Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın ❤
Mutlu carsambalar..

D Deliidivane gecmis olsun.. çok yolunda gider herşey inşallah. ❤
Bu arada böyle durumlarda psikoloji çok önemli sen de biliyorsundur ve rahat olmaya başka başka konulara kanalize olmaya çalış lütfen..

oynakbasi34 umarım sizin de tahliller temiz çıkar... Emin olmak için yapılan işlemlerdir muhtemelen...
Dün sağlıkçı arkadaşla sohbet esnasında salgın hastalıklar konuşuluyordu veremin tekrar hortladigini fakat özellikle yeni jenerasyon da olumsuz etki bırakmayacağını (koruyucu aşırlardan kaynaklı) demişti siz de rahat olun....

Benim de çok telaşlı geçti dünüm..
Kızım sürekli kusmuş gece de kötüydü ama basit üşütme ve regl dönemine bağladık... Gündüz de devam edince ve bayilacak gibi olunca beni aradi dayanamayıp..
apar topar işten çıkıp acile gittik serum vb. Çok şükür bu sabah iyi açtı gözünü ..

Oğlanı okula yolladım şimdi birazdan biz de cikicaz kızım okula ben işe...

Bu bağlamda herkese sağlıklı günler diliyorum

Geçmiş sayfalarda Diyarbakır konuşulmuş ...

Bayıldığım şehirlerden biri..
Babamın işi nedeniyle Diyarbakır doğumluyum çocukluğumun bir kısmı orda geçti.. yetişkinlik dönemim de bir kaç kez gittim....

Oranın efsunlu bir havası var yolu geçen unutamıyor bir sekil de ... Her yeri buram buram tarih kokuyor..

Ahhh Mezopotamya diyorum baska birşey demiyorum .

Hadi inşallah canım inan zaman geçmek bilmiyor Pazartesi olmak bilmez bana
Hayır benimki malum hiç sebze yemez ama dün fırça attım bundan sonra hiç kusura bakma yiyeceksin bak bağışıklık sistemini güçlendirmek gerek yoksa bağışıklık sistemi düştüğü An hastalıklara daha açık olur
Döve döve yediririm bak yoksa artık yeter dedim de nasıl gülüyor eşşek bu yaşakadar yemedim şimdi mi yiyeceğim diye

Size de çok geçmiş olsun canım Rabbim herkese şifalar versin. ...Aminnnnn

Hadi sana kolay gelsin canım

Çocukların yeme olayı zaten tam cildirmalik

Günaydın gençlik..

cnm bence korkma kendini sıkma. tevellül et ve ol operasyonunu. tabi herşey Rabbim'in takdirinde ama Rabbim de akıl vermiş fikir vermiş ilim vermiş. çözümü de kolaymış. rahme zarar verileceğini sanmam. bir d ekendini rahat bırak. bak ne güzel basit bir işlemmiş.
İnş tez vakitte hayırlı haberi verirsin cnm.

Boş ver canım mantıyı....o kıymayı ızgara köfte yap en iyisi
Sensiziz işte nasıl olalım...
Tören 11.30 da bitti geldim...zumba saatine kadar durtebilirsin her türlü
Diloş bahane üretme...biz idare ediyoruz işte...gel sen de...ne durumdasın merak ediyoruz güzel kızım.
[/QUOTE]

haha olmaz ızgara. bir avuç çiğköftelik et işte o mantı olacak
zaten 1 beze yaparım ben bir iki kaşık işe getiririm öğlen yerim. eşimle oğluş yesin. hoş benim benim oğlan da tip yemez eşim yer.
diyor ki Ankaradayken ya diyor ben az öğün yemeye alışık değilim kendimi iyi hissetmiyorum. 3 öğün azmış
o 5 öğünyiyormuş. hem de dolu dolu ana yemekli salatalı tatlılı 5 öğün! adalete bak be dedim.
gece tutup kokoreççilere götürdü bizi. tai ben kokoreç falan yemem asla. bir kocaman kokoreç bir tabak midye 1 sürahi kola içti! sonuç mu sabit kiloda.
ohh be sinirimi attım

eşinin yaşı önemli değil canım. senin yaşın önemli
ki 45 yaşında da doğran hatunlar var yani. kayınvallidem mesela eşimi 45 de doğurmuş. o yüzden daha evliliğinin ilk yılında yaşı da sorun etme.

Merhaba cnm.neden denemeyesinkitarife gelince
Un tuz su hamuru.ama perk yani sert bi hamur yapacaksin.1 corba kasesi una,1 cay kasigi tuz,ve cok az su.yogurdukca toparlanir zaten.onu beze yap bi on dakka dinlensin aç.kalinligi belli olur zaten actikca1-1,5 mm olabilir.sonrada oklavaya gevsek sekilde dola,oklavayi hamurun ortasindan cek cikar.yani hamur rulo halini alacak.sonrada 1,5 cm kalinliginda seritler kes ruloyu.sonra seritleri ust uste ser,sonrada manti olacak sekilde kare kare kes.
İc malzemesi
1 beze icin 250 grm kiyma 1 sogan (robottan cek,suyinu bi tulbentten sık) toz biber tuz.sonrada bohca seklinde bükersin.bu kadar.
[/QUOTE]

1 beze yapıcam cnm. çok saol tarifiçin. yumurta yok yani di mi hamurda?? bazı yerlerde yumurta da yazıyor. ama sana güvenirim ben
ayrıca meryemcikden korkmadan yazdığın için tebrik ederim seni

selamlar hilalcim. içlli köfteleri akşam yeme pampa..

