Bu arada kızlar tekrar eski diyetisyenime başlasam mi diye düşünüyorumGerci Kilo aldığımı duymuş ama yinede ne yüzle gideceğim diye bir yandan düşünüyorum
Aslında ben eşimin durumundan dolayı kararsızım hani adama extra masraf olmasın diye ama oda aksine git En azindan Sibele gittiğinde hem motive oluyorsun hemde daha dikkatli oluyorsun diyorKarar veremedim bir türlü
Ben niye ağlamaya başladımkigeliyommm Meryem abla görmesin oklavayi yersek sebepli ağlarız
napalm liliyle ağlıyoruz katil aramıza dicem ama sen ciikk mitlisinkıskandım seni valla 1. olmuşsun çok tebrikler
Menümm sonunda biraz sacmaladım ama yapcak bisi yok artık
13:30 2 Haşlanmış yumurta,3 zeytin,bi küçük parça peynir,bi dilim pastırma, bi dilim tam bugday ekmek,bi kıvırcık
16:45 3 lahana dolması,2 kaşık et kavurma,bi tabak yogurtlu kabak sote.
20:15 2 ciğ köfte, 4 hurma, 2 ceviz, çay
Sabah 3 mil lesli
1.5 litre su
oynakbasi34 Elhan
ya banu beni qlt üst ediyor düşün bütün hayatım aksıyor mesela kızımın doğum günü hazırlığı için çıkacaktım bırak çıkmayı iş bile yapamadım gebelik zamanima dönüyorum bu sebeple zaten gebelik istemiyorum 7 ay kustum o zaman da ve hep diri tutuyor bu ilaç o hali
yarın çıkacağım insalh kötü olmazsam bugün ki kadar ama başlayacaksın bırakma devam et lütfen başlayıp bırakmak daha zor
Hah işte bencede o paraya spora gitmeli, diyetisyen şu noktada gereksiz bencevalla banu ben 3 yıl masraf olmasın diye hiç birşey yapmadım almadım ama salaklık etmişim şimdi de yine eskiye oranla daha az belki ama yine kendimden kisiyorum ama bu huyumu tamamen bırakmak istiyorum ben düşünup harcamadikca harcanacak çok yer oluyor boşver git başla ben kızı birakabilecegim şartta olsam direk yazılacam spora
Menümm sonunda biraz sacmaladım ama yapcak bisi yok artık
13:30 2 Haşlanmış yumurta,3 zeytin,bi küçük parça peynir,bi dilim pastırma, bi dilim tam bugday ekmek,bi kıvırcık
Sabah 3 mil lesli
1.5 litre su
oynakbasi34 Elhan
neresindesin istanbulunBende yalnız sayılırım sevemedim bu Istanbulu
Bana belli olmaz bu hafta birinci olurum öbür hafta sonuncu :))
yedi deliler dokuz oturaklilara döndükBen niye ağlamaya başladımki
bırakmak yok ozamannAfiyet olsun canımNeyse çokta kötü değil ama bundan sonra daha dikkatli devam edersen cumaya eminim harika bir sonuç göreceksin
Yok yok benim kullanmam şart hem Kilo için hemde şekeri dengelemek adına
Yoksa canım cidden saçma sapan şeyler istiyorArtık eskisi gibi hafif ve rahat yürümeyi özledim Kilo aldığımdan beri hastalıklar da bitmedi artık cidden bıktım
olabilir evetHah işte bencede o paraya spora gitmeli, diyetisyen şu noktada gereksiz bence
Görümcem hamarattır iyidir saolsun. :) Beylikduzu sen?maşallah maşallah gorumce baya hamarat azda benimkinde olsacuma gunu tartidaki mutluluğunu hatırla iştah kesilir
neresindesin istanbulun
sakinn
yedi deliler dokuz oturaklilara döndük
bırakmak yok ozamann
olabilir evet
Afiyet olsun canımNeyse çokta kötü değil ama bundan sonra daha dikkatli devam edersen cumaya eminim harika bir sonuç göreceksin
Yoksa canım cidden saçma sapan şeyler istiyorArtık eskisi gibi hafif ve rahat yürümeyi özledim Kilo aldığımdan beri hastalıklar da bitmedi artık cidden bıktım
