Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Nasıl bonus sonuncu kaptanım o sabitti yani kilo alanlar var başka takımlarda,bi yanlışın olmasın

Başarı hikayesini paylaşmak için geliyormuş derken nasıl yani sponsormu bulmuş bu iş için sanki kitap yazarı gibi söyleşimi yapicakmis eee herkes kilo veriyor bunda ne var ki :))

Bir kaç kişi daha Eceyle birlikte bir Avmye davet edilmiş Söyleşi tarzında Herkes kendi başarı hikayesinden birşeyler anlatmış ( yanılmıyorsam hepsi de kiloyla alakalı )

Nasıl bonus sonuncu kaptanım o sabitti yani kilo alanlar var başka takımlarda,bi yanlışın olmasın

Canım dün sabah bana yazmıştı ( oda disardaydi bende malum hastanede kosturuyordum )
Yazdilanından hani sabit olmayı bekliyordum enazindan kismi aklımda kalınca Ayseye yetisemeyecegimi bildirirken oda sabitti dedim hata bende
Meğer artiymis ( gerçi tok karnına tartilmis ama ne bildirdiyse onu saymak zorundayım )

Sonraki haftaya haksızlık olmasın diye Bonus beni uyarinca ( onada mefkurem demiş ) ancak duzeltebildim

Bana göre yılın en komik fetva sorusunu okudum paylaşmazsam ölürüm.
Soru şuydu: " Hanımının sütünü içen koca onun sütoğlu olur mu." artik nasıl içti orasını hayal edemiyorum. ben bu gece ölmezsem, ölmem ölmem hiçbir vakit
Dağ gibi bir yiğide kıydı geçti sanki vakit
Evet gençler soru ortada ne dersiniz

Tobe tobeee

Slmlar canlar,bugun bağdaydik katilamdim sohbetinize.masallah keyifler yerinde Allah bozmasin.
Bugunde oructum,sahurda 1 haslanmis yum,1 dilim k ekmek,5-6 dal eksimen,peynir,zeytin 1 kupa form cay
İftarda 1 kase kesme corba,bol salata, tavuk gogsu kavurma 2 kasik,cacık.
Simdide 1 yesil cay,yarim saatte yuruyecegim inslalah.hepinize sevgilerr

Eee cevap neymiş

Allah kabul etsin canım

Benim evin manzarası gibi bir ara bende atayım :))
At at at
Hee tamam ozaman bebişim

Valla banada tuhaf geldi hakikaten
Hayır Anne sütü çok faydalı kim bilir belki hastalıklarda da sifadir ama insanın kendi eşinin sütünü İçmesi bana tuhaftan öte iğrenç geldi

Allah kabul etsin canım ♡ Menü harika

Tesekkurler cnm

Ama hemen fesat olmayın ayol ne biliyosunuz adamın içmek için içtiğini belki süt gelmiyordur bebesi aç kalmasın süt gelsin diye çekmiştir,belki karısı mastit olmuştur çocuğu çekememiştir yani bunlarda sebep olamaz mı

Evet canim listeye girip mezun olmak hedefim
bende gireceğim ama 83 82 ye inince inşallah
@sonundaoldu canım tesekkür ederim. Aylar sonra görücüye çıktım...şasirttim herkesi...siz biliyordunuz sadece..nasıl şimardim anlatamam..

eeee bende merak ediyorum amaaaa
zukkum sevgili kuzenim yoksun gözüm seni arıyor
geldim ciğerim geldimm❤❤
ben espriyi kaçırdım sanirim☺
Aldın tadını tabi seni köfte İradeyi aktif hale getirdik mi tamamdır...noldu bir hafta dikkat ettin eritin yağları...hadi bakalım sıra Hilal'de...
hadi baaaliim inşallah☺
çok kiskandimmmm
ayyyy bunu bizzat yakın bir abladan daha duymuştum

diiimi ama yani hep fesat hep fesat

hayırlı akşamlar hanımlar

sabah yok
öğlen yok

akşam
1 kepce çorba
1 kepçe mantar sote
2 kaşık makarna
salata

2 top hemen hemen dondurma

midem hatsafhada bulandı bugün birşey istemedi sabah o kadar fenaydı ki evin 2 odası kaldı temizleyemedim

ben kendimi çok yalnız hissediyorum ağlayasım var 3 gündür falan çok hassasimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…