Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Neden öyle hissediyosun beybisi ?? Benim gibi gurbette yapayalnızda değilsin

Kız öyle durumlar varsa o ayrı zaten hastalık da ne doktor seçer nede tedavi için onu yapmam bunu yapmam demem bende gerçi erkek için hastalık durumda bu tür bir şey de zor ( başka zaman olsa Tövbe tövbe gece gece konsuturuyor beni )

O şekilde ünlü bir resim vardı hatirlarsiniz büyük ihtimalle kadının göğsünü emerken resmedilmis ve bir ara baya bir tartışması yapılmıştı Ressam ne demek istedi acaba diye

Hayırdır canım yoksa regl dönemi mi hani genelde zamanlar daha hashas oluyor ya insan
Rabbim yüreğine ferahlık versin insallah ♡♡♡♡

Hayır acaba kardes mi geliyor diyeceğim ama hiç demedin sanırım öyle bir isteğim var diye

Dondurma olmasaydı iyidir ama bende olsam dondurmayı hayır diyemem maalesef

kendime Nil Burak in şarkısını armağan edeyim

yanliziim ben çok yanliziim buymuş benim alın yazimm yaz geldi yengemin yokluğu çok fazla belli olmaya başladı burada olsaydı gezerdik o gitti resmen bitti benim sosyal hayatım hiç bir şeyden zevk almıyorum hem o hem arkadaşım memlekete taşıdılar ben kaldım yapayalnız insanın kafa dengi birilerini bulması zor oluyor ama kaybetmesi daha zor uzak olunca hiç birşey eskisi gibi olmuyor

Neden öyle hissediyosun beybisi ?? Benim gibi gurbette yapayalnızda değilsin

gurbetten farksizim be lili kimse kalmadı etrafımda haftaya ortanca abimde gocuyor istanbuldan

kafa dengim koşulsuz şartsız dertlesip yanında aglayabilcegim kimse yok herkes çıkarcı herkes bencil
en azından gurbetteyim der de susardım burada kalabalığın içinde yapayalnız kaldım

3 gün var regl canım yok yok allah isteyene versin ben bir çocukla musmutluyum
amin inşallah Rabbim yüreğime ferahlık versin bazı insanların da dünyadan kalkmasını istiyorum bazen sanırım onları görmekte sinirimi bozuyor hoş sanırım sorun bende bu ara kimseyi sevemiyorum herkes gözüme batıyor

donduurmayaa gelince zaten menüde birşey yok ki midemi rahatlattı limonlu ekşili

Regl yakınmış bu halin ondan canım geçer merak etme, tabiki anlattıkların anlık hisler değilde regl etkisi de büyük yani ben ota çöpe ağlarım

Eşin çocuğun var onlarla mutlu olmaya bak kimseye ölesiye bağlanma işte sonrası çok zor oluyor malesef ,ben eğlenceliyimdir ama duygusallığında dibini yaşarım emin ol, seni çooook iyi anlıyorum

Regl yakınmış bu halin ondan canım geçer merak etme, tabiki anlattıkların anlık hisler değilde regl etkisi de büyük yani ben ota çöpe ağlarım

hoykurerek ağlayasım var zaten

Eşin çocuğun var onlarla mutlu olmaya bak kimseye ölesiye bağlanma işte sonrası çok zor oluyor malesef ,ben eğlenceliyimdir ama duygusallığında dibini yaşarım emin ol, seni çooook iyi anlıyorum

bende öyleyim aslında ama insan işte değişik bir iki yüz görmek istiyor etrafındaki cikarcilardan başka insan gibi insan

Sorma bana da batanlar çok
Rabbim iyiler karsilastirsin. ....Aminnnn

mide bulantimin sebebi glifor banu beni alt üst ediyor öyle bir hale getirdi ki düşün ev işini yarım bıraktım yemekleri yarım bırakıp yattım 2 saat sonra kalkabildim

Ay bana Glifor deme bende kullanmam lazım ama çok dışarı koşturmaca olunca bir türlü baslayamadim
İyi hatirlattin yarın evdeyim nasılsa bende başlıyalım Pazartesi günü de bir tek sabahtan kızın testi için çıkacağım sonra sadece kuzuyu alıp gelirim yine sıkıntı olmaz pek
İcmedigimden midir nedir bu ara yine dengesizlestim bari düzenli kullanayim hedefe varana kadar

Menümm sonunda biraz sacmaladım ama yapcak bisi yok artık
13:30 2 Haşlanmış yumurta,3 zeytin,bi küçük parça peynir,bi dilim pastırma, bi dilim tam bugday ekmek,bi kıvırcık
16:45 3 lahana dolması,2 kaşık et kavurma,bi tabak yogurtlu kabak sote.
20:15 2 ciğ köfte, 4 hurma, 2 ceviz, çay
Sabah 3 mil lesli
1.5 litre su
oynakbasi34 Elhan

ya banu beni qlt üst ediyor düşün bütün hayatım aksıyor mesela kızımın doğum günü hazırlığı için çıkacaktım bırak çıkmayı iş bile yapamadım gebelik zamanima dönüyorum bu sebeple zaten gebelik istemiyorum 7 ay kustum o zaman da ve hep diri tutuyor bu ilaç o hali

yarın çıkacağım insalh kötü olmazsam bugün ki kadar ama başlayacaksın bırakma devam et lütfen başlayıp bırakmak daha zor

Bu arada kızlar tekrar eski diyetisyenime başlasam mi diye düşünüyorum Gerci Kilo aldığımı duymuş ama yinede ne yüzle gideceğim diye bir yandan düşünüyorum

Aslında ben eşimin durumundan dolayı kararsızım hani adama extra masraf olmasın diye ama oda aksine git En azindan Sibele gittiğinde hem motive oluyorsun hemde daha dikkatli oluyorsun diyor Karar veremedim bir türlü

Ağla gitsin bendensin ,aslında hiç o modda değilim de sen diyince aklıma geldi ben çok yalnızım yaaaaaa gel birlikte ağlayalım
geliyommm Meryem abla görmesin oklavayi yersek sebepli ağlarız
Hosbuldum canım eve geldim simdi görümcemdeydim nasılsın napiyosun

napalm liliyle ağlıyoruz katil aramıza dicem ama sen ciikk mitlisin kıskandım seni valla 1. olmuşsun çok tebrikler

Bende yalnız sayılırım sevemedim bu Istanbulu

geliyommm Meryem abla görmesin oklavayi yersek sebepli ağlarız

napalm liliyle ağlıyoruz katil aramıza dicem ama sen ciikk mitlisin kıskandım seni valla 1. olmuşsun çok tebrikler
Bana belli olmaz bu hafta birinci olurum öbür hafta sonuncu :))

Normalde git derim ama maddi sıkıntıya sokacaksa gitmedende yapabilirsin cicim, sen hiç bi atılımda bulunmuyosun ki, yani sanki herşeyi yapıp yapıp kilo veremiyorum doktora gitmeliyim gibi bi durumun yok ki canım önce sen bi atağa geçsen olmazsa sonra diyetisyeni düşünürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…