- 12 Kasım 2018
- 2.342
- 4.555
- 133
Rahmimde polip varya doktor ilk önce onu aldırcaksın dedi. Ondan sonra yumurta takibi yapıcaz kendiliginden yumurta olusmuyosa ilaç vericem dedi. Yani şuan ilk işim polipi aldırmak ama İstanbul gibi biyerde bu doktor işleri çok zor
Bana ne ya gitmicem işte gitmicem... Uf yapacaklar bana..gece de atesimi çıkaracaklar...Gunaydin kizlar
Bugun meryemi asiya goturcem. Hasta diye gecen hafta gidememistik. Insallah hafif atlatir.
Filtre kahvem bitti...netten sipariş vereceğim canım sen guatemala mi içiyorsun...Colombia içtim sertti....hangisini tavsiye edersin. S....bucks çok güzel oluyor...utanmasam soracam...Ben de filtre kahve iciyorum simdi
Helal Asibem....tubacimi çok seviyorum mezun da olduğu için bir şey demedim...ama iyi ettin valla...Gruplari karistirdiniz galiba kizlar burasi zayiflamak icin yemek icin degil
Sensiziz işte nasıl olalım...Merhabaagiremedim şekerler nasılsınız
sonundaoldu bebişim mantının hamurunu güzel yoğurup sert yapmalısın bildiğim püf nokta bu yani un,su,tuz,yumurta ama poğaça gibi değil olabildiğince sert olmalı
Tören 11.30 da bitti geldim...zumba saatine kadar durtebilirsin her türlü
Diloş bahane üretme...biz idare ediyoruz işte...gel sen de...ne durumdasın merak ediyoruz güzel kızım.Kuzum ya,başlığı hareketlendirmek için elinden geleni yapıyorsunbana yaramadı site güncellemeleri:)
Nasılsın,napıyorsun:)
Ayşem polip soğan kuruyle geçmedi mi yavrum...Daha yeni evlisin....bir yıl dolmadi....sen çok istiyorsun ama aslında çok erken hamilelik için..benim okulda bir arkadaşım var 28 yaşında iki aylık hamile...üçüncü yılda hamile kaldı...bu süreye kadar da hiç sıkıntı etmedi olacaksa olur diye...Rahmimde polip varya doktor ilk önce onu aldırcaksın dedi. Ondan sonra yumurta takibi yapıcaz kendiliginden yumurta olusmuyosa ilaç vericem dedi. Yani şuan ilk işim polipi aldırmak ama İstanbul gibi biyerde bu doktor işleri çok zor
Bende korkuyorum bi zarar verirseler diye ama bi çözüm bulamadım abla. Özelde de çok pahalı bu işler. Araştırma hastanesinde de randevu sorunu var biraz meşhur olmuş doktordan randevu alınmıyo dolu. Rastgele bi doktorun eline kalıcam yani.Soğan kürü işe yarar diye onu denedim o da geçirmemiş. Doktor polip varken gebe kalamazsın diyo. Bende bi an evvel olsun artık istiyorum zaten tedavi suresiyle bi sene daha geçer en az. Eşim de 33 yaşına geliyo fazla gecikmeden istiyorum. Bi yandan da tedirginimAyşem polip soğan kuruyle geçmedi mi yavrum...Daha yeni evlisin....bir yıl dolmadi....sen çok istiyorsun ama aslında çok erken hamilelik için..benim okulda bir arkadaşım var 28 yaşında iki aylık hamile...üçüncü yılda hamile kaldı...bu süreye kadar da hiç sıkıntı etmedi olacaksa olur diye...
Sen de kendine biraz zaman versen bu polipi arastirsan iyice....ameliyat dışında başka çözümü yok mu....zarar vermesinler rahmine...
