Sagol canim aslinda cok da abartili bir sey yapmiyorum ama cok yeni aldim kilolari ve resmen sinirsiz yiyordum o yuzden cabuk gitti bu hafta ayni sey olacagini hic sanmiyorumBi bardak çay canım çok hızlı vermemeye çalış haftada ortalama bir kilo civarı verdim ve 4_5 gün de spor yaptığım halde vucut yumuşuyo sarkma olmasın dikkat et ve mutlaka egzersiz yap tatlım
Yanlış düşünüyorsun bence canım, çünkü bu hafta nasıl olmayan kilo tartıya yansıdıysa haftaya da yokluğu yansımalı yani haftaya fazla eksi çıkman haksızlıksa bu hafta gereksiz artı çıkmanda haksızlıko yüzden sen haftaya aç karnına tartılmalısın.
Hasibe senin ciddi ve kararlılığını tebrikler tartı lar bize kaç kilo olduğumuzu söylüyor belki bu hafta en az bi. Kilo yağdan bile verdiysen anlayamıyosun diyetisyene bi ara gidiyorum ya normalde 1700 son gidişimden sonra vermiş görünmüştüm ama yağ olarak iki kilo çıkmıştı seni azmşn için tebrik ediyorum şimdiden
Selamın aleyküm kizlarrrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı cumalar ♡
Nilüfer sağ olsun haber vermiş Size ♡ Dayanamayıp beni aradıAraba kullandığım için hemen haber veremedim ama inanılmaz rahatladik Ana kız ♡
Şükür yokmuş birsey ama okula bir müddet daha maskeyle göndereceğim test herkes yaptirsin ondan sonra rahat gitsin
Takımla ilgili herkese sonuna kadar katılıyorumMaalesef benim hayatımın aksilikleri ister istemez buraya da yansidi ama artık kendime odaklanabilirim
Daha evvel de dedim benceElhan aslında olması gereken kaptan
Eğer kendisi de kabul ederse ben seve seve kaptanlığı devredebilirimTabi listeleri yine seve seve ben yaparım
Sabah tartilmak istedim ama maalesef tartinin pili bitmişgerçi fena şiş hissediyorum dışarda kosturdukca şu içmedim tuvalet sorun olmasın diye
Gecen hafta aslında sinyal vermişti tartı ama işte kafa kalmamıştı
Yarışlara bayılırım beni daha da motive eder. Hedefimiz de kilomuz da yakın boyumuzda oyle. Sevindim :) Yaşın kactıYorumlara ben de katılıyorum bize eli değnekli yüreği yumuşak bi kağtan daha lazım meryemciğim vakit ayırabilir mi ki bundan sonra yazışmalar sağlıklı beslenme ve faydalı bilgiler ağırlık lı da olursa ben de çok mutlu olurum Step yerine şu an haftada üç gün platese geçiş yaptım hafta sonları da bi saat yüzme gidebildiğim kadar artık hocalara beni örnek gösteriyor çok kilo veren hanım diye şükür bugünleri gördük uçuk canım senle yarıştayım haberin olsun benim hedef kilom 51 Di ama 53 yada 54 de olabilir boyum 158
Doğru tabi yaaaHimmmm o da dogru
Tesekkur ederim cnm
Gecmis olsun cnm. Cok sukur bir problem cikmamis
Yeni kilom 64.0 deil abla 64.1 :)*****8. TAKIM 613.ETAP *****
mavimli ( 75.8 / 75.7 / 0.1 / 0.13 %)
ebideryal ( 65.7 / 65 / 0.7/ 1.07 % )
Bonus ( 107.6 / / / % )
Ucukkacikk ( 63.9 /64 / 0.1/ 0.16 % )
Umutluanne83 ( 86,7 /86.6 / 0.1 / 0.12 % )
Zarpy ( 80,1 / 80 / 0.1 / 0.12 % )
HasibeG ( 97.9 / 98.5 / + 0.6 / - 0.61 % )
8. Takım Ortalaması; %
Oh oh Allah kabul etsin canım çok iyiIftar yemegimi pisirdim. Mercimek corbasi, kiymali karnibahar yemegi. Yanina 1 kasede yogurt koydum mu tamamdir.
44Yarışlara bayılırım beni daha da motive eder. Hedefimiz de kilomuz da yakın boyumuzda oyle. Sevindim :) Yaşın kactı
Ablam oluyo demek
selam kızlar..
bugün misolar var..
o yüzden dün gece çılgınlar gibi temizlik yaptımtehlikeli yiyecekler hazırladım.
bitti mi bitmedi...... öğle arası evimin ufak tefek eksiklikleri vardı onları aldım. bugün miting vara ve her yer kapalı eve nasıl gideceğim kara kara düşünüyorum..
neyse efendim fön makinem pert oldu onu da alıverdim. işe geç kalıdım ama ayağımda derman kalamsdı. daha eve gidip bir iki şey daha hazırlayacağım ve son bir süpürge açacağım.
Allah bana güç kuvvet versin.
size gelince zayıfladınız herhalde. bildirimler yok menüler yok!
Birbardakcay cnm ben gruba geldiğimde 3 kişi falandık herhalde maviş taşınma telaşındaydı adapte olamıyordu kaptanım sakatlık yaşadı katıamıyordu bir iki kişi bildirim yapıyorduk. bence benim bildirimlerim süperdi. sonr abir arkadaş adapte olamıyorum burda diyip gitti. bence gittiği yerde de çok adapte değildi. yani iş içinde bitiyor. kafa hazırsa kimseyi tınlamıyorsun. gitmek istersen gönül koyulmaz kesinlikle ama ben senin bu işi kafanda bitirdiğine eminim menülerin harika..
Evet canım Hüsna ablaAblam oluyo demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?