Bı dönem kısa bir süre denemistim fakat tansiyonumu yükseltti ve bazı kaynakların gereksiz tuz alımı açısından zararlı demesini mantıklı bulup bırakmıştım ...Kızlar yeni bir uygulamaya geçtim yapan var mı aranızda bilmiyorum. Karbonatlı su içiyorum, 1 litre kadar. Sabah kahvaltıdan önce iki bardak sonra yemeklerden önce de ikişer bardak.
Kaptan olarak banunun çekip çevirmesi gerek grubu..Günaydın gençler ❤ Bu sayfada herşey garipleşti menülere yorum yapma falan izne çıktı bugün de kilo bildirimi yapılmayacak sanırım
Geçen hafta: 80,1
Bu hafta: 80
-100
Diyetimi asla bozmadım,regl haftası olduğu için böyle çıktı maalesef
Artı değilsin en azından.
Regl +2 bile yapıyor ..
Sorma inanılmaz farkedebiliyor. Ben bu hafta içerisinde 79ları görmüştüm mesela,ama bugün böyle çıktı regl yüzünden.Aslında artış olmadığı sürece takmam ama 79lara insem motive olurdum psikolojik sınır gibi bişi,onu aşınca rahatlıo insan.
Hımm benim tansiyonum oldukça düşük normalde. Dur bir süre deneyeyim heves ettim.Bı dönem kısa bir süre denemistim fakat tansiyonumu yükseltti ve bazı kaynakların gereksiz tuz alımı açısından zararlı demesini mantıklı bulup bırakmıştım ...
Bu denli takman da 7 leri görmeni geciktiriyor olabilir
Hımm benim tansiyonum oldukça düşük normalde. Dur bir süre deneyeyim heves ettim.
Hayırlı sabahlar tartım bu hafta 65 kg geçen hafta 65700 dü
Bence bu takıma iyi bir kaptan yardımcısı şart. Gruplarda görüyoruz kaptan da insan, işi gücü oluyor ve kaptan yardımcısı hoop devreye giriyor.YENA Elhan düşünülebilir isterlerse kaptanım önemli konu oynakbasi34
Slm kizlar
Alintilardan once kilo bildireyim.
Sabah sahur yaptim sahurdan once tartilmayi unuttum mecbur sabah tartimi yaziyorum. Haftaya cumada kalkinca tartilirim gercek fark belli olsun sahurdan once tartilirsam cok fark cikar diye
Gecen hafta 97.9
Bugun 98.5
Fark +0.6
Benim kilo bildirimimim
Gecen cuma 84
bu hafta 80.3
Fark 3.7
Yeni alinan kilolar yeni baslanan diyet ve sonucNeyse bir daha unutmazsin
Yok artık bu ne
Tebrikler
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Daha yeni uyandım ama hala deli gibi uykum varYarın inşallah bir aksilik olmaz da bana fazladan yine bir iş çıkmazsa yatıp uyuyacağim
Birazdan küçük kuzuyu da uyandirayim ( büyük de şimdi kalktı ) hazırlanıp önce kuzuyu okula birakaçağız sonra da kızın arkadaşını alıp yine hastaneye gideceğiz ( kızın Annesi gelmiyor göz doktoru Randevusu varmış diye bende o zaman ertelemeyelim kız yanlız gelsin dedim )
İnşallah hayırlı haberlerle dönerim ♡
Bir An kendimi gördüm sanki
Bende istesemde küs kalamam gerçi eşimde aynıNe güzel işte seneler de geçse aşk varsa gerisi önemsiz kalıyor
20 sene sonra da böyle olun
Maşallah
Maşallahne güzel. Daimi olsun inşallah aşkınız. Aşktan güzeli var mı be
Ahahaha hem söyle hem utan
En güzeli ilişkilerde kin olmamalı zaten...
Eee sonra naaptiniztavla neyinmi oynadınız
Ve mavimli aşka geldi
Yumurtalar gaza gelip civcivlenmesin de
Her şey bir sarilmaya bakıyor. Karşı tarafın bu formülü bilmesi iyi mi kötü mü bilemedim ama
Tavla oynamayı tercih etmezler bence yenoşum. Hatun şu alet çantamı bir getir.... yürüyüş bandına bir el atayım demiştir.Allahim nolur yanılt beni
Benim kilo bildirimimim
Gecen cuma 84
bu hafta 80.3
Fark 3.7
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?