Okul mudurune soyleyin cnm.duyuru yapsin.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Şükür bugün çok daha dinç uyanabildimkaç günlüğün yorgunluğu ancak çıktı sanırım
Küçük kuzuyu hazırlayıp eşimle okula göndereceğimbüyük kuzuyu göndermiyorum çünkü bazı dengesizlik hala test yaptırmamışlar ( okulu da arayıp gerekli şikayeti yapacağım bugün de sonuçta öyle bir durumda herkesin bir an önce emin olmak için testini yapması gerek ki buna derse giren öğretmenlerden dahil ama çoğunluk umursamaz davranıyor )
Bana göre buda bir vebal sonuçta hasta olan varsa diğerlerine geçirme olasılığı da var niye o riske giriyorlar
Çocuklar yanımda olsa kesin yedirirdim. Yurtdışında ikisi de..tarifine sagik abla
Benim cocuk kesin yer ne versen yiyor masallah ama zayıf babasi kiliklibugun ben de mercimek krebi denedim ben ac karnina 2 tane yedim o tok karnina iki tane yedi
oynakbasi34 beklemek cok zor Allah yardimciniz olsun ama iyi dusunun iyi olsun lutfen
Okul mudurune soyleyin cnm.duyuru yapsin.
Umutcum akşam bir tabak sarmayla ertesi güne eksiyle uyanamazsin canım. Bu süreçte bu tür yemekleri tadımlık yemelisin.Sabah limonlu maydanozlu su,soganli yumurta,3 dal marul,peynir,zeytin 1 dlm k ekmk.
Oglen1 sade kahve,1 bitter draje
Aksam 1 kase corba,1 tabak yaprak sarma yogurtlu.
1 yesil cay
1,5 lt su
Canım bulgur pilavı üç dört kaşığı geçmemeli. Ayrıca akşam değil de öğle olsa tehlikesi azalirdi.Menümm
12:00 yarım kase tavuklu mantar , yarım haşlanmıs yumurta cay
18:00 bi kase ördek etli bulgur pilavı,yeşil salata
Aksam çay iki kayısı
Biraz önce iki dilim greyfurt
1.5 litre su
Yarım saat yürüyüş
oynakbasi34 Elhan
Günaydın canım.Günaydın canlaaar
Eline saglik afiyet olsun cnmDiyete girdim ama börek yiyemiyorum diyen hatunlar. Hem sağlıklı besleneceksiniz hem de kilo vermeye devam edeceksiniz.
Vereceğim tarifte canınız hangi sebzeyi çekiyorsa onu ekleyebilirsiniz. Kabak, ıspanakla da olabilir. Hatta kıymalı, peynirli bile yapabilirsiniz. İşin sırrı una bulduğumuz alternatif olan yulaf ezmesinde.
Bu tarifin aslı unla yapılıyor. Akşam yulafla denemek istedim. Gerçekten çok güzel sonuç verdi. Çeşnicibaşı eşimin onayından geçince arkadaşlara da veririm diye heyecanla bugünü bekledim. Çok konuştum.
Ispanaklı Börek veya fırında mücver ne derseniz olur
İki yumurta
Bir su bardağı yoğurt
İki kaşık zeytinyağı
Beş kaşık yulaf ezmesi ( rondadan geçirilecek)
Bir kabartma tozu
Tuz, karabiber, pul biber
Yarım kilo pırasa( ince kıyılarak)
Yumurta ve yogurt çırpılır.
Yulaf, kabartma tozu eklenir
Baharatlar, zeytinyağı ve pırasa da eklenip iyice karıştırılır. Yağlı kağıt serilmiş borcama dökülür 150 derecede 20-25 dakika pişirilir sonra üzeri kızarana kadar 10 dakika da 180 e alınırsa çok güzel pişiyor. Dilimleyin yiyin. Uğraşamam ayarlar giderim dersen 30 dakika 180 de pişirin. Çok kolay kısa zamanda hazırlanıyor. Ekonomik de....yapınca haber edin.
Biz çok beğendik. Yanında ayranla öğün yapabilirsiniz.
Sağ olasın canıminşallah birseyi yoktur da işte o gerilim yetiyor insana
Bugün Annem yine merak edip almanyadan whatsuppdan aradı konuştuk ama zor tuttum o An kendimikonuştukça daha çok sinirlerimi bosaldigini hissettim ve kapatır kapatmaz ağlamaya başladım
Evdekiler de şaşırdı hayırdır ne dedi falan diye Annem sebep sandılar ama aslında sadece sinirlerim boşaldi o An
Şimdi artık iyi düşünüp belkide Son geçirdiği gripten öyle ak cigerinde bir lekelenme kalmıştır önemli değildir inşallah diyorum ♡ hem şimdi çok şükür iyi bakılınca gripten farkı kalmazüstelik doktor herkeste vardır o mikrop sadece Bağışıklık sistemi çöktüğü An ortaya çıkar dedi Tek üzüntüm bu sene bu rahatsızlık çıkarsa kızın üniversite sınavı kalırsa diye ama olmadı artık sağlık olsun tekrar girer hem olsada iyileşmiş olur belki o zamana kadar
Ayyy ne bileyim valla kafamda deli sorular o yüzden ona takılmamaya çalışıyorum hatta kafam dagilsin diye başka şeylere odaklanma çalışıyorum
Alıntılar gitti hemde beş dakkalığına çıktım
@YENA abla kızına geçmiş olsun canım inşallah daha iyidir
Kilo konusuna gelince çok fena haldeyim 65 sınırındayım valla,fena saldım ve spor yapamıyorum yani soğudum yeniden başlıyamıyorum
Elhan ablişko ekran resmi aldım yeniden senin yoluna dönmeliyim yoksa halim hal değil valla
Birbardakcay bende 2020 ye hazırlanmayı düşünüyorum 2016 puanım güzeldi yani atanabileceğim memurluklar geliyodu ama çocuk olunca eşimde çalışmamı istemedi,bakalım bu sefer nasıl olacak
oynakbasi34 canım üzülme benim akrabamın ki ileri seviyedeydi o bile düzeldi şükür tedavisi olan bi hastalık inşallah bişey yoktur varsa da hemen toparlanır,neden sınava giremiyor onu anlamadım,bizim akraba sadece bir hafta hastanede karantina altında tutuldu .
