Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

slm kızlarr
ne yemek yapsam acaba bugün...

kontrol tartımı vereyim
cuma 97.9
bugün 98.1
fark +0.2
oynakbasi34 Elhan

tam dicektim az öncekiyle bu farklı meğer annenin eviymiş burası. kırtasiyenin üzerinde oturuyor galiba annen. (gerçi eskiden kırtasiye vardı şimdi kapandımı bilmem. sahibi öldü diye duymuştum sanki) eski evimizi görebiliyorum. dur işaretleyip göndereyim

aminnn cnm inşallah.

Bi kontrol tartisi da benden
Cuma 84
Bugun 82
Fark 2
oynakbasi34 Elhan

o nasıl bir kontrol tartısıdır öyle

Persembe gunu jübilemi yapmistim o yuzdendir

Aksam icin yogurtlu bugday corbasi ve turlu yaptim. Turlunun icinde; patlican, yesil biber, domates (bu 3u dondurucudan), kirmizi biber, patates, arpacik sogan, havuc, az zeytin yag.

Malesef simdi listede olsaydim takim icin iyi olurdu cunku suan verdigim kilolar yerlesmemis yeni alinmis kilolar hizli gider.listeye girene kadar onlari veririm muhtemelen
Aynı şeyi düşündüm...fırsatçı dersin diye utandım yazmadım çay güzelim. deneme sürecin bitip listeye girdiğinde bu verdiğin kilolar da eklenecek çabuk mezun olursun...senin adına çok sevindim. Sonuna kadar böyle devam eder inşallah.

Bugün idari izinliydim , yarın 12 Mart programımız var. Provalar çok yordu. Geldim baktım çaycim gelmiş, asibemi gördüm , menüsü de pek tatlıymış türlüyü severim hele aciysa mmmmm....İşılcim seslenmiş ama duyan olmamış....tatlım sana da iyi akşamlar diyeyim az kaldı günün bitmesine. Havalar yine soguyacakmiş. Takvim yaprağında da kocakarı soğukları var diyor. Meteoroloji gibi eskilerin tahminleri maşallah...
Bize yeni kaymakam atanmıştı...akşam sunum metnine çalışırken kaymakamı sahneye davet ettiğim bölümde... ana ben bu ismi tanıyorum dedim araştırdım. Liseden sınıf arkadaşım çıkmasın mı? Yarın beni tanır mı biraz zor ama...tanimazsa bu büyük bir ihtimal gidip konuşacağım. Dünya gerçekten küçük...

Takima faydam dokunsun isterim niye firsatcilik olsun insallah dediginiz gibi olur sayenizde bu sefer(kacinci diyet denemem kim bilir) daha azimli ve kararliyim

Ne is yapiyorsun abla?

Sagol cnm. Benimde yazin en sevdigim yemektir. Tazecik sebzeleri dograr pisiririm. Mutfaktayim simdi kizlari yedircem once sonra ben yerim. Sira bana gelesiye esimde gelir zaten isten.

Ne is yapiyorsun abla?
Edebiyat ogretmeni cnm

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Ancak uğramaya fırsat bulabildim
Büyük kızı kontrole götürdüm malum kadın emin olmak için en kısa zamanda Zeytinburnu'nda olan göğüs hastanesine gitmemiz gerektiğini söyledi
Hani var da demedi yok da demedi

Yarın sabah erkenden götüreceğim inşallah Verem çıkmaz da derin bir nefes alırız
Eskiden hiç böyle şeyler yoktu ama maalesef şu Son 2 - 3 senedir hastalıklarda çoğaldı Hani asla insan ayirma gibi bir şeyim yok ama bazen hastalıkların siginmacilardan mi geldiğini düşünmüyor değilim sonuçta çok kötü şartlarda geldiler ve hala da hijyenik yaşadıklarını düşünmüyorum

Bizim sınıfta da var bir çocuk hani bizimkiler çabucak iclerine alsınlar diye çok uğraştık ama çocuk hijyen kelimesini bile bilmiyor sınıfta kaç kere bile bile altına büyük abdestini yapmış Öğretmen ilk zamanlar uyarmiş oğlum lavaboya niye gitmiyorum diye ama her defasında guluyormus üstüne kadın cildirmamak elde değil diyor
Tuvalete gitmeye başlamış ama bu sefer de ellerini yikamiyor diye ogretmenimiz lavaboya sonra gel bakalım kolonya dokeyim ellerine demeye başlamış hatta rencide olmasın diye herkese aynı şeyi yapıyor kadincagiz

Bi nevi intermittent fasting 24 saat aralik yapmissin ben de 18 saati yapmaya calisiyorum aksam yemeğiyle sabah kahvaltisinin arasini uzun 18 tutmaya calisiyorum.seninki buyuk irade istiyor ama azminkn sonucunu almissin tebrikler

Peki bu fasting insülin direnci için sıkıntı olmaz mı ? Ben normalde orucu bile tuttugumda 4.cü gün hastanelik oluyordum en Son doktor tutacaksan kışaden geldiginde tutmayı dene bak daha beter olursun demişti yoksa bende çok istiyorum oruç tutmayı ama bu sene yine deneyeceğim bakalım Allah büyük ♡♡♡

Demek 24 saate özel de bisey varmış haberim yoktu

Peki süreçte hiç mi bir şey tüketilmiyor ?
Hani şu haricinde ayran falan içilebilir mu

Takima faydam dokunsun isterim niye firsatcilik olsun insallah dediginiz gibi olur sayenizde bu sefer(kacinci diyet denemem kim bilir) daha azimli ve kararliyim
Takımda olduğun sürece kilo kaybetmeye devam edeceksin garanti diyorum.
Sagol cnm. Benimde yazin en sevdigim yemektir. Tazecik sebzeleri dograr pisiririm. Mutfaktayim simdi kizlari yedircem once sonra ben yerim. Sira bana gelesiye esimde gelir zaten isten.

Edebiyat ogretmeni cnm
Afiyetler olsun şimdiden Asibem.
Takımın da zabitasiyim. Kaçamak yapmaya niyetlenenlerin kabusu olurum aklınızda bulunsun

Tüketilmiyomuş abla sadece su

Zeytinburnu bu konuda uzmansa sizi direkt oralara yonlendirseler madem. Sizi bu kadar endişelendirmelerine çok kızdım. Maddi manevi zarar. Sen yine de içini ferah tut. Bir şey görememiştir...kendilerine guvenmedikleri için göndermişlerdir büyük ihtimal.

Tüketilmiyomuş abla sadece su

Valla yapaviliyorsaniz helal olsun sırf suyla da olsa zor oluyordur ama tabi vücudu temizliyorsa da denemeye değer
Keşke bende cesaret edebilsem

İnşallah canım valla üniversite hayal olur yoksa bu sene ( Teşhis konulan arkadaşı mezuna kalacakmış mecbur karantinada olduğu için )
Rabbim esirgesin .....Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…