Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

valla banu ben 3 yıl masraf olmasın diye hiç birşey yapmadım almadım ama salaklık etmişim şimdi de yine eskiye oranla daha az belki ama yine kendimden kisiyorum ama bu huyumu tamamen bırakmak istiyorum ben düşünup harcamadikca harcanacak çok yer oluyor boşver git başla ben kızı birakabilecegim şartta olsam direk yazılacam spora

Afiyet olsun canım Neyse çokta kötü değil ama bundan sonra daha dikkatli devam edersen cumaya eminim harika bir sonuç göreceksin

Yok yok benim kullanmam şart hem Kilo için hemde şekeri dengelemek adına
Yoksa canım cidden saçma sapan şeyler istiyor Artık eskisi gibi hafif ve rahat yürümeyi özledim Kilo aldığımdan beri hastalıklar da bitmedi artık cidden bıktım

Hah işte bencede o paraya spora gitmeli, diyetisyen şu noktada gereksiz bence

maşallah maşallah gorumce baya hamarat azda benimkinde olsa cuma gunu tartidaki mutluluğunu hatırla iştah kesilir
Bende yalnız sayılırım sevemedim bu Istanbulu
neresindesin istanbulun
Bana belli olmaz bu hafta birinci olurum öbür hafta sonuncu :))
sakinn
Ben niye ağlamaya başladımki
yedi deliler dokuz oturaklilara döndük
bırakmak yok ozamann
olabilir evet

Görümcem hamarattır iyidir saolsun. :) Beylikduzu sen?

Abla ben çayıma şeker atmayı da bıraktım. Size itiraf edemiyodum ama baya bi şeker atıyodum ben

maşallah maşallah gorumce baya hamarat azda benimkinde olsa cuma gunu tartidaki mutluluğunu hatırla iştah kesilir

neresindesin istanbulun
sakinn

yedi deliler dokuz oturaklilara döndük

bırakmak yok ozamann

olabilir evet
Senin şu entel dantel laflarına da hayranım "yedi deliler dokuz oturaklılar"

Bende yalnız sayılırım sevemedim bu Istanbulu

Kız sen İstanbulunnnnnn Neresindensinnnnnn diye şarkı geldi aklıma birden
Hakikaten neresindesin

Bana belli olmaz bu hafta birinci olurum öbür hafta sonuncu :))

Tövbe de kız

İnan benim diyetisyeni bir tanisan bedava yanında çalışırım dersin
Diyetisyenin olsun ekibin olsun okadar güzel bir enerjisi var anlatamam Zaten benim geçen sene şu fitikla başlangıcı yapmasaydım ( aksiliklerin ve tabiki ondan dolayı da benim hareketsizliklerim ) şu ana kadar çoktan hedefimi tutturmuş olurdum

Tam o dönem 85.9 olmuştum ve artık spor salonuna yazilirim derken tepetaklakgeldim desem yeridir hatta Sibel de diyordu Abla Kilo alman normal sonuçta hiç hareket yok eee yatınca da yemeler de başlayınca koptum yüzüm tutmadı gitmeye keşke devam etseydim o zaman ama sonrasında daha kötü olunca resmen yatalak gibi birseydim eve yedikçe devamı geldi eski pisbogaz hallere döndüm şimdide ne kadar frenlemek istesem de o enerjiyi bulamadım kendimde

Yoksa listeler dosya halinde evde ama tam uymaya niyetlensemde sonrasinda yine dibe vuruyorum

İnan bende o sekildeyim hatta 20 senedir aynı aman masraf çıkmasın aman bir fatura aradan çıkar falan diye diye hep kendimi erteledim çocuklarda olunca bu sefer de sırf onlara odaklandik masraf bakımından
Eşim hatta hep kızar bana ya ihtiyacını al bari diye bak mesela geçen kış zayiflamistim gittim Annemin sakladığı bekarken giydigim montlâ idare ettim daha biraz vereceğim daha güzelini alırım diye erteledim sonra da Kilo alınca bari bu kış al dedi eşim bu sefer de hem pahalı hemde şişme tarzı olursa daha beter kilolu görünürüm diye inat edip almadım
Bazen diyorum sanki madalya takacaklar niye kasiyorsam diye ama çoğu zaman yine huy işte hep aman boşver diyorum

Ya benim şu kiloyla spor yapma şansım sıfır fıtık var omuzlarında sıkıntı eeee sadece yürüyüş için de para vermek bana mantıksız geliyor şu etapta
He ama tekrar 90i görünce ufak ufak başlarım salona diye düşünüyorum
Bakalim kısmet hafiflemeye basliyayim da sonra belki sikintilarim azalır onada engel olmaz diye ümit ediyorum

Abla ben çayıma şeker atmayı da bıraktım. Size itiraf edemiyodum ama baya bi şeker atıyodum ben

