Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

neye çok gitmemiş tartı cnm.
tabi ki kimse anne gibi bakamaz o aparı konu yanlış da anlamam cnm.
ben biraz sağlamcıyım. kadının geleceğini erkeğin eline bırakması benim yapıma aykırı. kendim hayatla mücadele edebilmeliyim. o yüzden bu konuda ücretsiz izin bile beni korkutuyor. zaten evde olmak da yaramıyor bana kafayı bozuyorum

Evet o konuda haklısın hayatın ne göstereceği belli değil işte bende tam da o sebepten çalışmak istiyorum yani ben bi atanayım da izinler sıkıntı olmaz yeter ki sağlama alayım

Evet o konuda haklısın hayatın ne göstereceği belli değil işte bende tam da o sebepten çalışmak istiyorum yani ben bi atanayım da izinler sıkıntı olmaz yeter ki sağlama alayım

Rabbim gönlüne göre versin inş cnm. sen çok azimli bir hatunsun yeter ki iste
Bu arada profilini daha büyük bişey seçseydin keşke bebişim bakınca net bişey görmeliyim sonundaoldu

ya benim beceriksizliğimden fotoyla oynadım küçült büyült derken bu oldu
düzeltirim ben onu sen mi kıracağım

Rabbim gönlüne göre versin inş cnm. sen çok azimli bir hatunsun yeter ki iste

ya benim beceriksizliğimden fotoyla oynadım küçült büyült derken bu oldu
düzeltirim ben onu sen mi kıracağım
Canımsın kuşum sağol güzel düşüncelerin için bilmukabele

Düzelt şekerim hem bu profil Ağustos anneleri topiğinde bi arkadaşınkine benziyor ordamıyım burda mı karıştırıyorum

haha olmaz ızgara. bir avuç çiğköftelik et işte o mantı olacak
zaten 1 beze yaparım ben bir iki kaşık işe getiririm öğlen yerim. eşimle oğluş yesin. hoş benim benim oğlan da tip yemez eşim yer.
diyor ki Ankaradayken ya diyor ben az öğün yemeye alışık değilim kendimi iyi hissetmiyorum. 3 öğün azmış
o 5 öğünyiyormuş. hem de dolu dolu ana yemekli salatalı tatlılı 5 öğün! adalete bak be dedim.
gece tutup kokoreççilere götürdü bizi. tai ben kokoreç falan yemem asla. bir kocaman kokoreç bir tabak midye 1 sürahi kola içti! sonuç mu sabit kiloda.
ohh be sinirimi attım

eşinin yaşı önemli değil canım. senin yaşın önemli
ki 45 yaşında da doğran hatunlar var yani. kayınvallidem mesela eşimi 45 de doğurmuş. o yüzden daha evliliğinin ilk yılında yaşı da sorun etme.

Merhaba cnm.neden denemeyesinkitarife gelince
Un tuz su hamuru.ama perk yani sert bi hamur yapacaksin.1 corba kasesi una,1 cay kasigi tuz,ve cok az su.yogurdukca toparlanir zaten.onu beze yap bi on dakka dinlensin aç.kalinligi belli olur zaten actikca1-1,5 mm olabilir.sonrada oklavaya gevsek sekilde dola,oklavayi hamurun ortasindan cek cikar.yani hamur rulo halini alacak.sonrada 1,5 cm kalinliginda seritler kes ruloyu.sonra seritleri ust uste ser,sonrada manti olacak sekilde kare kare kes.
İc malzemesi
1 beze icin 250 grm kiyma 1 sogan (robottan cek,suyinu bi tulbentten sık) toz biber tuz.sonrada bohca seklinde bükersin.bu kadar.
[/QUOTE]

1 beze yapıcam cnm. çok saol tarifiçin. yumurta yok yani di mi hamurda?? bazı yerlerde yumurta da yazıyor. ama sana güvenirim ben
ayrıca meryemcikden korkmadan yazdığın için tebrik ederim seni

selamlar hilalcim. içlli köfteleri akşam yeme pampa..

