- 15 Şubat 2019
- 1.652
- 3.985
- 53
- 36
Mutercim tercumanlik mezunuyum.kpssde alanimda turkiye 3. Su olmusum ama bi ise yaramiyor malesefHayırlısı olsun. Ne mezunusun peki?
Artık is bulmak atanmak çok zor.. ortalık üniversite mezunu kaynıyor
Yeni gordum cnm mesajini mutfak toplucam simdi sonra ceker atarim. Bitmis halini intagramda paylastim bak bakalim guzel olmus mu. Yarindan sonrada cakepops yaparim.Oooo çok iyi olmuş
İş derken? Atamamı bekliyorsun ?
Yaaa wp den atsana çok severim mutfak gereçleri
Yenoşum... Bir şey deniyorum ben buldum zannediyorum ama sonra nette görünce üzülüyorum. Bu da antinkuntin gibi olmaz inşallah. Antinkuntinime benzer bir şey gördüm granula demişler ama baktım muhteviyatı aynı...bir de daha çitiriydi.... Az sonra paylaşıcam alintilarim bitsin.Elhan menumle gelecem demişsin .. merak ettim .. özel birseymi ? Yeyince 5 kg eksiliyormuyuz.
Senin olayın nedir kardeş
Kizin hastalanmış kuzuma çok geçmiş olsun.Daha iyi mi şimdi...@sonundaoldu beğenerek geliyordu
Bu arada hep soyleycem profil resmi ayarlasana kendine böyle pek sadesin ☺ sana özel bişey olsun ..
Fekat çıkmam gerekiyor artık. Kızın hastaligini bahane Edip bu kadar oyalanmak yeter
Eline saglik abla,kac dilim yedinDiyete girdim ama börek yiyemiyorum diyen hatunlar. Hem sağlıklı besleneceksiniz hem de kilo vermeye devam edeceksiniz.
Vereceğim tarifte canınız hangi sebzeyi çekiyorsa onu ekleyebilirsiniz. Kabak, ıspanakla da olabilir. Hatta kıymalı, peynirli bile yapabilirsiniz. İşin sırrı una bulduğumuz alternatif olan yulaf ezmesinde.
Bu tarifin aslı unla yapılıyor. Akşam yulafla denemek istedim. Gerçekten çok güzel sonuç verdi. Çeşnicibaşı eşimin onayından geçince arkadaşlara da veririm diye heyecanla bugünü bekledim. Çok konuştum.
Ispanaklı Börek veya fırında mücver ne derseniz olur
İki yumurta
Bir su bardağı yoğurt
İki kaşık zeytinyağı
Beş kaşık yulaf ezmesi ( rondadan geçirilecek)
Bir kabartma tozu
Tuz, karabiber, pul biber
Yarım kilo pırasa( ince kıyılarak)
Yumurta ve yogurt çırpılır.
Yulaf, kabartma tozu eklenir
Baharatlar, zeytinyağı ve pırasa da eklenip iyice karıştırılır. Yağlı kağıt serilmiş borcama dökülür 150 derecede 20-25 dakika pişirilir sonra üzeri kızarana kadar 10 dakika da 180 e alınırsa çok güzel pişiyor. Dilimleyin yiyin. Uğraşamam ayarlar giderim dersen 30 dakika 180 de pişirin. Çok kolay kısa zamanda hazırlanıyor. Ekonomik de....yapınca haber edin.
Biz çok beğendik. Yanında ayranla öğün yapabilirsiniz.
Diyete girdim ama börek yiyemiyorum diyen hatunlar. Hem sağlıklı besleneceksiniz hem de kilo vermeye devam edeceksiniz.
Vereceğim tarifte canınız hangi sebzeyi çekiyorsa onu ekleyebilirsiniz. Kabak, ıspanakla da olabilir. Hatta kıymalı, peynirli bile yapabilirsiniz. İşin sırrı una bulduğumuz alternatif olan yulaf ezmesinde.
Bu tarifin aslı unla yapılıyor. Akşam yulafla denemek istedim. Gerçekten çok güzel sonuç verdi. Çeşnicibaşı eşimin onayından geçince arkadaşlara da veririm diye heyecanla bugünü bekledim. Çok konuştum.
Ispanaklı Börek veya fırında mücver ne derseniz olur
İki yumurta
Bir su bardağı yoğurt
İki kaşık zeytinyağı
Beş kaşık yulaf ezmesi ( rondadan geçirilecek)
Bir kabartma tozu
Tuz, karabiber, pul biber
Yarım kilo pırasa( ince kıyılarak)
Yumurta ve yogurt çırpılır.
Yulaf, kabartma tozu eklenir
Baharatlar, zeytinyağı ve pırasa da eklenip iyice karıştırılır. Yağlı kağıt serilmiş borcama dökülür 150 derecede 20-25 dakika pişirilir sonra üzeri kızarana kadar 10 dakika da 180 e alınırsa çok güzel pişiyor. Dilimleyin yiyin. Uğraşamam ayarlar giderim dersen 30 dakika 180 de pişirin. Çok kolay kısa zamanda hazırlanıyor. Ekonomik de....yapınca haber edin.
Biz çok beğendik. Yanında ayranla öğün yapabilirsiniz.
İki dilim canım.Eline saglik abla,kac dilim yedin
Afiyet olsun...cocuklarda yedimi bari.sevdilerse bizde yapalimİki dilim canım.az önce....dün akşam da bir dilim.
