Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Insallah ciddi bir sey degildir.21ine kbb da randevum var devam ederse ona da sorarim belki kulakla ilgili bi sıkıntıdır.
Dedigine bi dahakine dikkat ederim.zaten yedigim o kadar fazla geldiki afedersiniz midem bulandi bi kismini cikardim.bi daha yan yana yememeye calisirim aksi gibi evde cok sevilir mercimek corbasi nohut kuru fasulye sık sık yaparim artik kendim yemem yapacak bir sey yok

Oyle mi diyosun abla yumurta yemekten sıkıldım ama yağda yaparsam farklı gelir belki. Dediğin gibi yapayım o zaman

Oyle mi diyosun abla yumurta yemekten sıkıldım ama yağda yaparsam farklı gelir belki. Dediğin gibi yapayım o zaman
Bütün gün ihtiyacın olacak her vitamin mevcut yumurtada...protein de var...tok tutar kuzumu....peynir rendeleyebilirsin pul biber, karabiber koyabilirsin...tadı ağır gelmesin dersen....
Elhan vertigonun belirtilerine baktim simdi bulanti kusma da var
Çaycim her zaman kusma olmayabiliyor. Eşim tedavi oldu oradan biliyorum.
Tesekkürleer Meryem abla yumurta ye dedi yumurta kırcam
Ablasının bitanesi...

612. ETAP DEĞERLENDİRME RAPORU

Kilo veren ve vermek için gayret eden herkesi tebrik ediyorum.

ETAP BİRİNCİSİ / TAKIM
Eki Görüntüle 2244145

ETAP BİRİNCİSİ / YARIŞMACI
Eki Görüntüle 2244146

Yarışmamız 612. Etap birincisi 8.Takımdan @Ucukkacikk
Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını (beslenme ve spor taktiklerini içeren) Birinciler Sırlarını Paylaşıyor başlığında paylaşmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.
Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

ETAP SONUNCUSU / YARIŞMACI
Yarışmamız 612. Etap sonuncusu 8. Takımdan Bonus

Yarışmacımızın aldığı kiloyu kısa sürede vereceğine inanıyor ve aşağıdaki başlıklarda paylaşım yapmasının kural gereği mecburi olduğunu hatırlatmak istiyorum.

Kilo alma sebebinin bu linkte paylaşılması gerekmektedir.
Bir adet sağlıklı yemek tarifinin (mümkünse deneyimlenmiş olan) bu linkte paylaşılması gerekmektedir.

Not: Sözkonusu paylaşım en geç Perşembe günü yapılmalıdır, aksi durumda takım ceza alacaktır.

MARATONCU TAKIMLAR
612. etapta hiçbir üyesi izne ayrılmayan takımlarımızın listesi:

• 3. TAKIM
  • 4. TAKIM
  • 5. TAKIM
  • 6. TAKIM
  • 9. TAKIM
  • 10. TAKIM
  • 13. TAKIM
  • 14. TAKIM
YÜKSELEN YILDIZLAR
Eki Görüntüle 2244147

612. etapta yıldızları yükselen takımlarımızın listesi:

• 4. TAKIM (9 ► 4)
  • 5. TAKIM (7 ► 6)
  • 6. TAKIM (8 ► 2)

ETAP NOTLARI:
4. TAKIM
Harpy ile ilgili olarak;
Tartı değişimi kaynaklı 500 gramlık artış hem yarışma kayıt kilosuna, hem de hedef kilosuna yansıtılmıştır, bilginize.
Yarışma kayıt kilosu: Yeni (88,5) Eski (88)
Hedef kilosu: Yeni (60,5) Eski (60)

5. TAKIM
Rastgele kontrol uygulamasında bu hafta kura 5. takıma isabet etti.
Tebrik ederim, hata yok.

ETAP MEZUNLARI

• 14. Takımdan Nidsalii mezun oldu, tebrikler!
Yarışmacımızın karnesini bir sonraki etaba kadar hazırlayacağım, arzu ediyorsa başarı hikayesini paylaşabilir:

Rapor Kaynağı

İnşallah ciddi bir şey değildir. Vücut kendi kendine toparliyor çoğu zaman...dediğin gıdalar çok sağlıklı... Kilo vermek istediğimiz için sınırlı tüketmek lazım sadece...haftada iki defa farklı günlerde tek tek yiyebiliriz.

Tesekkur ederim abla ne yapmam gerekiyo

Dedigin gibi boll baharatlı yaptım :)

Şükür şu anda daha iyiyim ama fazla hareket etmeye gelmiyor maalesef

İlaçlarımı içince bütün gün sersem gibi uyuyup durdum
Yarın sabah kızın verem testinin sonucunu öğrenmeye gitmemiz lazım ( büyük ihtimalle bir şey yok çünkü hemşire deri altına enjekte ettikleri ilacın cildini kabartirsa var demişti ama şükür kızarmış kabarma yok )
Gerci nasıl götüreceğim bu halde bilmiyorum eşim gerçi evde ama oda ayağından dolayı araba kullanmam diyor ) inşallah sabah çok daha iyi olurum da ben götürüp ordan da staja bırakır eve dönerim

Tesekkur ederim abla ne yapmam gerekiyo

Yukarda paylaştığım Baharın hazırladığı etap raporundaki birinciler sırlarını paylaşıyor linkine tıklayıp kisaca bu hafta nelere dikkat ettiğini nasıl beslendiğini yazıyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…