10:00 1x muz
13:00 1 simit
18:00 2 kase brokoli çorbası, sebze sote
Su: yarım litre

Iyi akşamlar.

sen Türkiye'ye gelmiştin di mi??
yani gelmişken daha güzel şeyler yiyebilirsin. Türk yemekleri ye bence. ızgara olur, 1 lahmacun bol yeşillik olur falan..

Iyi aksamlar
Bugunku menum
11.00
1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Yarim domates
Maydanoz

15.00
1 parca peynir
Sade kahve

18.30
Yumurtali ispanak kavurmasi
1 bardak ayran

oynakbasi34 Elhan

senden çok umutluyum çaycığım menüler süper...

Bende bundan 4 sene once 23 kilo vermistim 6 ayda.ama tekrar aldik malesef.ama bu kez almiycam cunki neden takimdan ayrilmak yoksuruden ayrilani kurt kapar misali

artık unutmam 65676346 kere okudum canım

Bende diyorum ki kafamıza sokmak için bukadar gönderdi

soktu ama yani ben unutmam daha

bu gazla yaparım artık ben yapınca haber edicem
hamur işlerinde sıfıra yakınım

bizde de bugün beslenme günü bendeydi. tam gün gidiyor ikindi kahvaltısını biz haızrlıyoruz. 10 kilo meyve soydum dilimledim meyve göresim kalmadı

Elhan menumle gelecem demişsin .. merak ettim .. özel birseymi ? Yeyince 5 kg eksiliyormuyuz.
Senin olayın nedir kardeş

günaydın cnm. kızçene çok geçmiş olsun. neyse ki tparlamış.
bu arada meryem ablanın dönüşteki menüsü 5 kilo veridirise ben bile varım yani

hımm bana özel bir düşüneyim bunu
düşündüm ve memleketimi koyuverdim ay yıldızlı bayrağımızla en sevdiğim

Gunaydinlar herkese herkes dolu dolu yazismis sabah sabah ne guzel enerji oldu ben toptan yazayim Allah hastaliklara sifa bekleyenlere sifa, guzel haber bekleyenlere en hayirlisini, bebek bekleyenlere en yakin zamanda hayirli evlat, benim gibi is bekleyen varsa en hayirli isi, kilo vermek isteyenlere tez zamanda kilo vermeyi nasip eylesin insallah

Slm kizlar
Bugun ruyamda 93 kiloydum. Acaba anca ruyamda gorurum mesajimiydi bu cunku bu hafta sabit gidiyorum direniyorum yine

Gecmis olsun hasibecik.mandalina falan yedir geriler hastaligi insallah.hayirli sabahlar bu arada

Asidan dolayi hafif atesi var gibiydi ama gecti cok sukur cnm

Bulamiyorum bebeler ufmu olmuş .. geçmiş olsun .. sağlıkçı anneleri olunca çabucak atlatiyorlardir eminim

Cok sukur cnm meryem atlatti gibi. Dunde emineyle zeynebin burnu akmaya basladi cok ilerlemesin diye grip ilaci verdim. Seninde kiz rahatsizlanmis gece gecmis olsun.

Yeni ciciler aldim kendime dokum tartolet kalibi ve cakepops kalibi. Cocuklara atistirmalik yapmak icin ama ben atustirmicam. Gorunce heveslendiler hemen istiyorlar. Simdi gideyimde azicik tartolet yapayim

İnşallah çok daha aşağılara indigimizi de göreceğiz ( hemen de kendimi dahil ediyorum )

Yeni cicilerini güle güle kullan canım bende istiyorum ama bir türlü kafam rahatlamiyor ki onlara sıra gelsin

+100000

Amin amin..

hımm bana özel bir düşüneyim bunu
düşündüm ve memleketimi koyuverdim ay yıldızlı bayrağımızla en sevdiğim

Oooo çok iyi olmuş

İş derken? Atamamı bekliyorsun ?

Yaaa wp den atsana çok severim mutfak gereçleri

Oooo çok iyi olmuş

İş derken? Atamamı bekliyorsun ?

Yaaa wp den atsana çok severim mutfak gereçleri
Evet canim atama bekliyorum.gecen sene girdim sınava idare eder bi puan aldim kendi alanimda cok atama yok duz memurluk istiyorum.bi yandan tekrar kpssye calismaya basladim 2020 icin hayirlisiysa olur insallah

Evet canim atama bekliyorum.gecen sene girdim sınava idare eder bi puan aldim kendi alanimda cok atama yok duz memurluk istiyorum.bi yandan tekrar kpssye calismaya basladim 2020 icin hayirlisiysa olur insallah
Hayırlısı olsun. Ne mezunusun peki?
Artık is bulmak atanmak çok zor.. ortalık üniversite mezunu kaynıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…