Nasıl bonus sonuncu kaptanım o sabitti yani kilo alanlar var başka takımlarda,bi yanlışın olmasın@Bonus canım düzenlemeyi yaptım sonuç listesinde ve maalesef bu haftanın sonuncusu sen oldun
Perşembe kadar en gec sonucunun yükümlülüğünü yerine getir
ETAP SONUNCUSUNUN YÜKÜMLÜLÜĞÜ
Etap sonuncusu en geç Perşembe gününe kadar; linkini vermiş olduğum başlıklar altında belirtilmiş olan paylaşımları yapmalıdır:
1- Kilo alma sebebinin bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...hata-yaptim-cuma-zayiflama-yarismasi.1063376/
2- Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu başlıkta paylaşılması gerekmektedir.
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Merhaba Diyet Gruplarının Sevgili Üyeleri.. Diyet yaparken "Bugün ne pişirsem:KK35:?","Bunu yiyorum ama uygun olur mu?:KK64:","Aç mı kalacağım:eek:?","Tatsız tuzsuz şeyler mi yiyeceğim hep :110:?" gibi oluşan tüm soruları yok etmek adına bu topiği açtık. Bu başlık altında sağlıklı beslenmeye...www.kadinlarkulubu.com
Sende iyice canımızı çektir yakında kapını çalarız görürsünNeler içilmez dermişimAllah beni taş edecek... gerçekten doyulmuyor. Her akşam bir başka tablo yaşanıyor benzersiz...
Böyle ev manzarası mı olurmuş
Bir bahar akşamı ansızın gelebilirim de ve gel....Sende iyice canımızı çektir yakında kapını çalarız görürsün
İç huzurumuz olsun bize her yer manzara bebişim...Böyle ev manzarası mı olurmuş
Benim evin manzarası gibi bir ara bende atayım :))Böyle ev manzarası mı olurmuş
Başarı hikayesini paylaşmak için geliyormuş derken nasıl yani sponsormu bulmuş bu iş için sanki kitap yazarı gibi söyleşimi yapicakmis eee herkes kilo veriyor bunda ne var ki :))
Nasıl bonus sonuncu kaptanım o sabitti yani kilo alanlar var başka takımlarda,bi yanlışın olmasın
İşılcım bekliyoruzBenim evin manzarası gibi bir ara bende atayım :))
Tobe tobeeeBana göre yılın en komik fetva sorusunu okudumpaylaşmazsam ölürüm.
Soru şuydu: " Hanımının sütünü içen koca onun sütoğlu olur mu."artik nasıl içti orasını hayal edemiyorum. ben bu gece ölmezsem, ölmem ölmem hiçbir vakit
Dağ gibi bir yiğide kıydı geçti sanki vakit
Evet gençler soru ortada ne dersiniz
Bana göre yılın en komik fetva sorusunu okudumpaylaşmazsam ölürüm.
Soru şuydu: " Hanımının sütünü içen koca onun sütoğlu olur mu."artik nasıl içti orasını hayal edemiyorum. ben bu gece ölmezsem, ölmem ölmem hiçbir vakit
Allah kabul etsin canımSlmlar canlar,bugun bağdaydik katilamdim sohbetinize.masallah keyifler yerinde Allah bozmasin.
Bugunde oructum,sahurda 1 haslanmis yum,1 dilim k ekmek,5-6 dal eksimen,peynir,zeytin 1 kupa form cay
İftarda 1 kase kesme corba,bol salata, tavuk gogsu kavurma 2 kasik,cacık.