Afiyet olsun canımNeyse çokta kötü değil ama bundan sonra daha dikkatli devam edersen cumaya eminim harika bir sonuç göreceksin
Senin şu entel dantel laflarına da hayranım "yedi deliler dokuz oturaklılar"maşallah maşallah gorumce baya hamarat azda benimkinde olsacuma gunu tartidaki mutluluğunu hatırla iştah kesilir
neresindesin istanbulun
sakinn
yedi deliler dokuz oturaklilara döndük
bırakmak yok ozamann
olabilir evet
Bende yalnız sayılırım sevemedim bu Istanbulu
Bana belli olmaz bu hafta birinci olurum öbür hafta sonuncu :))
Normalde git derim ama maddi sıkıntıya sokacaksa gitmedende yapabilirsin cicim, sen hiç bi atılımda bulunmuyosun ki, yani sanki herşeyi yapıp yapıp kilo veremiyorum doktora gitmeliyim gibi bi durumun yok ki canım önce sen bi atağa geçsen olmazsa sonra diyetisyeni düşünürsün
valla banu ben 3 yıl masraf olmasın diye hiç birşey yapmadım almadım ama salaklık etmişim şimdi de yine eskiye oranla daha az belki ama yine kendimden kisiyorum ama bu huyumu tamamen bırakmak istiyorum ben düşünup harcamadikca harcanacak çok yer oluyor boşver git başla ben kızı birakabilecegim şartta olsam direk yazılacam spora
Hah işte bencede o paraya spora gitmeli, diyetisyen şu noktada gereksiz bence
Abla ben çayıma şeker atmayı da bıraktım. Size itiraf edemiyodum ama baya bi şeker atıyodum ben
Hurmanın bi zararı var mı ablaBen senelerdir kullanmıyorum şekerdaha doğrusu çaya kahveye başka şeylerden şekere de özen gösteren zaten dert azalacak
Hurmanın bi zararı var mı abla
Haklısın abla hurmayı biraz fazla kacırdığımı farkettim zatenCanım 1 tane olursa sıkıntı olmaz ama gün içinde 10 tane yersen o çaya koymadigin şekeri almış olursun benceher şeyin azı karar derler ya hakikaten öyle şu azı ben dikkate alsaydım zaten dert olmazdı ortada
Evet cnm,bag evimiz var,gesi baglari gibi uzum asmalarimiz var.evet hafta sonu biz hep ordayiz artik havalar da isindi.kayseriye yolun duserse beklerim :)umutluanne83 gesi bağlarında mı bağ eviniz mi var? Ben çok severim bağ evi dağ evi haftasonu kaçıp kafa dinlemelik doğayla iç içe çok güzel
Tovbeeee :)Beylikduzundeyim abla :)Kız sen İstanbulunnnnnn Neresindensinnnnnn diye şarkı geldi aklıma birden
Hakikaten neresindesin
Tövbe de kız
İnan benim diyetisyeni bir tanisan bedava yanında çalışırım dersin
Diyetisyenin olsun ekibin olsun okadar güzel bir enerjisi var anlatamamZaten benim geçen sene şu fitikla başlangıcı yapmasaydım ( aksiliklerin ve tabiki ondan dolayı da benim hareketsizliklerim ) şu ana kadar çoktan hedefimi tutturmuş olurdum
Tam o dönem 85.9 olmuştum ve artık spor salonuna yazilirim derken tepetaklakgeldim desem yeridir hatta Sibel de diyordu Abla Kilo alman normal sonuçta hiç hareket yok eee yatınca da yemeler de başlayınca koptum yüzüm tutmadı gitmeyekeşke devam etseydim o zaman ama sonrasında daha kötü olunca resmen yatalak gibi birseydim eve yedikçe devamı geldi eski pisbogaz hallere döndüm şimdide ne kadar frenlemek istesem de o enerjiyi bulamadım kendimde
Yoksa listeler dosya halinde evde ama tam uymaya niyetlensemde sonrasinda yine dibe vuruyorum
İnan bende o sekildeyim hatta 20 senedir aynıaman masraf çıkmasın aman bir fatura aradan çıkar falan diye diye hep kendimi erteledim çocuklarda olunca bu sefer de sırf onlara odaklandik masraf bakımından
