- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Ayy lütfen beni durdurun ben hiç iyiye gitmiyorum hatta menü paylaşsam iyi olur biraz çekinmeliyim
İbre 64 küsürü gösteriyor valladerhal silkelenmeliyim .
Çalışmış bile olsaydım çocukla birlikte ücretsiz izin hakkımın tamamını kullanırdım diye düşünüyorum,imkan dahilinde çocuğa annenin bakması taraftarıyızyanlış anlaşılmasın mecbur çalışmak zorunda kalmak bakıcıya bırakmak ayrı ,tabi bu benim fikrim herkese saygım sonsuz
Hayırlı olsun canım çok yakıştı artık sende elitsin
neye çok gitmemiş tartı cnm.
tabi ki kimse anne gibi bakamaz o aparı konu yanlış da anlamam cnm.
ben biraz sağlamcıyım. kadının geleceğini erkeğin eline bırakması benim yapıma aykırı. kendim hayatla mücadele edebilmeliyim. o yüzden bu konuda ücretsiz izin bile beni korkutuyor. zaten evde olmak da yaramıyor banakafayı bozuyorum
Evet o konuda haklısın hayatın ne göstereceği belli değil işte bende tam da o sebepten çalışmak istiyorum yani ben bi atanayım da izinler sıkıntı olmaz yeter ki sağlama alayım
Bu arada profilini daha büyük bişey seçseydin keşke bebişim bakınca net bişey görmeliyimsonundaoldu
Canımsın kuşum sağol güzel düşüncelerin için bilmukabeleRabbim gönlüne göre versin inş cnm. sen çok azimli bir hatunsun yeter ki iste
ya benim beceriksizliğimdenfotoyla oynadım küçült büyült derken bu oldu
düzeltirim ben onu sen mi kıracağım
Günaydın gençlik..
cnm bence korkma kendini sıkma. tevellül et ve ol operasyonunu. tabi herşey Rabbim'in takdirinde ama Rabbim de akıl vermiş fikir vermiş ilim vermiş. çözümü de kolaymış. rahme zarar verileceğini sanmam. bir d ekendini rahat bırak. bak ne güzel basit bir işlemmiş.
İnş tez vakitte hayırlı haberi verirsin cnm.
Boş ver canım mantıyı....o kıymayı ızgara köfte yap en iyisi
Sensiziz işte nasıl olalım...
Tören 11.30 da bitti geldim...zumba saatine kadar durtebilirsin her türlü
Diloş bahane üretme...biz idare ediyoruz işte...gel sen de...ne durumdasın merak ediyoruz güzel kızım.
merhaba kızlar bir turlu aktif olamadım
uçuk kacikkk aysecim sakın sıkma canını görelim mevla ne eyler ne eylerse güzel eyler sen sıkılıp üzülünce birşey değişmeyecek araştır bul en iyi doktoru hatta el birliği ile nette bakalım.istersen küçük bir operasyon madem üzülmene değmez sonrası için bir problem yok dimii esin için de çok takılma sonuçta o ak saçlı bir baba olacakken sen çıp çıtır bir anne olacaksın
banuuu canım çok gecmis olsun sanada inşallah temiz çıkar filmler ben ancak farkına vardım sıkıntılarının
Sagol cnmAyy lütfen beni durdurun ben hiç iyiye gitmiyorum hatta menü paylaşsam iyi olur biraz çekinmeliyim
İbre 64 küsürü gösteriyor valladerhal silkelenmeliyim .
Çalışmış bile olsaydım çocukla birlikte ücretsiz izin hakkımın tamamını kullanırdım diye düşünüyorum,imkan dahilinde çocuğa annenin bakması taraftarıyızyanlış anlaşılmasın mecbur çalışmak zorunda kalmak bakıcıya bırakmak ayrı ,tabi bu benim fikrim herkese saygım sonsuz
Hayırlı olsun canım çok yakıştı artık sende elitsin
Biz hergun ole,cocuklar 16:30 gibi okuldan geliyor.ozamn yiyoruz aksam yemegini☺eşimde 2 vardiya calisiyor o saatte oda evde oluyorMaşallah kızlar ne güzel erkenden yemek faslı bitmişHarikasiniz
Bende aynen,10 gun istemistim tutmak,ama bende adt oldum.kismet diyelim.bitsin bende devam edicem inslalah oruca.Rabbim kabul etsin hekeznkini inslalahSabah 3 yk musli ve sut
Ara sade nescafe
Ogle mantar corbasi
Ara cay ve sade turk kahvesi
Aksam mantar corbasi ispanak ve yogurt (dunle ayni)
Arada yesil cay icerim
Adet oldum sonra hasta oldum derken epeydir oruc tutamadim. Cok sukur bugun iyiyim geniz akintim gecti. 2 gundur sabah aksan 1 cay kasigi taze zencefilli limonlu bal yedim o iyi geldi sanirim. Yarindan itibaren oruca baslamayi dusunuyorum tekrar. Allah nasip ederse bir sonraki adetime kadar yaklasik 9 gun tutabilirim.
Allah razı olsun canıminşallah yarında yanlış alarm müjdesi veririm
Bende aynen,10 gun istemistim tutmak,ama bende adt oldum.kismet diyelim.bitsin bende devam edicem inslalah oruca.Rabbim kabul etsin hekeznkini inslalah
Geçen ay tahlillerde menopoza girdiğim söylendi....ama benim döngüm tıkır tıkır işliyor. Bugün regl kervanına ben de katıldım kızlar...sizce normal miyim? BDV ye konu açmalı miyimyoksa aman boş ver deyip şu gunlerimin keyfini mi çıkarmalıyım?
İyi geceler yarın güzel sürprizlerle uyanın arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?