Allah kavustursun abla okul icin mi gittilerÇocuklar yanımda olsa kesin yedirirdim. Yurtdışında ikisi de..
Hayirli olsun canimKizlar surprizzzzz
Pro oldum bende
Benim bildiklerim kisa sureligine guncelleme donemi sayfada kimler oldugunu gorebiliyorduk ya o var, actigin konulari kapatma yetkin var, cevrim disi gorunebilme yetkin var, mesajlar arasinda bekleme suren yok, sanki mesajlarin arasinda reklam da girmuyordun bildiklerim bunlar varsa diger ozelliklerini kurcaliya kurcaliya bulcaz artikHayirli olsun canimpronun artilari neler
Neden abla? Ordami yasiyolarkiÇocuklar yanımda olsa kesin yedirirdim. Yurtdışında ikisi de..
Günaydın gençler..
seni o kadar iyi anlıyorum ki.. insna çaresiz kalıyor elden birşey de gelmiyor. bizde elimizden geleni yapar dua ederiz. gerisini Allah'a bırakırız cnm. inş. Rabbim hayırlı haberlerle karşılaştırısın
cnm çalışmak insnaa çok iyi geliyor. tabi çocuk olunca zorlukları oluyor. çocuğa yetememe korkusu gibi ama yine de güzel. bence atanmak için yeterli puanın varken bırakma.
bir de kilo işini şöyle halledebilirsin aşamları yeme. ya da baya hafif atlat. o zaman tartı düşüyor. çünkü diyetten çıkınca ister istemez biraz tartı artacak yapacak birşey yok.
kaç gösteriyor ibre
Kizlar surprizzzzz
Pro oldum bende
Hayirli olsun cnm.epey yetkin varmisKizlar surprizzzzz
Pro oldum bende
Himmm deneyeyim bir ara ne renk yapsam kiAllah hepinizden razı olsun canım ♡♡♡♡♡♡
Şükür biraz evvel mesaj geldi sonucu erken çıkmışYarın sabah hemen gidip göstereceğim sonucu
İnşallah boşuna endişe etmişimdir
En azindan haftasonu kafam net olur ona göre hareket ederiz
Hayirli olsun canım güle güle kullan ♡♡♡♡
Renkli yazıyı da sabitleyebiliyorsunher An değiştirmeye gerek kalmıyor
Sagol cnm ☺Hayirli olsun cnm.epey yetkin varmis
Ayy lütfen beni durdurun ben hiç iyiye gitmiyorum hatta menü paylaşsam iyi olur biraz çekinmeliyimUmutcum akşam bir tabak sarmayla ertesi güne eksiyle uyanamazsin canım. Bu süreçte bu tür yemekleri tadımlık yemelisin.
Canım bulgur pilavı üç dört kaşığı geçmemeli. Ayrıca akşam değil de öğle olsa tehlikesi azalirdi.
Günaydın canım.seni tekrar kontrole alıyorum. Üç gündür eski diyetime başladım. Mezuniyet bayramı bitti. Minik minik birikiyor yoksa... sürekli yeni tariflere bakıyorum. Dilara Koçak'in tarifleri çok güzel...güzel de anlatımı var... önümüzdeki hafta çorbalara geçicem.
İbre 64 küsürü gösteriyor vallaGünaydın gençler..
seni o kadar iyi anlıyorum ki.. insna çaresiz kalıyor elden birşey de gelmiyor. bizde elimizden geleni yapar dua ederiz. gerisini Allah'a bırakırız cnm. inş. Rabbim hayırlı haberlerle karşılaştırısın
cnm çalışmak insnaa çok iyi geliyor. tabi çocuk olunca zorlukları oluyor. çocuğa yetememe korkusu gibi ama yine de güzel. bence atanmak için yeterli puanın varken bırakma.
bir de kilo işini şöyle halledebilirsin aşamları yeme. ya da baya hafif atlat. o zaman tartı düşüyor. çünkü diyetten çıkınca ister istemez biraz tartı artacak yapacak birşey yok.
kaç gösteriyor ibre
Hayırlı olsun canım çok yakıştı artık sende elitsinKizlar surprizzzzz
Pro oldum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?