Eşim hatta hep kızar bana ya ihtiyacını al bari diyebak mesela geçen kış zayiflamistim gittim Annemin sakladığı bekarken giydigim montlâ idare ettim daha biraz vereceğim daha güzelini alırım diye erteledim sonra da Kilo alınca bari bu kış al dedi eşim bu sefer de hem pahalı hemde şişme tarzı olursa daha beter kilolu görünürüm diye inat edip almadım
Bazen diyorum sanki madalya takacaklar niye kasiyorsam diye ama çoğu zaman yine huy işte hep aman boşver diyorum
Ya benim şu kiloyla spor yapma şansım sıfırfıtık var omuzlarında sıkıntı eeee sadece yürüyüş için de para vermek bana mantıksız geliyor şu etapta
He ama tekrar 90i görünce ufak ufak başlarım salona diye düşünüyorum
Bakalim kısmet hafiflemeye basliyayim da sonra belki sikintilarim azalır onada engel olmaz diye ümit ediyorum
Anadolu yakasındayim bendeGörümcem hamarattır iyidir saolsun. :) Beylikduzu sen?
Senin şu entel dantel laflarına da hayranım "yedi deliler dokuz oturaklılar"
Kız sen İstanbulunnnnnn Neresindensinnnnnn diye şarkı geldi aklıma birden
Hakikaten neresindesin
Tövbe de kız
İnan benim diyetisyeni bir tanisan bedava yanında çalışırım dersin
Diyetisyenin olsun ekibin olsun okadar güzel bir enerjisi var anlatamamZaten benim geçen sene şu fitikla başlangıcı yapmasaydım ( aksiliklerin ve tabiki ondan dolayı da benim hareketsizliklerim ) şu ana kadar çoktan hedefimi tutturmuş olurdum
Tam o dönem 85.9 olmuştum ve artık spor salonuna yazilirim derken tepetaklakgeldim desem yeridir hatta Sibel de diyordu Abla Kilo alman normal sonuçta hiç hareket yok eee yatınca da yemeler de başlayınca koptum yüzüm tutmadı gitmeyekeşke devam etseydim o zaman ama sonrasında daha kötü olunca resmen yatalak gibi birseydim eve yedikçe devamı geldi eski pisbogaz hallere döndüm şimdide ne kadar frenlemek istesem de o enerjiyi bulamadım kendimde
Yoksa listeler dosya halinde evde ama tam uymaya niyetlensemde sonrasinda yine dibe vuruyorum
İnan bende o sekildeyim hatta 20 senedir aynıaman masraf çıkmasın aman bir fatura aradan çıkar falan diye diye hep kendimi erteledim çocuklarda olunca bu sefer de sırf onlara odaklandik masraf bakımından
Eşim hatta hep kızar bana ya ihtiyacını al bari diyebak mesela geçen kış zayiflamistim gittim Annemin sakladığı bekarken giydigim montlâ idare ettim daha biraz vereceğim daha güzelini alırım diye erteledim sonra da Kilo alınca bari bu kış al dedi eşim bu sefer de hem pahalı hemde şişme tarzı olursa daha beter kilolu görünürüm diye inat edip almadım
Bazen diyorum sanki madalya takacaklar niye kasiyorsam diye ama çoğu zaman yine huy işte hep aman boşver diyorum
Ya benim şu kiloyla spor yapma şansım sıfırfıtık var omuzlarında sıkıntı eeee sadece yürüyüş için de para vermek bana mantıksız geliyor şu etapta
He ama tekrar 90i görünce ufak ufak başlarım salona diye düşünüyorum
Bakalim kısmet hafiflemeye basliyayim da sonra belki sikintilarim azalır onada engel olmaz diye ümit ediyorum
Tovbeeee :)Beylikduzundeyim abla :)
Afiyet olsun tatlım. Her şey guzelSlmlar canlar,bugun bağdaydik katilamdim sohbetinize.masallah keyifler yerinde Allah bozmasin.
