- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Geçen ay tahlillerde menopoza girdiğim söylendi....ama benim döngüm tıkır tıkır işliyor. Bugün regl kervanına ben de katıldım kızlar...sizce normal miyim? BDV ye konu açmalı miyimyoksa aman boş ver deyip şu gunlerimin keyfini mi çıkarmalıyım?
İyi geceler yarın güzel sürprizlerle uyanın arkadaşlar.
Ya yazayim mi yazmayayim mi bilemedim ama paylasayim istedim. Aksam esime sinir oldum basit bir konuda aslinda ama biraz bunaldim herhalde icimde buyuttumde buyuttum soylendim durdum. Kizlari yatirdim mutfaga gittim toplamaya. O da salonda meryemle beraberdi. Isim bitti en son masayi siliyordum bana bakmaya gelmis. Ben masayi silerken geldi sarildi. Sanki butun sinirim gecti az once kurup duran ben degildim icimin yaglari eridi resmen. Gir gira vurmaya basladim bende. Galiba hala asigim ben bu adama. Seviyorummm ulleeeeaaaaannnn
Bizim aynı. Tabi asıl mesele çocuklar uyuduktan sonra. Eşim çay, kahve, viski, şarap, çeşitli atıştırmalıklar, çikolata vsBiz hergun ole,cocuklar 16:30 gibi okuldan geliyor.ozamn yiyoruz aksam yemegini☺eşimde 2 vardiya calisiyor o saatte oda evde oluyor
MaşallahYa yazayim mi yazmayayim mi bilemedim ama paylasayim istedim. Aksam esime sinir oldum basit bir konuda aslinda ama biraz bunaldim herhalde icimde buyuttumde buyuttum soylendim durdum. Kizlari yatirdim mutfaga gittim toplamaya. O da salonda meryemle beraberdi. Isim bitti en son masayi siliyordum bana bakmaya gelmis. Ben masayi silerken geldi sarildi. Sanki butun sinirim gecti az once kurup duran ben degildim icimin yaglari eridi resmen. Gir gira vurmaya basladim bende. Galiba hala asigim ben bu adama. Seviyorummm ulleeeeaaaaannnn
Offf ben de erkenden kalktım. Beş buçukta bilemedin altıda ayaktayım hep. Nolur az daha uyusam. Vücut alışmış zınk diye uyanıyorum.Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Daha yeni uyandım ama hala deli gibi uykum varYarın inşallah bir aksilik olmaz da bana fazladan yine bir iş çıkmazsa yatıp uyuyacağim
Birazdan küçük kuzuyu da uyandirayim ( büyük de şimdi kalktı ) hazırlanıp önce kuzuyu okula birakaçağız sonra da kızın arkadaşını alıp yine hastaneye gideceğiz ( kızın Annesi gelmiyor göz doktoru Randevusu varmış diye bende o zaman ertelemeyelim kız yanlız gelsin dedim )
İnşallah hayırlı haberlerle dönerim ♡
Bir An kendimi gördüm sanki
Bende istesemde küs kalamam gerçi eşimde aynıNe güzel işte seneler de geçse aşk varsa gerisi önemsiz kalıyor
20 sene sonra da böyle olun
Maşallah
Ya yazayim mi yazmayayim mi bilemedim ama paylasayim istedim. Aksam esime sinir oldum basit bir konuda aslinda ama biraz bunaldim herhalde icimde buyuttumde buyuttum soylendim durdum. Kizlari yatirdim mutfaga gittim toplamaya. O da salonda meryemle beraberdi. Isim bitti en son masayi siliyordum bana bakmaya gelmis. Ben masayi silerken geldi sarildi. Sanki butun sinirim gecti az once kurup duran ben degildim icimin yaglari eridi resmen. Gir gira vurmaya basladim bende. Galiba hala asigim ben bu adama. Seviyorummm ulleeeeaaaaannnn
Maşallahne güzel. Daimi olsun inşallah aşkınız. Aşktan güzeli var mı be
Güzel haberlerle gelin inşallah ..Hastaneye birazdan geçiyoruz ( kızın arkadaşının Annesi de ille geleyim beni az bekleyin demiş)
Ne güzel şimdiye gitmiştim ama neyse
Bende o arada arabada beklerken listemizi hazirliyayim
Yumurtalar gaza gelip civcivlenmesin deNe güzel işte demekki kilolar da gidince vücutta her anlamda genclesti ♡♡♡
Her şey bir sarilmaya bakıyor. Karşı tarafın bu formülü bilmesi iyi mi kötü mü bilemedim amaYa yazayim mi yazmayayim mi bilemedim ama paylasayim istedim. Aksam esime sinir oldum basit bir konuda aslinda ama biraz bunaldim herhalde icimde buyuttumde buyuttum soylendim durdum. Kizlari yatirdim mutfaga gittim toplamaya. O da salonda meryemle beraberdi. Isim bitti en son masayi siliyordum bana bakmaya gelmis. Ben masayi silerken geldi sarildi. Sanki butun sinirim gecti az once kurup duran ben degildim icimin yaglari eridi resmen. Gir gira vurmaya basladim bende. Galiba hala asigim ben bu adama. Seviyorummm ulleeeeaaaaannnn
Tavla oynamayı tercih etmezler bence yenoşum. Hatun şu alet çantamı bir getir.... yürüyüş bandına bir el atayım demiştir.Ahahaha hem söyle hem utan
En güzeli ilişkilerde kin olmamalı zaten...
Eee sonra naaptiniztavla neyinmi oynadınız
Ve mavimli aşka geldi
Yumurtalar gaza gelip civcivlenmesin de
Her şey bir sarilmaya bakıyor. Karşı tarafın bu formülü bilmesi iyi mi kötü mü bilemedim ama
Tavla oynamayı tercih etmezler bence yenoşum. Hatun şu alet çantamı bir getir.... yürüyüş bandına bir el atayım demiştir.Allahim nolur yanılt beni
Bende aynısını diycektimBugün cuma degilmi?
Liste tayfa nerede acaba..
Elhan abla sende ayarlardan çocuk kısmını "var" yap sende de anne yazsın bak bizde hem anne yazıyor hem de mor olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?