ben fesatliktanmidır nedir hemen elestirdim ay bacakları kalınmış diye Şaka bir yana ama cidden büyük başarı ( gerçi bende 40 kg vermiştim ama işte önemli olan koruyabilmek ♡ )
İnşallah bu sefer verdiğimi korurum da millete duyurmasamda kendim için bunu yapmam gerek

En sevdiğim
Yalnız arkadaki hatun tshirt mü giymiş
Evet tatlım.... üzgünüm ama t-shirt . Akşama kadar girmedim eve...
Ya inanmıyorum burda dün fena kar yağdı heryer kar,bu haksızlık ( tövbe est.)
Kara hasret olanlar da var napalim şimdi . Kapının onu kar şimdi ....elini uzatsan avucunun içinde... Uludağ'a mi çıkalım...biz de.
Tamam gardaş serin serin oturuyon desene yazında buralar yanıyor orası çok sıcak olmuyordur kesin
Oturamiyor bir oturabilse...
Sivaslıyım istanbuldayım kardeş memnun oldum
Yiğidom öperim seni
Senin işin tamam bacım.
Eşin çok haklı....ömrünü sadece bir şehirde geçirmek için ne zorun var....birkaç ay alır alışmak....tekrar düşün tubişim...değişiklik iyidir...

Bonus canım düzenlemeyi yaptım sonuç listesinde ve maalesef bu haftanın sonuncusu sen oldun

Perşembe kadar en gec sonucunun yükümlülüğünü yerine getir

ETAP SONUNCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜĞÜ

Etap sonuncusu en geç Perşembe gününe kadar; linkini vermiş olduğum başlıklar altında belirtilmiş olan paylaşımları yapmalıdır:

1- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/

2- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.

Başarı hikayesini paylaşmak için geliyormuş derken nasıl yani sponsormu bulmuş bu iş için sanki kitap yazarı gibi söyleşimi yapicakmis eee herkes kilo veriyor bunda ne var ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…