sen Türkiye'ye gelmiştin di mi??
yani gelmişken daha güzel şeyler yiyebilirsin. Türk yemekleri ye bence. ızgara olur, 1 lahmacun bol yeşillik olur falan..

senden çok umutluyum çaycığım menüler süper...

artık unutmam 65676346 kere okudum canım

soktu ama yani ben unutmam daha

bu gazla yaparım artık ben yapınca haber edicem
hamur işlerinde sıfıra yakınım

bizde de bugün beslenme günü bendeydi. tam gün gidiyor ikindi kahvaltısını biz haızrlıyoruz. 10 kilo meyve soydum dilimledim meyve göresim kalmadı

günaydın cnm. kızçene çok geçmiş olsun. neyse ki tparlamış.
bu arada meryem ablanın dönüşteki menüsü 5 kilo veridirise ben bile varım yani
[/QUOTE]
Geldim de canım birşey istemiyor, 1 haftadır sinir stres full. Bir de eşimin kardeşi bizde kalıyor okula gidiyor, o da elimi ayağımı bağlıyor, 15 yaşında. Kardeşi diye ses de etmiyorum. Son sıralar çok bunaldım. Tartı zaten eksileri göreceğine artıları görmeye başladı. Ben çekilsem iyi olacak galiba, boşuna yer kaplamam. :)

Selamın aleyküm kizlarrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı günler

Biraz dışarı işlerim vardı ve o bahaneyle 50 dakika da olsa yurumusum ( 5 000 adıma yakın )
Hava biraz soğuktu ama bana çok iyi geldi ♡♡♡♡♡♡

Yarın sabahtan kızın hAstana işini hallettikten sonra da öğlen Eminönüne inmeye planlıyorum hem yürümüş olurum hemde eşimin ufak bir işi var onu hallederim
Hem çıkmışken kendime hem yeni hir şu şişesi hemde taze kahve alırım

merhaba kızlar bir turlu aktif olamadım

uçuk kacikkk aysecim sakın sıkma canını görelim mevla ne eyler ne eylerse güzel eyler sen sıkılıp üzülünce birşey değişmeyecek araştır bul en iyi doktoru hatta el birliği ile nette bakalım.istersen küçük bir operasyon madem üzülmene değmez sonrası için bir problem yok dimii esin için de çok takılma sonuçta o ak saçlı bir baba olacakken sen çıp çıtır bir anne olacaksın

banuuu canım çok gecmis olsun sanada inşallah temiz çıkar filmler ben ancak farkına vardım sıkıntılarının

Allah razı olsun canım inşallah yarında yanlış alarm müjdesi veririm

Sagol cnm

Sabah 3 yk musli ve sut
Ara sade nescafe
Ogle mantar corbasi
Ara cay ve sade turk kahvesi
Aksam mantar corbasi ispanak ve yogurt (dunle ayni)
Arada yesil cay icerim

Adet oldum sonra hasta oldum derken epeydir oruc tutamadim. Cok sukur bugun iyiyim geniz akintim gecti. 2 gundur sabah aksan 1 cay kasigi taze zencefilli limonlu bal yedim o iyi geldi sanirim. Yarindan itibaren oruca baslamayi dusunuyorum tekrar. Allah nasip ederse bir sonraki adetime kadar yaklasik 9 gun tutabilirim.

Bende aynen,10 gun istemistim tutmak,ama bende adt oldum.kismet diyelim.bitsin bende devam edicem inslalah oruca.Rabbim kabul etsin hekeznkini inslalah

Geçen ay tahlillerde menopoza girdiğim söylendi....ama benim döngüm tıkır tıkır işliyor. Bugün regl kervanına ben de katıldım kızlar...sizce normal miyim? BDV ye konu açmalı miyim yoksa aman boş ver deyip şu gunlerimin keyfini mi çıkarmalıyım?
İyi geceler yarın güzel sürprizlerle uyanın arkadaşlar.

Bende aynen,10 gun istemistim tutmak,ama bende adt oldum.kismet diyelim.bitsin bende devam edicem inslalah oruca.Rabbim kabul etsin hekeznkini inslalah

Amin insallah cnm

Iyi geceler cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…