Canım...araştır iyi bir doktor bul...para biriktir özele git...ama acele etme....eşinin yaşı çok değil....o yaşta ancak evleniyor insan....sonra tüp bebek için dünya para harcayacağina özele ver iyi bir doktorun olsun..Bı an evvel olsun isteğini bir bıraksan....her şey yoluna girecek....tedirgin olma bitanem....evliliğinin tadını çıkar....çocuk eninde sonunda nasibinde varsa gelecek....Bende korkuyorum bi zarar verirseler diye ama bi çözüm bulamadım abla. Özelde de çok pahalı bu işler. Araştırma hastanesinde de randevu sorunu var biraz meşhur olmuş doktordan randevu alınmıyo dolu. Rastgele bi doktorun eline kalıcam yani.Soğan kürü işe yarar diye onu denedim o da geçirmemiş. Doktor polip varken gebe kalamazsın diyo. Bende bi an evvel olsun artık istiyorum zaten tedavi suresiyle bi sene daha geçer en az. Eşim de 33 yaşına geliyo fazla gecikmeden istiyorum. Bi yandan da tedirginim
Çoğu zaman kilo almamıza neden olan zararlı bazı alışkanlıklarımızın farkında olmayız. Oysa fazla kilolarımızdan kurtulmak ve formda kalmak için öncelikle zararlı alışkanlıklarımızı tanımamız gerekir. Bu durumdan yola çıkarak sizin için uygulaması basit ama yararı büyük olan 50 maddeyi derledik.
- Zayıflamak için elinizde yeterli sebepler olsun ve düşence olarak kendinizi buna hazırlayın.
- Zayıf günlerinizden bir fotoğrafınızı mutfağınıza asın.
- Lokmalar arasında yarım dakika kadar ara vermeye çalışın.
- Kesinlikle aç karnına alışverişe gitmeyin.
- TV izlerken ya da kitap okurken birşey atıştırmayın.
- Her öğünde sadece bir porsiyon yiyin.
- Yemekten sonra hemen dişlerinizi fırçalayın.
- Kendinize "Karnım gerçekten aç mı?" sorusunu sorun.
- Isırdığınız her lokmanın tadını almaya çalışın.
- Yürüyen merdivenler ve asansörler yerine merdivenleri tercih edin.
- Yürüyüşlerinizi yemekten sonra yapın.
- Aperatif olarak birşeyler içmek istediğinizde sadece domates suyu için.
- Sebze yemeklerinin üzerine dökeceğiniz sosları suyla hazırlayın.
- Meyve sularını yarı yarıya maden suyuyla karıştırıp öyle için.
- Ayakta yeme yerine, oturarak yemeyi tercih edin.
- Yemeğin dozunu fazla kaçırırsanız ertesi gün küçük bir diyet uygulayın.
- Izgara yapacağınız eti yağlamak yerine soslayın.
- Her öğünden önce yulaflı birşeyler atıştırın.
- Diyet ya da light içecekleri tercih edin.
- Abur cubur yerine küçük taneli meyvelere yönelin.
- Her lokmanızı 20 kere çiğneyin.
- Açlık hissettiğinizde şekersiz bile olsa sakız çiğnemeyin.
- Açlık hissettiğinizde evden dışarı çıkmaya çalışın.
- Açlık hissettiğinizde ince bir dilim salatalık yiyin.
- Kendinize vanilyalı, meyve sulu buzlar hazırlayın.
- Davetlere gitmeden önce yağsız küçük bir yoğurt yiyin.
- Peynir iştah keser, yemek öncesi yiyebilirsiniz.
- Yatarken kesinlikle ağzınıza şeker atmayın.
- Bitki özlü çaylar için.
- Her öğünden önce bir bardak maden suyuna limon sıkıp için.
- Sevdiğiniz şeyleri küçük porsiyonlar halinde hazırlayın.
- Öğünler arasında kilo aldırmayacak bir sebze ya da meyve yiyebilirsiniz.
- Öğün saatlerinize uymaya çalışın.
- O öğünde ne kadar yiyecekseniz o kadar pişirin.
- Her zaman küçük tabaklar kullanın.
- Canınız pasta yemek isterse 20 dakika beklemeye çalışın.