Ben senelerdir kullanmıyorum şeker daha doğrusu çaya kahveye başka şeylerden şekere de özen göstersem zaten dert azalacak

Hurmanın bi zararı var mı abla

Canım 1 tane olursa sıkıntı olmaz ama gün içinde 10 tane yersen o çaya koymadigin şekeri almış olursun bence her şeyin azı karar derler ya hakikaten öyle şu azı ben dikkate alsaydım zaten dert olmazdı ortada

Haklısın abla hurmayı biraz fazla kacırdığımı farkettim zaten

umutluanne83 gesi bağlarında mı bağ eviniz mi var? Ben çok severim bağ evi dağ evi haftasonu kaçıp kafa dinlemelik doğayla iç içe çok güzel
Evet cnm,bag evimiz var,gesi baglari gibi uzum asmalarimiz var.evet hafta sonu biz hep ordayiz artik havalar da isindi.kayseriye yolun duserse beklerim :)

Tovbeeee :)Beylikduzundeyim abla :)

Görümcem hamarattır iyidir saolsun. :) Beylikduzu sen?
Anadolu yakasındayim bende
Senin şu entel dantel laflarına da hayranım "yedi deliler dokuz oturaklılar"
bende böyleyim bacım napacan çekecen mecbuuur

aynen öyle sanki madalya takıyorlar valla maymun gözünü açtı oldum ben artık eskisi gibi düşünmüyorum

Selamın aleyküm kizlarrrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Bu sabah yine kalıp gibi ve agriyla uyandım Sabah sabah resmen ağladım ağrıdan

Tam tamam artık duzeldim toparlanacagim diyorum yine bir şey çıkıyor Artık cidden bu durum canımı sıkıyor Tamam her şeyde bir hayır vardır Rabbimden gelen her şeye razıyım ama sinirlerim bozuluyor ister istemez

Artık birseyler düzene girsin istiyorum ama sabır etmek zorundayım
Rabbim artık ne olur bana yardım et diye dua ediyorum boyna

Tovbeeee :)Beylikduzundeyim abla :)

Benim Amcamlar o tarafta Ben Eyupteyim

Afiyet olsun tatlım. Her şey guzel

Eee cevap neymiş
Tehlike yok
Bence adamın niyeti kötü...süt pompası da yapar o işi...
İki top dondurma çok...
Neden öyle hissediyosun beybisi ?? Benim gibi gurbette yapayalnızda değilsin
Kız gene gurbetçilik oynama...aileleri yanında olanların da türlü dertleri var... Sağlıklı olsun herkes yerinde olsun
Banu....bugün güzel bir menuyle gelmezsen evine bir koli kantaron gönderirim ...bu bir tehdittir...
Allah'ım Allah'ım ne ağlak çıktınız...tebessüm edersek evren de bize tebessüm eder...dağılın bakım...
hoykurerek ağlayasım var zaten
Hey Allah'ım gene mi aynı....
Afiyet olsun canım. Akşam hafif olmuş çok güzel. Hurmayı üçle sıkıntı olmaz.
Burada bu kadar "alaylı diyetisyen" varken sibele ne gerek var. Çıkar listeleri ne yazıyorsa al saati saatine ye...gıdalarını bedavaya getir...doktora vereceğine....
Banu atağa geçse mutlaka olumsuz bir olayı vardır...vakit bulsam tüm mesajlarını okuyup günlük yaşadıklarını yazicam....havuzla başlar, okulun seminerleri ile devam eder, mevlid, kuran okuma günleri, sürpriz aksilikler, trafik devam eder gider. Kaptanı nasıl silkelesem diye düşünüp duruyorum, kafayı bir tek kilolara taksa olacak. Bu kadar yogunsun koşturuyorsun hangi arada derede sağlıksız besleniyorsun onu da anlamıyorum. Gün içinde moralleriniz duzelsin diye farklı konular çıkarıyorum.. Banu bugünün bütün oklavalari senin....
İcraat artık...şunu bunu yapacağım değil. Şimdiki zamanlı , yaptım ettimli cümleler istiyorum senden. Bence herkes istiyor. Motive olmaktan başka derdimiz olmasın ...olursa da kafaya onu takip durmayalim. Gün bugün...

Hurmanın bi zararı var mı abla
Fazla olursa var

Son düzenleme:

Valla ne desen haklısın kuzum
Dediğin gibi bir tek kendime odaklanabilsem belki daha çabuk toparlanirim

Yine kaskati kaldım resmen sinirlerim bozuldu aynı şeyleri tekrar yaşamak da istemiyorum ( şükür şu anda dayanilmayacak gibi değil bu sefer ama her iki omuzumda da var Son günlerde fazla zorladim yine kendimi sanırım ( umarım artma ama inan buraya yazarken bile kollarım. Kasiliyor )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…