Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızlar yeni bir uygulamaya geçtim yapan var mı aranızda bilmiyorum. Karbonatlı su içiyorum, 1 litre kadar. Sabah kahvaltıdan önce iki bardak sonra yemeklerden önce de ikişer bardak.
Bı dönem kısa bir süre denemistim fakat tansiyonumu yükseltti ve bazı kaynakların gereksiz tuz alımı açısından zararlı demesini mantıklı bulup bırakmıştım ...

Takimda bi eksiklik var bence de herkes gun icinde neler yaptığından bahsediyor hos guzel ama ben motive olamiyorum cok liste paylasan yok yorum yapan yok spor yapan yok saat 11 olmus dogru duzgun kilo paylasan yok.boyle devam edecekse ben baska takima gececegim sanirim yoksa motivasyonumu kaybedecegim.

Günaydın gençler ❤ Bu sayfada herşey garipleşti menülere yorum yapma falan izne çıktı bugün de kilo bildirimi yapılmayacak sanırım
Kaptan olarak banunun çekip çevirmesi gerek grubu..

Bizler ne kadar müdahil olsakta Banu kadar etkili olamayız..
O da bu ara çok yoğun kendini toparlar sa eskisi gibi el atar yine...

Düzenli menü verenler dahi bu durumdan etkilenip soğuyor madem yorum yapılmıyor neden vereyim diye bi durum çıkıyor ortaya..

Neticede geyik sayfası değil burası ...

Gitmek isteyen olursa da gönül koymayalim valla.

Son düzenleme:
Artı değilsin en azından.
Regl +2 bile yapıyor ..

Sorma inanılmaz farkedebiliyor. Ben bu hafta içerisinde 79ları görmüştüm mesela,ama bugün böyle çıktı regl yüzünden.Aslında artış olmadığı sürece takmam ama 79lara insem motive olurdum psikolojik sınır gibi bişi,onu aşınca rahatlıo insan.

Bu denli takman da 7 leri görmeni geciktiriyor olabilir

Bı dönem kısa bir süre denemistim fakat tansiyonumu yükseltti ve bazı kaynakların gereksiz tuz alımı açısından zararlı demesini mantıklı bulup bırakmıştım ...
Hımm benim tansiyonum oldukça düşük normalde. Dur bir süre deneyeyim heves ettim.

Son düzenleme:
Slm kizlar

Alintilardan once kilo bildireyim.

Sabah sahur yaptim sahurdan once tartilmayi unuttum mecbur sabah tartimi yaziyorum. Haftaya cumada kalkinca tartilirim gercek fark belli olsun sahurdan once tartilirsam cok fark cikar diye

Gecen hafta 97.9
Bugun 98.5
Fark +0.6

Hımm benim tansiyonum oldukça düşük normalde. Dur bir süre deneyeyim heves ettim.

Dene tabii.
Çok faydalı olduğunu söyleyen de var..
Hayırlı sabahlar tartım bu hafta 65 kg geçen hafta 65700 dü

Tebrikler..

Bence de yardımcı şart..

Elhan ideal isim bu konuda .. benim oyum meryemcigime

Neyse bir daha unutmazsin
Benim kilo bildirimimim
Gecen cuma 84
bu hafta 80.3
Fark 3.7

Yok artık bu ne
Tebrikler

Amin cnm insallah.
Hayirli haberlerle gelin cnm insallah

Maşallah ne güzel. Daimi olsun inşallah aşkınız. Aşktan güzeli var mı be

Ahahaha hem söyle hem utan
En güzeli ilişkilerde kin olmamalı zaten...
Eee sonra naaptiniz tavla neyinmi oynadınız

Ve mavimli aşka geldi

Cinden yeni bi malzeme siparis etti kosu bandi icin gelsin hele o isede bi el aticaz insallah

Bulamiyorum canım nerdesin kilonu merak ediyorum

Geldim cnm ama malesef bu hafta boyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…