Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

afiyet olsunn.mmm sade kahve mmmm

saol cnm birlikte olsaydı keşke
bu arada sana birşey sorayım teeeee bayramda mantı için minicik kıyma ayırtmıştım. onu yapmak istiyorum ama hayatımda hiç mantı açmadım. denesem mi yapamam mı bilemedim tarif istiyorum püf nokta istiyorum senden
[/QUOTE]

Gruplari karistirdiniz galiba kizlar burasi zayiflamak icin yemek icin degil

Gruplari karistirdiniz galiba kizlar burasi zayiflamak icin yemek icin degil

[/QUOTE]

haha çok haklısın cnm da kayserili bulmuşum soramadan edemedim. hem korumadayım gııı azıcık yiyebilirim di mi ama

sonundaoldu Tubişkooom sabahları uzun uzun alıntılarını görünce mutlu olurdum bebişim neden eskisi gibi yazmıyosun

cnm acaba o sert hamuru açması zor olur mu ki ben hiç güvenmiyorum da kendime. mantı diye tandır ekmeğine dönmesin

ya hem sitenin yeni hali samadı beni hem de oğlumun şokunu henüz atlatamadım. hafif depresyon belirtilerim var yine. tabi o eski halime dönememk için yoğun çaba sarfediyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum. uğraş arıyorum kendime. o yüzden çok aktif olamıyorum cnm.

Kızlar hala hastanedeki rontgende ufak ufak birseyler var sanki ne olur ne olmaz tomografi istedi doktor
16da tomografi çekilecek mecbur zaman dolduruyoruz
İnşallah değildi de derin bir nefes alırım

Rabbim korktuğumuza uğratmasın cnm inş. evlatla imtihan zor. biz çok kötü günelr geçirdik 2 hafta önce seni çok iyi anlıyorum. inş tertemiz gelir sonuçlar.

Aminnnn inşallah canım

zukkum senin bakacağın çocuk şu sana "sende kalınca çocuk huy değiştiriyor" gibi şeyler söyleyip uyuz eden abinin çocuğu mu ?

yok canım bu bir küçüğün bende abi bol onu diyen gelin hanım ve çok sevdiğim abim haftaya taşınıyor buradan 7 saatlik bir mesafeye oldu olası yıldızımız hiç barışmadi onunla ortanca yengem gitti diye 1 senedir ağlıyorum ama bu hiç zoruma gitmedi çünkü bende bir yeri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…