Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

D Deliidivane naptınız canım doktora gidecektin inşallah olumludur herşey
Rahmimde polip varya doktor ilk önce onu aldırcaksın dedi. Ondan sonra yumurta takibi yapıcaz kendiliginden yumurta olusmuyosa ilaç vericem dedi. Yani şuan ilk işim polipi aldırmak ama İstanbul gibi biyerde bu doktor işleri çok zor

Gunaydin kizlar
Bugun meryemi asiya goturcem. Hasta diye gecen hafta gidememistik. Insallah hafif atlatir.
Bana ne ya gitmicem işte gitmicem... Uf yapacaklar bana..gece de atesimi çıkaracaklar...
Ben de filtre kahve iciyorum simdi
Filtre kahvem bitti...netten sipariş vereceğim canım sen guatemala mi içiyorsun...Colombia içtim sertti....hangisini tavsiye edersin. S....bucks çok güzel oluyor...utanmasam soracam...
Gruplari karistirdiniz galiba kizlar burasi zayiflamak icin yemek icin degil

Helal Asibem....tubacimi çok seviyorum mezun da olduğu için bir şey demedim...ama iyi ettin valla...

haha çok haklısın cnm da kayserili bulmuşum soramadan edemedim. hem korumadayım gııı azıcık yiyebilirim di mi ama
[/QUOTE] Boş ver canım mantıyı....o kıymayı ızgara köfte yap en iyisi
Sensiziz işte nasıl olalım...
Elhan hatun senin bugün programın vardır diye hiç dürtmüyorum bile
Tören 11.30 da bitti geldim...zumba saatine kadar durtebilirsin her türlü
Kuzum ya,başlığı hareketlendirmek için elinden geleni yapıyorsun bana yaramadı site güncellemeleri:)

Nasılsın,napıyorsun:)
Diloş bahane üretme...biz idare ediyoruz işte...gel sen de...ne durumdasın merak ediyoruz güzel kızım.

Ayşem polip soğan kuruyle geçmedi mi yavrum...Daha yeni evlisin....bir yıl dolmadi....sen çok istiyorsun ama aslında çok erken hamilelik için..benim okulda bir arkadaşım var 28 yaşında iki aylık hamile...üçüncü yılda hamile kaldı...bu süreye kadar da hiç sıkıntı etmedi olacaksa olur diye...
Sen de kendine biraz zaman versen bu polipi arastirsan iyice....ameliyat dışında başka çözümü yok mu....zarar vermesinler rahmine...

Bende korkuyorum bi zarar verirseler diye ama bi çözüm bulamadım abla. Özelde de çok pahalı bu işler. Araştırma hastanesinde de randevu sorunu var biraz meşhur olmuş doktordan randevu alınmıyo dolu. Rastgele bi doktorun eline kalıcam yani.Soğan kürü işe yarar diye onu denedim o da geçirmemiş. Doktor polip varken gebe kalamazsın diyo. Bende bi an evvel olsun artık istiyorum zaten tedavi suresiyle bi sene daha geçer en az. Eşim de 33 yaşına geliyo fazla gecikmeden istiyorum. Bi yandan da tedirginim

Canım...araştır iyi bir doktor bul...para biriktir özele git...ama acele etme....eşinin yaşı çok değil....o yaşta ancak evleniyor insan....sonra tüp bebek için dünya para harcayacağina özele ver iyi bir doktorun olsun..Bı an evvel olsun isteğini bir bıraksan....her şey yoluna girecek....tedirgin olma bitanem....evliliğinin tadını çıkar....çocuk eninde sonunda nasibinde varsa gelecek....

6. Takımdan alıntıdır arkadaşlar. Zipzip- imin takımı...faydalı olacağına inanıyorum. Kendimize uygun mutlaka seçecegimiz maddeler vardır.

Kızlar hala hastanedeyiz
Tomografi meğer ilaçlı istenmiş
Hala sıra bekliyor hatta arkadaşı resmen bayilmis Annesini şimdi yanına aldılar

İnanılmaz yoruldum valla zor duruyorum bende ayakta hem stres hem koşturmaca
İnşallah temiz çıkar sonucu da derin bir nefes alırız ♡

Akışına bırakmaya çalışıyorum abla bakalım bende bu süreçte zayıflarım hem diye düşünüyorum

Yaptilar valla hic acimadilar agladi kuzucuk. I sallah atesi olmaz simdilik yok.
Ben makineyi aldiktan sonra colombia almistim 3 paket onlar daha bitmedi. Bunlar bitince guatemalayi denicem. O zaman karsilastirmayi yazarim

Elhan Bulamiyorum sizin yüzünüzden alamadım tarifimi

Hic uzulmedim

Allah kolaylik versin cnm

afiyet olsunn.mmm sade kahve mmmm

saol cnm birlikte olsaydı keşke
bu arada sana birşey sorayım teeeee bayramda mantı için minicik kıyma ayırtmıştım. onu yapmak istiyorum ama hayatımda hiç mantı açmadım. denesem mi yapamam mı bilemedim tarif istiyorum püf nokta istiyorum senden
[/QUOTE]
Merhaba cnm.neden denemeyesinkitarife gelince
Un tuz su hamuru.ama perk yani sert bi hamur yapacaksin.1 corba kasesi una,1 cay kasigi tuz,ve cok az su.yogurdukca toparlanir zaten.onu beze yap bi on dakka dinlensin aç.kalinligi belli olur zaten actikca1-1,5 mm olabilir.sonrada oklavaya gevsek sekilde dola,oklavayi hamurun ortasindan cek cikar.yani hamur rulo halini alacak.sonrada 1,5 cm kalinliginda seritler kes ruloyu.sonra seritleri ust uste ser,sonrada manti olacak sekilde kare kare kes.
İc malzemesi
1 beze icin 250 grm kiyma 1 sogan (robottan cek,suyinu bi tulbentten sık) toz biber tuz.sonrada bohca seklinde bükersin.bu kadar.

Bugunku menumude vereyim her ihtimale karsi aksam belki giremem

Sabah: 3 yk musli ve sut
Ara: filtre kahve
Ogle: 1/2 kase yogurtlu bugday corbasi ve taze fasulye
Ara: kayisili form cayi
Ara: 3 ceviz ve 3 hurma
Su 2 lt bitmek uzere son 300 ml kadar kalmistir. Aksam yemegine kadar onu bitiririm yatasiya kadarda 1 lt daha icerim insallah.
Bu aksam yogurt kurunu yapmayi dusunuyorum

Aksam: mantar corbasi ve turlu
Ara: baharatli yogurt
Ara: kiraz sapli form cayi

Buyuk ihtimalle bu sekilde olacak

evett ben geldimm nasılsıniz hanımlar

sabah 10.00
peynir domates ekmek ekmek arası yaptım çeyrek ekmeğe

akşam 17.00
1 kepçe çorba
1 tabak ıspanak
3 tane ceviz büyüklüğünde içli köfte haşlama
salata

şu yok noldu bana ya 2 lt az içmeyen ben hiç içmiyorum bu ara

82. 4 ten 60.2 ye düştüm canım. Bunun 2.4 kg kendi kendime verdim 80.2 ye düşünce diyet tariflerine bakarken birden kendimi takımda yarışırken buldum. Sonuç 22 kilo verdim 6 ayda.
Ay cidden darisi basimiza ben de istiyorum ne yedin ne ictin abla neler yaptin biraz bahseder misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…