Günaydın ❤
Mutlu carsambalar..
D Deliidivane gecmis olsun.. çok yolunda gider herşey inşallah. ❤
Bu arada böyle durumlarda psikoloji çok önemli sen de biliyorsundur ve rahat olmaya başka başka konulara kanalize olmaya çalış lütfen..
oynakbasi34 umarım sizin de tahliller temiz çıkar... Emin olmak için yapılan işlemlerdir muhtemelen...
Dün sağlıkçı arkadaşla sohbet esnasında salgın hastalıklar konuşuluyordu veremin tekrar hortladigini fakat özellikle yeni jenerasyon da olumsuz etki bırakmayacağını (koruyucu aşırlardan kaynaklı) demişti siz de rahat olun....
Benim de çok telaşlı geçti dünüm..
Kızım sürekli kusmuş gece de kötüydü ama basit üşütme ve regl dönemine bağladık... Gündüz de devam edince ve bayilacak gibi olunca beni aradi dayanamayıp..
apar topar işten çıkıp acile gittik serum vb. Çok şükür bu sabah iyi açtı gözünü ..
Oğlanı okula yolladım şimdi birazdan biz de cikicaz kızım okula ben işe...
Bu bağlamda herkese sağlıklı günler diliyorum
sonundaoldu beğenerek geliyordu
Bu arada hep soyleycem profil resmi ayarlasana kendine böyle pek sadesin ☺ sana özel bişey olsun ..
Fekat çıkmam gerekiyor artık. Kızın hastaligini bahane Edip bu kadar oyalanmak yeter
Hadi inşallah canım inan zaman geçmek bilmiyorPazartesi olmak bilmez bana
Hayır benimki malum hiç sebze yemez ama dün fırça attım bundan sonra hiç kusura bakma yiyeceksin bak bağışıklık sistemini güçlendirmek gerek yoksa bağışıklık sistemi düştüğü An hastalıklara daha açık olur
Döve döve yediririm bak yoksa artık yeter dedim de nasıl gülüyor eşşek bu yaşakadar yemedim şimdi mi yiyeceğim diye
Size de çok geçmiş olsun canımRabbim herkese şifalar versin. ...Aminnnnn
Rahmimde polip varya doktor ilk önce onu aldırcaksın dedi. Ondan sonra yumurta takibi yapıcaz kendiliginden yumurta olusmuyosa ilaç vericem dedi. Yani şuan ilk işim polipi aldırmak ama İstanbul gibi biyerde bu doktor işleri çok zor
Boş ver canım mantıyı....o kıymayı ızgara köfte yap en iyisiBana ne ya gitmicem işte gitmicem... Uf yapacaklar bana..gece de atesimi çıkaracaklar...
Filtre kahvem bitti...netten sipariş vereceğim canım sen guatemala mi içiyorsun...Colombia içtim sertti....hangisini tavsiye edersin. S....bucks çok güzel oluyor...utanmasam soracam...
Helal Asibem....tubacimi çok seviyorum mezun da olduğu için bir şey demedim...ama iyi ettin valla...
haha çok haklısın cnm da kayserili bulmuşum soramadan edemedim. hem korumadayım gııı azıcık yiyebilirim di mi ama
Bende korkuyorum bi zarar verirseler diye ama bi çözüm bulamadım abla. Özelde de çok pahalı bu işler. Araştırma hastanesinde de randevu sorunu var biraz meşhur olmuş doktordan randevu alınmıyo dolu. Rastgele bi doktorun eline kalıcam yani.Soğan kürü işe yarar diye onu denedim o da geçirmemiş. Doktor polip varken gebe kalamazsın diyo. Bende bi an evvel olsun artık istiyorum zaten tedavi suresiyle bi sene daha geçer en az. Eşim de 33 yaşına geliyo fazla gecikmeden istiyorum. Bi yandan da tedirginim
Merhaba cnm.neden denemeyesinkisaol cnm birlikte olsaydı keşke
bu arada sana birşey sorayım teeeee bayramda mantı için minicik kıyma ayırtmıştım. onu yapmak istiyorum ama hayatımda hiç mantı açmadım. denesem mi yapamam mı bilemedimtarif istiyorum püf nokta istiyorum senden
evett ben geldimm nasılsıniz hanımlar
sabah 10.00
peynir domates ekmek ekmek arası yaptım çeyrek ekmeğe
akşam 17.00
1 kepçe çorba
1 tabak ıspanak
3 tane ceviz büyüklüğünde içli köfte haşlama
salata
şu yok noldu bana ya 2 lt az içmeyen ben hiç içmiyorum bu ara
10:00 1x muz
13:00 1 simit
18:00 2 kase brokoli çorbası, sebze sote
Su: yarım litre
Iyi akşamlar.
Iyi aksamlar
Bugunku menum
11.00
1.5 haslanmis yumurta
1 kk peynir
Yarim domates
Maydanoz
15.00
1 parca peynir
Sade kahve
18.30
Yumurtali ispanak kavurmasi
1 bardak ayran
oynakbasi34 Elhan
Bende bundan 4 sene once 23 kilo vermistim 6 ayda.ama tekrar aldik malesef.ama bu kez almiycam cunki neden takimdan ayrilmak yoksuruden ayrilani kurt kapar misali
Bende diyorum ki kafamıza sokmak için bukadar gönderdi
Açarsın açarsın onda bişey yok bebişim hamuru güzel yoğurmaya bak merdaneyle aç ilk başta hamur büyüyünce oklavaya geç, bu konuda bilirkişi değilim ama hamur açmaya küçüklüğümden beri çok meraklıyımdırkendi başıma öğrenciyken bile mantı yapmışlığımda var yani
Emine kac gundur kurabiye istiyor okula goturmek icin simdi yapayimda sabah ona surpriz olsun. Meryeminde saat 7 gibi hafif atesi var gibiydi ilac verdim saat 9 da uyudu.
