- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Ben de filtre kahve iciyorum simdi
afiyet olsunn.mmm sade kahve mmmm
saol cnm birlikte olsaydı keşke
bu arada sana birşey sorayım teeeee bayramda mantı için minicik kıyma ayırtmıştım. onu yapmak istiyorum ama hayatımda hiç mantı açmadım. denesem mi yapamam mı bilemedimtarif istiyorum püf nokta istiyorum senden
Askolsun niye tutmasin
Merhabaagiremedim şekerler nasılsınız
sonundaoldu bebişim mantının hamurunu güzel yoğurup sert yapmalısın bildiğim püf nokta bu yani un,su,tuz,yumurta ama poğaça gibi değil olabildiğince sert olmalı
sonundaoldu Tubişkooom sabahları uzun uzun alıntılarını görünce mutlu olurdum bebişim neden eskisi gibi yazmıyosun
Kızlar hala hastanedekirontgende ufak ufak birseyler var sanki ne olur ne olmaz tomografi istedi doktor
16da tomografi çekilecek mecbur zaman dolduruyoruz
İnşallah değildi de derin bir nefes alırım
cnm acaba o sert hamuru açması zor olur mu kiben hiç güvenmiyorum da kendime. mantı diye tandır ekmeğine dönmesin
ya hem sitenin yeni hali samadı beni hem de oğlumun şokunu henüz atlatamadım. hafif depresyon belirtilerim var yine. tabi o eski halime dönememk için yoğun çaba sarfediyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum. uğraş arıyorum kendime. o yüzden çok aktif olamıyorum cnm.
Rabbim korktuğumuza uğratmasın cnm inş. evlatla imtihan zor. biz çok kötü günelr geçirdik 2 hafta önce seni çok iyi anlıyorum. inş tertemiz gelir sonuçlar.
zukkum senin bakacağın çocuk şu sana "sende kalınca çocuk huy değiştiriyor" gibi şeyler söyleyip uyuz eden abinin çocuğu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?