- 25 Ocak 2014
- 7.161
- 28.947
- 598
Hadi motivasyon icin menu resmi gelsin o zaman yeni surume gectigumizden beri resim koymamistim.
Sahur 3 yumurta 11 zeytin 5 cerry domates 2 yk lor
Eki Görüntüle 2245927
Yeni alinan kilolar yeni baslanan diyet ve sonuc
Tesekkur ederim cnmAfiyet olsun canım
Cok iyi oldu valla buraya gelmeden once 86.6yi görmüştümDaim olsun ...
Nasıl iyi geliyor ama dimi :)
Daha dur 60 larida göreceksinCok iyi oldu valla buraya gelmeden once 86.6yi görmüştüm
Baya bi hafifledim
75in altini bi goreyim de o zman baya rahatlayacagimDaha dur 60 larida göreceksin
Boyun kaç ?75in altini bi goreyim de o zman baya rahatlayacagim
1.68 boyumBoyun kaç ?
Kesinlikle çok rahatliyor insan
Cok şükürKızlar çok sukur banunun kızın da sonuçlar temiz çıkmış ..
Gelmiş geçmiş olsun
Yanlış düşünüyorsun bence canım, çünkü bu hafta nasıl olmayan kilo tartıya yansıdıysa haftaya da yokluğu yansımalı yani haftaya fazla eksi çıkman haksızlıksa bu hafta gereksiz artı çıkmanda haksızlıkSlm kizlar
Alintilardan once kilo bildireyim.
Sabah sahur yaptim sahurdan once tartilmayi unuttum mecbur sabah tartimi yaziyorum. Haftaya cumada kalkinca tartilirim gercek fark belli olsun sahurdan once tartilirsam cok fark cikar diye
Gecen hafta 97.9
Bugun 98.5
Fark +0.6
Uuuu nasıl verdin öyleeeBenim kilo bildirimimim
Gecen cuma 84
bu hafta 80.3
Fark 3.7
Takimda bi eksiklik var bence de herkes gun icinde neler yaptığından bahsediyor hos guzel ama ben motive olamiyorum cok liste paylasan yok yorum yapan yok spor yapan yok saat 11 olmus dogru duzgun kilo paylasan yok.boyle devam edecekse ben baska takima gececegim sanirim yoksa motivasyonumu kaybedecegim.
Evet abla yani gönül koyacak bi durumda yok zaten sonuçta herkes zayıflamaya geliyor muhabbete değil tabi muhabbetsiz olmazda ama bizim sayfa diyet namına bişey konuşmaz olduKaptan olarak banunun çekip çevirmesi gerek grubu..
Bizler ne kadar müdahil olsakta Banu kadar etkili olamayız..
O da bu ara çok yoğun kendini toparlar sa eskisi gibi el atar yine...
Düzenli menü verenler dahi bu durumdan etkilenip soğuyor madem yorum yapılmıyor neden vereyim diye bi durum çıkıyor ortaya..
Neticede geyik sayfası değil burası ...
Gitmek isteyen olursa da gönül koymayalim valla.
Katılıyorum her bir harfineBence bu takıma iyi bir kaptan yardımcısı şart. Gruplarda görüyoruz kaptan da insan, işi gücü oluyor ve kaptan yardımcısı hoop devreye giriyor.YENA @meryemozcan27 düşünülebilir isterlerse kaptanım önemli konu oynakbasi34
Of of of şöyle bi eksi göremedim maşallah tebrikler canımBenim kilo bildirimimim
Gecen cuma 84
bu hafta 80.3
Fark 3.7
Bende de yaş pasta çıkıyorYaa diyet sayfasın da hamburger reklamı nedir abii
İyi çok şükür.Kızlar çok sukur banunun kızın da sonuçlar temiz çıkmış ..
Gelmiş geçmiş olsun
Yaa evet biraz abartmistim olayiDiyetten once cokmu yiyordun acaba,3 kilo spor varmi peki?@bibardakcay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?