Çocuklar yemedi canım.Afiyet olsun...cocuklarda yedimi bari.sevdilerse bizde yapalim
Aminn inşallah elimdden geleni yapmaya çalışıyorumAhh cnm benim umudunu yitirme. Vardir elbet bir vakti zamani. Rabbim en guzelini en ozelini verecektir sana ondan seni bekletiyordur. Sen dua etmeye devam et ve tedavinide ihmal etme
cocuklara bu sebzeleri nasil sevdireceksekÇocuklar yemedi canım.
Aminn abla inşallahSelamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl yorulduysam hala felaket uykum var ve her yerim ağrıyor
Dün doğru düzgün ne yemek yiyebildim nede şu icebildim ( kızlara yemek yasaktı tomografi öncesi birde hastanede tuvalete gitmek pek istemedim gerçi bir kere mecbur gittim )
Bugün kendimi suya vermem lazım
Hava da buz gibiydi baya usumusum
Geçmiş olsun canımumarım prenses hemen iyileşir fazla sıkıntı yaşamadan ♡♡♡
Yüreğini ferah tut canım ♡ Rabbim sana da hayırlısı ile mucizeni nasip etsin tez zamanda inşallah ♡Aminnnnn
1 ablam var canımSen tek kızmısın bebişim ?
Ayy millet hızlandı diyo ama aksine çok yavaşladı site iki kelime yazmaya canım çıkıyo en sonunda siteden çıkıyorum girmiyorum
Banu sen kusura bakma asıl ben hiç takip edemedim burayı. Kızının bişeyi yoktur umarımAbooowwwwwkız bende kafa mi kaldı
Kızın cuma sabahı bu verem durumuyla uğraşmaya başladım ya kafa kalmadıİnan beni bile Ayşe listemizi yaparken izne ayırmış gündüz hastanede oturdugumuzda artık takıma fayda yok izne ayrılmak istiyorum aslında dediğim için malum.listeyi ben yetisemeyince Ayse halletti ama söz bu cuma izne ayırrım seni de istiyorsan
Evet bikaç gün çöküntü yaşasamda sonrada toparlıyorum kendimi çok şükür teşekkür ederimmGünaydın ❤
Mutlu carsambalar..
D Deliidivane gecmis olsun.. çok yolunda gider herşey inşallah. ❤
Bu arada böyle durumlarda psikoloji çok önemli sen de biliyorsundur ve rahat olmaya başka başka konulara kanalize olmaya çalış lütfen..
oynakbasi34 umarım sizin de tahliller temiz çıkar... Emin olmak için yapılan işlemlerdir muhtemelen...
Dün sağlıkçı arkadaşla sohbet esnasında salgın hastalıklar konuşuluyordu veremin tekrar hortladigini fakat özellikle yeni jenerasyon da olumsuz etki bırakmayacağını (koruyucu aşırlardan kaynaklı) demişti siz de rahat olun....
Günaydın gençlik..
cnm bence korkma kendini sıkma. tevellül et ve ol operasyonunu. tabi herşey Rabbim'in takdirinde ama Rabbim de akıl vermiş fikir vermiş ilim vermiş. çözümü de kolaymış. rahme zarar verileceğini sanmam. bir d ekendini rahat bırak. bak ne güzel basit bir işlemmiş.
İnş tez vakitte hayırlı haberi verirsin cnm.
Boş ver canım mantıyı....o kıymayı ızgara köfte yap en iyisi
Sensiziz işte nasıl olalım...
Tören 11.30 da bitti geldim...zumba saatine kadar durtebilirsin her türlü
Diloş bahane üretme...biz idare ediyoruz işte...gel sen de...ne durumdasın merak ediyoruz güzel kızım.
Banu sen kusura bakma asıl ben hiç takip edemedim burayı. Kızının bişeyi yoktur umarımizne ayırmamışsın madem öyle kalsın. Bir hafta daha idare edin sonra yeniden aranızdayım.
Benimkiler de orda doğdu topu topu iki sene ordaydık ama hafızamda çok başka yer edindi. Çok şehir, çok ülke gezdim. Diyarbakır kesinlikle unutamayacağım bir şehir.Geçmiş sayfalarda Diyarbakır konuşulmuş ...
Bayıldığım şehirlerden biri..
Babamın işi nedeniyle Diyarbakır doğumluyum çocukluğumun bir kısmı orda geçti.. yetişkinlik dönemim de bir kaç kez gittim....
Oranın efsunlu bir havası var yolu geçen unutamıyor bir sekil de ... Her yeri buram buram tarih kokuyor..
Ahhh Mezopotamya diyorum baska birşey demiyorum .
Sıkma canını nolur eminim iyi olacak herşeySağ olasın canıminşallah birseyi yoktur da işte o gerilim yetiyor insana
Bugün Annem yine merak edip almanyadan whatsuppdan aradı konuştuk ama zor tuttum o An kendimikonuştukça daha çok sinirlerimi bosaldigini hissettim ve kapatır kapatmaz ağlamaya başladım
Evdekiler de şaşırdı hayırdır ne dedi falan diye Annem sebep sandılar ama aslında sadece sinirlerim boşaldi o An
Şimdi artık iyi düşünüp belkide Son geçirdiği gripten öyle ak cigerinde bir lekelenme kalmıştır önemli değildir inşallah diyorum ♡ hem şimdi çok şükür iyi bakılınca gripten farkı kalmazüstelik doktor herkeste vardır o mikrop sadece Bağışıklık sistemi çöktüğü An ortaya çıkar dedi Tek üzüntüm bu sene bu rahatsızlık çıkarsa kızın üniversite sınavı kalırsa diye ama olmadı artık sağlık olsun tekrar girer hem olsada iyileşmiş olur belki o zamana kadar
Ayyy ne bileyim valla kafamda deli sorular o yüzden ona takılmamaya çalışıyorum hatta kafam dagilsin diye başka şeylere odaklanma çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?