Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Oooo çok iyi olmuş

İş derken? Atamamı bekliyorsun ?

Yaaa wp den atsana çok severim mutfak gereçleri
Yeni gordum cnm mesajini mutfak toplucam simdi sonra ceker atarim. Bitmis halini intagramda paylastim bak bakalim guzel olmus mu. Yarindan sonrada cakepops yaparim.

Elhan menumle gelecem demişsin .. merak ettim .. özel birseymi ? Yeyince 5 kg eksiliyormuyuz.
Senin olayın nedir kardeş
Yenoşum... Bir şey deniyorum ben buldum zannediyorum ama sonra nette görünce üzülüyorum. Bu da antinkuntin gibi olmaz inşallah. Antinkuntinime benzer bir şey gördüm granula demişler ama baktım muhteviyatı aynı...bir de daha çitiriydi.... Az sonra paylaşıcam alintilarim bitsin.
Kizin hastalanmış kuzuma çok geçmiş olsun.Daha iyi mi şimdi...

Diyete girdim ama börek yiyemiyorum diyen hatunlar. Hem sağlıklı besleneceksiniz hem de kilo vermeye devam edeceksiniz.
Vereceğim tarifte canınız hangi sebzeyi çekiyorsa onu ekleyebilirsiniz. Kabak, ıspanakla da olabilir. Hatta kıymalı, peynirli bile yapabilirsiniz. İşin sırrı una bulduğumuz alternatif olan yulaf ezmesinde.
Bu tarifin aslı unla yapılıyor. Akşam yulafla denemek istedim. Gerçekten çok güzel sonuç verdi. Çeşnicibaşı eşimin onayından geçince arkadaşlara da veririm diye heyecanla bugünü bekledim. Çok konuştum.

Ispanaklı Börek veya fırında mücver ne derseniz olur
İki yumurta
Bir su bardağı yoğurt
İki kaşık zeytinyağı
Beş kaşık yulaf ezmesi ( rondadan geçirilecek)
Bir kabartma tozu
Tuz, karabiber, pul biber
Yarım kilo pırasa( ince kıyılarak)
Yumurta ve yogurt çırpılır.
Yulaf, kabartma tozu eklenir
Baharatlar, zeytinyağı ve pırasa da eklenip iyice karıştırılır. Yağlı kağıt serilmiş borcama dökülür 150 derecede 20-25 dakika pişirilir sonra üzeri kızarana kadar 10 dakika da 180 e alınırsa çok güzel pişiyor. Dilimleyin yiyin. Uğraşamam ayarlar giderim dersen 30 dakika 180 de pişirin. Çok kolay kısa zamanda hazırlanıyor. Ekonomik de....yapınca haber edin.
Biz çok beğendik. Yanında ayranla öğün yapabilirsiniz.

Eline saglik abla,kac dilim yedin

Hemen sağlıklı tarifler başlığı altında Favorilerime ekledim ilk fırsatta bende deneyeceğim ♡ Ellerine sağlık ve afiyet olsun

Ahh cnm benim umudunu yitirme. Vardir elbet bir vakti zamani. Rabbim en guzelini en ozelini verecektir sana ondan seni bekletiyordur. Sen dua etmeye devam et ve tedavinide ihmal etme
Aminn inşallah elimdden geleni yapmaya çalışıyorum

Aminn abla inşallah

Banu sen kusura bakma asıl ben hiç takip edemedim burayı. Kızının bişeyi yoktur umarım izne ayırmamışsın madem öyle kalsın. Bir hafta daha idare edin sonra yeniden aranızdayım.

Evet bikaç gün çöküntü yaşasamda sonrada toparlıyorum kendimi çok şükür teşekkür ederimm

haha olmaz ızgara. bir avuç çiğköftelik et işte o mantı olacak
zaten 1 beze yaparım ben bir iki kaşık işe getiririm öğlen yerim. eşimle oğluş yesin. hoş benim benim oğlan da tip yemez eşim yer.
diyor ki Ankaradayken ya diyor ben az öğün yemeye alışık değilim kendimi iyi hissetmiyorum. 3 öğün azmış
o 5 öğünyiyormuş. hem de dolu dolu ana yemekli salatalı tatlılı 5 öğün! adalete bak be dedim.
gece tutup kokoreççilere götürdü bizi. tai ben kokoreç falan yemem asla. bir kocaman kokoreç bir tabak midye 1 sürahi kola içti! sonuç mu sabit kiloda.
ohh be sinirimi attım

eşinin yaşı önemli değil canım. senin yaşın önemli
ki 45 yaşında da doğran hatunlar var yani. kayınvallidem mesela eşimi 45 de doğurmuş. o yüzden daha evliliğinin ilk yılında yaşı da sorun etme.