Bugunde oructum,sahurda 1 haslanmis yum,1 dilim k ekmek,5-6 dal eksimen,peynir,zeytin 1 kupa form cay
İftarda 1 kase kesme corba,bol salata, tavuk gogsu kavurma 2 kasik,cacık.
Simdide 1 yesil cay,yarim saatte yuruyecegim inslalah.hepinize sevgilerr
Tehlike yokEee cevap neymiş
Bence adamın niyeti kötü...süt pompası da yapar o işi...Ama hemen fesat olmayın ayol ne biliyosunuz adamın içmek için içtiğinibelki süt gelmiyordur bebesi aç kalmasın süt gelsin diye çekmiştir,belki karısı mastit olmuştur çocuğu çekememiştir yani bunlarda sebep olamaz mı
İki top dondurma çok...hayırlı akşamlar hanımlar
sabah yok
öğlen yok
akşam
1 kepce çorba
1 kepçe mantar sote
2 kaşık makarna
salata
2 top hemen hemen dondurma
midem hatsafhada bulandı bugün birşey istemedi sabah o kadar fenaydı ki evin 2 odası kaldı temizleyemedim
ben kendimi çok yalnız hissediyorum ağlayasım var 3 gündür falan çok hassasimm
Kız gene gurbetçilik oynama...aileleri yanında olanların da türlü dertleri var... Sağlıklı olsun herkes yerinde olsunNeden öyle hissediyosun beybisi ?? Benim gibi gurbette yapayalnızda değilsin
Banu....bugün güzel bir menuyle gelmezsen evine bir koli kantaron gönderirim ...bu bir tehdittir...Kız öyle durumlar varsa o ayrı zatenhastalık da ne doktor seçer nede tedavi için onu yapmam bunu yapmam demem bende gerçi erkek için hastalık durumda bu tür bir şey de zor ( başka zaman olsa Tövbe tövbe gece gece konsuturuyor beni )
O şekilde ünlü bir resim vardı hatirlarsiniz büyük ihtimallekadının göğsünü emerken resmedilmis ve bir ara baya bir tartışması yapılmıştı Ressam ne demek istedi acaba diye
Hayırdır canım yoksa regl dönemi mihani genelde zamanlar daha hashas oluyor ya insan
Rabbim yüreğine ferahlık versin insallah ♡♡♡♡
Hayır acaba kardes mi geliyor diyeceğim ama hiç demedin sanırım öyle bir isteğim var diye
Dondurma olmasaydı iyidir ama bende olsam dondurmayı hayır diyemem maalesef
Allah'ım Allah'ım ne ağlak çıktınız...tebessüm edersek evren de bize tebessüm eder...dağılın bakım...gurbetten farksizim be lili kimse kalmadı etrafımda haftaya ortanca abimde gocuyor istanbuldan
kafa dengim koşulsuz şartsız dertlesip yanında aglayabilcegim kimse yok herkes çıkarcı herkes bencil
en azından gurbetteyim der de susardım burada kalabalığın içinde yapayalnız kaldım
3 gün var regl canım yok yok allah isteyene versin ben bir çocukla musmutluyum
amin inşallah Rabbim yüreğime ferahlık versin bazı insanların da dünyadan kalkmasını istiyorum bazen sanırım onları görmekte sinirimi bozuyor hoş sanırım sorun bende bu ara kimseyi sevemiyorumherkes gözüme batıyor
donduurmayaa gelince zaten menüde birşey yok ki midemi rahatlattı limonlu ekşili
Hey Allah'ım gene mi aynı....hoykurerek ağlayasım var zaten
Afiyet olsun canım. Akşam hafif olmuş çok güzel. Hurmayı üçle sıkıntı olmaz.Menümm sonunda biraz sacmaladım ama yapcak bisi yok artık
Sabah 3 mil lesli
1.5 litre su
oynakbasi34 Elhan
