Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Okul mudurune soyleyin cnm.duyuru yapsin.

Çocuklar yanımda olsa kesin yedirirdim. Yurtdışında ikisi de..

Okul mudurune soyleyin cnm.duyuru yapsin.

Müdirenin haberi var aslında hatta kizimin sınıfına da Öğretmen haber vermiş ama ne derse giren Öğretmenler önemsiyor nede sınıftaki bazı öğrenciler
Hani bende belirti yok nasılsa diye rahat davranıyorlar ama bağışıklık sistemi güçsüz olana geçme ihtimali varken benim bildiğim bütün okula kesin şu güne kadar yapılması gerek diye direktif vermeleri gerek bence

Sabah limonlu maydanozlu su,soganli yumurta,3 dal marul,peynir,zeytin 1 dlm k ekmk.
Oglen1 sade kahve,1 bitter draje
Aksam 1 kase corba,1 tabak yaprak sarma yogurtlu.
1 yesil cay
1,5 lt su
Umutcum akşam bir tabak sarmayla ertesi güne eksiyle uyanamazsin canım. Bu süreçte bu tür yemekleri tadımlık yemelisin.
Canım bulgur pilavı üç dört kaşığı geçmemeli. Ayrıca akşam değil de öğle olsa tehlikesi azalirdi.
Günaydın canlaaar
Günaydın canım. seni tekrar kontrole alıyorum. Üç gündür eski diyetime başladım. Mezuniyet bayramı bitti. Minik minik birikiyor yoksa... sürekli yeni tariflere bakıyorum. Dilara Koçak'in tarifleri çok güzel...güzel de anlatımı var... önümüzdeki hafta çorbalara geçicem.

Gunaydin kizlar.

Bugun ogleden sonra eminenin arkadasina gitcez annesi dun aradi cagirdi. Gecenlerde emine arkadasinin dogumgununden bahsediyordu, dogim gunu icin sunu almislar bunu almislar diye. Acaba dogum gunumu var diye dusundum. Cakepops yaptim elim bos gitmeyeyim diye. Oglen yemegimi yiyip gitmeyi dusunuyorum. Orada sadece cay icerim.

Kk bildirimleri telefonumun ekranina dusuyor yeni yapildi herhalde bu. Ha bire titreyip duruyor telefon

Eline saglik afiyet olsun cnm

Günaydın gençler..

seni o kadar iyi anlıyorum ki.. insna çaresiz kalıyor elden birşey de gelmiyor. bizde elimizden geleni yapar dua ederiz. gerisini Allah'a bırakırız cnm. inş. Rabbim hayırlı haberlerle karşılaştırısın

cnm çalışmak insnaa çok iyi geliyor. tabi çocuk olunca zorlukları oluyor. çocuğa yetememe korkusu gibi ama yine de güzel. bence atanmak için yeterli puanın varken bırakma.
bir de kilo işini şöyle halledebilirsin aşamları yeme. ya da baya hafif atlat. o zaman tartı düşüyor. çünkü diyetten çıkınca ister istemez biraz tartı artacak yapacak birşey yok.
kaç gösteriyor ibre

Hayirli olsun canim pronun artilari neler
Benim bildiklerim kisa sureligine guncelleme donemi sayfada kimler oldugunu gorebiliyorduk ya o var, actigin konulari kapatma yetkin var, cevrim disi gorunebilme yetkin var, mesajlar arasinda bekleme suren yok, sanki mesajlarin arasinda reklam da girmuyordun bildiklerim bunlar varsa diger ozelliklerini kurcaliya kurcaliya bulcaz artik ve verdigin ucret ogrencilere gidiyor guzel yanida bu

Allah hepinizden razı olsun canım ♡♡♡♡♡♡
Şükür biraz evvel mesaj geldi sonucu erken çıkmış Yarın sabah hemen gidip göstereceğim sonucu
İnşallah boşuna endişe etmişimdir
En azindan haftasonu kafam net olur ona göre hareket ederiz

Kizlar surprizzzzz
Pro oldum bende

Hayirli olsun canım güle güle kullan ♡♡♡♡
Renkli yazıyı da sabitleyebiliyorsun her An değiştirmeye gerek kalmıyor

Himmm deneyeyim bir ara ne renk yapsam ki

Ayy lütfen beni durdurun ben hiç iyiye gitmiyorum hatta menü paylaşsam iyi olur biraz çekinmeliyim
İbre 64 küsürü gösteriyor valla derhal silkelenmeliyim .

Çalışmış bile olsaydım çocukla birlikte ücretsiz izin hakkımın tamamını kullanırdım diye düşünüyorum,imkan dahilinde çocuğa annenin bakması taraftarıyız yanlış anlaşılmasın mecbur çalışmak zorunda kalmak bakıcıya bırakmak ayrı ,tabi bu benim fikrim herkese saygım sonsuz
Kizlar surprizzzzz
Pro oldum bende
Hayırlı olsun canım çok yakıştı artık sende elitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…