Ne guzel,gule gule saglikla otur canimKızlar buda benim manzaram İzmir körfezini bir uçtan diğer uca görüyorum :) ekrana bu kadar siğdı
Cogunluk goruyorsunuz ozmn deniziBuda annemlerin manzarası
Teşekkürler canımNe guzel,gule gule saglikla otur canim
Bu civarda oturanlar evet ama assagilarda oturanlar göremiyor maalesefCogunluk goruyorsunuz ozmn denizi
Tesekkur ederim.buyuk ihtimal tansiyon.zaten normalde dusuktur tuzu fakan azaltinca bi sarsildi sanirimBence guzel bi menu canm.afiyet olsun.gecmis olsun bas donmene de.dikkat et tansiyon falan olmasin
Yinede aile hekimine bi danış,tansiyon ihmale gelmez cnm.Tesekkur ederim.buyuk ihtimal tansiyon.zaten normalde dusuktur tuzu fakan azaltinca bi sarsildi sanirim
Bi kac gun daha devam ederse gideyim.diyete alisma sureci de olabilirYinede aile hekimine bi danış,tansiyon ihmale gelmez cnm.
Oyy ne kadar az yemissin acikmadin miMenümm
12:30 1 haşlanmıs yumurta, çeyreginde yarısı kepekli simit
18:30 Bi tabak yogurtlu kabak sote
Belki birazdan çayla bir iki biskuvi yerim yarın oruç tutucam
Su 1.5 litre icmeye devam ediyorum
oynakbasi34 Elhan
Biraz acıktım canım biskuvi cay cektigi icin bugün az yiyip dengelemek istedimOyy ne kadar az yemissin acikmadin mi
Canım tez zamanda o hayalin gerçek olsun inşallah. Gönlünce rahat rahat yasayabilecegin güzel bir yuvan olsun. Havalar ısınınca balkon bizim yaşam alanımız oluyor büyük bir balkonumuz var. Bı de büyük balkon salincagimiz var kitap okurken sızıp kalıyorum çoğu zaman...ev bizim değil kira...sırf manzarası güzel diye beğendik. Kendi evimiz Antalya'da emekli olunca o evi satmayi düşünüyoruz. Allah bize de nasip etsin deniz manzaralı bir ev...Bayildim cnm manzaraya. Ileride nasipse bende boyle manzarali bir yerde oturmak istiyorum. Ben senin yerinde olsam evde oldugum surece hep balkonda olurdum cay kahve eksik olmazdi. Insallah biraz buyuktur balkonun rahat rahat oturabiliyorsunuzdur.
Ben ilk diyarbakira atandim 2011 subatta geldim oraya eylulde ayrildim. Guzel anilari vardir bende oranin ☺
Evinin konumu güzelmiş canım. Ağız tadıyla oturun inşallah...annenler size yakın sanırsam...Buda annemlerin manzarası
Canım Vertigo da olabilir, diyetteki tuz eksikliği tansiyonu çok etkilemiyor. Yediğimiz çoğu sebzenin içinde zaten gerekli tuzu alıyoruz. Benim genel olarak hep tansiyonum düşüktür....diyete başladıktan sonra tuzu minimale düşürdüm...tansiyonumu hiç etkilemedi...Bugunku menüm
11.30
Sucuklu yumurta
1 kk peynir
Maydanoz
14.00
Tuzlu ayran( bas donmesi problemim var 1-2 gündür)
14.45
Açlık otu çayı
16.30
Yarim elma
1 kuru kayisi
Sade kahve
18.00
1 kase mercimek corbasi
1 tabak etli nohut yemegi
Salata
Afiyet olsun canım. Güzel bir sahur yap....iki bisküvi ile olmaz...iki yumurta kır tereyağına ....varsa peynir ya da bir sebze koy omlet olsun. Kışlık domates varsa menemen yap...olur mu bebem...Menümm
12:30 1 haşlanmıs yumurta, çeyreginde yarısı kepekli simit
18:30 Bi tabak yogurtlu kabak sote
Belki birazdan çayla bir iki biskuvi yerim yarın oruç tutucam
Su 1.5 litre icmeye devam ediyorum
oynakbasi34 Elhan
Anladim afiyet olsunBiraz acıktım canım biskuvi cay cektigi icin bugün az yiyip dengelemek istedim
Biraz acıktım canım biskuvi cay cektigi icin bugün az yiyip dengelemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?