insulun direnci icin muhtemelen sıkıntı olur.aclik saatlarinde bitki caylari sekersiz cay kahve tuketilebiliyor aslinda zor degil aksam yemegini biraz erkene kahvaltiyi da biraz oglene cekip arada bisi yememek cok zor degil.heleki benin gibi yedikce yiyesi geken bi insan oluncaPeki bu fasting insülin direnci için sıkıntı olmaz mı ? Ben normalde orucu bile tuttugumda 4.cü gün hastanelik oluyordum en Son doktor tutacaksan kışaden geldiginde tutmayı dene bak daha beter olursun demiştiyoksa bende çok istiyorum oruç tutmayı ama bu sene yine deneyeceğim bakalım Allah büyük ♡♡♡
Peki süreçte hiç mi bir şey tüketilmiyor ?
Hani şu haricinde ayran falan içilebilir mu
Insallah veririmTakımda olduğun sürece kilo kaybetmeye devam edeceksin garanti diyorum.
Afiyetler olsun şimdiden Asibem.
Takımın da zabitasiyim. Kaçamak yapmaya niyetlenenlerin kabusu olurum aklınızda bulunsun
36 saat yapamadım abla 28 saat dayanabildim en cok :)Valla yapaviliyorsaniz helal olsun sırf suyla da olsa zor oluyordur ama tabi vücudu temizliyorsa da denemeye değer
Keşke bende cesaret edebilsem
İnşallah canım valla üniversite hayal olur yoksa bu sene ( Teşhis konulan arkadaşı mezuna kalacakmış mecbur karantinada olduğu için)
Rabbim esirgesin .....Aminnnn
Bitki çaylarını içebilenlere özeniyorum :)Bugunku menum
11.30
Peynirli maydanozlu pismis yumurta(2)
1 domates
14.00
Yesil cay
15.00
1 elma
Sade kahve
17.30
1 kase mercimek corbasi
Tavuklu salata
22.30
Kış çayı
oynakbasi34 Elhan
Kızdım elbette...iyi madem ben de içli köfte çiğ köfte kuru dolma ,patlıcan ve diğer kebaplarla hem yiyeyim hem kilo vereyim... Yok öyle ...alışkanlıklar bizim düşmanımız . Bir süre memleketçiligi birakacağiz.İyi aksamlar bayanlarr..
Sabah 10:00
1 kupa yesil cay
1 h yumurta
3-4 dal marul
2 dilim koy peyniri
Yogurtlu havuc kavurma
Oglen 50 krş luk dondurma(ustunu okudum 60 kaloriymis)
Aksam 16:30
1 tabak mantı
1 saat yuruyus tempolu
2 litre su
( mantiya kizacaksiniz biliyorum ama kayserideyseniz mantiyla kilo vermeye alismalisiniz)
Cok severek ictigim soylenemez maksat midem sissin odem atayimBitki çaylarını içebilenlere özeniyorum :)
Bende yesil çay içmek istiyorum ama seneler önce bi denemiştim içememiştim. Tekrar denemek lazımCok severek ictigim soylenemez maksat midem sissin odem atayim
Uçugum bitki çaylarının yanina kuru meyvelerden ve kuru yemislerden bir miktar atıştırmalık koysan belki içebilirsin. Kuru üzüm, incir, çığ badem fındık kuru erik gibi....Bitki çaylarını içebilenlere özeniyorum :)
Limon sık limonBende yesil çay içmek istiyorum ama seneler önce bi denemiştim içememiştim. Tekrar denemek lazım
Canım şu mantı işini bir çozsek diyorum. Bırak limonuLimon sık limon
....ne diyim peki.ama 2,5 aydir ilk kez yedimKızdım elbette...iyi madem ben de içli köfte çiğ köfte kuru dolma ,patlıcan ve diğer kebaplarla hem yiyeyim hem kilo vereyim... Yok öyle ...alışkanlıklar bizim düşmanımız . Bir süre memleketçiligi birakacağiz.
İncir ve çiğ badem severim abla alısverişe çıktıgımda alayımUçugum bitki çaylarının yanina kuru meyvelerden ve kuru yemislerden bir miktar atıştırmalık koysan belki içebilirsin. Kuru üzüm, incir, çığ badem fındık kuru erik gibi....
MantıklıLimon sık limon
Havuç kavurması da kilo vermeyi durdurur.... Yumurta, yoğurt ve süt al menülerine bol bol...mantı=göbek ve çirkin bir totoş...bunu bir hayal et değer mi tatlım...güzel spor yapıyorsun...ne güzel kilolar verirsin sen....küs ama yeme lütfen...Valla 1 saat sipir sipir terledim yururken.baska karbonhidrat ta yok menumde
Ama yimiycem bidaa söz küstüm tmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?