Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Tunaydin herkese oynakbasi34 gecmis oldun rahatsizligin nedir?

Canim uzun hikaye ama anlatayım;
Gecen sene bu zamanlar inanılmaz bir omuz ağrısı başladı hatta kolumda hissizlik de vardı geceleri de ağrıdan uyuyamiyordum
Mrda boyun Fıtığı çıktı hatta ağrılara dayanabilen için omuza kortizonlu iğne yapıldı Tam OH rahatladım derken tekrar daha beter ağrılar başladı kollarımda uyusmalar falan
He bu arada fitiklarim da Ameliyatı boyutta ama o zaman cesaret edememistim igneyle ağrıdan geçince kivirdim

Tekrar daha beter olduğunda gece çığlık atarak uykudan uyaniyordum ( şayet uyuyabilirsem ) Meğer Fıtık değilmiş sıkıntı yaratan Omuzlardaki dokuda yırtılma olmuş ve teşhisi koyan doktor nasıl dayanabildim bu felaket ağrı yapar demişti
Hiç iş yapmadan dinlen ve sadece benim verdiğim hareketleri yap sabah akşam demişti İlk zamanlar lavaboya bile desteksiz gidemiyordum ( kolları kullanamayinca af edersin esortmani indirip kaldırmak bile işkenceydi )
Allah razı olsun eşim ve büyük kızım 4 ay beni idare ettiler ♡♡♡♡

Tam yine OH derken bugün yine başladı sağ omuzda daha fazla ağrı var ve inan telefondan buraya yazarken bile kasılmalar başlıyor çok uzun yazınca

Cok gecmis olsun Allah sifa versin yok mu tedavisi? zor surekli agrilarla yasamak.benim de diz kapagimin arkasindaki kikirdak yumusamis dizlerimde oturup kalkarken agri yapiyor el bileklerimde de karpel tunel sendromu var.dayanilmayacak agrilar degil ama surekli agrilarla yasamak nedir biliyorum malesef.Allah yardimcin olsun.

Cok gecmis olsun cnm.boynunu sicak tut,kasların icin faydasi olur insallah.Allah beterinden Esirgesin

Bir dokun bin ah işit...dediğin zorlamaları yapan sensin. Haklı olmak Banu'yu değiştirmiyor. Bildiğini okuyacaksın gene...sonra da hafta içi şunu yaptım bunu yaptım diye yazacaksın. Aha da buraya yazıyorum.

Allah razı olsun Normalde geçmesi gerekirdi şimdiye kadar
Bakalim olmazsa tekrar gorunecegim o doktora

Cok gecmis olsun cnm.boynunu sicak tut,kasların icin faydasi olur insallah.Allah beterinden Esirgesin

Aminnñn canım işte çeken bilir derler ya ben ne desem boş inan boynumu kolluyorum ama bu tuhaf bir şey
Biraz iş bile yapınca başlıyor eee evde de hiç is bitmiyor herseyi de kızıma yüklemek istemiyorum onada yazık sonuçta hem iş hem okul hemde evisi kaca bolunsun

Slm kizlar ben geldim

Dun giremedim firsatim olmadi

Sabah kahvaltiya gittik serpme kahvalti aldik
Ben peynir, domates, salatalik, marul, 1dlm ekmek, menemen yedim cay ictim esim ve kizlar diger butun cislardan yediler. Ordan cikinca merkeze avmye gittik cocuklar oyuncaklarda oynadilar. Biraz alisveris yaptik. Tekrar yemek yedik. Izgara kofte ve ayran aldim. Saat 4e dogru yedik ondan aksam yemek yemedim kahve ictim.

Sabah kahvaltidan sonra esim depodan kondisyon bisikletini cikardi kurdu. Aksam bi yarim saat surerim insallah. Simdi kahve iciyoruz birazdan temizlik yapcaz.

Aksam gelebilir miyim bilmiyorum camasirlar var 2 gundur 5 makine camasir kuruttum carsaflari vs de yikadim iptede 1 makine camasir var. Aksam onlari kaliplar utulerim.
Eger giremezsem simdiden menu vereyim.

Sabah: 2 yk lor, 2 haslama yumurta, 4cerry domates, 11 zeytin, dereotu, cay

Ogle:2 kivi, 1 kase tarhana corbasi

Su an: sade nescafe

Aksam: et haslama, salata, yogurt (etleri hasladim yemekten once biraz firina vercem)

Ara: yesil cay icerim buyuk ihtimalle

Bayildim cnm manzaraya. Ileride nasipse bende boyle manzarali bir yerde oturmak istiyorum. Ben senin yerinde olsam evde oldugum surece hep balkonda olurdum cay kahve eksik olmazdi. Insallah biraz buyuktur balkonun rahat rahat oturabiliyorsunuzdur.

Evet canim diyarbakir

Ben ilk diyarbakira atandim 2011 subatta geldim oraya eylulde ayrildim. Guzel anilari vardir bende oranin ☺

Ne guzel herkesin guzel anilari var bu sehirle ben de guzel anilar biriktiririm insallah.

10 gun oruc tutmayi istemistim fakat dun aksam regl belirtileri geldi.onun icin bugun tutmadim kismett.
Sabah 10:00 1 yesil cay,1 yumurta,biraz yesillik(dun bağdan toplamistim)peynir,zeytin,pekmez,1 dlm k ekmek
Oglen yok
14:30 bu aksam yemegim artik.kiyma sote,kuru patlican kavurma,1 dlm k ekmek,cay
1 saat tempolu yuruyus,arada koştumda bugun.
19:00 1 greyfurt
Suyu olcmedim ama girdim ciktim ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…