Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi aksamlar bayanlarr..
Sabah 10:00
1 kupa yesil cay
1 h yumurta
3-4 dal marul
2 dilim koy peyniri
Yogurtlu havuc kavurma
Oglen 50 krş luk dondurma(ustunu okudum 60 kaloriymis)
Aksam 16:30
1 tabak mantı
1 saat yuruyus tempolu
2 litre su
( mantiya kizacaksiniz biliyorum ama kayserideyseniz mantiyla kilo vermeye alismalisiniz)

insulun direnci icin muhtemelen sıkıntı olur.aclik saatlarinde bitki caylari sekersiz cay kahve tuketilebiliyor aslinda zor degil aksam yemegini biraz erkene kahvaltiyi da biraz oglene cekip arada bisi yememek cok zor degil.heleki benin gibi yedikce yiyesi geken bi insan olunca
Takımda olduğun sürece kilo kaybetmeye devam edeceksin garanti diyorum.
Afiyetler olsun şimdiden Asibem.
Takımın da zabitasiyim. Kaçamak yapmaya niyetlenenlerin kabusu olurum aklınızda bulunsun
Insallah veririm

36 saat yapamadım abla 28 saat dayanabildim en cok :)

Kızdım elbette...iyi madem ben de içli köfte çiğ köfte kuru dolma ,patlıcan ve diğer kebaplarla hem yiyeyim hem kilo vereyim... Yok öyle ...alışkanlıklar bizim düşmanımız . Bir süre memleketçiligi birakacağiz.

....ne diyim peki.ama 2,5 aydir ilk kez yedim

Valla 1 saat sipir sipir terledim yururken.baska karbonhidrat ta yok menumde
Ama yimiycem bidaa söz küstüm tmm
Havuç kavurması da kilo vermeyi durdurur.... Yumurta, yoğurt ve süt al menülerine bol bol...mantı=göbek ve çirkin bir totoş...bunu bir hayal et değer mi tatlım...güzel spor yapıyorsun...ne güzel kilolar verirsin sen....küs ama yeme lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…