Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı akşamlar

Hele şükür popisim yer gördü
Kızın hastane işi 17.00de bitti ( oda baya fena olmuş tomografi için verilen ilaç yüzünden )
IkiSide ( sınıf arkadasida Annesiyle bizimle geldi onada yapılması gerek diye ) çıkışta kendilerine gelene kadar az bekledik mecbur sonra da akşam trafiğine yakalandik
Sınıf arkadaşını Annesiyle belli bir yere kadar bırakınca yol da biraz uzadı ama o soğukta minibüse binsinler demek istemedim en yakın yere bıraktım
O ara da eşim aradı ayağım daha beter şişti diye hadiiiiii gittim önce ufakligi arkadastan aldım ablasına eve bırakıp eşimin yanına gittim onu bu sefer de acile götürdüm ( gerçi benim durumum ondan beterdi hatta beni görünce pişman oldu cagirdigina senin asıl durumun acillik dedi )

Neyse tekrar doktor röntgen çekti hani gözden kaçan bir durum olursa diye ama şükür onda da bir şey yok
Bende hesapta bileği burktum ( hala şiş ve yürüdükçe ağrıyor ) ama gidip bir doktora dahi göstermeye fırsatım olmadı

Büyük kızın sonucu da maalesef pazartesi çıkacakmış artık merakta çatla dur demiş kadar oldular

Tek kârım 7 760 adım atmış olmam az daha zorlasak 10 000 adımı da tamamlardım

Yeni güncellemeden sonra bende yavasliktan çok şikayetçiyim Lilinin dediği gibi iki mesaj yazasi gelmiyor insanın
Bazı mesajları görmüyorum millet birbirinden alıntı yapınca görüyorum,şimdide çıktım yeniden gireyim düzelir belki diye ama ne mümkün girene kadar anam ağladı

Ne bileyim bana karşı bi soğuk hissettim ☺ Ben eskiden daha aktiftim mezun olduğumdan beri yoğunluğum arttı o yüzden beni henüz buralarda çok göremedin
Aynen görmediğimden olmuştur hem zaten ben geleli kac gun olduki surda daha cook kaunasacak vakit buluruz kiii

Emine kac gundur kurabiye istiyor okula goturmek icin simdi yapayimda sabah ona surpriz olsun. Meryeminde saat 7 gibi hafif atesi var gibiydi ilac verdim saat 9 da uyudu.
Bendede 2 saat sayfalari acmiyor. Mesaj begeniyorum uzun zaman sonra islemitamamliyor

Operasyonsuz eritme gibi bi tedavi yokmu ille de ameliyat mı olmalıymış ? Hakkında hayırlısı olsun canım bu konuda hislerim çok olumlu sadece senin bukadar stres yapmana üzülüyorum inan.
Tam olarak ameliyat gibi sayılmaz aslında 20 dk lık bi işlem . Histeroskopi deniyo vajinadan kamerayla girilip alınıyomuş. Tek sıkıntı tecrubeli doktor bulmak lazım ki içeriye bi zarar vermesin. Başka bi yöntemi duymadım keske olsaydı doktor kücülmez büyür böyle kalırsa dedi.İlgin için cook teşekkür ederim önceden benimde olur bebeğim zamanla diye düsünüyodum ama simdi umudum azalıyo gittikce

Ahh cnm benim umudunu yitirme. Vardir elbet bir vakti zamani. Rabbim en guzelini en ozelini verecektir sana ondan seni bekletiyordur. Sen dua etmeye devam et ve tedavinide ihmal etme

Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl yorulduysam hala felaket uykum var ve her yerim ağrıyor
Dün doğru düzgün ne yemek yiyebildim nede şu icebildim ( kızlara yemek yasaktı tomografi öncesi birde hastanede tuvalete gitmek pek istemedim gerçi bir kere mecbur gittim )
Bugün kendimi suya vermem lazım

Hava da buz gibiydi baya usumusum

Geçmiş olsun canım umarım prenses hemen iyileşir fazla sıkıntı yaşamadan ♡♡♡

Yüreğini ferah tut canım ♡ Rabbim sana da hayırlısı ile mucizeni nasip etsin tez zamanda inşallah ♡Aminnnnn

mavimli gitmediler mi misafirlerin hala mı yatıyorlar
Sorma yeni gittiler. Şimdi de İngiltereye iş seyahatine gidiyorum bir hafta. Ben hiç giremedim ama kaptana beni izne çıkar demiştim geçen cuma çıkaracaktı o yüzden rahattım biraz. Yoksa çıkarmamış mı? oynakbasi34

Abooowwwww kız bende kafa mi kaldı
Kızın cuma sabahı bu verem durumuyla uğraşmaya başladım ya kafa kalmadı İnan beni bile Ayşe listemizi yaparken izne ayırmış gündüz hastanede oturdugumuzda artık takıma fayda yok izne ayrılmak istiyorum aslında dediğim için malum.listeyi ben yetisemeyince Ayse halletti ama söz bu cuma izne ayırrım seni de istiyorsan

Allahim tez zamanda seninde yuzunu guldursun cnm benim.iyi dusun iyi olsun insallah.kac yasindasin ki?

Gunaydinnn

Cok sukur gece atesi cikmadi bir daha cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…