Bendede 2 saat sayfalari acmiyor. Mesaj begeniyorum uzun zaman sonra islemitamamliyor
Günaydın ❤
Mutlu carsambalar..
D Deliidivane gecmis olsun.. çok yolunda gider herşey inşallah. ❤
Bu arada böyle durumlarda psikoloji çok önemli sen de biliyorsundur ve rahat olmaya başka başka konulara kanalize olmaya çalış lütfen..
oynakbasi34 umarım sizin de tahliller temiz çıkar... Emin olmak için yapılan işlemlerdir muhtemelen...
Dün sağlıkçı arkadaşla sohbet esnasında salgın hastalıklar konuşuluyordu veremin tekrar hortladigini fakat özellikle yeni jenerasyon da olumsuz etki bırakmayacağını (koruyucu aşırlardan kaynaklı) demişti siz de rahat olun....
Elhan menumle gelecem demişsin .. merak ettim .. özel birseymi ? Yeyince 5 kg eksiliyormuyuz.
Senin olayın nedir kardeş
sonundaoldu beğenerek geliyordu
Bu arada hep soyleycem profil resmi ayarlasana kendine böyle pek sadesin ☺ sana özel bişey olsun ..
Fekat çıkmam gerekiyor artık. Kızın hastaligini bahane Edip bu kadar oyalanmak yeter
Gecmis olsun hasibecik.mandalina falan yedir geriler hastaligi insallah.hayirli sabahlar bu arada
Bulamiyorum bebeler ufmu olmuş .. geçmiş olsun .. sağlıkçı anneleri olunca çabucak atlatiyorlardir eminim
Slm kizlar
Bugun ruyamda 93 kiloydum. Acaba anca ruyamda gorurum mesajimiydi bu cunku bu hafta sabit gidiyorum direniyorum yine
Asidan dolayi hafif atesi var gibiydi ama gecti cok sukur cnm
Cok sukur cnm meryem atlatti gibi. Dunde emineyle zeynebin burnu akmaya basladi cok ilerlemesin diye grip ilaci verdim. Seninde kiz rahatsizlanmis gece gecmis olsun.
Yeni ciciler aldim kendime dokum tartolet kalibi ve cakepops kalibi. Cocuklara atistirmalik yapmak icin ama ben atustirmicam. Gorunce heveslendiler hemen istiyorlar. Simdi gideyimde azicik tartolet yapayim
+100000Gunaydinlar herkese herkes dolu dolu yazismis sabah sabah ne guzel enerji olduben toptan yazayim Allah hastaliklara sifa bekleyenlere sifa, guzel haber bekleyenlere en hayirlisini, bebek bekleyenlere en yakin zamanda hayirli evlat, benim gibi is bekleyen varsa en hayirli isi, kilo vermek isteyenlere tez zamanda kilo vermeyi nasip eylesin insallah
Amin amin..Gunaydinlar herkese herkes dolu dolu yazismis sabah sabah ne guzel enerji olduben toptan yazayim Allah hastaliklara sifa bekleyenlere sifa, guzel haber bekleyenlere en hayirlisini, bebek bekleyenlere en yakin zamanda hayirli evlat, benim gibi is bekleyen varsa en hayirli isi, kilo vermek isteyenlere tez zamanda kilo vermeyi nasip eylesin insallah
hımm bana özel bir düşüneyim bunu
düşündüm ve memleketimi koyuverdim ay yıldızlı bayrağımızla en sevdiğim
Gunaydinlar herkese herkes dolu dolu yazismis sabah sabah ne guzel enerji olduben toptan yazayim Allah hastaliklara sifa bekleyenlere sifa, guzel haber bekleyenlere en hayirlisini, bebek bekleyenlere en yakin zamanda hayirli evlat, benim gibi is bekleyen varsa en hayirli isi, kilo vermek isteyenlere tez zamanda kilo vermeyi nasip eylesin insallah
Slm kizlar
Bugun ruyamda 93 kiloydum. Acaba anca ruyamda gorurum mesajimiydi bu cunku bu hafta sabit gidiyorum direniyorum yine
Asidan dolayi hafif atesi var gibiydi ama gecti cok sukur cnm
Cok sukur cnm meryem atlatti gibi. Dunde emineyle zeynebin burnu akmaya basladi cok ilerlemesin diye grip ilaci verdim. Seninde kiz rahatsizlanmis gece gecmis olsun.
Yeni ciciler aldim kendime dokum tartolet kalibi ve cakepops kalibi. Cocuklara atistirmalik yapmak icin ama ben atustirmicam. Gorunce heveslendiler hemen istiyorlar. Simdi gideyimde azicik tartolet yapayim
Evet canim atama bekliyorum.gecen sene girdim sınava idare eder bi puan aldim kendi alanimda cok atama yok duz memurluk istiyorum.bi yandan tekrar kpssye calismaya basladim 2020 icin hayirlisiysa olur insallahOooo çok iyi olmuş
İş derken? Atamamı bekliyorsun ?
Yaaa wp den atsana çok severim mutfak gereçleri
Hayırlısı olsun. Ne mezunusun peki?Evet canim atama bekliyorum.gecen sene girdim sınava idare eder bi puan aldim kendi alanimda cok atama yok duz memurluk istiyorum.bi yandan tekrar kpssye calismaya basladim 2020 icin hayirlisiysa olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?