- Aynanın önünde çıplak olarak kendinizi inceleyin.
- Akşam yemeklerinizi mutlaka hafif yiyin.
- Kalorisi az mönüler bulunduran restoranlara gidin.
- Sebzeleri haşladığınız suyu içebilirsiniz.
- Meyve ve sebze ağırlıklı diyetleri tercih edin.
- Et ve balığı alüminyum folyo içinde pişirin.
- Haftanın bir gününü meyve günü ilan edin.
- Haftanın bir gününü pirinç günü olarak değerlendirin.
- Besinleri mümkün olduğunca ince doğrayın.
- Bir hafta içinde yediğiniz her şeyi not edin.
- Öğleden sonra iki tane katı yumurta yiyin.
- Yemekten önce bir elma yiyin.
- Çekirdekli meyvelerin çekirdeklerini bir süre ağzınızda tutun.
- Zayıflamayı keyifli hale getirecek ödüller belirleyin
- takımdan alıntı
Akışına bırakmaya çalışıyorum abla bakalım bende bu süreçte zayıflarım hem diye düşünüyorumCanım...araştır iyi bir doktor bul...para biriktir özele git...ama acele etme....eşinin yaşı çok değil....o yaşta ancak evleniyor insan....sonra tüp bebek için dünya para harcayacağina özele ver iyi bir doktorun olsun..Bı an evvel olsun isteğini bir bıraksan....her şey yoluna girecek....tedirgin olma bitanem....evliliğinin tadını çıkar....çocuk eninde sonunda nasibinde varsa gelecek....
Yaptilar valla hic acimadilar agladi kuzucuk. I sallah atesi olmaz simdilik yok.Bana ne ya gitmicem işte gitmicem... Uf yapacaklar bana..gece de atesimi çıkaracaklar...
Filtre kahvem bitti...netten sipariş vereceğim canım sen guatemala mi içiyorsun...Colombia içtim sertti....hangisini tavsiye edersin. S....bucks çok güzel oluyor...utanmasam soracam...
Helal Asibem....tubacimi çok seviyorum mezun da olduğu için bir şey demedim...ama iyi ettin valla...
haha çok haklısın cnm da kayserili bulmuşum soramadan edemedim. hem korumadayım gııı azıcık yiyebilirim di mi ama
Boş ver canım mantıyı....o kıymayı ızgara köfte yap en iyisi
Sensiziz işte nasıl olalım...
Tören 11.30 da bitti geldim...zumba saatine kadar durtebilirsin her türlü
Diloş bahane üretme...biz idare ediyoruz işte...gel sen de...ne durumdasın merak ediyoruz güzel kızım.
Allah kolaylik versin cnmKızlar hala hastanedeyiz
Tomografi meğer ilaçlı istenmiş
Hala sıra bekliyor hatta arkadaşı resmen bayilmis Annesini şimdi yanına aldılar
İnanılmaz yoruldum valla zor duruyorum bende ayaktahem stres hem koşturmaca
İnşallah temiz çıkar sonucu da derin bir nefes alırız ♡
afiyet olsunn.mmm sade kahve mmmm
82. 4 ten 60.2 ye düştüm canım. Bunun 2.4 kg kendi kendime verdim 80.2 ye düşünce diyet tariflerine bakarken birden kendimi takımda yarışırken buldum. Sonuç 22 kilo verdim 6 ayda.
Darisi basimiza82. 4 ten 60.2 ye düştüm canım. Bunun 2.4 kg kendi kendime verdim 80.2 ye düşünce diyet tariflerine bakarken birden kendimi takımda yarışırken buldum. Sonuç 22 kilo verdim 6 ayda.
Ay cidden darisi basimiza ben de istiyorum82. 4 ten 60.2 ye düştüm canım. Bunun 2.4 kg kendi kendime verdim 80.2 ye düşünce diyet tariflerine bakarken birden kendimi takımda yarışırken buldum. Sonuç 22 kilo verdim 6 ayda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?