Simdide 1 yesil cay,yarim saatte yuruyecegim inslalah.hepinize sevgilerr
At at atBenim evin manzarası gibi bir ara bende atayım :))
Hee tamam ozaman bebişimBir kaç kişi daha Eceyle birlikte bir Avmye davet edilmişSöyleşi tarzında Herkes kendi başarı hikayesinden birşeyler anlatmış ( yanılmıyorsam hepsi de kiloyla alakalı )
Canım dün sabah bana yazmıştı ( oda disardaydi bende malum hastanede kosturuyordum )
Yazdilanından hani sabit olmayı bekliyordum enazindan kismi aklımda kalınca Ayseye yetisemeyecegimi bildirirken oda sabitti dedimhata bende
Meğer artiymis ( gerçi tok karnına tartilmis ama ne bildirdiyse onu saymak zorundayım )
Sonraki haftaya haksızlık olmasın diye Bonus beni uyarinca ( onada mefkurem demiş ) ancak duzeltebildim
Bana göre yılın en komik fetva sorusunu okudumpaylaşmazsam ölürüm.
Slmlar canlar,bugun bağdaydik katilamdim sohbetinize.masallah keyifler yerinde Allah bozmasin.
Bugunde oructum,sahurda 1 haslanmis yum,1 dilim k ekmek,5-6 dal eksimen,peynir,zeytin 1 kupa form cay
İftarda 1 kase kesme corba,bol salata, tavuk gogsu kavurma 2 kasik,cacık.
Simdide 1 yesil cay,yarim saatte yuruyecegim inslalah.hepinize sevgilerr
Amin canim.cok tesekkurler :)Allah kabul etsin canım
Tesekkurler cnmValla banada tuhaf geldi hakikaten
Hayır Anne sütü çok faydalı kim bilir belki hastalıklarda da sifadir ama insanın kendi eşinin sütünü İçmesi bana tuhaftan öte iğrenç geldi
Allah kabul etsin canım ♡ Menü harika
Ama hemen fesat olmayın ayol ne biliyosunuz adamın içmek için içtiğiniValla banada tuhaf geldi hakikaten
Hayır Anne sütü çok faydalı kim bilir belki hastalıklarda da sifadir ama insanın kendi eşinin sütünü İçmesi bana tuhaftan öte iğrenç geldi
Allah kabul etsin canım ♡ Menü harika
bende gireceğim ama 83 82 ye inince inşallahEvet canim listeye girip mezun olmak hedefim
@sonundaoldu canım tesekkür ederim. Aylar sonra görücüye çıktım...şasirttim herkesi...siz biliyordunuz sadece..nasıl şimardim anlatamam..
geldim ciğerim geldimm❤❤
ben espriyi kaçırdım sanirim☺Ya Arkadaş sen insan mısın? Ben şüpheliyim denacizane ben.....o meleklere ait olan yüreğinden öperim.
Yokluğundan muzdaribim duyurulur babysi...
Çaycim ...garantin var mı bebemsıcak bir isme soğuk bir espri iyyyyk dediniz biliyorum kızlar...Canım harika ötesi bir menuyle bekliyorum seni . En güzel günaydınlar da senin olsun.
Lilim bu cümleden sonra şöyle demek lazım geliyor. " Napti o enişten....sattı mi dobloyu....
Kız spora kimle gidiyorsun? Biz iyiyiz canım. Sabah siz uyurken okula gittim kuzucuklarimi Serveti Fünun sanatçılarıyla boğdum geldim. Aşkı Memnu "Bihter, Behlül, Ednan Bey içimizi baydı.. Ben de birazdan sahile iniyorum. Gelen olursa çaylar kahveler benden....
hadi baaaliim inşallah☺Aldın tadını tabi seni köfteİradeyi aktif hale getirdik mi tamamdır...noldu bir hafta dikkat ettin eritin yağları...hadi bakalım sıra Hilal'de...
çok kiskandimmmm
ayyyy bunu bizzat yakın bir abladan daha duymuştumBana göre yılın en komik fetva sorusunu okudumpaylaşmazsam ölürüm.
Ama hemen fesat olmayın ayol ne biliyosunuz adamın içmek için içtiğinibelki süt gelmiyordur bebesi aç kalmasın süt gelsin diye çekmiştir,belki karısı mastit olmuştur çocuğu çekememiştir yani bunlarda sebep olamaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?