Bende bundan 4 sene once 23 kilo vermistim 6 ayda.ama tekrar aldik malesef.ama bu kez almiycam cunki neden takimdan ayrilmak yok82. 4 ten 60.2 ye düştüm canım. Bunun 2.4 kg kendi kendime verdim 80.2 ye düşünce diyet tariflerine bakarken birden kendimi takımda yarışırken buldum. Sonuç 22 kilo verdim 6 ayda.
Bende bundan 4 sene once 23 kilo vermistim 6 ayda.ama tekrar aldik malesef.ama bu kez almiycam cunki neden takimdan ayrilmak yok82. 4 ten 60.2 ye düştüm canım. Bunun 2.4 kg kendi kendime verdim 80.2 ye düşünce diyet tariflerine bakarken birden kendimi takımda yarışırken buldum. Sonuç 22 kilo verdim 6 ayda.
Bende diyorum ki kafamıza sokmak için bukadar gönderdiAy kusura bakmayin.sorun olustu dedi,surekli gondermis
Ben diyim canım yemediAy cidden darisi basimiza ben de istiyorumne yedin ne ictin abla neler yaptin biraz bahseder misin
Ne bileyim bana karşı bi soğuk hissettimAskolsun niye tutmasinyavas yavas tanimaya calisiyorum hepinizi
Operasyonsuz eritme gibi bi tedavi yokmu ille de ameliyat mı olmalıymış ? Hakkında hayırlısı olsun canım bu konuda hislerim çok olumlu sadece senin bukadar stres yapmana üzülüyorum inan.Rahmimde polip varya doktor ilk önce onu aldırcaksın dedi. Ondan sonra yumurta takibi yapıcaz kendiliginden yumurta olusmuyosa ilaç vericem dedi. Yani şuan ilk işim polipi aldırmak ama İstanbul gibi biyerde bu doktor işleri çok zor
İnşallah canımKızlar hala hastanedekirontgende ufak ufak birseyler var sanki ne olur ne olmaz tomografi istedi doktor
16da tomografi çekilecek mecbur zaman dolduruyoruz
İnşallah değildi de derin bir nefes alırım
Açarsın açarsın onda bişey yok bebişim hamuru güzel yoğurmaya bak merdaneyle aç ilk başta hamur büyüyünce oklavaya geç, bu konuda bilirkişi değilim ama hamur açmaya küçüklüğümden beri çok meraklıyımdırcnm acaba o sert hamuru açması zor olur mu kiben hiç güvenmiyorum da kendime. mantı diye tandır ekmeğine dönmesin
ya hem sitenin yeni hali samadı beni hem de oğlumun şokunu henüz atlatamadım. hafif depresyon belirtilerim var yine. tabi o eski halime dönememk için yoğun çaba sarfediyorum kendimi dinlememeye çalışıyorum. uğraş arıyorum kendime. o yüzden çok aktif olamıyorum cnm.
Rabbim korktuğumuza uğratmasın cnm inş. evlatla imtihan zor. biz çok kötü günelr geçirdik 2 hafta önce seni çok iyi anlıyorum. inş tertemiz gelir sonuçlar.
Hee iyi bari bende aynı kişiyse maşallah Hilaltoşa ben olsam hayatta bakmazdım diyodumyok canım bu bir küçüğün bende abi bol onu diyen gelin hanım ve çok sevdiğim abim haftaya taşınıyor buradan 7 saatlik bir mesafeye oldu olası yıldızımız hiç barışmadi onunla ortanca yengem gitti diye 1 senedir ağlıyorum ama bu hiç zoruma gitmedi çünkü bende bir yeri yok
Evet valla eski havayı bulmaya yaşatmaya çalışıyorum ama mezun olduğumdan beri hep eksik geliyo bana... bende giremiyorum hem gezme tozmalarım başladı hemde bi miskinlik çöktü üzerimeKuzum ya,başlığı hareketlendirmek için elinden geleni yapıyorsunbana yaramadı site güncellemeleri:)
Nasılsın,napıyorsun:)
Hee iyi bari bende aynı kişiyse maşallah Hilaltoşa ben olsam hayatta bakmazdım diyodumsenin yenge yenge dediğinde abinin eşimiydi bende amcanın eşi sanmıştım
Evet valla eski havayı bulmaya yaşatmaya çalışıyorum ama mezun olduğumdan beri hep eksik geliyo bana... bende giremiyorum hem gezme tozmalarım başladı hemde bi miskinlik çöktü üzerimegel canım gelmedikçe siteye hiç alışamazsın bak bende çok garipsedim ama artık alıştım
Sen tek kızmısın bebişim ?yok kız hepsi abi eşi ben amcamlarla görüşmüyorum ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?