- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Cok gecmis olsun Allah sifa versin yok mu tedavisi? zor surekli agrilarla yasamak.benim de diz kapagimin arkasindaki kikirdak yumusamis dizlerimde oturup kalkarken agri yapiyor el bileklerimde de karpel tunel sendromu var.dayanilmayacak agrilar degil ama surekli agrilarla yasamak nedir biliyorum malesef.Allah yardimcin olsun.Canim uzun hikaye ama anlatayım;
Gecen sene bu zamanlar inanılmaz bir omuz ağrısı başladı hatta kolumda hissizlik de vardıgeceleri de ağrıdan uyuyamiyordum
Mrda boyun Fıtığı çıktı hatta ağrılara dayanabilen için omuza kortizonlu iğne yapıldıTam OH rahatladım derken tekrar daha beter ağrılar başladı kollarımda uyusmalar falan
He bu arada fitiklarim da Ameliyatı boyutta ama o zaman cesaret edememistim igneyle ağrıdan geçince kivirdim
Tekrar daha beter olduğunda gece çığlık atarak uykudan uyaniyordum ( şayet uyuyabilirsem ) Meğer Fıtık değilmiş sıkıntı yaratanOmuzlardaki dokuda yırtılma olmuş ve teşhisi koyan doktor nasıl dayanabildim bu felaket ağrı yapar demişti
Hiç iş yapmadan dinlen ve sadece benim verdiğim hareketleri yap sabah akşam demiştiİlk zamanlar lavaboya bile desteksiz gidemiyordum ( kolları kullanamayinca af edersin esortmani indirip kaldırmak bile işkenceydi )
Allah razı olsun eşim ve büyük kızım 4 ay beni idare ettiler ♡♡♡♡
Tam yine OH derken bugün yine başladısağ omuzda daha fazla ağrı var ve inan telefondan buraya yazarken bile kasılmalar başlıyor çok uzun yazınca
Cok gecmis olsun cnm.boynunu sicak tut,kasların icin faydasi olur insallah.Allah beterinden EsirgesinCanim uzun hikaye ama anlatayım;
Gecen sene bu zamanlar inanılmaz bir omuz ağrısı başladı hatta kolumda hissizlik de vardıgeceleri de ağrıdan uyuyamiyordum
Mrda boyun Fıtığı çıktı hatta ağrılara dayanabilen için omuza kortizonlu iğne yapıldıTam OH rahatladım derken tekrar daha beter ağrılar başladı kollarımda uyusmalar falan
He bu arada fitiklarim da Ameliyatı boyutta ama o zaman cesaret edememistim igneyle ağrıdan geçince kivirdim
Tekrar daha beter olduğunda gece çığlık atarak uykudan uyaniyordum ( şayet uyuyabilirsem ) Meğer Fıtık değilmiş sıkıntı yaratanOmuzlardaki dokuda yırtılma olmuş ve teşhisi koyan doktor nasıl dayanabildim bu felaket ağrı yapar demişti
Hiç iş yapmadan dinlen ve sadece benim verdiğim hareketleri yap sabah akşam demiştiİlk zamanlar lavaboya bile desteksiz gidemiyordum ( kolları kullanamayinca af edersin esortmani indirip kaldırmak bile işkenceydi )
Allah razı olsun eşim ve büyük kızım 4 ay beni idare ettiler ♡♡♡♡
Tam yine OH derken bugün yine başladısağ omuzda daha fazla ağrı var ve inan telefondan buraya yazarken bile kasılmalar başlıyor çok uzun yazınca
Bir dokun bin ah işit...dediğin zorlamaları yapan sensin. Haklı olmak Banu'yu değiştirmiyor. Bildiğini okuyacaksın gene...sonra da hafta içi şunu yaptım bunu yaptım diye yazacaksın. Aha da buraya yazıyorum.Valla ne desen haklısın kuzum
Dediğin gibi bir tek kendime odaklanabilsem belki daha çabuk toparlanirim
Yine kaskati kaldımresmen sinirlerim bozuldu aynı şeyleri tekrar yaşamak da istemiyorum ( şükür şu anda dayanilmayacak gibi değil bu sefer ama her iki omuzumda da var Son günlerde fazla zorladim yine kendimi sanırım ( umarım artma ama inan buraya yazarken bile kollarım. Kasiliyor )
Masallah eniste galiba.Allah daim etsin..
Yaşlı kurdum...Masallah eniste galiba.Allah daim etsin..
Maşallah sizeeee
Cok gecmis olsun Allah sifa versin yok mu tedavisi? zor surekli agrilarla yasamak.benim de diz kapagimin arkasindaki kikirdak yumusamis dizlerimde oturup kalkarken agri yapiyor el bileklerimde de karpel tunel sendromu var.dayanilmayacak agrilar degil ama surekli agrilarla yasamak nedir biliyorum malesef.Allah yardimcin olsun.
Cok gecmis olsun cnm.boynunu sicak tut,kasların icin faydasi olur insallah.Allah beterinden Esirgesin
Evet canim diyarbakir
Ne guzel herkesin guzel anilari var bu sehirle ben de guzel anilar biriktiririm insallah.Bayildim cnm manzaraya. Ileride nasipse bende boyle manzarali bir yerde oturmak istiyorum. Ben senin yerinde olsam evde oldugum surece hep balkonda olurdum cay kahve eksik olmazdi. Insallah biraz buyuktur balkonun rahat rahat oturabiliyorsunuzdur.
Ben ilk diyarbakira atandim 2011 subatta geldim oraya eylulde ayrildim. Guzel anilari vardir bende oranin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?