Ayy millet hızlandı diyo ama aksine çok yavaşladı site iki kelime yazmaya canım çıkıyo en sonunda siteden çıkıyorum girmiyorumpuffff valla ha lili yaaa benimde gelesim kalmıyor
Ahh ahh biz de soyle iradeli olabilsek keskeBen diyim canım yemedibırak kaçamağı vallahi yalvardım yemek ye diye nerdeyse onu bile yemedi inan
Bazı mesajları görmüyorum millet birbirinden alıntı yapınca görüyorum,şimdide çıktım yeniden gireyim düzelir belki diye ama ne mümkün girene kadar anam ağladıYeni güncellemeden sonra bende yavasliktan çok şikayetçiyimLilinin dediği gibi iki mesaj yazasi gelmiyor insanın
Aynen görmediğimden olmuştur hem zaten ben geleli kac gun olduki surdaNe bileyim bana karşı bi soğuk hissettim ☺ Ben eskiden daha aktiftim mezun olduğumdan beri yoğunluğum arttı o yüzden beni henüz buralarda çok göremedin
İnşallah canım yazabilirsek kaynaşcazda yazamıyoruzkiiiAynen görmediğimden olmuştur hem zaten ben geleli kac gun olduki surdadaha cook kaunasacak vakit buluruz kiii
Ay tek bende değil demi buna sevindim yoksa telefonu fırlatcaktımSuan kk tam bir iskence iyi geceler hanimlar yarina duzelir insallah
Tam olarak ameliyat gibi sayılmaz aslında 20 dk lık bi işlem . Histeroskopi deniyo vajinadan kamerayla girilip alınıyomuş. Tek sıkıntı tecrubeli doktor bulmak lazım ki içeriye bi zarar vermesin. Başka bi yöntemi duymadım keske olsaydı doktor kücülmez büyür böyle kalırsa dedi.İlgin için cook teşekkür ederim önceden benimde olur bebeğim zamanla diye düsünüyodum ama simdi umudum azalıyo gittikceOperasyonsuz eritme gibi bi tedavi yokmu ille de ameliyat mı olmalıymış ? Hakkında hayırlısı olsun canım bu konuda hislerim çok olumlu sadece senin bukadar stres yapmana üzülüyorum inan.
Tam olarak ameliyat gibi sayılmaz aslında 20 dk lık bi işlem . Histeroskopi deniyo vajinadan kamerayla girilip alınıyomuş. Tek sıkıntı tecrubeli doktor bulmak lazım ki içeriye bi zarar vermesin. Başka bi yöntemi duymadım keske olsaydı doktor kücülmez büyür böyle kalırsa dedi.İlgin için cook teşekkür ederim önceden benimde olur bebeğim zamanla diye düsünüyodum ama simdi umudum azalıyo gittikce
Uyuyamayan biri dahaAhh cnm benim umudunu yitirme. Vardir elbet bir vakti zamani. Rabbim en guzelini en ozelini verecektir sana ondan seni bekletiyordur. Sen dua etmeye devam et ve tedavinide ihmal etme
Emine kac gundur kurabiye istiyor okula goturmek icin simdi yapayimda sabah ona surpriz olsun. Meryeminde saat 7 gibi hafif atesi var gibiydi ilac verdim saat 9 da uyudu.
Bendede 2 saat sayfalari acmiyor. Mesaj begeniyorum uzun zaman sonra islemitamamliyor
Tam olarak ameliyat gibi sayılmaz aslında 20 dk lık bi işlem . Histeroskopi deniyo vajinadan kamerayla girilip alınıyomuş. Tek sıkıntı tecrubeli doktor bulmak lazım ki içeriye bi zarar vermesin. Başka bi yöntemi duymadım keske olsaydı doktor kücülmez büyür böyle kalırsa dedi.İlgin için cook teşekkür ederim önceden benimde olur bebeğim zamanla diye düsünüyodum ama simdi umudum azalıyo gittikce
Okul dönüşü yazicam canım. Bı de harika bir menuyle geliyorum....Ay cidden darisi basimiza ben de istiyorumne yedin ne ictin abla neler yaptin biraz bahseder misin
Sorma yeni gittiler. Şimdi de İngiltereye iş seyahatine gidiyorum bir hafta. Ben hiç giremedim ama kaptana beni izne çıkar demiştim geçen cuma çıkaracaktı o yüzden rahattım biraz. Yoksa çıkarmamış mı?
Sorma yeni gittiler. Şimdi de İngiltereye iş seyahatine gidiyorum bir hafta. Ben hiç giremedim ama kaptana beni izne çıkar demiştim geçen cuma çıkaracaktı o yüzden rahattım biraz. Yoksa çıkarmamış mı?oynakbasi34
Allahim tez zamanda seninde yuzunu guldursun cnm benim.iyi dusun iyi olsun insallah.kac yasindasin ki?Tam olarak ameliyat gibi sayılmaz aslında 20 dk lık bi işlem . Histeroskopi deniyo vajinadan kamerayla girilip alınıyomuş. Tek sıkıntı tecrubeli doktor bulmak lazım ki içeriye bi zarar vermesin. Başka bi yöntemi duymadım keske olsaydı doktor kücülmez büyür böyle kalırsa dedi.İlgin için cook teşekkür ederim önceden benimde olur bebeğim zamanla diye düsünüyodum ama simdi umudum azalıyo gittikce
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl yorulduysam hala felaket uykum var ve her yerim ağrıyor
Dün doğru düzgün ne yemek yiyebildim nede şu icebildim ( kızlara yemek yasaktı tomografi öncesi birde hastanede tuvalete gitmek pek istemedim gerçi bir kere mecbur gittim )
Bugün kendimi suya vermem lazım
Hava da buz gibiydi baya usumusum
Geçmiş olsun canımumarım prenses hemen iyileşir fazla sıkıntı yaşamadan ♡♡♡
Yüreğini ferah tut canım ♡ Rabbim sana da hayırlısı ile mucizeni nasip etsin tez zamanda inşallah ♡Aminnnnn
Gecmis olsun hasibecik.mandalina falan yedir geriler hastaligi insallah.hayirli sabahlar bu aradaGunaydinnn
Cok sukur gece atesi cikmadi bir daha cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?