Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bunun cok etkisi oldugunu düsünüyorum bakalım yine yapıcam iyi geldi bana :)
Nasil dayandin orasi da onemli.sahuru kacta yaptin neler yedin?ben de bu aralar oruc tutmak istiyorum ama yeni basladim diyete gec saatte yemek yiyip diyeti zora sokmak da istemiyorum

Nasil dayandin orasi da onemli.sahuru kacta yaptin neler yedin?ben de bu aralar oruc tutmak istiyorum ama yeni basladim diyete gec saatte yemek yiyip diyeti zora sokmak da istemiyorum
Ben gecen hafta yaptigimda aksam 6 da normal yemegimi yemistim bidaha sahur yapmadım.

Ben gecen hafta yaptigimda aksam 6 da normal yemegimi yemistim bidaha sahur yapmadım.
Bi nevi intermittent fasting 24 saat aralik yapmissin ben de 18 saati yapmaya calisiyorum aksam yemeğiyle sabah kahvaltisinin arasini uzun 18 tutmaya calisiyorum.seninki buyuk irade istiyor ama azminkn sonucunu almissin tebrikler

Bi nevi intermittent fasting 24 saat aralik yapmissin ben de 18 saati yapmaya calisiyorum aksam yemeğiyle sabah kahvaltisinin arasini uzun 18 tutmaya calisiyorum.seninki buyuk irade istiyor ama azminkn sonucunu almissin tebrikler
Demek 24 saate özel de bisey varmış haberim yoktu

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Hala kendime gelemedim kalıp halindeyim ama zorladı olsa kızın sonucunu öğrenmek için verem Savaş dispanserine gideceğiz
Eşim park sıkıntı olursa diye arabayi mecbur kullanacak ben sadece yol tarif edip kızla içeri girmek için yanlarinda bulunacağım

Gecmis olsun guzel sonuclarla gelin

Dün gece doktora gitmeye karar verdigim icin oruc tutamıyorum ama bisey yemicem yine de su icicem. Birazdan doktora gidicem dua edin lütfen bu seferki doktor bize derman olsun da bebisimiz gelsin artık hayırlısıyla
Allah en kisa zamanda yavrunuza kavusmayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…