- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Insallah ciddi bir sey degildir.21ine kbb da randevum var devam ederse ona da sorarim belki kulakla ilgili bi sıkıntıdır.Canım tez zamanda o hayalin gerçek olsun inşallah. Gönlünce rahat rahat yasayabilecegin güzel bir yuvan olsun. Havalar ısınınca balkon bizim yaşam alanımız oluyor büyük bir balkonumuz var. Bı de büyük balkon salincagimiz var kitap okurken sızıp kalıyorum çoğu zaman...ev bizim değil kira...sırf manzarası güzel diye beğendik. Kendi evimiz Antalya'da emekli olunca o evi satmayi düşünüyoruz. Allah bize de nasip etsin deniz manzaralı bir ev...
Evinin konumu güzelmiş canım. Ağız tadıyla oturun inşallah...annenler size yakın sanırsam...
Canım Vertigo da olabilir, diyetteki tuz eksikliği tansiyonu çok etkilemiyor. Yediğimiz çoğu sebzenin içinde zaten gerekli tuzu alıyoruz. Benim genel olarak hep tansiyonum düşüktür....diyete başladıktan sonra tuzu minimale düşürdüm...tansiyonumu hiç etkilemedi...
Gelelim menune...akşam baklagiller yanyana gelmiş ... Bir dahakine ikisinden birini tercih edebilirsin...nohut fasulye yediğim günlerde yağ yakimim hiç olmuyordu benim...umarım senin bünyen takmaz bu durumu....
Afiyet olsun canım. Güzel bir sahur yap....iki bisküvi ile olmaz...iki yumurta kır tereyağına ....varsa peynir ya da bir sebze koy omlet olsun. Kışlık domates varsa menemen yap...olur mu bebem...
Oyle mi diyosun abla yumurta yemekten sıkıldım ama yağda yaparsam farklı gelir belki. Dediğin gibi yapayım o zamanCanım tez zamanda o hayalin gerçek olsun inşallah. Gönlünce rahat rahat yasayabilecegin güzel bir yuvan olsun. Havalar ısınınca balkon bizim yaşam alanımız oluyor büyük bir balkonumuz var. Bı de büyük balkon salincagimiz var kitap okurken sızıp kalıyorum çoğu zaman...ev bizim değil kira...sırf manzarası güzel diye beğendik. Kendi evimiz Antalya'da emekli olunca o evi satmayi düşünüyoruz. Allah bize de nasip etsin deniz manzaralı bir ev...
Evinin konumu güzelmiş canım. Ağız tadıyla oturun inşallah...annenler size yakın sanırsam...
Canım Vertigo da olabilir, diyetteki tuz eksikliği tansiyonu çok etkilemiyor. Yediğimiz çoğu sebzenin içinde zaten gerekli tuzu alıyoruz. Benim genel olarak hep tansiyonum düşüktür....diyete başladıktan sonra tuzu minimale düşürdüm...tansiyonumu hiç etkilemedi...
Gelelim menune...akşam baklagiller yanyana gelmiş ... Bir dahakine ikisinden birini tercih edebilirsin...nohut fasulye yediğim günlerde yağ yakimim hiç olmuyordu benim...umarım senin bünyen takmaz bu durumu....
Afiyet olsun canım. Güzel bir sahur yap....iki bisküvi ile olmaz...iki yumurta kır tereyağına ....varsa peynir ya da bir sebze koy omlet olsun. Kışlık domates varsa menemen yap...olur mu bebem...
Tesekkürleer Meryem abla yumurta ye dedi yumurta kırcamAnladim afiyet olsun
Sen ne yedin bakim yazdın mıe sabahtan saçmaladım ama şükür akşama topladım
Ohh mis afiyet olsunTesekkürleer Meryem abla yumurta ye dedi yumurta kırcam
Senin manzara da şahaneymiş güle güle keyifle otur canım
Bütün gün ihtiyacın olacak her vitamin mevcut yumurtada...protein de var...tok tutar kuzumu....peynir rendeleyebilirsin pul biber, karabiber koyabilirsin...tadı ağır gelmesin dersen....Oyle mi diyosun abla yumurta yemekten sıkıldım ama yağda yaparsam farklı gelir belki. Dediğin gibi yapayım o zaman
Çaycim her zaman kusma olmayabiliyor. Eşim tedavi oldu oradan biliyorum.
Ablasının bitanesi...Tesekkürleer Meryem abla yumurta ye dedi yumurta kırcam
İnşallah ciddi bir şey değildir. Vücut kendi kendine toparliyor çoğu zaman...dediğin gıdalar çok sağlıklı... Kilo vermek istediğimiz için sınırlı tüketmek lazım sadece...haftada iki defa farklı günlerde tek tek yiyebiliriz.Insallah ciddi bir sey degildir.21ine kbb da randevum var devam ederse ona da sorarim belki kulakla ilgili bi sıkıntıdır.
Dedigine bi dahakine dikkat ederim.zaten yedigim o kadar fazla geldiki afedersiniz midem bulandi bi kismini cikardim.bi daha yan yana yememeye calisirim aksi gibi evde cok sevilir mercimek corbasi nohut kuru fasulye sık sık yaparim artik kendim yemem yapacak bir sey yok
Tesekkur ederim abla ne yapmam gerekiyoD Deliidivane bireysellerdeki birinciliğini tebrik ediyorum
Harikasın canım
Birinciligin gereğini hemen yerine getirirsen sevinirim ♡
Bonus Canım maalesef sonunculuk da sende sende üzerine düşeni yaparsan sevinirim ceza puanı almayalim
Dedigin gibi boll baharatlı yaptım :)Bütün gün ihtiyacın olacak her vitamin mevcut yumurtada...protein de var...tok tutar kuzumu....peynir rendeleyebilirsin pul biber, karabiber koyabilirsin...tadı ağır gelmesin dersen....
Çaycim her zaman kusma olmayabiliyor. Eşim tedavi oldu oradan biliyorum.
Ablasının bitanesi...
Afiyet olsun. Allah rızası için tuttuğun orucun aynı zamanda sana şifa da olmasını dilerim.Dedigin gibi boll baharatlı yaptım :)
Tesekkur ederim abla ne yapmam gerekiyo
Amin ablacım cook tesekkür ederimAfiyet olsun. Allah rızası için tuttuğun orucun aynı zamanda sana şifa da olmasını dilerim.
tamam abla yazarımYukarda paylaştığım Baharın hazırladığı etap raporundaki birinciler sırlarını paylaşıyor linkine tıklayıp kisaca bu hafta nelere dikkat ettiğini nasıl beslendiğini yazıyorsun canım
Oruca başlıyomusun ben yarın tutucam. Yine gecenki gibi iftarımı suyla yapıcam 9-10 gibi de bi tabak corba icicemyok daha yazmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?