Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ne güzel işte demekki kilolar da gidince vücutta her anlamda genclesti ♡♡♡

Ya yazayim mi yazmayayim mi bilemedim ama paylasayim istedim. Aksam esime sinir oldum basit bir konuda aslinda ama biraz bunaldim herhalde icimde buyuttumde buyuttum soylendim durdum. Kizlari yatirdim mutfaga gittim toplamaya. O da salonda meryemle beraberdi. Isim bitti en son masayi siliyordum bana bakmaya gelmis. Ben masayi silerken geldi sarildi. Sanki butun sinirim gecti az once kurup duran ben degildim icimin yaglari eridi resmen. Gir gira vurmaya basladim bende. Galiba hala asigim ben bu adama. Seviyorummm ulleeeeaaaaannnn

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar

Daha yeni uyandım ama hala deli gibi uykum var Yarın inşallah bir aksilik olmaz da bana fazladan yine bir iş çıkmazsa yatıp uyuyacağim

Birazdan küçük kuzuyu da uyandirayim ( büyük de şimdi kalktı ) hazırlanıp önce kuzuyu okula birakaçağız sonra da kızın arkadaşını alıp yine hastaneye gideceğiz ( kızın Annesi gelmiyor göz doktoru Randevusu varmış diye bende o zaman ertelemeyelim kız yanlız gelsin dedim )

İnşallah hayırlı haberlerle dönerim ♡

Bir An kendimi gördüm sanki
Bende istesemde küs kalamam gerçi eşimde aynı Ne güzel işte seneler de geçse aşk varsa gerisi önemsiz kalıyor
20 sene sonra da böyle olun
Maşallah

Biz hergun ole,cocuklar 16:30 gibi okuldan geliyor.ozamn yiyoruz aksam yemegini☺eşimde 2 vardiya calisiyor o saatte oda evde oluyor
Bizim aynı. Tabi asıl mesele çocuklar uyuduktan sonra. Eşim çay, kahve, viski, şarap, çeşitli atıştırmalıklar, çikolata vs
hepsini önümüze seriyor

Maşallah ne güzel. Daimi olsun inşallah aşkınız. Aşktan güzeli var mı be

Offf ben de erkenden kalktım. Beş buçukta bilemedin altıda ayaktayım hep. Nolur az daha uyusam. Vücut alışmış zınk diye uyanıyorum.
Günaydıııın bu arada kaptanım

Ahahaha hem söyle hem utan
En güzeli ilişkilerde kin olmamalı zaten...
Eee sonra naaptiniz tavla neyinmi oynadınız

Maşallah ne güzel. Daimi olsun inşallah aşkınız. Aşktan güzeli var mı be

Ve mavimli aşka geldi

Hastaneye birazdan geçiyoruz ( kızın arkadaşının Annesi de ille geleyim beni az bekleyin demiş )
Ne güzel şimdiye gitmiştim ama neyse

Bende o arada arabada beklerken listemizi hazirliyayim
Güzel haberlerle gelin inşallah ..

Ne güzel işte demekki kilolar da gidince vücutta her anlamda genclesti ♡♡♡
Yumurtalar gaza gelip civcivlenmesin de
Her şey bir sarilmaya bakıyor. Karşı tarafın bu formülü bilmesi iyi mi kötü mü bilemedim ama
Ahahaha hem söyle hem utan
En güzeli ilişkilerde kin olmamalı zaten...
Eee sonra naaptiniz tavla neyinmi oynadınız

Ve mavimli aşka geldi
Tavla oynamayı tercih etmezler bence yenoşum. Hatun şu alet çantamı bir getir.... yürüyüş bandına bir el atayım demiştir. Allahim nolur yanılt beni

Yumurta civciv ahahaha sen çok yaşa emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…