- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Demek boyle birinci oldunOruca başlıyomusun ben yarın tutucam. Yine gecenki gibi iftarımı suyla yapıcam 9-10 gibi de bi tabak corba icicem
Bunun cok etkisi oldugunu düsünüyorum bakalım yine yapıcam iyi geldi bana :)Demek boyle birinci oldun
Nasil dayandin orasi da onemli.sahuru kacta yaptin neler yedin?ben de bu aralar oruc tutmak istiyorum ama yeni basladim diyete gec saatte yemek yiyip diyeti zora sokmak da istemiyorumBunun cok etkisi oldugunu düsünüyorum bakalım yine yapıcam iyi geldi bana :)
Ben gecen hafta yaptigimda aksam 6 da normal yemegimi yemistim bidaha sahur yapmadım.Nasil dayandin orasi da onemli.sahuru kacta yaptin neler yedin?ben de bu aralar oruc tutmak istiyorum ama yeni basladim diyete gec saatte yemek yiyip diyeti zora sokmak da istemiyorum
Bi nevi intermittent fasting 24 saat aralik yapmissin ben de 18 saati yapmaya calisiyorum aksam yemeğiyle sabah kahvaltisinin arasini uzun 18 tutmaya calisiyorum.seninki buyuk irade istiyor ama azminkn sonucunu almissin tebriklerBen gecen hafta yaptigimda aksam 6 da normal yemegimi yemistim bidaha sahur yapmadım.
Demek 24 saate özel de bisey varmış haberim yoktuBi nevi intermittent fasting 24 saat aralik yapmissin ben de 18 saati yapmaya calisiyorum aksam yemeğiyle sabah kahvaltisinin arasini uzun 18 tutmaya calisiyorum.seninki buyuk irade istiyor ama azminkn sonucunu almissin tebrikler
D Deliidivane bireysellerdeki birinciliğini tebrik ediyorum
Harikasın canım
Birinciligin gereğini hemen yerine getirirsen sevinirim ♡
Bonus Canım maalesef sonunculuk da sende sende üzerine düşeni yaparsan sevinirim ceza puanı almayalim
Teşekkür ederim gecen haftalardan birinde de ben sonuncu olmuştum :)Birinci ve sonuncu aynı takımda vay anasını...
D Deliidivane tebrik ederim kuzum.
Gecmis olsun guzel sonuclarla gelinSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Hala kendime gelemedimkalıp halindeyim ama zorladı olsa kızın sonucunu öğrenmek için verem Savaş dispanserine gideceğiz
Eşim park sıkıntı olursa diye arabayi mecbur kullanacakben sadece yol tarif edip kızla içeri girmek için yanlarinda bulunacağım
Allah en kisa zamanda yavrunuza kavusmayi nasip etsinDün gece doktora gitmeye karar verdigim icin oruc tutamıyorum ama bisey yemicem yine de su icicem. Birazdan doktora gidicem dua edin lütfen bu seferki doktor bize derman olsun da bebisimiz gelsin artık hayırlısıyla
Harikasın bir an önce listeye giren canım..sanırım sen geleli bir hafta oldu
Aminn Alah razı olsun.Allah en kisa zamanda yavrunuza kavusmayi nasip etsin
Yok cuma gunu geldim 2 hafta var yani listeye girmemeHarikasın bir an önce listeye giren canım..sanırım sen geleli bir hafta oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?