Antepe gittik ama aynı gün bir durakta bomba patladı bizde geçiş yolu olarak kullandık bir gece kalıp devam ettik gezemedik eşim çocuklar var boşver dedi bosverdik :) ama gidicem aklımdaTatlım yetiştirme kursum var cumartesi...ben de sen spora gidiyorsun zannedip sevindiydim.Mardinin methini duyduydum. Ölmeden gidicem inşallah. Doğunun güzellikleri dillere destan. Saydiklarin yerlere Antebi de ekle bence...mutlaka görmelisin.
En sevdiğim
Bende dün Karşıyaka çarşıda o kadar terledim ki bir mağazaya girip tişört ve ince pantolon alıp giydim çıktım İzmir'de yanıyor :)En sevdiğim
Yalnız arkadaki hatun tshirt mü giymiş
Ya inanmıyorum burda dün fena kar yağdı heryer kar,bu haksızlık ( tövbe est.Bende dün Karşıyaka çarşıda o kadar terledim ki bir mağazaya girip tişört ve ince pantolon alıp giydim çıktım İzmir'de yanıyor :)
Ora nireYa inanmıyorum burda dün fena kar yağdı heryer kar,bu haksızlık ( tövbe est.)
ErzurumOra nire
Tamam gardaş serin serin oturuyon desene yazında buralar yanıyor orası çok sıcak olmuyordur kesinErzurum
3 ay yaz oluyo ozamanda biz yokuzTamam gardaş serin serin oturuyon desene yazında buralar yanıyor orası çok sıcak olmuyordur kesin
Öyle valla seviyorum memleketimi canım izmirim, tek tek basaraktan göz göz göz suzerekten canım izmirim şarkısı bile var :)3 ay yaz oluyo ozamanda biz yokuzsizin ora her türlü çekilir kışın böyle yazında püfür püfür deniz kum güneş yaaani
Öyle valla seviyorum memleketimi canım izmirim, tek tek basaraktan göz göz göz suzerekten canım izmirim şarkısı bile var :)
Yavrum tesekkür ederim gerçekten. Arzı endam hiç sevmem aslında ama beni takip eden gençler var , kilolu akranlarim var....insan isterse hangi yaşta olursa olsun sağlıklı bir şekilde kilo verebilir algısı oluşturmak istedim. Eşim de durduk yere nazara geleceksin paylaşma dedi ama....bunu göze almam gerekti bir şekilde. Hayal olmadığını görmesi lazım insanın di mi ya....
Allah bağışlasın yavrunu. Orada yaşamak zorundaysan bunu keyifli hale getirecek bir şeyler keşfetmelisin. Burnuna nemlendirici sür bak bu sorunu hallettik.Ceylanpinarda iki yıl yaşadım çok zordu her şey. Bir adım daha atsan Suriye'deydin ...şimdi özlüyorum gidip görmek istiyorum. Hayatı dolu dolu yaşamak lazım....çocuklar büyürken anlamıyoruz yılların nasıl geçtiğini...Nemrut Dağı na çıkmıştım bir defasında . Bir Koreli mi Japon mu bir turistin sırt çantasında bebeğini gördüm...sirtlamis ta buralara gelmiş...biz olsak çocuk ufak yok hasta olur yok yük olur der ...evden dışarı çikmayiz. Hayatı ertelemeyelim....sahip olduğumuz imkanlarla yaşantımızı guzelleştirip keyif alalım...İşkence sözcüğün sana daha da işkence eder....bak sabah sabah terapi de oldun beleş beleş
PuhahaAmin canım... bu arada orucu adak olarak niyetlediysen çok akıllıca valla eşimde benle aynı kafada olur olmaz şeylere kurban adamış bulunuyoz şimdi bekleyen 3 kurbanımız var artık bişey olunca oruç diyoz bizdeadaklarımızın sebebide komik yani mezun olursam kurban kescem gibi
Görüyorum yokluğumda başka limanlara demir attığını,kıskanıyorum da yani
Doblo esprine de koptum bebişim
Yaa sahil diyince Bursa burnumda tütüyor yeminle, buralar kar boranken orası ılıman iç açıcı şahane bi havada olurdu Bursaya indiğim anda bambaşka hava kaplardı içimi offff çok özledim çoook
O resmi buraya da istiyoruz yaaaaaa ben sosyal medya kullanmıyorum diye havanız kime
Başarılarının devamını dilerim cicim bak bi hafta sonuncu oldun hemen kendine geldin
Evet tatlım.... üzgünüm ama t-shirt . Akşama kadar girmedim eve...En sevdiğim
Yalnız arkadaki hatun tshirt mü giymiş
Kara hasret olanlar da var napalim şimdi . Kapının onu kar şimdi ....elini uzatsan avucunun içinde... Uludağ'a mi çıkalım...Ya inanmıyorum burda dün fena kar yağdı heryer kar,bu haksızlık ( tövbe est.)