Burada bu kadar "alaylı diyetisyen" varken sibele ne gerek var. Çıkar listeleri ne yazıyorsa al saati saatine ye...gıdalarını bedavaya getir...doktora vereceğine....Bu arada kızlar tekrar eski diyetisyenime başlasam mi diye düşünüyorumGerci Kilo aldığımı duymuş ama yinede ne yüzle gideceğim diye bir yandan düşünüyorum
Aslında ben eşimin durumundan dolayı kararsızım hani adama extra masraf olmasın diye ama oda aksine git En azindan Sibele gittiğinde hem motive oluyorsun hemde daha dikkatli oluyorsun diyorKarar veremedim bir türlü
Banu atağa geçse mutlaka olumsuz bir olayı vardır...vakit bulsam tüm mesajlarını okuyup günlük yaşadıklarını yazicam....havuzla başlar, okulun seminerleri ile devam eder, mevlid, kuran okuma günleri, sürpriz aksilikler, trafik devam eder gider. Kaptanı nasıl silkelesem diye düşünüp duruyorum, kafayı bir tek kilolara taksa olacak. Bu kadar yogunsun koşturuyorsun hangi arada derede sağlıksız besleniyorsun onu da anlamıyorum. Gün içinde moralleriniz duzelsin diye farklı konular çıkarıyorum.. Banu bugünün bütün oklavalari senin....Normalde git derim ama maddi sıkıntıya sokacaksa gitmedende yapabilirsin cicim, sen hiç bi atılımda bulunmuyosun ki, yani sanki herşeyi yapıp yapıp kilo veremiyorum doktora gitmeliyim gibi bi durumun yok ki canım önce sen bi atağa geçsen olmazsa sonra diyetisyeni düşünürsün
Fazla olursa varHurmanın bi zararı var mı abla
Afiyet olsun tatlım. Her şey guzel
Tehlike yok
Bence adamın niyeti kötü...süt pompası da yapar o işi...
İki top dondurma çok...
Kız gene gurbetçilik oynama...aileleri yanında olanların da türlü dertleri var... Sağlıklı olsun herkes yerinde olsun
Banu....bugün güzel bir menuyle gelmezsen evine bir koli kantaron gönderirim ...bu bir tehdittir...
Allah'ım Allah'ım ne ağlak çıktınız...tebessüm edersek evren de bize tebessüm eder...dağılın bakım...
Hey Allah'ım gene mi aynı....
Afiyet olsun canım. Akşam hafif olmuş çok güzel. Hurmayı üçle sıkıntı olmaz.
Burada bu kadar "alaylı diyetisyen" varken sibele ne gerek var. Çıkar listeleri ne yazıyorsa al saati saatine ye...gıdalarını bedavaya getir...doktora vereceğine....
Banu atağa geçse mutlaka olumsuz bir olayı vardır...vakit bulsam tüm mesajlarını okuyup günlük yaşadıklarını yazicam....havuzla başlar, okulun seminerleri ile devam eder, mevlid, kuran okuma günleri, sürpriz aksilikler, trafik devam eder gider. Kaptanı nasıl silkelesem diye düşünüp duruyorum, kafayı bir tek kilolara taksa olacak. Bu kadar yogunsun koşturuyorsun hangi arada derede sağlıksız besleniyorsun onu da anlamıyorum. Gün içinde moralleriniz duzelsin diye farklı konular çıkarıyorum.. Banu bugünün bütün oklavalari senin....
İcraat artık...şunu bunu yapacağım değil. Şimdiki zamanlı , yaptım ettimli cümleler istiyorum senden. Bence herkes istiyor. Motive olmaktan başka derdimiz olmasın ...olursa da kafaya onu takip durmayalim. Gün bugün...
Fazla olursa var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?