Merhaba cnm.neden denemeyesinkitarife gelince
Un tuz su hamuru.ama perk yani sert bi hamur yapacaksin.1 corba kasesi una,1 cay kasigi tuz,ve cok az su.yogurdukca toparlanir zaten.onu beze yap bi on dakka dinlensin aç.kalinligi belli olur zaten actikca1-1,5 mm olabilir.sonrada oklavaya gevsek sekilde dola,oklavayi hamurun ortasindan cek cikar.yani hamur rulo halini alacak.sonrada 1,5 cm kalinliginda seritler kes ruloyu.sonra seritleri ust uste ser,sonrada manti olacak sekilde kare kare kes.
İc malzemesi
1 beze icin 250 grm kiyma 1 sogan (robottan cek,suyinu bi tulbentten sık) toz biber tuz.sonrada bohca seklinde bükersin.bu kadar.
[/QUOTE]

1 beze yapıcam cnm. çok saol tarifiçin. yumurta yok yani di mi hamurda?? bazı yerlerde yumurta da yazıyor. ama sana güvenirim ben
ayrıca meryemcikden korkmadan yazdığın için tebrik ederim seni

selamlar hilalcim. içlli köfteleri akşam yeme pampa..

sen Türkiye'ye gelmiştin di mi??
yani gelmişken daha güzel şeyler yiyebilirsin. Türk yemekleri ye bence. ızgara olur, 1 lahmacun bol yeşillik olur falan..

senden çok umutluyum çaycığım menüler süper...

artık unutmam 65676346 kere okudum canım

soktu ama yani ben unutmam daha

bu gazla yaparım artık ben yapınca haber edicem
hamur işlerinde sıfıra yakınım

bizde de bugün beslenme günü bendeydi. tam gün gidiyor ikindi kahvaltısını biz haızrlıyoruz. 10 kilo meyve soydum dilimledim meyve göresim kalmadı

günaydın cnm. kızçene çok geçmiş olsun. neyse ki tparlamış.
bu arada meryem ablanın dönüşteki menüsü 5 kilo veridirise ben bile varım yani
[/QUOTE]
Napim valla adamcaz da cocuguyla arasında cok yaş farkı olmasın istiyodur onu da düsünüyorum

Banu sen kusura bakma asıl ben hiç takip edemedim burayı. Kızının bişeyi yoktur umarım izne ayırmamışsın madem öyle kalsın. Bir hafta daha idare edin sonra yeniden aranızdayım.

Sağ olasın canım inşallah birseyi yoktur da işte o gerilim yetiyor insana
Bugün Annem yine merak edip almanyadan whatsuppdan aradı konuştuk ama zor tuttum o An kendimi konuştukça daha çok sinirlerimi bosaldigini hissettim ve kapatır kapatmaz ağlamaya başladım
Evdekiler de şaşırdı hayırdır ne dedi falan diye Annem sebep sandılar ama aslında sadece sinirlerim boşaldi o An

Şimdi artık iyi düşünüp belkide Son geçirdiği gripten öyle ak cigerinde bir lekelenme kalmıştır önemli değildir inşallah diyorum ♡ hem şimdi çok şükür iyi bakılınca gripten farkı kalmaz üstelik doktor herkeste vardır o mikrop sadece Bağışıklık sistemi çöktüğü An ortaya çıkar dedi Tek üzüntüm bu sene bu rahatsızlık çıkarsa kızın üniversite sınavı kalırsa diye ama olmadı artık sağlık olsun tekrar girer hem olsada iyileşmiş olur belki o zamana kadar

Ayyy ne bileyim valla kafamda deli sorular o yüzden ona takılmamaya çalışıyorum hatta kafam dagilsin diye başka şeylere odaklanma çalışıyorum

Benimkiler de orda doğdu topu topu iki sene ordaydık ama hafızamda çok başka yer edindi. Çok şehir, çok ülke gezdim. Diyarbakır kesinlikle unutamayacağım bir şehir.

Sıkma canını nolur eminim iyi olacak herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…