Oturamiyor bir oturabilse...Tamam gardaş serin serin oturuyon desene yazında buralar yanıyor orası çok sıcak olmuyordur kesin
Yiğidom öperim seniSivaslıyım istanbuldayım kardeş memnun oldum
Senin işin tamam bacım.Bugunku menum dunden pek farki yok malum artan yemekler
09.45
Peynirli maydanozlu pismis yumurta(2)
1 domates
12.30
Sade kahve
2 kuru kayisi
15.30
5 findik
5 kuru üzüm
17.45
2 kepce tarhana corbasi
1 tabak zeytinyagli yesil fasulye yemeği
1 kase yogurt
Planlarim
19.00
Yesil cay
22.00
Form çayı
Su simdiden 2 oldu ben yatana kadar 3.5 olur
Spor yok disari ciktik oglusla dolandik o kadar.
Eşin çok haklı....ömrünü sadece bir şehirde geçirmek için ne zorun var....birkaç ay alır alışmak....tekrar düşün tubişim...değişiklik iyidir...Kesinlikle haklısın ben de yapardım da eski halimi bilen pek Yok sosyal medya hesabımdakilerden
Eşim tam bu kafadave manzarana bayıldım ikna edebilse kocam bizimde hayalimiz bu. Ben çok korkuyorum başka ilde çalışmaya bugün geldik Antep’e Ve Ankara’dan sonra aptal şehri gibi geldi. Düzen yok kendi vatandaşımız Yok hep Suriyeli geri dönesimiz geldi ki ben Antep aşığıydım
Puhahaben de adak yaparken makul yapıyorum artık! Akıllandım çünkü yapabileceğim kadarını söylüyorum cnm.
Neler içilmez dermişimSahaneeeeee ♡♡♡♡♡ valla insan manzaraya doyamaz ne kahve içilir burada
Başarı hikayesini paylaşmak için geliyormuş derken nasıl yani sponsormu bulmuş bu iş için sanki kitap yazarı gibi söyleşimi yapicakmis eee herkes kilo veriyor bunda ne var ki :))Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı aksamlar
Şükür kavuşturana
Malum bugün İngilizce kursu bendeydi ( her hafta bir öğrencinin evine gidiyorlar sırayla )
Kurs bittikten sonra Anneler de gelince çay faslı yaptıkNormalde kahve içip dagiliniyor ama ben hadi çay faslı olsun dedim
Aslında sonradan öğrendim bu IGde 41 kg veren Ecenin ( 40kgnasilgider ) bize yakın bir AVM'DE bir kaç kişiyle daha başarı hikayesini paylaşmak üzere gelecekmişDaha önce bilseydim sırayı başkasına verir bende giderdim ama kısmet değilmiş
Ayşem ( moni ) gitmiş hatta onunla resim bile çekilmiş ♡♡♡♡
Gerci kıskanç benfesatliktanmidır nedir hemen elestirdim ay bacakları kalınmış diye Şaka bir yana ama cidden büyük başarı ( gerçi bende 40 kg vermiştim ama işte önemli olan koruyabilmek ♡ )
İnşallah bu sefer verdiğimi korurum da millete duyurmasamda kendim için bunu yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?